Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Písečná hala

+7
Tatsuo Reigi
Akihiro Kazuki
Akasuna no Ruki
Shijin Hyuuga
Toriko Shihouin
Katashi Aokawa
Makoto
11 posters

Strana 11 z 32 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 21 ... 32  Next

Goto down

Písečná hala - Stránka 11 Empty Písečná hala

Příspěvek pro Anonymní Sat 1 Oct - 13:33

First topic message reminder :

Opravdu velká hala, ukrývající v sobě místnost se sedačkami pro diváky a plac o velikosti fotbalového hřiště, který se skládá z velice odolné půdy (přeci jen nechceme naši halu zbořit)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Písečná hala - Stránka 11 Empty Re: Písečná hala

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Mon 3 Oct - 4:59

Viděl jsem jak si ta osoba ke mě sedla a pak jsem se aji na něj podíval v hlavě jsem si pomyslel že tedy aji on to zvládl?.Pousmál jsem se na něj"Čau tak si to zvládl?
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki

Počet príspevkov : 1466

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Mon 3 Oct - 5:24

k Rukimu přiletěl malý dráček a přistál mu na rameni v jedné z pařátů držel vzkaz

pro Rukiho:
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Počet príspevkov : 7781

Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Mon 3 Oct - 12:46

Docela pozdě odpoledne jsem se probudil , a nejprve jsem si nemohl vzpomenout co tady vlastně dělám.Až po tom co jsem se rozhlédl a viděl různé díry , a hlediště tak jsem si vzpomněl že jsem včera měl souboj s tím týpkem s pečetí.Vedle mně ležel Akio a nevypadalo to , že se brzo probudí.Trochu mě zaskočilo že jsem na sobě měl nějaký kabát se znakem Kiri.Odhodil jsem ho ze sebe a všiml jsem si papírku.Přečetl jsem si ho.* Už když jsem jí viděl při té 2. zkoušce tak jsem věděl že jsme se potkali!Roka Hoozuki..to je přeci ta která se mnou bojovala s těmi draky...hmmm...ani se nedivím proč tohle píše...ani neví...jak moc jsem se změnil * pomyslel jsem si a trochu jsem se pousmál.Vzkaz jsem si schoval do kapsy k tomu od Mikomi-sensei.Pak jsem si všiml nějakého týpka co sedí vedle mně." Promiň??Říkal jsi něco??Nějak jsem...nevnímal " řekl jsem.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Počet príspevkov : 2088

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: /

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 3 Oct - 13:23

Když jsem viděla Katashi-sana jak se probudil šla jsem k němu a zeptala se´´Ahoj. Tak co??? Jsi v pohodě??? Bolí tě něco ještě???´´

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 3 Oct - 13:26

Kývla jsem na Tashera a pousmála se.
Jo, asi by se to tak dalo říct.
Pak jsem se spolu s těmi dvěma vydala k východu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Mon 3 Oct - 13:30

Chvíli po mém probuzení ke mně přiběhla Hikari-chan a začala se hned vyptávat." Ahoj Hikari-chan..jo jsem v pořádku...a kromě hlavy...mě asi nebolí nic... " odpověděl jsem neutrálním tónem." Ale musím ti za něco poděkovat....když jsi mně včera povzbuzovala..myslím že mi to docela dost pomohlo...hlavně...hlavně při konci " pravil jsem tentokrát už trochu šťastnější.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 3 Oct - 13:37

Zvedly se mi koutky . Položila jsem mu na hlavu ruky ´´Není za co...Nooo vidiš...bolí tě jenom hlava a to je dobré znamení...´´ řekla jsem koukla po Yuusukem a vduchu si zase říkala *teda...nějak často dávám někomu ruku na hlavu... noo co už je to tak...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Mon 3 Oct - 13:42

" Jo...docela dobré to je...i když myslím " ani jsem to nedopověděl a pokusil jsem se pohnout levou rukou.No , nějak se mi to nepovedlo.* To bude tím Juukenem co jsem dostal před 3 dny...ale je pravda že líp nehýbat rukou...než skončit zle při boji * pomyslel jsem si." Že to odnesla i ruka " dopověděl jsem.A ty ruce na mé hlavě , byly nějaké , uklidňující a já se na Hikari pouze pousmál.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Mon 3 Oct - 13:49

Otočil jsem se na něj a řekl"Jo jasně, ještě aby ne.Nevěděl jsem že se taky účastníš."Pořád jsem musel přemýšlet o tom který z nich to je může to být totiž kdokoli a já ho za každou cenu musím najít.
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Počet príspevkov : 1502

Shinobi
Vesnice: Kumogakure Kumogakure
Klan: Reigi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 3 Oct - 13:56

Sehnula jsem se k němu a koukla se mu na ruku:´´Bolí to???´´ zvědavě jsem se zeptala. Pořád jsem měla ruku na jeho hlavě. Něco jsem cítila ale nevim co....

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Mon 3 Oct - 13:59

" Hmm..ne...spíš tu ruku vůbec necítím " odpověděl jsem jí.Najednou se probral i Akio , ale nevypadal na to že se mu někam chce jít.Jen si spíš zívl a rozhlédl se okolo.Jakmile uviděl Yuusukeho tak začal vrtět ocasem což u mně a Hikari začalo vytvářet příjemný vítr.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 3 Oct - 14:06

´´Ahoj i tobě Akio!!´´ usmála jsem se na Akia. A znovu se zadívala na Katashi-sana...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Mon 3 Oct - 14:08

" Hmmmm...... " vydal ze sebe zamyšleně Akio." Hikari-chan...děje se něco??Nemám moc rád když mě lidi takhle pozorují " prohodil jsem zase neutrálním tónem.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 3 Oct - 14:19

´´Nic...´´řekla jsem. Vzpomněla jsem si na tu divnou noc.....a opět jsem ztuhla...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Mon 3 Oct - 14:22

" Neděje se něco??Nevypadáš že bys byla v pořádku... " řekl jsem jí a pousmál jsem se.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 3 Oct - 14:39

´´Nic se neděje...´´ řekla jsem a rychle sundala ruku z jeho hlavy....

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 3 Oct - 14:41

Ze sídla jsem do haly dorazil sám a rozhlédl se kdo už tu je a kdo není. Přistoupil jsem jsem takovou Cool chůzí ke klukovi, který včera prohrál a ten mluvil s nějakou neznámou holkou... Hoj... nahodil jsem takový ten Kakashiho výraz... Včera to byl opravdu zajímavý zápas, rozhodně mě zaujal tvůj zápal až do úplného vyčerpání. Navíc když vezmu v úvahu koho si dostal za soupeře tak si podal úcty hodný výkon... trochu jsem se usmál... To si ze mě děláte srandu, to je ten pes co jsem s ním bojoval v lese Smrti. No uvidíme, jestli mě taky pozná...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Mon 3 Oct - 14:47

" No...nemůžu tě do ničeho nutit...ale kdybys něco potřebovala...tak za mnou můžeš přijít " řekl jsem s úsměvem a trochu jí rozcuchal vlasy." Zdarec " odvětil jsem tomu týpkovi co přišel Cool chůzí , ale u něj mi moc Cool nepřipadala." Jo..ale nemyslím si že postoupím...přece jen...byl mnohem silnější než já...ale nebýt lidí na které jsem při zápase myslel...tak bych skončil mnohem dřív... " řekl jsem tentokrát neutrálním tónem.Akio se postavil na všechny 4 když uviděl Taschera a začal na něj ďábelsky vrčet." Co tady děláš ty? " zeptal se Taschera." Hele klídek Akio...vydechni...vždyť ti nic neudělal...teda...alespoň myslím " řekl jsem a zasmál jsem se.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 3 Oct - 14:50

´´Tak jo..´´ usmála jsem se a koukla jsem se na přicházejícího kluka a sedla si vedle Katashiho. Sledovala jsem jak si Akia a Yuusuke baví a tak trochu přemýšlela

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 3 Oct - 15:01

Usmál jsem se na... Ale, to je mi hodný pejsek. Pořád tě štve, že jsem ti v lese Smrti sebral svitek??? Už je to přeci za námi, tak se hoď do klidu složme zbraně, nebo si můžeme dát odvetu. Pokud po tom tak moc toužíš... znovu jsem se usmál... Potom jsem se zase otočil na toho kluka... Chunninem tě nedělá jen vítězství, ale i tvoje taktické schopnost a schopnost udržet si během boje chladnou hlavu. Proto myslím, že máš pořád šanci, že tě nechají projít... Usmál jsem se... Jinak já jsem Tascher. Těší mě. Mimochodem ty se znáš s Roko Hoozuki???

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Mon 3 Oct - 15:11

" Svitek , ne svitek..mě štve žes mě chtěl zabít! " odpověděl tentokrát démonským hlasem." Bojovat??Si blázen...po včerejšku jsem úplně pase " dodal a pak si zase lehl." Jo..to já vím...řeklo mi to už hodně lidí...ale myslím...že stejně nemám moc velkou šanci...jsem na to moc slabý.... " pravil jsem a hluboce jsem vydechl." A možná sis toho nevšiml...ale chladnou hlavu já určitě neměl....myslím že kdybych měl můj oblíbený...míček...tak by už byl zřejmě roztrhaný " dodal jsem a tentokrát jsem se zhluboka nadechl." Já jsem Katashi....těší mně....a jo...znám se s ní....kdysi dávno jsme spolu bojovali v Konoze proti drakům....asi nikdy na to nezapomenu....a ještě jedna věc....pokud jí někdy potkáš dřív než já...tak jí řekni že jsem se změnil...hodně změnil...a že nejsem takový jako před 2 lety...a neboj..myslím že ví oč se jedná " odpověděl jsem a pak jsem vstal.Trochu jsem se protáhl a kývl na Akiho." No...a já myslím že půjdeme...do zítřka bych si chtěl něco zařídit...takže doufám že mi nedají další souboj " pravil jsem a ušklíbl jsem se." Sayo! " ještě jsem na ně mávl a pak jsem vyšel ven z arény.

Přesun.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 3 Oct - 15:11

Aiko Naihi

,,Tak jeden deň už prešiel poslednej skúšky." napadlo jej a pozerala sa neustále po aréne.,, Teraz ostáva počkať, som zvedavá či dnes ten boj prebehne ale nedávam tomu veľkú nádej." znudene premýšľala Aiko posedávala v hľadisku.,, Ale tak ja sa nikam neponáhľam... zatiaľ." povzdychla si znudene.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 3 Oct - 15:20

Celou noc jsem byla ve svém pokoji a přemýšlela nad vším, co se stalo. Byla jsem zabraná do myšlenek a vůbec jsem nevnímala okolí. Když jsem se probrala s překvapením jsem zjistila, že je odpoledne. Nakonec jsem se zvedla a rozhodla, že půjdu do haly, stále jsem ale byla duchem někde jinde. Došla jsem do hali a nohy mě automaticky zanesli do hlediště. Přítomné lidi jsem vůbec nevnímala. Posadila jsem se a zamyšleně zahleděla na bandáže na rukou, které mi udělal Akihiro.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 3 Oct - 15:22

Dorazil som na toto miesto aj keď asi trochu pozde no nemal som akosi potuchy že sa tu niečo dialo a až teraz som teda došiel nevedel som či ako teraz ešte niečo sa tu robí .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 3 Oct - 15:23

Sayo... Stihl jsem za ním ještě zavolat... Potom jsem se vydal do na hlediště, kde jsem si sedl v Sasukeho stylu vedle Roko... Hoj. Co tu posedává taková kráska tak sama??? mrkl jsem na ni a dal si ruce za hlavu...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 11 z 32 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 21 ... 32  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: