Brána Amegakure
+10
Natsuki
Shijin Hyuuga
Ryuuji Akatsuchi
Kin Yuki
Sadatake Arakida
Uzumaki Allii
Shinobi
Ayame Takahashi
Noriko Kana
Neuro Uchiha
14 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Amegakure no satto
Strana 7 z 11
Strana 7 z 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: Brána Amegakure
Dorazil som do Amegakure a v ruke som držal vejár.
Kde asi nájdem Hanza pomyslel som si.
Kde asi nájdem Hanza pomyslel som si.
Anonymní- Anonymní
K bráne došiel akýsi zahalený ninja.
"Máte to ?" opýtal sa okamžite.
"Máte to ?" opýtal sa okamžite.
Anonymní- Anonymní
"To bohužiaľ v tejto chvíli nebude možné."
Podával som everestovi injekciu s protijedom.
"Prišli ste akurát včas, máte 10 minút, kým vás ten jed položí na kolená a do hodiny pripraví o život. Pichnite si to preto čo najskôr. To je odkaz od Hanza."
Podával som everestovi injekciu s protijedom.
"Prišli ste akurát včas, máte 10 minút, kým vás ten jed položí na kolená a do hodiny pripraví o život. Pichnite si to preto čo najskôr. To je odkaz od Hanza."
Anonymní- Anonymní
Výborne povedal som a ninjovi som podal banánový vejár.
(Injekciu som si pichol do ramena)
Prepáčťe že sa pýtam ale nemohol by som dostať vzorku Hanzovho jedu?
(Injekciu som si pichol do ramena)
Prepáčťe že sa pýtam ale nemohol by som dostať vzorku Hanzovho jedu?
Anonymní- Anonymní
"Hanzou so svojim jedom obchoduje veľmi opatrne. Skúste sa prísť opýtať o tri dni, v tom čase by už mal byť znova prítomný. To je všetko."
Vzal som vejár a zmizol.
Vzal som vejár a zmizol.
Anonymní- Anonymní
Tak teda dobre povedal som si už viac pre seba.
Takže ja idem.
(Presun)
Takže ja idem.
(Presun)
Anonymní- Anonymní
Dorazil som do Amegakure.
Dal som sa skontrolovať strážam a pokračoval som v ceste.
(Presun kancelária)
(Presun kancelária)
Stáli jsme pár set metrů před vstupem do Amegakure.
"Vemte si všichni pláště, tak aby vám nebylo vidět do obličeje. Začneme útočit od prostředka. Z ulic..Každý se vydá jiným směrem, a ty Cloude, se připojíš ke mě. Naomi je nebezpečná i ostatním a Itachi také." kývl jsem na ně, vytáhl si plášť, pořádně se jím zamaskoval.
"Vemte si všichni pláště, tak aby vám nebylo vidět do obličeje. Začneme útočit od prostředka. Z ulic..Každý se vydá jiným směrem, a ty Cloude, se připojíš ke mě. Naomi je nebezpečná i ostatním a Itachi také." kývl jsem na ně, vytáhl si plášť, pořádně se jím zamaskoval.
Anonymní- Anonymní
vzala jsme si plášť a hodila ho přes sebe
Líza:"ale já plášť nosit nemůžu..počkat vlastně už můžu" oběvyl se dým a v něm se objevila postava "teď mi ten plášť můžeš dát"
Líza:"ale já plášť nosit nemůžu..počkat vlastně už můžu" oběvyl se dým a v něm se objevila postava "teď mi ten plášť můžeš dát"
Anonymní- Anonymní
Cloud
''H-hai'',usmál jsem se a nasadil si plášť.''Konečně nějaké vzrůšo'',řekl jsem natěšeně a následoval assasina.''A navíc,mé techniky jsou téměř dokončené,sice je neumím ještě naplno,ale už jsou použitelné v boji.''Řekl jsem a sáhl si instinktivně na můj speciální meč.''Jestly zjistí že jsem genin,půjdou v prní řadě po mě,aby mne zajali,nebo rovnou popravili.''Zatvářil jsem se trochu vážněji a podíval se na Assasina.
''H-hai'',usmál jsem se a nasadil si plášť.''Konečně nějaké vzrůšo'',řekl jsem natěšeně a následoval assasina.''A navíc,mé techniky jsou téměř dokončené,sice je neumím ještě naplno,ale už jsou použitelné v boji.''Řekl jsem a sáhl si instinktivně na můj speciální meč.''Jestly zjistí že jsem genin,půjdou v prní řadě po mě,aby mne zajali,nebo rovnou popravili.''Zatvářil jsem se trochu vážněji a podíval se na Assasina.
Anonymní- Anonymní
...
Po chvíli jsem se trochu vzpamatoval. "Dobře, proto se budeš chovat jako kdybys měl vyšší hodnost a budeš mi u zadku."
Anonymní- Anonymní
Líta:"to jsi ještě nikdy neviděl nahou ženu nebo jsem tu techniku udělala špatně ?" začala se pod pláštěm kontrolovat já se jen zasmála
Anonymní- Anonymní
"Ne, Pane bože, odpusť nám naše hříchy a neuveď nás v pokušení." zašeptal jsem a vydal se k bráně.
"Půjdem pohromadě.."
"Půjdem pohromadě.."
Anonymní- Anonymní
Cloud
Šel jsem bezstarostně vedle Assasina.Asi jsem si plně neuvědomoval těžkost této mise.Ale byl jsem potichu,bál jsem se že nás nějaké zvědavé uši poslouchají..
Šel jsem bezstarostně vedle Assasina.Asi jsem si plně neuvědomoval těžkost této mise.Ale byl jsem potichu,bál jsem se že nás nějaké zvědavé uši poslouchají..
Anonymní- Anonymní
Pošli jsme branou do Amegakure. Začalo na nás kapat.
Hmm..
.přesun ulice.
Hmm..
.přesun ulice.
Anonymní- Anonymní
Zastal som pred bránou.
"Myslel som, že to bude príjemný letný dážď. A nie lejak." Kýchol som.
"Myslel som, že to bude príjemný letný dážď. A nie lejak." Kýchol som.
Anonymní- Anonymní
"Bohužel... Já říkala, že tu hodně prší." ušklíbla jsem se a zastavila u brány.
Aisha a Zuko doběhli hned za mnou. Klobouk Kage mne chránil před deštěm, ani přes plášť toho příliš neproniklo a stejně jsem byla úplně promočená.
"Ksó... Doufám, že si nás brzy všimnou."
Aisha a Zuko doběhli hned za mnou. Klobouk Kage mne chránil před deštěm, ani přes plášť toho příliš neproniklo a stejně jsem byla úplně promočená.
"Ksó... Doufám, že si nás brzy všimnou."
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
Strana 7 z 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Amegakure no satto
Strana 7 z 11
Povolení tohoto fóra: