Brána Amegakure
+10
Natsuki
Shijin Hyuuga
Ryuuji Akatsuchi
Kin Yuki
Sadatake Arakida
Uzumaki Allii
Shinobi
Ayame Takahashi
Noriko Kana
Neuro Uchiha
14 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Amegakure no satto
Strana 10 z 11
Strana 10 z 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: Brána Amegakure
Zacítil jsem zde nějakou chakru ,nebyl jsem senzibil ale tehle chakry jsem si nemohl nevšimnout.Zrazu vidím nějakého shinobi podle znaku na čelence jsem zistil že je z Kumo.(Chladný ton)Liška hledala domov a bloudila po světě.Chtěla zistit věci ,které jsou skryty.Podíval jsem se na nebe a pak zpátky na něho.Nevím co tu děláš ,ale dál neprojdeš.
Anonymní- Anonymní
Shinobiho který přišel jsem se ho zezačátku nevšiml.Proto když se odezval jsem se zlekl.Co tu chci po tom nic ti není.A že prý dal neprojdu ?Kdo si myslíš že jsi?
Anonymní- Anonymní
Ja jsem zákon a zákon praví brána do Amegakure je zavřená.Uchopil jsem meč pevně.A jestli to nechápeš budeš a nehodláš to respektovat budeš potrestan.( Kori Shinchū no Jutsu tuhle techniku jsem použil než jsem s ním začal mluvit,toto je genjutsu)
Anonymní- Anonymní
Genjutsu jsem si nevšiml a proto jsem do něho tal lehce vpadl.To..... to je genjutsu
Náhle jsem se nemohl pohnout.Ted ne to ne ,ale proč je tak agresivní vždyt to nic není ihned se zbalím a pujdu.nervy mi pracovali na plno zrazu se okolo mě začala naschromaždovat chakra .Byl jsem překvapen tím co jsem děje ,ale nic jsem nemluvil.
Náhle jsem se nemohl pohnout.Ted ne to ne ,ale proč je tak agresivní vždyt to nic není ihned se zbalím a pujdu.nervy mi pracovali na plno zrazu se okolo mě začala naschromaždovat chakra .Byl jsem překvapen tím co jsem děje ,ale nic jsem nemluvil.
Anonymní- Anonymní
Tak on na to přišel.Rozletěl jsem se do něj a snažil se ho seknout mečem.Když na to přišel tak tady jen postávat nebudu.Potom jsem si všiml te chakry To je bijuu odskočil sem.Ale tenhle ječtě ho neumí ovládnout.Socha nemuže vysát bijuu hned z vice ocasých a toto určitě naní Ichibi.To musí jít po řaděvydal jsem se směrem pryč.My se ještě uvidíme a nemusíš se bát .Já si tě najdu.
A byt tebou do města nejdu.
vydal jsem se pryč z vesnice.
(presun)
A byt tebou do města nejdu.
vydal jsem se pryč z vesnice.
(presun)
Anonymní- Anonymní
My se jesště uvidíme.To jistě ,ale když se uvidíme bude to naposled.
Rači tyhle informace co jsem zde získal předam na velitelství.
(presun)
Rači tyhle informace co jsem zde získal předam na velitelství.
(presun)
Anonymní- Anonymní
Mala som na sebe plášť, dlhý šedý plášť zo slamenným klobúkom a začmudenou tvárou. Chakru som netlmila, len som ju "pozmenila" mohli ju stráže cítiť ale nebola cítiť ako tá "moja" chakra. Hrala som to na nejakú pútničku a nechcela som, aspoň zo začiatku vyvolávať nejaké konflikty. Pomaly ale isto som vstupovala do Amegakure no sato za spriebodu dažďa ktorý mi bičoval do oblečenia.
Natsuki- Počet príspevkov : 402
Klonové zaujali svá pozice .Rozmístili se tak ,kdyby se něco stalo aby se několik z nich mohlo vrátit k Yoshimiimu mu to oznámit.Klonové se rozhlíželi a čekali.
Anonymní- Anonymní
Nesmiem zabiť.. ani jedného.. Pomyslela som si nadšene keď som zaregistrovala nejakých klonov.. nakoniec som len vstúpila bez dediny očividne bez väčších problémov.
(presun)
(presun)
Natsuki- Počet príspevkov : 402
Klonové se rozhlíželi všude kolem,ale nebylo to dostatečné.Nějak se Nefrit podařilo přez ně dostat a oni si ničeho nevšimli.
Anonymní- Anonymní
doletli jsme do Amegakure
bylo tu zatuchleji než když jsem tu byla naposledy
seskočila jsem z Daga
"Hlídej." kývnul schodil ze hřbetu Hidana a vzlétl do nebes
bylo tu zatuchleji než když jsem tu byla naposledy
seskočila jsem z Daga
"Hlídej." kývnul schodil ze hřbetu Hidana a vzlétl do nebes
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Snesl jsem se z oblohy a dopadl na zem.
"Vypadá to tu nějak opuštěně... Zajímavé místo.
To jsem si myslel, že tvoje vila je nejopuštěnější místo
na zemi... Asi jsem se spletl... Víš vůbec, že tu někdo je?"
Optal jsem se a přeměřoval jsem si okolí pohledem.
"Vypadá to tu nějak opuštěně... Zajímavé místo.
To jsem si myslel, že tvoje vila je nejopuštěnější místo
na zemi... Asi jsem se spletl... Víš vůbec, že tu někdo je?"
Optal jsem se a přeměřoval jsem si okolí pohledem.
Anonymní- Anonymní
Spadl jsem na zadek a kosa zacinkala.
"Prde*e! Dávej na mě bacha ty přerostlá spermie...
Teď mě bude bolet celá prde*! Se na to vys*ru už fakt, mám já
tohle za potřebí?!"
Pomalu jsem vstal a masíroval si zadek.
"Tak kde jsou ty kurv**ky?!"
"Prde*e! Dávej na mě bacha ty přerostlá spermie...
Teď mě bude bolet celá prde*! Se na to vys*ru už fakt, mám já
tohle za potřebí?!"
Pomalu jsem vstal a masíroval si zadek.
"Tak kde jsou ty kurv**ky?!"
Anonymní- Anonymní
"Měl by tu někdo být krystal jasně ukazoval cestu sem. Měl by tu sídlit Hanzou málem mě zabil jen tím že jsem si sotupla na hřbet jeho mloka nebo co to bylo. Nepřibližuj se k němujestli ho potkáme." řekla jsem pevně a vyrazila do ulic (přesun)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Těsně před branami jsem odvolal Kuchiyose a díky Rai no Hokou se proplížil dovnitř.Potom jsem pokračoval za nimi.(Přesun)
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
"Opravdu se ho nehodlám dotýkat, toho si může být jistá.
Stačí mi jeden pohled a bude mít co dělat...."
Vypadá to, že po dlouhé době si dokonce možná i zabojuji...
Tiše jsem následovla ty dva. (Přesun)
Stačí mi jeden pohled a bude mít co dělat...."
Vypadá to, že po dlouhé době si dokonce možná i zabojuji...
Tiše jsem následovla ty dva. (Přesun)
Anonymní- Anonymní
Prošla jsem branou díky svému doujutsu se mipodařilo zistit že ve vesnici je někdo silný.To mě inspirovalo tady přijít ,ale nejprve jsem se musela ohlásit u leadera a pak jít se pobavit.Kolem stráže u brány jsem lechce proklouzla .Pomalým krokem jsem mířila k jeskyni.
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Po dlhej ceste som prišiel na toto miesto nepoznal som ho nevedel som o aké ide v živote som ho nevidel.
Skovaný v plášti a maske som došiel až ku bráne tejto zeme teda ak sa to dala ako zem nazývať.
Došiel som ku bráne kde ma zastavili strážcovia pýtali sa ma čo tu hladám.
Moja odpoved bola velmi jednoduchá povedal som že som tu aby som hovoril s jejich šefom alebo s tým kdo tomu tunak vládne.
Oprel som sa o bránu a sledoavl som kym príde niekdo kdo to tunak má na starosti.
Skovaný v plášti a maske som došiel až ku bráne tejto zeme teda ak sa to dala ako zem nazývať.
Došiel som ku bráne kde ma zastavili strážcovia pýtali sa ma čo tu hladám.
Moja odpoved bola velmi jednoduchá povedal som že som tu aby som hovoril s jejich šefom alebo s tým kdo tomu tunak vládne.
Oprel som sa o bránu a sledoavl som kym príde niekdo kdo to tunak má na starosti.
Anonymní- Anonymní
Přišla jsem k bráně s kapucí na hlavě kvůli hustému dešti jsem nehodlala mít kudrnaté vlasy.
Počkala jsem až mě dojde Faito. Uvažovala jsem jestli bych neměla vesnici zkrystalizovat, aby na ní nešli nepřátelské útoky, ale ani žádné jiné organizace
Počkala jsem až mě dojde Faito. Uvažovala jsem jestli bych neměla vesnici zkrystalizovat, aby na ní nešli nepřátelské útoky, ale ani žádné jiné organizace
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
// Promiň, dnes jsem tu nebyl a zítra jsem na závodech celý den, takže spíš chodím za tebou a dělám ti stráž, Reino.
Faito
Došel jsem za Reinou a kývl, že jsem připraven.
Faito
Došel jsem za Reinou a kývl, že jsem připraven.
Anonymný- Anonymní
"Dobrá, tak jdeme." oba jsme vyrazili do hlavní budovi (přesun)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
V pozdních nočních hodinách jsem dorazil k bráně. Byla tu celkem kosa, ale já byl na zimu a vlhko dobře zvyklí.
Promnul jsem si ruce a zaplul do liduprázdných ulic Ame. (přesun)
Promnul jsem si ruce a zaplul do liduprázdných ulic Ame. (přesun)
Anonymní- Anonymní
Prisel jsem pred branu nez jsem tak ucinil schoval jsem celenku Sunu pod brneni a rozhlizel jsem se kolem "je to tady nejak prazdne" pomyslel jsem si a sel jsem do ulic (presun)
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
Strana 10 z 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Amegakure no satto
Strana 10 z 11
Povolení tohoto fóra: