Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Písečná hala

+7
Tatsuo Reigi
Akihiro Kazuki
Akasuna no Ruki
Shijin Hyuuga
Toriko Shihouin
Katashi Aokawa
Makoto
11 posters

Strana 7 z 32 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 19 ... 32  Next

Goto down

Písečná hala - Stránka 7 Empty Písečná hala

Příspěvek pro Anonymní Sat 1 Oct - 13:33

First topic message reminder :

Opravdu velká hala, ukrývající v sobě místnost se sedačkami pro diváky a plac o velikosti fotbalového hřiště, který se skládá z velice odolné půdy (přeci jen nechceme naši halu zbořit)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Písečná hala - Stránka 7 Empty Re: Písečná hala

Příspěvek pro Anonymní Sun 2 Oct - 15:11

Sachiko
Písečná hala - Stránka 7 1151728141_ninja_girl
odnesla jsem stolek a po té jsem se vrátila doprostřed arény
''můžete začít'' pravila jsem klidným tónem a vydala jsem se k hlavním dveřím u kterých jsem se opřela o stěnu a byla jsem připravena kdykoli zasáhnout, přeci jen stálo by mě to opravdu hodně, kdyby zde někdo přišel o život

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 2 Oct - 15:13

Rozšíril som pečať po celom tele čo my dodalo neuveriteľnú sílu a rýchlosť. Potom som vytiahol katanu a z chakry som si urobil niečo ako štít. Rozbehol som sa na neho a už som bol za ním. Sekol som katanou po jeho krku.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 2 Oct - 15:14

Vstúpil som do haly a sledoval súboj. Souta má hneď prvý súboj? Jeho súpera nepoznám, ale dúfam, že Soutu porazí. Usmial som sa.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Sun 2 Oct - 15:18

* Co to?!To vypadá jako...to co má Mikomi-sensei * pomyslel jsem si a ušklíbl jsem se.V té době už však měl katanu v ruce a letěl proti mně.Ani jsem to nepostřehl , naštěstí , alespoň slyšel a on už byl za mnou a jen tak tak jsem se skrčil , otočil jsem se a zespoda jsem ho chtěl vykopnout nahoru.Pokud se mi to povedlo tak jsem použil Shishi Rendan.Pokud se mi to nepovedlo tak jsem udělal jednoduchou pečeť a použil "Shunshin no jutsu" abych se dostal někam dál.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Počet príspevkov : 2088

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: /

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 2 Oct - 15:22

Vykopol ma do vzduchu no ja som pod sebou urobil menšiu dlaždičku vo vzduchu od ktorej som sa odrazil smerom k nemu. Poskladal som pečate a použil som na neho techniku Katon: Housenka no Jutsu. Vypľuval som ohnivé gule všade tam kde sa on pohol.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Sun 2 Oct - 15:27

Kopnout jsem ho sice kopl , ale on se odrazil od nějaké dlaždičky.No.Napadala mě jen jedna věc.Stoupl jsem si na dlaždičku , udělal pečeť na Shunshin no jutsu , přemístil jsem se za něj.Jednou nohou jsem nabral rotaci a druhou jsem ho kopl." Konoha Senpū " zakřičel jsem.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 2 Oct - 15:30

Kopol ma a ja som narazil prudko do zeme. Potom som sa však rýchlo spamätal a vstal som s tamaď. Urobil som pečate a uzavrel som nás do veľkej kocky tak aby sa nikto nemohol dostať von a rozbehol som sa smerom k nemu s katanou a zaútočil som mu na ruku.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Sun 2 Oct - 15:34

Trochu mě překvapilo že nás uzavřel , jo , uzavřel nás do kostky.Dokonce i Akio zůstal venku.Když jsem dopadl na zem tak jsem rychle tasil Ninjato a dal jsem ho před svou ruku abych si jí ubráni.Pokud byl dostatečně blízko tak jsem se skrčil a snažil jsem se podkopnout mu nohy.Pokud se mi to povede tak uskočím o několik metrů dál a pro případ si udělám za zády pečetě na Kawarimi.Pokud se mi to nepovede , tak udělám pečeť na Shunshin a přemístím se o několik metrů dál , ale bohužel jsem pořád v té kostce a rychle udělám pečetě na Kawarimi.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 2 Oct - 15:39

(Kdo je Akio??? Ja tomu nechapu Very Happy a neni to kocka ale kocka = kostka anebo jak se to cesky rekne která ma steny z chakry) Od bránil môj útok a odskočil. Potom som len pred neho urobil ďalšiu stenu ktorá nás oddelila a ja som tu kocku pomaly zmenšoval. On sa stadiaľto nemohol dostať už nijak.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Sun 2 Oct - 15:43

(Akio je 4 metrový pes kterého jsem si ochočil v Lesu smrti Very Happy A to s tou kostkou už taky vím a jinak sorry , ale některým slovům nebudu rozumět)
On vytvořil další stěnu a ta část kde jsem se nacházel já se začala zmenšovat a to dost rychle.Nevěděl jsem co dělat tak jsem čekal až mě to rozmačká a doufal jsem , že neví že mám už připravené Kawarimi.Když už byla kostka tak malá že jsem se do ní skoro nevešel tak jsem se na něj jen ďábelsky usmál.Poté jsem zmizel v oblaku kouře a místo mně byla rozmačkaná kláda.Já teď stál na Akiovi a čekal jsem až vyleze z té kostky.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 2 Oct - 15:50

Len som zrušil svoju kocku a potom som urobil to čo pred tým na začiatku, no oddelil som psa do kocky osobitne od Katashiho a oni už znova v kocke. Kocka sa rýchlo zmenšovala a ja som tam priskočil. Položil som ruky na kocku a technikov Shinkū Jutsu som Katashimu odčerpával chakru až kým už mu nezostala skoro žiadna. Mal jej pomerne málo až som sa čudoval ako z tak malim množstvom chakry môže žiť. Potom keď mu nezostala skoro žiadna chakra a nemohol sa už skoro ani hýbať tak zmenšil som kocku tak na tesno že sa nemohol už ani pohnúť. "To už je koniec." povedal som a čakal som na verdikt no nepovoľoval som steny kocky.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Sun 2 Oct - 15:57

(Nevím jak jsi nás oddělil když jsem stál na něm , ale budiž)
Znova jsem se ocitl v té kostce , ale tentokrát jsem nemohl dělat už asi nic.Po chvíli mi dokonce začal vysávat chakru což mě už skoro dorazilo.Akio v druhé kostce běsnil , ale nedalo mu to nic jiného než to , že se unavil.Po chvíli ve mně nebyl snad žádný zbytek chakry.Musel jsem si kleknout na jedno koleno a těžce jsem vydýchával.Pak tu kostku zmenšil tak , že mě skoro rozmačkal a já se nemohl pohnout.* Mikomi-sensei...Gomenasai...zklamal jsem vás...ale on...on byl prostě silnější * pomyslel jsem si a čekal jsem na verdikt rozhodčího.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 2 Oct - 16:09

´´Nevzdávej se !!!´´zakřičela jsem

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Sun 2 Oct - 16:12

" A jak to mám...bez chakry asi udělat...co? " zašeptal jsem jako odpověď , protože na víc mi už sil nestačilo.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Sun 2 Oct - 16:14

K Mikomi přiletěla drobná vrána. Nesla vzkaz, důležitý. Naposled zamávala křídly než přistála na jejím rameni. Pak jí upustila srolovaný papírek přímo do dlaně.
Spoiler:
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 2 Oct - 16:14

´´To zvládneš!!! A ty Akio taky!!!´´ zakřičela jsem ještě hlasitěji až jsem si myslela že tak hlasitě povzbuzovat nemůžu a že na mě někdo přijde...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Sun 2 Oct - 16:15

(Souto...neměl by si dát Katashimu možnost na obranu?)

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 2 Oct - 16:16

(přesně.. )

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Sun 2 Oct - 16:17

(Napsal si do komentáře jak si ho dostal bez možnosti obranu nebo odpovědi...nemůžeš za něj hrát...výhra je pak na domluvě mezi sebou nebo na porotcích, kdo prohraje a kdo ne...musí se hrát realisticky)

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sun 2 Oct - 16:19

Mas na to to dokazat Jeste neni nic ztraceno vzdy se to muze obratit zakricel jsem
Makoto
Makoto

Počet príspevkov : 2328

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Washi_Sennin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 2 Oct - 16:22

(Souta je NULA ubohá, co hraje si na BOHA!!! Very Happy Very Happy Very Happy sám trochu občas nehraji čistě, ale tohle už je i na mě moc vážení Very Happy)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 2 Oct - 16:25

Přečetla jsem si vzkaz a jen ztěží skryla slzy pod víčky. Do poslední chvíle jsem doufala, že ho zachráníme. Nemůžu tomu uvěřit. Za všechno může ten slizký had... A Souta... má stejnou pečeť jako já. Ta síla je tak nefér... Proč musí existovat takové stvůry? Tupě jsem zírala před sebe. Tak tak jsem rozdýchávala ten šok. Nenáviděla jsem ten pocit bezmoci, který mě pohltil.

Naposledy upravil Hyuuga Mikomi dne Sun 2 Oct - 16:41, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 2 Oct - 16:26

(Tak jo klidne, tak nebo tak ho dostanu Very Happy a proc za to muzu ja??? Very Happy ) Uvolnil som kocku a čakal som čo urobí.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Sun 2 Oct - 16:28

(Boha...vždyť on má pravdu..tak či tak mě porazí...buď dřív nebo později...tak to neřešte lidi! T_T)
On kostku uvolnil , ale přesto jsem byl na konci svých sil.Už mě napadala jen jedna věc.A vlastně ani nenapadla mně.Akio se na něj rozběhl , čímž trochu roztřepal zem a jakmile byl u něj tak mu plnou silou vrazil a namířil ho na stěnu.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 2 Oct - 16:30

Přišla jsem k místu, kde se konali chunninské zkoušky i s Tasherem. Na dveřích visel nějaký papír. Zjistila jsem, co a jak, napsala na něj svoje jméno a podepsala se. Pak jsem si šla sednout do hlediště. Právě bojoval Souta s nějakým klukem, který byl v jeho čakře zmáčknutý tak, že jsem z něj nemohla pořádně nic poznat. Kousek od něj byl ve stejné situaci obří pes.
Chudáci, vypadají dost špatně, snad neskončím podobně.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 7 z 32 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 19 ... 32  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: