Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 6 z 40
Strana 6 z 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
First topic message reminder :
Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Anonymní- Anonymní
Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
No tak dobře, já ti tedy bránit nebudu, ale moje nabídka pomoci stále platí... Řekl jsem opět klidným hlasem...
Anonymní- Anonymní
Jen jsem tak z úsměvem zakroutil hlavou."Ale toto se asi nezmění..." Hlavu jsem položil zpátky a povzdechl si. Ach jo..nikdy bych neřekl, že z učením je tolik práce...co by si asi dělala ty...Lizz-chan... Jen jsem tak nehybně ležel a díval se do jasně modrého nebe. Bylo to uklidňující a já jsem na chvíli všechny smysli vypl. Přestal jsem i vnímat Aiko a jen jsem pořád dokola zíral na ty pohyblivé obrazce na obloze.
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Po chvili jsem padl opet na kolena a A drzel se za hlavu a po chvili padl na zem. Ale tentokrat to bylo jine ma hlava se preplnovala vzpominkama jenz mely byt zapecetene na vzdy ale pecet se z nejakeho duvodu narusila. Z mych rudych vlasu pulsovala Jasne modra barva.
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
Probleskl jsem k němu, ale zatím jsem nic nepodnikl. Nechal jsem mu prostor, se s tím vypořádat po svém...
Anonymní- Anonymní
Zůstala jsem tam stát... nevěděla jsem kam Tascher-san šel..tak jsem se rozhodla že budu chvíli ještě cvičit..*až do korun!!**jasně!!* soustředili jsme se na chakru...
Anonymní- Anonymní
Bolest ustala a ma pecet prestala pulsovat a vratila se do puvodniho stavu a formy ale vzponinky ani pocity neustavaly pouze se vynorovaly dalsi a dalsi. az pomalu se vse zacalo vracet do normalu az na to ze ted uz si nejsem jist nicim co se stalo v mem zivote.po chvili jsem zacal mlatit do zeme. sakra, sakra , sakra .............
Shinobi
když jsem byla nahoře, rozhlížela jsem se a viděla Jay-sana jak mláti do země přeskočila jsem pár stromů a už jsem byla u něho...´´Teď už jsi v pořádku ??? Jay-san?´´
Anonymní- Anonymní
Co jsem Kdo jsem ja uz nic nevim. a pokracoval jsem.
Shinobi
Nevim nic, nic co je pravda a co ne kskru proc se to stalo proc!!!!!
Shinobi
Dej mu ještě čas, podle toho co jsem viděl je na něm pečeť blokující vzpomínky. Sám ovládám, taky jistou pečeť kterou bych mohl získat přístup k jeho plné paměti a tuhle pečeť tak obejít, možná i zrušit... Usmál jsem se a s klidným výrazem jsem koukal na Hikari...
Anonymní- Anonymní
´´Myslim že tě vezmu do nemocnice...´´ uvažovala jsem nahlas.... a přitom z něho nespouštěla oči...
Anonymní- Anonymní
Ma cakra zacala obklopovat me telo jako stit a zacinala zarit nazlatlou barvou ale jeji intenzita se zvysovala vic nez kdy predtim a vypadalo to uplne jinak nez drive.
Shinobi
Pokud se nezačneš snažit sám to potlačit, tak se budu o to muset postarat sám. To se, ale bez tvého zranění neobejde. Dám ti radu nesnaž se proti té pečeti bojovat, plyň s ní jako vodní proud a pomalu zužuj průchod až ho zcela zastavíš... Mluvil jsem dál klidným hlasem, ale v mysli jsem si připravoval taktiku na potlačení té pečeti...
Anonymní- Anonymní
Ma cakra zvysila svou intenzitu Az kolemme zacali litat kousky zeme, po chvyly byl podemnouu krater z intenzity me cakry. Nasleduje maly vybuch po uzazeni prachu stojim uprostred a ma carka ma podobu orla ale je stabilnejsi nez prvni ukaz.
Shinobi
Jen tak dál. Jak jsem pochopi předtím, mají tyhle chakrové výrony přímou úměru s návratem tvé ztracené paměti... Usmál jsem se a vypadalo to, že devastace okolí způsobená jeho chakrou na mě nijak nezapůsobila...
(Máš vůbec povolenou nějakou pečeť od admina??? )
(Máš vůbec povolenou nějakou pečeť od admina??? )
Naposledy upravil Tascher dne Sun 9 Oct - 16:49, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
´´Jay-san!!! Vypadáš jinak než předtím..jsi v pohodě???´´ tázala jsem se zoztřeseným hlasem...
Anonymní- Anonymní
ma cakra se vratila do normalu. stit pomalu zmyzel a ja padl na kolena unavou a vycerpanim. Myslim ze jo.Co to kruci bylo? Ptam se
(neni to efekt Proklate peceti)
(neni to efekt Proklate peceti)
Shinobi
No tohle byl zářný příklad skryté pečeti, podobné pečeti se používají k ovládání osob, zablokování paměti a mnoha jiným s myslí spojených dějů. Jak se, ale dostala ke geninovi opravdu netuším. Jo a navíc by to mohlo souviset s tím tvým nutkáním jít do hor... Řekl jsem zamyšleně, nad rozborem informací o celé téhle situaci...
Anonymní- Anonymní
jen my dejte chvily abych se vzpamatoval
Shinobi
´´Hai hai....´´řekla jsem *hej Hikari když budeme moc jít někam... no třeba do Konohy???**Až se něco naučíme ???*
Anonymní- Anonymní
Co se presne Jste videli?
Shinobi
´´Tvá chakra zvysila svou intenzitu Az kolem tebe zacali litat kousky zeme, po chvili byl pod tebou krater z intenzity tvé chakry. Nasleduje maly vybuch po uzazeni prachu stojis uprostred a tva carka ma podobu orla ale je stabilnejsi nez prvni ukaz.´´ řekla jsem tu co jsem citila....
Anonymní- Anonymní
Strana 6 z 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Similar topics
» Rekreační oblast Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové oblasti
» Velitelství Suna-Kiri-Iwa
» Nemocnice Suna-Kiri-Iwa
» Knihovna Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové oblasti
» Velitelství Suna-Kiri-Iwa
» Nemocnice Suna-Kiri-Iwa
» Knihovna Suna-Kiri-Iwa
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 6 z 40
Povolení tohoto fóra: