Písečná hala
+7
Tatsuo Reigi
Akihiro Kazuki
Akasuna no Ruki
Shijin Hyuuga
Toriko Shihouin
Katashi Aokawa
Makoto
11 posters
Strana 12 z 32 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 32
Písečná hala
First topic message reminder :
Opravdu velká hala, ukrývající v sobě místnost se sedačkami pro diváky a plac o velikosti fotbalového hřiště, který se skládá z velice odolné půdy (přeci jen nechceme naši halu zbořit)
Opravdu velká hala, ukrývající v sobě místnost se sedačkami pro diváky a plac o velikosti fotbalového hřiště, který se skládá z velice odolné půdy (přeci jen nechceme naši halu zbořit)
Anonymní- Anonymní
Re: Písečná hala
´´Sayo!!!´´ řekla jsem Katashi-sanovi a svedla se Yuusuke už byl u mě...´´Tak Yuusuke jdeme!!!´´ a s úsměvem jsem vyrazila..
Anonymní- Anonymní
Trochu jsem sebou trhla, když na mě Tasher promluvil. Pak jsem se ale na něj usmála.
No, tak znáš to, přemýšlela jsem. A radši jsem na to šla sem, aby mi nic neuniklo.
Pokrčila jsem rameny a dál jsem vypadala tak trochu ztracená v myšlenkách.
No, tak znáš to, přemýšlela jsem. A radši jsem na to šla sem, aby mi nic neuniklo.
Pokrčila jsem rameny a dál jsem vypadala tak trochu ztracená v myšlenkách.
Anonymní- Anonymní
Dorazili jsme i s Fuem do haly. Do teď zase spal a kdybych ho nevzbudil, prospal by asi celý den. Jeho nálada se vůbec nezlepšovala a moc nemluvil. Jen si šel znovu sednout někam jinam, než jsme byli my. Ach jo... Všiml jsem si Taschera a Roko a tak jsem se vydal za nimi. Došel jsem a jen kývnutím pozdravil a povzdechl."Ach jo...pořád je to s ním stejný...a myslím, že se teď myslí, že si nikdo nevzpomněl na jeho narozeniny a nebo to sám ani nezaregistroval..."
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Tím vyrazila jsem nemyslela vrazila... i když to v tu chvíli nebylo moc vidět... jak jsem se tak rozeběhla vrazila jsem do jednoho kluka... stojícího a poměrně známého ....
Anonymní- Anonymní
Posadil jsem se zase na opačnou stranu, než ostatní. Moje nálada byla horší a horší. Vše co jsem chtěl, můj sen, můj cíl, vše bylo teď v nedohlednu a stále se to oddalovalo. Ani to Kuchiose mi neudělalo radost jakou jsem myslel... Zadíval jsem se někam do stropu a přemýšlel, co je dneska za den. Potom jsem si to uvědomil. Heh...já měl včera narozky? Juj...tak to mám už 16...plyne to...aspoň, že tentokrát jsme neskončil v nemocnici jako posledně... Myšlenky se mi zatoulali dne, kdy otec to trochu přehnal a když jsem se ho zeptal, jestli neoslavíme narozeniny, tak mě zřezal tak, že jsem byl 14 dní na pohotovosti... Tak hodně štěstí...Fu... Potom mi zase tvář posmutněla.
Guest- Anonymní
Je to těžké, budeme mu to muset, ale říct až po zkouškách, protože by ho to mohl ještě více rozhodit a on by potom zbytečně neudělal zkoušku... Řekl jsem takovým starostlivým hlasem... Jo, abych nezapomněl, mluvil jsem s tím klukem z Konohy, co jsi mu nechala ten vzkaz... usmál jsem se na Roku...
Anonymní- Anonymní
(Neviem presne lebo dvaja prišli ale nevrazila do mňa že ? XD či hej ? XD )
Anonymní- Anonymní
´´Shiro-san??? moc se omlouvám.....nekoukala jsem se..opravdu se omlouvám..´´ rychle jsme vyskočila a uklonila se...Yuusuke stál za mnou a vrtěl hlavou...´´Hej... Yuusuke nech toho..´´
Anonymní- Anonymní
(Takže asi hej XD toto )
"To je v pohode nič sa nestalo ...
Inak tu vllastne prebiehajú tie skúšky či som to zmeškal ?"
Opýtal som sa jej a potom som dodal .
"A nehovor mi prosím tak formálne ... lepšie bude bez toho san ."
"To je v pohode nič sa nestalo ...
Inak tu vllastne prebiehajú tie skúšky či som to zmeškal ?"
Opýtal som sa jej a potom som dodal .
"A nehovor mi prosím tak formálne ... lepšie bude bez toho san ."
Anonymní- Anonymní
Zamyslela jsem se.
A co kdybychom mu popřáli teď a řekli mu, že ho po zkouškách čeká překvapení? naklonila jsem hlavu na stranu. Na Tasherovu poznámku jsem jen tak divně zabručela.
A co ti říkal?
A co kdybychom mu popřáli teď a řekli mu, že ho po zkouškách čeká překvapení? naklonila jsem hlavu na stranu. Na Tasherovu poznámku jsem jen tak divně zabručela.
A co ti říkal?
Anonymní- Anonymní
´´Jak chceš..Shiro???´´jejda...pomyslela si...Hej ty Yuusuke fakt toho nech zas tak moc blbá nejsem.....a usmála jsem se na Shira....
Anonymní- Anonymní
Zamyslel jsem se... No říkal mi něco o boji v Konoze před dvěma roky a o tobě. Potom taky říkal, že se od té doby změnil... Víc jsme si toho neřekli, protože si prý musel něco zařídit. Přišlo mi, že je celkem v pohodě... usmál jsem se na ni... Ano popřát mu je dobrý nápad, ale ten dárek mu oznámíme až po zkouškách. Co myslíte??? Podíval jsem se tázavě...
Anonymní- Anonymní
"To by mohlo byť ... inak ty čo tu robíš ?
Pozeráš ?
Či len tak si tu mala cestu ?"
Opýtal som sa pozeral som tu po okolí .
Pozeráš ?
Či len tak si tu mala cestu ?"
Opýtal som sa pozeral som tu po okolí .
Anonymní- Anonymní
Přikývl jsem."Myslím, že by to bylo nejlepší..." Podíval jsem se na něj a všiml si, že už je zase zahleděný do sebe."Ach jo...je to těžký, ale snad mu aspoň trochu uděláme radost..."
Shinobi
´´ Noo... asi zustanu a budu se koukat...jestli bude ne co..´´odpověděla a zase ho oběma rukami plácla do tváří a čekala na reakci....
Anonymní- Anonymní
Zamyšleně jsem se zahleděla do bojiště.
Změnil? No, možná, dejme tomu, ale nedokážu si představit, co by ho dokázalo změnit.
Co by tak dokázalo přetavit tu nenávist?
Zase jsem se ztratila v myšlenkách.
Změnil? No, možná, dejme tomu, ale nedokážu si představit, co by ho dokázalo změnit.
Co by tak dokázalo přetavit tu nenávist?
Zase jsem se ztratila v myšlenkách.
Anonymní- Anonymní
Naklonil som hlavu na stranu a trocha nechápavo som na ňu pozrel .
"To bolo za čo ? "
"To bolo za čo ? "
Anonymní- Anonymní
´´Seš nervní ???´´zeptala jsem se...a na Yuusuke zase nech toho ti říkám...
Anonymní- Anonymní
"Nie ani trochu ... mňa len tak niečo nenahnevá ."
Odpovedal som jej a pozrel som k jej vĺčkovi .
Odpovedal som jej a pozrel som k jej vĺčkovi .
Anonymní- Anonymní
Tak jdeme za ním, ne??? Musíme to stihnout před začátkem dalšího boje, kdo ví koho tam proti sobe pošlou... Řekl jsem s úsměvem a vyrazil s nimi směrem k Fujimu...
Anonymní- Anonymní
´´Haaa.. červenají se ti tváře..to je hustý...´´řekla jsem a začala ´´zkoumat´´ jeho obličej..´´Jak se jinak máš???´´položila jsem ruku na jeho hlavu *ježiš tohle dělám asi hodně často....
Anonymní- Anonymní
Pozrel som k nej a zistil som že sa načahuje ja som trochu iba odstúpil keď som videl ešte jej pohľad .
"Ja sa mám myslím že aj normálne len som zabudol na skúšky takže som si myslel že som ich prepásol no myslím že by mohli pokračovať .
Inak ako to že keď ti položím otázku ja zvyčajne neodpovieš ?"
"Ja sa mám myslím že aj normálne len som zabudol na skúšky takže som si myslel že som ich prepásol no myslím že by mohli pokračovať .
Inak ako to že keď ti položím otázku ja zvyčajne neodpovieš ?"
Anonymní- Anonymní
Jen jsem přikývl a vyrazil za Tascherem. Chtěl jsem to taky stihnout před dalším bojem...
Shinobi
Vzpamatovala jsem se a vydala se za ním. Když jsme tam došli, dřepla jsem si před Fua a zářivě se na něj usmála.
Že neuhádneš, co ti chceme říct?
Mrkla jsem na něj a doufala, že ho trochu probudím z letargie.
Že neuhádneš, co ti chceme říct?
Mrkla jsem na něj a doufala, že ho trochu probudím z letargie.
Anonymní- Anonymní
´´Ani nevím čekala jsem reakci např. že bys mě tleskl přes ruce nebo tak... ´´ zašklebila jsem se a mrkla na něj...
Anonymní- Anonymní
Strana 12 z 32 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 32
Similar topics
» Písečná nemocnice
» Písečná knihovna
» Živel vítr: Absolutní písečná obrana
» Tréninková hala
» Tréninková hala
» Písečná knihovna
» Živel vítr: Absolutní písečná obrana
» Tréninková hala
» Tréninková hala