Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 15 z 40
Strana 15 z 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
First topic message reminder :
Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Anonymní- Anonymní
Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
´´Šla bych na taijutsu..´´ ....*Yuusuke....Yuusuke pojd ke mě....** co chceš???... mám tu malou prácičku s..**taijustu...**hned tam budu--*po chvilce k nám přiběhl Yuusuke...´´tady Yuusuke bude trénovat taky...´´
Anonymní- Anonymní
´´Hai..´´ couvla jsem o dva kroky připravila se a šla na něj se sevřenou pěstí....kousek před tím než jsem přiběhla k němu jsem se otočila zády a kopla jsem....Yuusuke přiběhl k němu zezadu a udělal to stejné co já ale bez pěstí a o kousek dál aby nemohl uhnout...
Anonymní- Anonymní
Ako šli na mňa z oboch strán ja som si prvého útoku všimol ale keď som zaregistroval druhý radšej som sa hodil do boku a spravil som kotúľ vytiahol som si potom svoj drevený meč .
Anonymní- Anonymní
Pribehl jsem k Shirovy a zacal jsem kolem nej kopat abych zjistil rosah jeho pozornosti
Naposledy upravil JayJazWashiSennin dne Wed 12 Oct - 14:45, celkově upraveno 1 krát
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
Kopnuli jsem do vzduchu.. vyšvihla jsem se a začala zírat....*Hej... Hikari on on má meč...**Jo... dřevěný...**ne-nezabije nás že?**no... snad ne..*opět jsem běžela za Shirem.. s pěstí... Yuusuke zmizel... šel na to jinak..
Anonymní- Anonymní
Ako šiel Jay do mňa kopnúť mečom som mu udrel do nohy nie švihnutím ale iba aby som mu zastavil nohu nechcel som ho zraniť potom som zatlačil a teraz švihol a jeho nohu som dal do smeru ako bola Hikari tá noha teda Jay zablokoval Hikari .
Ja som odskočil .
"Zabudol som povedať že niesom veľmi dobrý na Taijutsu ."
Ja som odskočil .
"Zabudol som povedať že niesom veľmi dobrý na Taijutsu ."
Anonymní- Anonymní
Kruci to bylo necekany tak to zkusime jinak. Zacal jsem koncentrovat cakru do chodidel abych si zrychlyl pohyb a sel jdsem na Shira Prono stim ze jsem si tentokrat hlidal ten jeho mec. Pote jsem ho zacal bombardovat kopy a udery
''Ja taky ne''
''Ja taky ne''
Shinobi
Vždy ako ma šiel udrieť či kopnúť udrel som mu po tej časti tela mojím mečom .
Dalo sa to lebo s ním som bol docela schopný a zvyknutý aj keď to šlo tak tak .
Dalo sa to lebo s ním som bol docela schopný a zvyknutý aj keď to šlo tak tak .
Anonymní- Anonymní
Šla jsem na Shira znovu opět jsem přiběhla než stihl něco udělat mečem skrčila jsem se a udělala přemet dozadu a přitom kopla Shira zespodu... mířila jsem na bradu..ale jen tak abych mu zvlášť neublížila...
Anonymní- Anonymní
Ako útočila teraz Hikari trocha som podvádzal a použil som vzduch ktorý pred tvárou vytvoril stenu takže ten kop som necítil a ešte teraz som viac uskočil dozadu .
Anonymní- Anonymní
Yuusuke na něho zezadu vyskočil... byl hodně dlouho mimo... dopadla jsem na nohy a zase začala utočit .. udělala jsem něco jako hvězdu ale stála jsem jakože na jedné ruce a jaksi cvičila všelijaké kopy...
Anonymní- Anonymní
Ten skok jej vlka som už ale veľmi nevykryl takže ma udrel no ako ona začla z tou hviezdicou a bola na jednej ruke ja som sa prikrčil a nohou som jej mal v pláne podkopnúť ruku ale potom som ju aj chcel chytiť lebo keby spadla z tej pozície bolo by to asi na tvár . XD.
Anonymní- Anonymní
(ted si nejsem jistá jestli jsi mě kopl nebo ne .. XDD) Nějak jsem se odrazila na nohy a čekala až Yuusuke přiběhne...
Anonymní- Anonymní
(Som ťa podkopol a mal v pláne chytať ale to nevadí ! XD )
Ja som sa postavil na nohy a meč som mal v jednej ruke vyčkával som bol som v strehu .
Ja som sa postavil na nohy a meč som mal v jednej ruke vyčkával som bol som v strehu .
Anonymní- Anonymní
( XD )Yuusuke přiběhl *víš co teď?**jo...**Jauuu... můj nos...**Muhuhahaha....vypadáš hůř než klaun....*stoupla jsem do extra bojovného postoje a vyběhla směrem k Shirovi...proběhla ho a za ním zase trénovala kopy.. (XDD) a na jedne ruce když hrozilo že by mi na ní stoupl vyměnila jsem jí...
Anonymní- Anonymní
Ja som jej do smeru kopou dal môj meč dal som si ho teda nad hlavu a začal som tlačiť takže ju to muselo prevážiť a zaisto klesla asi na zadok či na bok XD .
Predsa len táto pozícia sa mi ľachko blokovala .
Predsa len táto pozícia sa mi ľachko blokovala .
Anonymní- Anonymní
aršš...*Yuusuke mužeš zase jít...já jdu na ruce...*a tak jsem přešla na Age uki, Shuto uke, Gidan barai, apod.
Anonymní- Anonymní
Keď som dostal pár zásohou keď som sa snažil brániť radšej som teda skočil saltom dozadu .
Ale vzduch mi pomohol sa odraziť preto som to spraviť dokázal .
"No dobre ... aj tak som sa asi troška precenil taijutsu fakt nieje pre mňa ."
Ale vzduch mi pomohol sa odraziť preto som to spraviť dokázal .
"No dobre ... aj tak som sa asi troška precenil taijutsu fakt nieje pre mňa ."
Anonymní- Anonymní
Vduchu... Wooooaaw on mě chválí?.....usmála jsem se....´´Noo taky jsi hodně dobrý s tím mečem...´´
Anonymní- Anonymní
Nejses jedinej komu to nejde
Shinobi
Meč som si skryl .
"Tak bez meča som úplne nepoužiteľný a vlastne bez fuutonu inak v tedy je moje taijutsu dobréé a dosť ale bez neho fakt ... ak mi odstavia chakru veľa nespravím .
Ale aj tak by som chcel vidieť ako by si niektorý poradili z jednou mojou technikou ...
No a inak ďakujem aj ja ."
"Tak bez meča som úplne nepoužiteľný a vlastne bez fuutonu inak v tedy je moje taijutsu dobréé a dosť ale bez neho fakt ... ak mi odstavia chakru veľa nespravím .
Ale aj tak by som chcel vidieť ako by si niektorý poradili z jednou mojou technikou ...
No a inak ďakujem aj ja ."
Anonymní- Anonymní
Tak ja sem nepouzitelnej momentalne ve vsem
Shinobi
´´Tak já jdu zase trénovat to cos mě učil..a pak asi přijdu ti to ukázat a pak mě naučíš zase něco dalšího jo ???´´tázala jsem se a přitom se vzdalovala...
Anonymní- Anonymní
"Ja ťa keď tak môžem teraz sledovať nie ako ti to pôjde no a kľudne ... "
Anonymní- Anonymní
Strana 15 z 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Similar topics
» Rekreační oblast Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové oblasti
» Velitelství Suna-Kiri-Iwa
» Nemocnice Suna-Kiri-Iwa
» Knihovna Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové oblasti
» Velitelství Suna-Kiri-Iwa
» Nemocnice Suna-Kiri-Iwa
» Knihovna Suna-Kiri-Iwa
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 15 z 40
Povolení tohoto fóra: