Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

3 posters

Strana 15 z 40 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next

Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 15 Empty Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 18:39

First topic message reminder :

Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.

...

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 15 Trninkovpr

Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 15 Empty Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 14:24

´´Šla bych na taijutsu..´´ ....*Yuusuke....Yuusuke pojd ke mě....** co chceš???... mám tu malou prácičku s..**taijustu...**hned tam budu--*po chvilce k nám přiběhl Yuusuke...´´tady Yuusuke bude trénovat taky...´´

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 15 Empty Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 14:26

"Umm dobre v poriadku ... takže začneme ?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 14:29

´´Hai..´´ couvla jsem o dva kroky připravila se a šla na něj se sevřenou pěstí....kousek před tím než jsem přiběhla k němu jsem se otočila zády a kopla jsem....Yuusuke přiběhl k němu zezadu a udělal to stejné co já ale bez pěstí a o kousek dál aby nemohl uhnout...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 14:36

Ako šli na mňa z oboch strán ja som si prvého útoku všimol ale keď som zaregistroval druhý radšej som sa hodil do boku a spravil som kotúľ vytiahol som si potom svoj drevený meč .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Wed 12 Oct - 14:41

Pribehl jsem k Shirovy a zacal jsem kolem nej kopat abych zjistil rosah jeho pozornosti

Naposledy upravil JayJazWashiSennin dne Wed 12 Oct - 14:45, celkově upraveno 1 krát
Makoto
Makoto

Počet príspevkov : 2328

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Washi_Sennin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 14:43

Kopnuli jsem do vzduchu.. vyšvihla jsem se a začala zírat....*Hej... Hikari on on má meč...**Jo... dřevěný...**ne-nezabije nás že?**no... snad ne..*opět jsem běžela za Shirem.. s pěstí... Yuusuke zmizel... šel na to jinak..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 14:46

Ako šiel Jay do mňa kopnúť mečom som mu udrel do nohy nie švihnutím ale iba aby som mu zastavil nohu nechcel som ho zraniť potom som zatlačil a teraz švihol a jeho nohu som dal do smeru ako bola Hikari tá noha teda Jay zablokoval Hikari .
Ja som odskočil .
"Zabudol som povedať že niesom veľmi dobrý na Taijutsu ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Wed 12 Oct - 14:49

Kruci to bylo necekany tak to zkusime jinak. Zacal jsem koncentrovat cakru do chodidel abych si zrychlyl pohyb a sel jdsem na Shira Prono stim ze jsem si tentokrat hlidal ten jeho mec. Pote jsem ho zacal bombardovat kopy a udery

''Ja taky ne''
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 14:58

Vždy ako ma šiel udrieť či kopnúť udrel som mu po tej časti tela mojím mečom .
Dalo sa to lebo s ním som bol docela schopný a zvyknutý aj keď to šlo tak tak .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 15:02

Šla jsem na Shira znovu opět jsem přiběhla než stihl něco udělat mečem skrčila jsem se a udělala přemet dozadu a přitom kopla Shira zespodu... mířila jsem na bradu..ale jen tak abych mu zvlášť neublížila...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 15:15

Ako útočila teraz Hikari trocha som podvádzal a použil som vzduch ktorý pred tvárou vytvoril stenu takže ten kop som necítil a ešte teraz som viac uskočil dozadu .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 15:20

Yuusuke na něho zezadu vyskočil... byl hodně dlouho mimo... dopadla jsem na nohy a zase začala utočit .. udělala jsem něco jako hvězdu ale stála jsem jakože na jedné ruce a jaksi cvičila všelijaké kopy...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 15:23

Ten skok jej vlka som už ale veľmi nevykryl takže ma udrel no ako ona začla z tou hviezdicou a bola na jednej ruke ja som sa prikrčil a nohou som jej mal v pláne podkopnúť ruku ale potom som ju aj chcel chytiť lebo keby spadla z tej pozície bolo by to asi na tvár . XD.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 15:30

(ted si nejsem jistá jestli jsi mě kopl nebo ne .. XDD) Nějak jsem se odrazila na nohy a čekala až Yuusuke přiběhne...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 15:31

(Som ťa podkopol a mal v pláne chytať ale to nevadí ! XD )
Ja som sa postavil na nohy a meč som mal v jednej ruke vyčkával som bol som v strehu .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 15:40

( XD )Yuusuke přiběhl *víš co teď?**jo...**Jauuu... můj nos...**Muhuhahaha....vypadáš hůř než klaun....*stoupla jsem do extra bojovného postoje a vyběhla směrem k Shirovi...proběhla ho a za ním zase trénovala kopy.. (XDD) a na jedne ruce když hrozilo že by mi na ní stoupl vyměnila jsem jí...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 15:41

Ja som jej do smeru kopou dal môj meč dal som si ho teda nad hlavu a začal som tlačiť takže ju to muselo prevážiť a zaisto klesla asi na zadok či na bok XD .
Predsa len táto pozícia sa mi ľachko blokovala .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 16:03

aršš...*Yuusuke mužeš zase jít...já jdu na ruce...*a tak jsem přešla na Age uki, Shuto uke, Gidan barai, apod.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 16:10

Keď som dostal pár zásohou keď som sa snažil brániť radšej som teda skočil saltom dozadu .
Ale vzduch mi pomohol sa odraziť preto som to spraviť dokázal .
"No dobre ... aj tak som sa asi troška precenil taijutsu fakt nieje pre mňa ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 16:12

Vduchu... Wooooaaw on mě chválí?.....usmála jsem se....´´Noo taky jsi hodně dobrý s tím mečem...´´

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Wed 12 Oct - 16:12

Nejses jedinej komu to nejde
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 16:17

Meč som si skryl .
"Tak bez meča som úplne nepoužiteľný a vlastne bez fuutonu inak v tedy je moje taijutsu dobréé a dosť ale bez neho fakt ... ak mi odstavia chakru veľa nespravím .
Ale aj tak by som chcel vidieť ako by si niektorý poradili z jednou mojou technikou ...
No a inak ďakujem aj ja ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Wed 12 Oct - 16:19

Tak ja sem nepouzitelnej momentalne ve vsem
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 16:26

´´Tak já jdu zase trénovat to cos mě učil..a pak asi přijdu ti to ukázat a pak mě naučíš zase něco dalšího jo ???´´tázala jsem se a přitom se vzdalovala...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 16:34

"Ja ťa keď tak môžem teraz sledovať nie ako ti to pôjde no a kľudne ... "

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 15 z 40 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: