Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 13 z 40
Strana 13 z 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
First topic message reminder :
Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Anonymní- Anonymní
Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
Ruku som jej obviazal až po lakeť .
"Ak to je tvoja správna ruka neviem ktorou píšeš či viac činnosti robíš ale musíš svojou chakrou pretrhnúť celý obväz pozdĺž "
Prešiel som jej prstom od lakťa až k prstom na ruke .
"Presne ako šiel môj prst v tom mieste a potom z celej ruky musíš vystreliť chakru no ... nesmieš ho roztrhnúť ako iba v pár častiach ale celý na raz ale iba v tom bode ako šiel môj prst ."
Pozrel som jej do tváre aby som videl podľa jej výrazu či to chápe .
"Ak to je tvoja správna ruka neviem ktorou píšeš či viac činnosti robíš ale musíš svojou chakrou pretrhnúť celý obväz pozdĺž "
Prešiel som jej prstom od lakťa až k prstom na ruke .
"Presne ako šiel môj prst v tom mieste a potom z celej ruky musíš vystreliť chakru no ... nesmieš ho roztrhnúť ako iba v pár častiach ale celý na raz ale iba v tom bode ako šiel môj prst ."
Pozrel som jej do tváre aby som videl podľa jej výrazu či to chápe .
Anonymní- Anonymní
´´H-hai..´´udiveným výrazem jsem civěla na ruku... hmmmm... takže to mám teda najednou všechno...Yuusuke promiň ale tohle bude trvat trošku déle....
Anonymní- Anonymní
"Vôbec to nieje ľachké aj mne to trvalo lebo to nemalo veľa spoločné z ovládaním vetra ale ... z chakrou .
Tak pusti sa do toho alebo sa chceš niečo opýtať ?"
Opýtal som sa ochotne .
Potom som ale položil moju ruku na jej hlavu a rozcuchal som jej vlasy nevedel som prečo ale chcel som si to vyskúšať .
Tak pusti sa do toho alebo sa chceš niečo opýtať ?"
Opýtal som sa ochotne .
Potom som ale položil moju ruku na jej hlavu a rozcuchal som jej vlasy nevedel som prečo ale chcel som si to vyskúšať .
Anonymní- Anonymní
´´H-hai...m-myslím že to chápu... dám se do-dotoho...´´a tak jsem začala shromažďovala jsem chakru......pořád a pořád... tu jsem si vzpomněla jak mi Tascher-san říkal jak shromažďuji moc chakry a proto se mi pod nohama drtí kmen stromu...a začala jsem ji shromažďovat co nejvíce do té ruky ....
Anonymní- Anonymní
"Potom švihni rukou a vypusť ju .... normálne by ta ti to buď roztrhá celé alebo sa to len doreže ten obväz ,... rovnú čiaru neverím že ešte spravíš ale uvidíme ."
Anonymní- Anonymní
Udělala jsem to co mi říkal ..... švihla jsem rukou a......nooo... vypadalo to jako kdyby mi ta ruky vybouchla pod tlakem nashromážděné chakry... ale jinak ruka v poho...
Anonymní- Anonymní
Poškrabal som sa po hlave .
"Hmm ... takto ale budeš musieť v tom pokračovať no je to náročné bude ťa bolieť ruka a prídeš rýchlo aj o chakru takže nie ako včera že odpadneš lebo ťa ešte nechytím a sa udrieš ešte ... takže pokiaľ budeš môcť a potom stačí ."
"Hmm ... takto ale budeš musieť v tom pokračovať no je to náročné bude ťa bolieť ruka a prídeš rýchlo aj o chakru takže nie ako včera že odpadneš lebo ťa ešte nechytím a sa udrieš ešte ... takže pokiaľ budeš môcť a potom stačí ."
Anonymní- Anonymní
´´Hai...´´ chytila se zezadu krku a sklopila obličej...
Anonymní- Anonymní
"Deje sa niečo ?
Povedal som niečo zlé ?"
Zarazil som sa trocha .
Povedal som niečo zlé ?"
Zarazil som sa trocha .
Anonymní- Anonymní
´´Nene...´´řekla jsem .... aaaa tak trapný... to jsem nemohla říct něco jinýho??!!!
´´Tak já se dotoho teda dám..´´ řekla jsem a začala si obvazovat ruku abych to mohla zkusit znovu...
´´Tak já se dotoho teda dám..´´ řekla jsem a začala si obvazovat ruku abych to mohla zkusit znovu...
Anonymní- Anonymní
"Ak by sa niečo delo tak to kľudne povedz dobre ?
Nech to je čo chce ."
Nech to je čo chce ."
Anonymní- Anonymní
´´Hai... hehehe..´´chechtala jsem se takovým trapným smíchem...už jsem měla obvázanou ruku tak jsem se začala soustředit...vypustit jí mám jenom po té jedné přímce...... když jsem si už myslela tak jsem ji vypustila a.....foukl vítr ale nic...
Anonymní- Anonymní
"Umm len tak ďalej ... tak ľachko to nepôjde ale zvládneš to ."
Povedal som jej .
A čakal som ako si bude počínať ďalej .
"Alebo keď tak ti niečo bude nejasné tak povedz a ja ti to keď tak objasním ."
Povedal som jej .
A čakal som ako si bude počínať ďalej .
"Alebo keď tak ti niečo bude nejasné tak povedz a ja ti to keď tak objasním ."
Anonymní- Anonymní
´´Noo.. takže tu chakru mám vypustit po té přímce ???´´zeptala jsem se a doufala že se té otázce nebude smát...
Anonymní- Anonymní
"Hej mala by si no ale keďže len začínaš len na jedej strane ruky sa snaž nie také tenké ale iba na tej strane skús keď tak to zväčš a možno ti to pôjde ľachšie ."
Anonymní- Anonymní
´´Hai!!!´´ usmála jsem se a zkoušela to....cítila jsem jak mi chakra prochází rukou... vnítřně jsem ti představovala jak tam koluje....teď když dosáhla určité míry vypustila jsem to tak jak mi Shiro doporučil... objevila se malinká trhlina...
Anonymní- Anonymní
"No takže je pravda takto ti to pôjde lepšie ...
Len pokračuj ... inak ako trénuješ bude vadiť keď sa sem tam niečo opýtam ?
Nebude ťa to rušiť ?"
Len pokračuj ... inak ako trénuješ bude vadiť keď sa sem tam niečo opýtam ?
Nebude ťa to rušiť ?"
Anonymní- Anonymní
´´Nene... co bys chtěl vědět ???´´ pobídla jsem ho a přitom to zkoušela znovu ale přidala jsem trochu víc chakry.... obvaz se zase o něco víc roztrh ale nedá se to říc že se roztrh ale trochu natrh .... nooo to je jedno protože tohle nepochopí nikdo líp než já myslím spekulaci smím rozumem jde divnou osou...
Anonymní- Anonymní
"Ale len zaké normálne veci že čo také si robila keď si bola doma a také podobné .
Nechce sa mi vždy baviť len o tréningu to robím skoro celý život takže aj takéto prkotiniy ma zaujímajú ."
Poviem a stále pozerám na jej počínanie .
Nechce sa mi vždy baviť len o tréningu to robím skoro celý život takže aj takéto prkotiniy ma zaujímajú ."
Poviem a stále pozerám na jej počínanie .
Anonymní- Anonymní
´´Noo... četla jsem si...A ty ?´´nepřestávala jsem se soustředit a zkoušela to pořád a pořád až jsem postoupila o 1cm... řekla jsem si že bych mohla přidat o něco víc chakry a držet ji na tom místě ... a vypustila jsem jí když jsem jí cítila dostatečně hodně... obvaz se protrhla o další 2cm...
Anonymní- Anonymní
"No ja som hral na g.... teda bol som doma a trénoval som potom ako som prišiel tu .
A okrem čítania ?
Niečo sa ti ešte prihodilo ?"
A okrem čítania ?
Niečo sa ti ešte prihodilo ?"
Anonymní- Anonymní
´´Co by se mi mělo přihodit ???´´tázala jsem se se zájmem...´´no možná na mě párkrát skočil Yuusuke ale jinak...myslím že nic...´´.. obvaz se zase o něco natrhl...3cm..
Anonymní- Anonymní
"Potom keď sa ti to takto bude dariť musíš to potom raz keď si dáš nový obväz roztrhnúť celé na raz .
Umm a tak ja neviem kto vie čo sa ti mohlo prihodiť mne sa páveže nič nedeje preto sa pýtam .
Dnes máš vlastne ešte po tomto niečo v pláne ?"
Umm a tak ja neviem kto vie čo sa ti mohlo prihodiť mne sa páveže nič nedeje preto sa pýtam .
Dnes máš vlastne ešte po tomto niečo v pláne ?"
Anonymní- Anonymní
´´Noo... zašla bych ještě asi na ramen a potom půjdu šupitat domu...Půjdeš se mnou ??? na ramen ???´´zeptala se a nepřestávala se soustředit a obvaz povolil.. tak jsem nashromáždila zase o něco víc a vypustila a myšlenkou přetrhnout ... obvaz se přetrhl od trhliny do poloviny předloktí...
Anonymní- Anonymní
"Kľudne pôjdem ... inak radšej máš rámen alebo dango ?"
Opýtal som sa a stále som sa prizeral ako jej to ide videl som že to ide zatiaľ dobre .
Opýtal som sa a stále som sa prizeral ako jej to ide videl som že to ide zatiaľ dobre .
Anonymní- Anonymní
Strana 13 z 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Similar topics
» Rekreační oblast Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové oblasti
» Velitelství Suna-Kiri-Iwa
» Nemocnice Suna-Kiri-Iwa
» Knihovna Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové oblasti
» Velitelství Suna-Kiri-Iwa
» Nemocnice Suna-Kiri-Iwa
» Knihovna Suna-Kiri-Iwa
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 13 z 40
Povolení tohoto fóra: