Brána Amegakure
+10
Natsuki
Shijin Hyuuga
Ryuuji Akatsuchi
Kin Yuki
Sadatake Arakida
Uzumaki Allii
Shinobi
Ayame Takahashi
Noriko Kana
Neuro Uchiha
14 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Amegakure no satto
Strana 6 z 11
Strana 6 z 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: Brána Amegakure
(Soráč... asi to budem musieť dopísať Inak je to v životopise.)
Blázon? Prečo? Pozrel som sa na tú slečnu ktorá bola na salamandrovy. Počkať... on hovoril niečo o jede? Aha už mi to docvaklo... Ale počkať! Jak to že jemu nič nieje? Pozrel som sa na neho a poriadne som si ho prehliadol. Odolnosť voči jedom, divná maska s filtrami, pohľad vraha, blond vlasy. Vy, vy musíte byť Hanzou Salamander! Hovoril mi o vás dedo, ale... jak to že žijete!?
Blázon? Prečo? Pozrel som sa na tú slečnu ktorá bola na salamandrovy. Počkať... on hovoril niečo o jede? Aha už mi to docvaklo... Ale počkať! Jak to že jemu nič nieje? Pozrel som sa na neho a poriadne som si ho prehliadol. Odolnosť voči jedom, divná maska s filtrami, pohľad vraha, blond vlasy. Vy, vy musíte byť Hanzou Salamander! Hovoril mi o vás dedo, ale... jak to že žijete!?
Anonymní- Anonymní
(Tak to potom soráč, ale stále nie je neškodný. xD Dokáže útočiť aj iným spôsobom. xD)
"To nie je niečo, čo by ťa malo zaujímať, chlapče."
Zamyslel som sa.
Vážne naňho ten jed neúčinkuje. Ako keby to nebolo jedno, okolo je stovka anbu pripravená plniť moje rozkazy na slovo.
Pozornosť som venoval opäť Reine.
"Vráťme sa k rozhovoru, otázku ti položím inokedy. Čo teda navrhuješ?"
"To nie je niečo, čo by ťa malo zaujímať, chlapče."
Zamyslel som sa.
Vážne naňho ten jed neúčinkuje. Ako keby to nebolo jedno, okolo je stovka anbu pripravená plniť moje rozkazy na slovo.
Pozornosť som venoval opäť Reine.
"Vráťme sa k rozhovoru, otázku ti položím inokedy. Čo teda navrhuješ?"
Anonymní- Anonymní
zvednu obočí,
"Mám ti snad vyvolat Gedo mazou aby jsi mi uvěřil?" zeptala jsem se ho a začínala jsem cítit že je mi čímdál tím víc špatně a potím se
"Mám ti snad vyvolat Gedo mazou aby jsi mi uvěřil?" zeptala jsem se ho a začínala jsem cítit že je mi čímdál tím víc špatně a potím se
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
"Netvrdím, že ti neverím. Ale to, že si šéfka akatsuki, je iba ďalší dôvod k tomu, aby som ťa nechal umrieť. Preto sa ťa pýtam znova, čo navrhuješ? Napríklad oddanosť akatsuki k Ame?"
Anonymní- Anonymní
(bojim bojim xD)
Zamyslel som sa. Hmm.. a kde ste chytili tak pekného a veľkého salamandra?? Pozrel som na Reinu a vzal som ju do náruče aby na tom jedovatom salamandrovy furt nestála.
Zamyslel som sa. Hmm.. a kde ste chytili tak pekného a veľkého salamandra?? Pozrel som na Reinu a vzal som ju do náruče aby na tom jedovatom salamandrovy furt nestála.
Anonymní- Anonymní
"To funguje už půl roku, Amegakure byla snámi po celou dobu v míru, nevím, proč by nemohla být i teď, když potřebuje pomcot přijdeme pomoct když jsem potřebovala já přišla ona." zadívám se na něj ale přišlo mi, že už to je pro mě nadlisdký výkon něco říct
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Otočil som sa na Kenjiho.
"Toho nikde nechytíš, patrí iba mne. Dopredu ti ale hovorím, že ak sa s ňou čo i len na meter vzdiališ, si mŕtvy. Neveril by si, ako ďaleko siaha rozmedzie ovládania môjho dažďa, nepomohol by ti ani shunshin."
"Toho nikde nechytíš, patrí iba mne. Dopredu ti ale hovorím, že ak sa s ňou čo i len na meter vzdiališ, si mŕtvy. Neveril by si, ako ďaleko siaha rozmedzie ovládania môjho dažďa, nepomohol by ti ani shunshin."
Anonymní- Anonymní
"Hej...umírám. Mohli by jste mi sakra už pomoct." začínala mi být zima jak jsem ztrácela teplotu těla
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Hmm.. Položil som Rei na chvíľu na zem. Kusol som si do prsta a v rýchlosti som urobil pečate. Predo mnou bol orol. Vzal som Reinu a dal som ju na orla. Rýchlo sme vzlietli. V ústach som začal produkovať protijed. Oslabil som svoj jed a dal so Reine francuzáka. xD
Anonymní- Anonymní
Je to hlupák. Zjavne o mne nevie dosť na to, aby pochopil, že dážď ovládam ja.
Po vytvorení pečatí sa Kenji i Reina začali cítiť slabšie. Dážď, ktorý na nich totiž stekal, odplavoval ich chakru.
"Uramiame no Jutsu." To isté platilo ale aj na orla. Čakal som, kým všetci traja spadnú niekam na bralá.
Po vytvorení pečatí sa Kenji i Reina začali cítiť slabšie. Dážď, ktorý na nich totiž stekal, odplavoval ich chakru.
"Uramiame no Jutsu." To isté platilo ale aj na orla. Čakal som, kým všetci traja spadnú niekam na bralá.
Anonymní- Anonymní
kdybch se mohla hýbat okamžtě bych mu dala facku, ale bohužel to ještě nešlo, ikdyž jsem začala zase cítit jak se mi vrací teplota ale zase víc opuští síly "Vrať ... nás .... na zem..." řeklajsem ztěžka a stále jsem ležela
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Kenji aj Reina padali k zemi ale v tom so ich zachytil.
Ste v poriadku?
Kuchyiose no jutsu
Pred Hnzom sa objavil obrovský mýval Ponta.
Ste v poriadku?
Kuchyiose no jutsu
Pred Hnzom sa objavil obrovský mýval Ponta.
Anonymní- Anonymní
Ked nás Raikage chytil urobil som rýchlo pečate. Doton: Uitenpen! Zaterasili nás skali aby na nás nepršalo. Uff... si v poriadku? Pozrel som na Reinu.
Anonymní- Anonymní
Ibuse otvoril ústa a Pontu zavalila obrovská vlna jedu, vrátane všetkého, čo bolo za ním.
"Pre ňu je už neskoro. Ste to vy, kto ju zabije." Dážď stihol predtým nakvapkať aj na everesta, takže vrátane ostatných oslabovanie pociťoval tiež.
"Pre ňu je už neskoro. Ste to vy, kto ju zabije." Dážď stihol predtým nakvapkať aj na everesta, takže vrátane ostatných oslabovanie pociťoval tiež.
Anonymní- Anonymní
Sakra povedal som a z vrecka som vytiahol kunai.
V hlave: Celé by to bolo v poriadku keby sa do toho nezaplietol ten Kenji...
Ja som Raikage a zdá sa že ty si vodca Amegakure nemôžeme sa nejako dohodnúť?
V hlave: Celé by to bolo v poriadku keby sa do toho nezaplietol ten Kenji...
Ja som Raikage a zdá sa že ty si vodca Amegakure nemôžeme sa nejako dohodnúť?
Anonymní- Anonymní
Zamyslel som sa.
"V poriadku, nechaj sa zatknúť a ja ju zachránim. Ten druhý ju tak maximálne ešte viac nakazí, nemá dosť času na to, aby stačil vyrobiť dostatočný protijed."
"V poriadku, nechaj sa zatknúť a ja ju zachránim. Ten druhý ju tak maximálne ešte viac nakazí, nemá dosť času na to, aby stačil vyrobiť dostatočný protijed."
Anonymní- Anonymní
špatně se mi dýchalo a zse jsem tu teplotuzačala ztrácet cítila jsem že už se nemůžu ani hnout i mrknutí očima bylo pro mě těžké
"Pusťte.... mě... k němu.... má ... má protijed."
"Pusťte.... mě... k němu.... má ... má protijed."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Zatknuť povedal som prekvapene a pozrel som sa na Reinu.
Tak teda dobre ale zachrán ju!
Tak teda dobre ale zachrán ju!
Anonymní- Anonymní
Prikývol som zbúral som stenu a shunshinom som pribehol k Salamandrovy. Daj jej ten protijed!
Anonymní- Anonymní
Zoskočil som z mloka a šiel smerom k Reine a Kenjimu
"Dobre si urobil." Anbu sa okolo neho rozostúpili a dostali ho do bariéry v prípade, že by si to rozmyslel
"Tvoj protijed prišiel neskoro, jej orgány sú už poškodené. Polož ju na zem a nechaj to na mňa."
"Dobre si urobil." Anbu sa okolo neho rozostúpili a dostali ho do bariéry v prípade, že by si to rozmyslel
"Tvoj protijed prišiel neskoro, jej orgány sú už poškodené. Polož ju na zem a nechaj to na mňa."
Anonymní- Anonymní
Položil som ju na zem a odstúpil som trochu ďalej. Tam som si kľakol na zem a rozdýchaval som.
Anonymní- Anonymní
Z bariery som sledoval Hanza...
V hlave: Chíľu si tu asi posedím...
V hlave: Chíľu si tu asi posedím...
Anonymní- Anonymní
pootevřenýma očima jsem se na něj dívala a s námahou dýchala
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Doktorsky som ju prezrel. Vedľa mňa sa objavili na rozkaz zdravotníci. Všetci sa rozostavali okolo nej, vzali ju na nosítka a bežali s ňou do Ame. Anbu vzali raikageho do väzby.
"Máš šťastie, ten protijed vážne túto slabšiu verziu zlikvidoval. Ako náhle zdravotníci stabilizujú jej orgány, mala by byť v poriadku."
Šiel som za zdravotníkmi. (presun)
"Máš šťastie, ten protijed vážne túto slabšiu verziu zlikvidoval. Ako náhle zdravotníci stabilizujú jej orgány, mala by byť v poriadku."
Šiel som za zdravotníkmi. (presun)
Anonymní- Anonymní
Strana 6 z 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Amegakure no satto
Strana 6 z 11
Povolení tohoto fóra: