Brána Amegakure
+10
Natsuki
Shijin Hyuuga
Ryuuji Akatsuchi
Kin Yuki
Sadatake Arakida
Uzumaki Allii
Shinobi
Ayame Takahashi
Noriko Kana
Neuro Uchiha
14 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Amegakure no satto
Strana 2 z 11
Strana 2 z 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Re: Brána Amegakure
"Ty mi nevěříš?" zasmál jsem se.Neuro Uchiha napsal:To není jen tak.Tvá technika je působivá,avšak ten co poruší dohodu bude zapečetěný do druhého.
Anonymní- Anonymní
Já nevěřím nikomu.
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
"No jo, Uchiha." zlomyslně jsem se ušklíbl.Neuro Uchiha napsal:Já nevěřím nikomu.
"Nemáš proč mi nedůvěřovat. Navíc, tato dohoda je velice nevýhodná pro mou stranu."
Anonymní- Anonymní
Hm a pro mou snad né?To je to po čem prahnete.Po Sharinganu nebo aspoň u Orochimara to tak bylo.
Shinobi
Klan:
"Sharingan..Už mě dávno nezajímá, všechno, co jsem zjistil po smrti Madarovi. Nevidím, důvod proč bys neměl splnit svoji část dohody. KOnan si vezmu klidně i násilím."Neuro Uchiha napsal:Hm a pro mou snad né?To je to po čem prahnete.Po Sharinganu nebo aspoň u Orochimara to tak bylo.
Anonymní- Anonymní
Na tváři se mi objevil úsměv.
A co když není na téhle planetě?
Shinobi
Klan:
"Ty nejsi z této planety." otočil jsem se a chystal odejít.Neuro Uchiha napsal:Na tváři se mi objevil úsměv.
Anonymní- Anonymní
Hah.Pokus o vtip samozřejmě žertuju její tělo by neuneslo posun mezi planetami.
Přivolal jsem rakev.
Tu ji máš a nikomu neříkej že ode mě.
Přivolal jsem rakev.
Shinobi
Klan:
"Hm. Zastavil jsem se a podíval se na něj vražedným pohledem.Neuro Uchiha napsal:Hah.Pokus o vtip samozřejmě žertuju její tělo by neuneslo posun mezi planetami.
Přivolal jsem rakev.
Anonymní- Anonymní
Nochsled?Mám 2 dotazy.Jak se dá zrušit edo tensei?A co hodláte dělat s Konohou?
Shinobi
Klan:
"Máš?" zašeptal jsem.Maro Soshaku napsal:Šedý chuchvalec plynů se snesl vedle Kabuta.Najednou se začal formovat v lidskou bytost Hmm co to je kupujete rakve? zasměju se
"Vážně si myslíš, že ti na to odpovím?" zasmál jsem se teď já.
Anonymní- Anonymní
Maro Soshaku napsal:Neuro Uchiha napsal:Nochsled?Mám 2 dotazy.Jak se dá zrušit edo tensei?A co hodláte dělat s Konohou?
Podívám se na Neura Ooo někdo je moc zvědavý,mám sáhnu do kabátu a vylovím prst Pokud je v te rakvi to co si myslím,někdo vam ji ohryzal rozesměju se
" To se ti povedlo." Zasmál jsem se ještě víc.
"No nic, půjdeme. Rád jsem tě poznal, Uchiho." uchechtl jsem se a čekal na Marovu odpověď.
Anonymní- Anonymní
Zmizel jsem.
(Přesun)
(Přesun)
Shinobi
Klan:
"Hm. S ním bude zajímavá spolupráce." Zasměju se a mé tělo pomalu pohltí fialové plameny.Maro Soshaku napsal:Kývnu na Kabuta a směrem k Neurovi Nohsled?Jak archaické a pro Tvou informaci nejsem...Ale ještě je brzo abys věděl víc,a ted řeknu něco důležitého...Papa..on zmizel to je hajzlík...příště ho rovnou splynuju..takhle uprostřed konverzace odejít... zasměju se a změním se v plyn který pozvolna odplouvá
přesun do Tsukigakure 23:31
přesun do Tsukigakure 23:31
Anonymní- Anonymní
Uviděl jsem u brány 2 chlapi.
"Ty budou toho taky dost vědět, navíc mám málo informací, to Tsunade-sama stačit nebude.."
Prošel jsem kolem nich a postavil se za nimi a vrány před nima utvořili mě přeměněného v Neura a oni zacouvali a já je chytil ze zadu pod límcem a klon se přeměnil do své normální podoby (na mne) a nadnášejícím chlapům přitiskl na krk kunai.
"Teď mi řeknete všechno, co víte o skupině Neura."
Chlap č.1: "My nic nevíme!"
"To je zas to samý.."
Znovu jsem jim přiblížil ke krku kunai.
Chlap č.2 pošeptal Chlapu č.1: "Řekni mu to, nikdo to nezjistí a aspoň přežijeme, blbe!"
Chlap č.1: "Neuro-sama je mrtvej a měli by mít pár sluhů nebo tak něco, teď by neměli mít velitele a Neuro-sama je tady někde pohřbenej, nic víc nevíme!!!"
Pustil jsem je a klon se rozpustil a já zmizel.
(přesun)
"Ty budou toho taky dost vědět, navíc mám málo informací, to Tsunade-sama stačit nebude.."
Prošel jsem kolem nich a postavil se za nimi a vrány před nima utvořili mě přeměněného v Neura a oni zacouvali a já je chytil ze zadu pod límcem a klon se přeměnil do své normální podoby (na mne) a nadnášejícím chlapům přitiskl na krk kunai.
"Teď mi řeknete všechno, co víte o skupině Neura."
Chlap č.1: "My nic nevíme!"
"To je zas to samý.."
Znovu jsem jim přiblížil ke krku kunai.
Chlap č.2 pošeptal Chlapu č.1: "Řekni mu to, nikdo to nezjistí a aspoň přežijeme, blbe!"
Chlap č.1: "Neuro-sama je mrtvej a měli by mít pár sluhů nebo tak něco, teď by neměli mít velitele a Neuro-sama je tady někde pohřbenej, nic víc nevíme!!!"
Pustil jsem je a klon se rozpustil a já zmizel.
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Stál som opretý o jeden stĺp a na sebe som mal dlhý čierny plášť, ktorý ma kryl pred dažďom. Vďaka plášťu som mal zahalenú tvár a bolo mi vidno len 1 oko, ktorým som pozoroval okolie.
V kuse tu prší, táto dedina sa mi páči, dobre sa tu zabíja, ľudia sa tu nemajú poriadne ako brániť, ani nezistia a už sú z nich mŕtvolky.
V kuse tu prší, táto dedina sa mi páči, dobre sa tu zabíja, ľudia sa tu nemajú poriadne ako brániť, ani nezistia a už sú z nich mŕtvolky.
Anonymní- Anonymní
"Tak jsme tu. Byakugan!" zkontroloval jsem okolí.
"Skvělé. Nikdo nás nesledoval..Ale! Tamhle je náš kamarád, Hayato." ukázal jsem směr vrásčitou rukou. "No nic, jdeme najít toho zmetka."
"Skvělé. Nikdo nás nesledoval..Ale! Tamhle je náš kamarád, Hayato." ukázal jsem směr vrásčitou rukou. "No nic, jdeme najít toho zmetka."
Anonymní- Anonymní
S kapucí jsem zašel do temného rohu v Ame a udělal klony.Hned poté jsem udělal henge a rozdal jasné instrukce.Všichni vypadali jako ninjové z Ame.
Hledejte informace.
Hledejte informace.
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem k útesu,který se tyřil nad jezerem.
"Hmm... na druhém břehu musí být nějaké velké město,to světlo co sem prolíná i přes ty kapky je tak silné..."
Seskočil jsem dolů na vodu... při dopadu ze mně spadlo mnoho kapet,ale jakž takž suchá místa byla zase hned mokrá,neboť ten déšť byl opravdu veliký....
Poté jsem jsem se vydal podél pobřeží,abych zjistil,jestli tu někdo nežije.
K mému údivu jsem narazil na malou rybářskou osabu,v které však nikdo nebyl...
Tak jsem si řekl,že je to až moc podivné a nebezpečné a radši od tud odejdu.
Když jsem vystupoval z vesničky,všiml jsem si,že je tam ještě jedna malá loďka... tak jsem si řekl: "Ale co..." A nasedl jsem na ní a plavil jsem se hezky za světlem...
Teď přijíždím k městu...
"Hmm... na druhém břehu musí být nějaké velké město,to světlo co sem prolíná i přes ty kapky je tak silné..."
Seskočil jsem dolů na vodu... při dopadu ze mně spadlo mnoho kapet,ale jakž takž suchá místa byla zase hned mokrá,neboť ten déšť byl opravdu veliký....
Poté jsem jsem se vydal podél pobřeží,abych zjistil,jestli tu někdo nežije.
K mému údivu jsem narazil na malou rybářskou osabu,v které však nikdo nebyl...
Tak jsem si řekl,že je to až moc podivné a nebezpečné a radši od tud odejdu.
Když jsem vystupoval z vesničky,všiml jsem si,že je tam ještě jedna malá loďka... tak jsem si řekl: "Ale co..." A nasedl jsem na ní a plavil jsem se hezky za světlem...
Teď přijíždím k městu...
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Amegakure no satto
Strana 2 z 11
Povolení tohoto fóra: