Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

3 posters

Strana 14 z 40 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next

Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 14 Empty Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 18:39

First topic message reminder :

Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.

...

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 14 Trninkovpr

Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 14 Empty Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Tue 11 Oct - 21:08

´´Mě je to jedno... klidně bych šla na dango..´´řekla jsem a usmála se na něho a v tu chvíli jsem uvolnila nashromážděnou chakru... a obvaz se přetrhl.....´´Woooaaw.....´´zírala jsem na ruku nevěřícně....

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 14 Empty Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Tue 11 Oct - 21:12

"No a takto to budeš musieť spraviť celé na raz ... a potom ešte o dosť viac chakry tam dať a vystreliť ju ešte ale radšej toho už nechaj dobre ?
Ešte ti bude zle ako včera ,"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 11 Oct - 21:17

´´Hai...´´řekla jsem a nechala toho...posbírala zbytky a jen tak stála a koukala co udělá nebo řekne Shiro....Yuusuke přiběhl k nám..*hej budu muset zase odskočit... ale budu pak domy jo hlavně se nepřepínej ... máš sice supermana vedle sebe ale .... no prostě dej pozor aby si nabyla zase ta prázdná schránka...*než jsem stihla něco poslat zase odběh...*tak jo...o jaké prázdné schránce mluvil ???*otočila jsem se na Shira a čekala až něco podnikne....

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 11 Oct - 21:19

"Tak ... pôjdeme teda na to danho či rámen ?"
Opýtal som sa a bol som pripravený vyraziť ,

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 11 Oct - 21:23

´´Jdem na dango !!´´řekla jsem a pozvedla jsem ruku, na pokyn k útoku.....´´Jdem!!!´´ vzala jsem Shira za ruku a táhla ho s sebou... (presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 11 Oct - 21:24

Nakoniec som sa nechal odtiahnuť .
(presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 12:32

´´Hai Yuusuke je bezva a protože se má bezva teďka možná chodí za nějakou fenkou ale zatím nevím... a fajn příště tě teda nechám platit...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 12:33

"Takže už teda beháá hmmm ... no previaž si teda ruku a môžeš začať ...
Potom ak by sa ti chce môžme si dať proti sebe súboj na taijutsu ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 12:39

´´Hai...´´ zasalutovala jsem a začala si obvazovat ruku...takže nashromáždit chakru a vypustit ve stejnou chvíli a po lajně....jo...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 12:48

"Ak si ti bude dariť do dnešného večera by si to mohla zvládnuť ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 12:53

´´Hai...´´ a už jsem se soustředila a chakru .... víc a víc... pomalu... a teď !!!!....................chakra mi projela celým předloktím a přetrhla obvaz...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 13:01

"Umm dobre toto ti ide ... teraz to skús bez obväzu či sa to bude podobať tomu čo som spravil ja ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 13:13

´´Oosss...´´pravila jsem a shromažďovala chakru...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Wed 12 Oct - 13:19

Dosel jsem na cviciste a vidim Hikari a Shina Ahojte.
Makoto
Makoto

Počet príspevkov : 2328

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Washi_Sennin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 13:25

"Zdravím ... "
Pozdravil som ho a pritom som ja už pozeral na oblohu ako plujú mraky akosi som vôbec nebol mysľou na tomto mieste .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Wed 12 Oct - 13:28

Porad premySlys o odchodu z vesnice?
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 13:30

Pozrel som k nemu a chvíľu som bol ticho .
Potom som ale prehovoril .
"Odkiaľ že to všetci viete ?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Wed 12 Oct - 13:35

Neco jsem o tom zaslechl Kdyz jsi mluvil se zastupkini co se s Nukeniny tak jsem si dal 2 a 2 dohromady nejsem zase tak hloupi jak vypadam
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 13:38

´´Ahoj..´´pozdravila jsem .... a po shromáždění chakry jsem ji vypustila jak mi to říkal Shiro...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 13:39

"No tiež pravda ani som si na to pozor nedával ... a hej chcel by som odísť ale nakoniec som zistil že ani neviem prečo či skôr načo aj tak to že odídem sa nič nezmení .
Inak čo nechceš si zatrénovať ?"

Opýtal som sa a prikývol som k Hikari že ke´d chce môže na chvíľu prestať .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Wed 12 Oct - 13:42

a co mas na mysly jaky typ treninku?
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 13:44

´´Já si půjde nesdnou a budu čučet..´´řekla jsem a vydala se ke stromu...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 13:47

"Chcel som aby ste šli obaja ... "
Povedal som k Hikari .
"Ale ak nechceš nevadí umm a myslel som na Taijutsu ale to nechám na vás "

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 14:09

Tak jsem hned vyskočila šla za Shirem a čekala co se bude dít dál...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 14:15

"Tak čo Hikari aký tréning by ti viac vyhovoval ?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 14 z 40 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: