Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

3 posters

Strana 6 z 40 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next

Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 6 Empty Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 18:39

First topic message reminder :

Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.

...

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 6 Trninkovpr

Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 6 Empty Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 15:00

No tak dobře, já ti tedy bránit nebudu, ale moje nabídka pomoci stále platí... Řekl jsem opět klidným hlasem...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa - Stránka 6 Empty Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 15:01

´´Tak teda ahoj..´´smutně na něho zamávala...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sun 9 Oct - 15:04

Jen jsem tak z úsměvem zakroutil hlavou."Ale toto se asi nezmění..." Hlavu jsem položil zpátky a povzdechl si. Ach jo..nikdy bych neřekl, že z učením je tolik práce...co by si asi dělala ty...Lizz-chan... Jen jsem tak nehybně ležel a díval se do jasně modrého nebe. Bylo to uklidňující a já jsem na chvíli všechny smysli vypl. Přestal jsem i vnímat Aiko a jen jsem pořád dokola zíral na ty pohyblivé obrazce na obloze.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki
Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)

Počet príspevkov : 1936

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan: Kazuki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sun 9 Oct - 15:08

Po chvili jsem padl opet na kolena a A drzel se za hlavu a po chvili padl na zem. Ale tentokrat to bylo jine ma hlava se preplnovala vzpominkama jenz mely byt zapecetene na vzdy ale pecet se z nejakeho duvodu narusila. Z mych rudych vlasu pulsovala Jasne modra barva.
Makoto
Makoto

Počet príspevkov : 2328

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Washi_Sennin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 15:14

Probleskl jsem k němu, ale zatím jsem nic nepodnikl. Nechal jsem mu prostor, se s tím vypořádat po svém...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 15:18

Zůstala jsem tam stát... nevěděla jsem kam Tascher-san šel..tak jsem se rozhodla že budu chvíli ještě cvičit..*až do korun!!**jasně!!* soustředili jsme se na chakru...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sun 9 Oct - 15:23

Bolest ustala a ma pecet prestala pulsovat a vratila se do puvodniho stavu a formy ale vzponinky ani pocity neustavaly pouze se vynorovaly dalsi a dalsi. az pomalu se vse zacalo vracet do normalu az na to ze ted uz si nejsem jist nicim co se stalo v mem zivote.po chvili jsem zacal mlatit do zeme. sakra, sakra , sakra .............
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 15:27

když jsem byla nahoře, rozhlížela jsem se a viděla Jay-sana jak mláti do země přeskočila jsem pár stromů a už jsem byla u něho...´´Teď už jsi v pořádku ??? Jay-san?´´

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sun 9 Oct - 15:29

Co jsem Kdo jsem ja uz nic nevim. a pokracoval jsem.
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 15:32

´´Jay-san ???´´zeptala jsem se nevěřícně...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sun 9 Oct - 15:33

Nevim nic, nic co je pravda a co ne kskru proc se to stalo proc!!!!!
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 15:37

Dej mu ještě čas, podle toho co jsem viděl je na něm pečeť blokující vzpomínky. Sám ovládám, taky jistou pečeť kterou bych mohl získat přístup k jeho plné paměti a tuhle pečeť tak obejít, možná i zrušit... Usmál jsem se a s klidným výrazem jsem koukal na Hikari...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 15:38

´´Myslim že tě vezmu do nemocnice...´´ uvažovala jsem nahlas.... a přitom z něho nespouštěla oči...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sun 9 Oct - 15:45

Ma cakra zacala obklopovat me telo jako stit a zacinala zarit nazlatlou barvou ale jeji intenzita se zvysovala vic nez kdy predtim a vypadalo to uplne jinak nez drive.
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 16:09

Pokud se nezačneš snažit sám to potlačit, tak se budu o to muset postarat sám. To se, ale bez tvého zranění neobejde. Dám ti radu nesnaž se proti té pečeti bojovat, plyň s ní jako vodní proud a pomalu zužuj průchod až ho zcela zastavíš... Mluvil jsem dál klidným hlasem, ale v mysli jsem si připravoval taktiku na potlačení té pečeti...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sun 9 Oct - 16:22

Ma cakra zvysila svou intenzitu Az kolemme zacali litat kousky zeme, po chvyly byl podemnouu krater z intenzity me cakry. Nasleduje maly vybuch po uzazeni prachu stojim uprostred a ma carka ma podobu orla ale je stabilnejsi nez prvni ukaz.
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 16:30

Jen tak dál. Jak jsem pochopi předtím, mají tyhle chakrové výrony přímou úměru s návratem tvé ztracené paměti... Usmál jsem se a vypadalo to, že devastace okolí způsobená jeho chakrou na mě nijak nezapůsobila...
(Máš vůbec povolenou nějakou pečeť od admina??? Very Happy)

Naposledy upravil Tascher dne Sun 9 Oct - 16:49, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 16:33

´´Jay-san!!! Vypadáš jinak než předtím..jsi v pohodě???´´ tázala jsem se zoztřeseným hlasem...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sun 9 Oct - 16:40

ma cakra se vratila do normalu. stit pomalu zmyzel a ja padl na kolena unavou a vycerpanim. Myslim ze jo.Co to kruci bylo? Ptam se

(neni to efekt Proklate peceti)
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 16:59

´´Půjdem se zeptat!´´prohodila jsem ....

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 17:04

No tohle byl zářný příklad skryté pečeti, podobné pečeti se používají k ovládání osob, zablokování paměti a mnoha jiným s myslí spojených dějů. Jak se, ale dostala ke geninovi opravdu netuším. Jo a navíc by to mohlo souviset s tím tvým nutkáním jít do hor... Řekl jsem zamyšleně, nad rozborem informací o celé téhle situaci...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sun 9 Oct - 17:06

jen my dejte chvily abych se vzpamatoval
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 17:08

´´Hai hai....´´řekla jsem *hej Hikari když budeme moc jít někam... no třeba do Konohy???**Až se něco naučíme ???*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sun 9 Oct - 17:16

Co se presne Jste videli?
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 17:42

´´Tvá chakra zvysila svou intenzitu Az kolem tebe zacali litat kousky zeme, po chvili byl pod tebou krater z intenzity tvé chakry. Nasleduje maly vybuch po uzazeni prachu stojis uprostred a tva carka ma podobu orla ale je stabilnejsi nez prvni ukaz.´´ řekla jsem tu co jsem citila....

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 6 z 40 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: