Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 8 z 40
Strana 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
First topic message reminder :
Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Anonymní- Anonymní
Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
No dekuji ale uz je to dobry. Nekdo by mohl myt blby kecy. A myslet si ze spolu no vsak vis co. Odpovedel jsem ji A Zacal se cervenat.
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
´´Aha... tak jo...´´ postila jsem ho *hoho.. takový páreček...**Jo no mi patříme k sobě Yuusuke..*usmála jsem se na Yuusukeho...*to jsem nemyslel ale máš pravdu!!!*
Anonymní- Anonymní
Um ale dekuji i tak.Podival jsem se na ni A pousmal se.
Shinobi
Sakra nemysli na takové věci, je nepříjemné slyšet tvé myšlenky, když jsou takové. No a mě nedělá problém pokračovat. Je to na tobě...
Anonymní- Anonymní
Jak to sakra myslys? Na tako ve veci? Muzes to vysvetlit.
Shinobi
Ne vysvětlovat to opravdu nebudu, ale kdyby si mě upozornil, tak odpojím telepatickou komunikaci. Prostě to nechme být a řekni my, jestli chceš pokračovat, ve zkoumání tvé minulosti... Povzdechl jsem si...
Anonymní- Anonymní
Nevim Mozna zitra Jestli ti to nebude vadit a za to se omlouvam . Sice to nebylo tak jak si myslis ale budis.
Shinobi
No mě to vadit nebude, stejně je to moje vlastní experimentální pečeť takže alespoň můžu testovat... Usmál jsem se...
Anonymní- Anonymní
´´He....?´´poslouchala jsem je a s otevřenou pusou na ně civěla...*Hikari zavři tu pusu..*a zavřela jsem pusu....
Anonymní- Anonymní
Tak to neni Hezky takze ja jsem Pokusny morce to je hezky
Shinobi
Hikari pujdes uz domu?
Shinobi
´´No...asi jo .... ´´rozhodla jsem se...*Hikari můžu dneska spát s tebou ??*nespíš se mnou i normálně ???**hmmm tak fajn když na tom tak trváš...*
Anonymní- Anonymní
Já neříkal pokusné morče, jen první člověk, na kterém jsem to testoval. Myslím, že to má úspěch takže, není důvod být naštvaný... Usmál jsem se...
Anonymní- Anonymní
Ale i tak No to nebudem resit Mej se hezky a kdyz tak zitra
Shinobi
´´Papa ...´´ zamávala jsem Tascher-sanovi a šla domu...
Anonymní- Anonymní
A muzu te doprovodit bydlim kousek od tebe.
Shinobi
Doprovazim Hikari k jejimu domu (Presun)
Shinobi
tak jsem zvedl ruku na pozdrav a potom jsem skočil do koruny stromu a s rukama za hlavou sledoval hvězdnou oblohu, přitom jsem si říkal, kde je asi Roka teď a co dělá...
Anonymní- Anonymní
Po delší době ležení, kdy jsem málem usnul, jsem se z těžka zvedl a podíval se na Aiko."Neměli bychom tu takhle ležet...je už docela chladno a navíc přes noc to není dobré takhle zůstávat venku na volném prostranství. Nechci, aby jeden z nás byl nemocný nebo se mu něco stalo...hlavně tobě...Kazekage by mě pak asi moc nepochválil..." Jen jsem došel k ní a čekal, jestli také vstane."Můžeme přespat na zdejší ubytovně a ráno pokračovat v tréninku, ano?"
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Chvíli jsem čekal, jestli vstane nebo ne. Potom jsem si teprve všiml jejího klidného dechu a cítil, že její tok chakry byl teď o hodně pomalejší. Že by usnula?... Jen jsem si povzdechl a sklonil se k ní. Zvedl jsem jí do náruče a jen si znova povzdechl. Udělal jsem jednu pečeť a oba jsme zmizeli v obláčku bílého kouře.
(přesun)
(přesun)
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Doletel som do týchto priestorou kde som si vytiahol svitky a ešte raz som si ich prečítal aj keď mi to bolo vlastne na nič .
Aj tak sa to vlastne budem učiť po svojom len som zasa čítal o účinku techniky .
Začal som s tréningom .
Aj tak sa to vlastne budem učiť po svojom len som zasa čítal o účinku techniky .
Začal som s tréningom .
Anonymní- Anonymní
Otevřel jsem oči a ani nevěděl kdy jsem usnul. Protáhl jsem se a potom seskočil ze stromu dolů. Po nějaké době přemýšlení jsem se vydal podívat do nemocnice, jestli už Roku odvedly pryč a nebo ne... (přesun)
Anonymní- Anonymní
Přišla jsem sem protože bych tak obtěžovala lidi a pustila se s Yuusukem do dřiny...koncentrovali jsem chakru do nohou a vyběhli proti stromu ... zkoušeli jsem tu znovu a znovu až jsem si myslela, že mi to celkem jde a šla jsem pomalou chůzí až na vrch stromu... Yuusuke stála na vedlejším stromě .... *co takhle skákat z jednoho stromu na druhý ???**jdem na to !!!*a tak jsem tam skákali z jednoho stromu na druhý...
Anonymní- Anonymní
Strana 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Similar topics
» Rekreační oblast Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové oblasti
» Velitelství Suna-Kiri-Iwa
» Nemocnice Suna-Kiri-Iwa
» Knihovna Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové oblasti
» Velitelství Suna-Kiri-Iwa
» Nemocnice Suna-Kiri-Iwa
» Knihovna Suna-Kiri-Iwa
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 8 z 40
Povolení tohoto fóra: