Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

3 posters

Strana 8 z 40 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next

Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 8 Empty Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 18:39

First topic message reminder :

Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.

...

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 8 Trninkovpr

Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 8 Empty Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Makoto Sun 9 Oct - 19:49

No dekuji ale uz je to dobry. Nekdo by mohl myt blby kecy. A myslet si ze spolu no vsak vis co. Odpovedel jsem ji A Zacal se cervenat.
Makoto
Makoto

Počet príspevkov : 2328

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Washi_Sennin

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 8 Empty Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 19:51

´´Aha... tak jo...´´ postila jsem ho *hoho.. takový páreček...**Jo no mi patříme k sobě Yuusuke..*usmála jsem se na Yuusukeho...*to jsem nemyslel ale máš pravdu!!!*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sun 9 Oct - 19:53

Um ale dekuji i tak.Podival jsem se na ni A pousmal se.
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 19:54

Sakra nemysli na takové věci, je nepříjemné slyšet tvé myšlenky, když jsou takové. No a mě nedělá problém pokračovat. Je to na tobě...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sun 9 Oct - 19:57

Jak to sakra myslys? Na tako ve veci? Muzes to vysvetlit.
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 20:04

Ne vysvětlovat to opravdu nebudu, ale kdyby si mě upozornil, tak odpojím telepatickou komunikaci. Prostě to nechme být a řekni my, jestli chceš pokračovat, ve zkoumání tvé minulosti... Povzdechl jsem si...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sun 9 Oct - 20:08

Nevim Mozna zitra Jestli ti to nebude vadit a za to se omlouvam . Sice to nebylo tak jak si myslis ale budis.
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 20:10

zmizol som .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 20:14

No mě to vadit nebude, stejně je to moje vlastní experimentální pečeť takže alespoň můžu testovat... Usmál jsem se...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 20:17

´´He....?´´poslouchala jsem je a s otevřenou pusou na ně civěla...*Hikari zavři tu pusu..*a zavřela jsem pusu....

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sun 9 Oct - 20:18

Tak to neni Hezky takze ja jsem Pokusny morce to je hezky
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sun 9 Oct - 20:20

Hikari pujdes uz domu?
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 20:22

´´No...asi jo .... ´´rozhodla jsem se...*Hikari můžu dneska spát s tebou ??*nespíš se mnou i normálně ???**hmmm tak fajn když na tom tak trváš...*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 20:22

Já neříkal pokusné morče, jen první člověk, na kterém jsem to testoval. Myslím, že to má úspěch takže, není důvod být naštvaný... Usmál jsem se...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sun 9 Oct - 20:24

Ale i tak No to nebudem resit Mej se hezky a kdyz tak zitra
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 20:25

´´Papa ...´´ zamávala jsem Tascher-sanovi a šla domu...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sun 9 Oct - 20:26

A muzu te doprovodit bydlim kousek od tebe.
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 20:28

´´Jasně..´´ a tak jsme šli....

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sun 9 Oct - 20:30

Doprovazim Hikari k jejimu domu (Presun)
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 20:34

tak jsem zvedl ruku na pozdrav a potom jsem skočil do koruny stromu a s rukama za hlavou sledoval hvězdnou oblohu, přitom jsem si říkal, kde je asi Roka teď a co dělá...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sun 9 Oct - 21:54

Po delší době ležení, kdy jsem málem usnul, jsem se z těžka zvedl a podíval se na Aiko."Neměli bychom tu takhle ležet...je už docela chladno a navíc přes noc to není dobré takhle zůstávat venku na volném prostranství. Nechci, aby jeden z nás byl nemocný nebo se mu něco stalo...hlavně tobě...Kazekage by mě pak asi moc nepochválil..." Jen jsem došel k ní a čekal, jestli také vstane."Můžeme přespat na zdejší ubytovně a ráno pokračovat v tréninku, ano?"
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki
Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)

Počet príspevkov : 1936

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan: Kazuki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sun 9 Oct - 23:07

Chvíli jsem čekal, jestli vstane nebo ne. Potom jsem si teprve všiml jejího klidného dechu a cítil, že její tok chakry byl teď o hodně pomalejší. Že by usnula?... Jen jsem si povzdechl a sklonil se k ní. Zvedl jsem jí do náruče a jen si znova povzdechl. Udělal jsem jednu pečeť a oba jsme zmizeli v obláčku bílého kouře.
(přesun)
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Počet príspevkov : 1936

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan: Kazuki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 7:03

Doletel som do týchto priestorou kde som si vytiahol svitky a ešte raz som si ich prečítal aj keď mi to bolo vlastne na nič .
Aj tak sa to vlastne budem učiť po svojom len som zasa čítal o účinku techniky .
Začal som s tréningom .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 14:33

Otevřel jsem oči a ani nevěděl kdy jsem usnul. Protáhl jsem se a potom seskočil ze stromu dolů. Po nějaké době přemýšlení jsem se vydal podívat do nemocnice, jestli už Roku odvedly pryč a nebo ne... (přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 14:39

Přišla jsem sem protože bych tak obtěžovala lidi a pustila se s Yuusukem do dřiny...koncentrovali jsem chakru do nohou a vyběhli proti stromu ... zkoušeli jsem tu znovu a znovu až jsem si myslela, že mi to celkem jde a šla jsem pomalou chůzí až na vrch stromu... Yuusuke stála na vedlejším stromě .... *co takhle skákat z jednoho stromu na druhý ???**jdem na to !!!*a tak jsem tam skákali z jednoho stromu na druhý...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 8 z 40 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: