Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 5 z 40
Strana 5 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
First topic message reminder :
Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Anonymní- Anonymní
Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
Aiko Naihi
Po dlhej chvíli Aiko zložila hlavu až k zemi a poriadne si ju rukami držala. Jej dych sa pomaly spomaľoval a obrazy prestali pričom všetky pocity pomaly doznievali. Nebola schopná jediného slova, evedela vyjadriť to čo práve cítila. S tým všetkým ako sa upokojila sa upokojila aj chakra v nej. Ten kúsok Shukakovej chakry ktorý ju napĺňal začal pravidelne a usporiadane prúdiť po celom tele.,, Tak nakoniec nie je najhoršia. Ale chce to veľmi kazenú dušu aby prežila to všetko čo ona. Vidím, že to bude aj zábava." zasmial sa Shukaku.
Po dlhej chvíli Aiko zložila hlavu až k zemi a poriadne si ju rukami držala. Jej dych sa pomaly spomaľoval a obrazy prestali pričom všetky pocity pomaly doznievali. Nebola schopná jediného slova, evedela vyjadriť to čo práve cítila. S tým všetkým ako sa upokojila sa upokojila aj chakra v nej. Ten kúsok Shukakovej chakry ktorý ju napĺňal začal pravidelne a usporiadane prúdiť po celom tele.,, Tak nakoniec nie je najhoršia. Ale chce to veľmi kazenú dušu aby prežila to všetko čo ona. Vidím, že to bude aj zábava." zasmial sa Shukaku.
Anonymní- Anonymní
Ma...tko nedelej to prosiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm. ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh (a probral jsem se uplne propoceny)
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
´´Už je to vpohodě!!´´ pohladila jsem ho to hlavě...
Anonymní- Anonymní
Co se to semnou deje (tezce dycha)
Shinobi
Zatím jsem je pozoroval... Někdo by mu měl pomoci s kontrolováním jeho chakrového oběhu. Jinak by to nemuselo být příště vůbec hezké...
Anonymní- Anonymní
Udychany musim jit do hor i kdybych se tam mel doplazit. Tak tam musim. a pomalu se zvedam.
Shinobi
Jen jsem dopadl jedním kolenem na zem a už velmi rychle dýchal. Srdce mi bušilo jako o závod a tep by se nedal ani spočítat. Čakra, ale dál proudil, ale šlo vidět, že jak mi dochází dech, slábne její intenzita a tak i Shukakova druhá klec.D-drž h-hubu...! Ozvalo se v jeho hlavě, ale trochu už takovým vysíleným hlasem. Už se mi to nedařilo zakrývat a já věděl, že to poznal."A-aiko...b-budeme m-muset jít..." Ozval jsem se, ale můj hlas byl slabý.
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Aiko Naihi
Aiko chtiac nechtiac musela vstať a svoj bezduchý výraz upriamila na Shukaku. Nechcelo sa jej odchádzať chcela sa mu postaviť zoči voči a dozvedieť sa pravdu no vedela, že nie je dostatočne silná. V momente odvrátila pohľad a bez slova sa rozbehla až k bráne a počkala kým Aki tiež odíde. Potom ju mohla zavrieť a pokojne si odfúknuť.,, Nabudúce." zašepkala keď sa hlavou oprierala o tú obrovskú bránu a potom sa v momente zobudila.
Aiko chtiac nechtiac musela vstať a svoj bezduchý výraz upriamila na Shukaku. Nechcelo sa jej odchádzať chcela sa mu postaviť zoči voči a dozvedieť sa pravdu no vedela, že nie je dostatočne silná. V momente odvrátila pohľad a bez slova sa rozbehla až k bráne a počkala kým Aki tiež odíde. Potom ju mohla zavrieť a pokojne si odfúknuť.,, Nabudúce." zašepkala keď sa hlavou oprierala o tú obrovskú bránu a potom sa v momente zobudila.
Anonymní- Anonymní
Co je v těch horách tak důležitého, že tam musíš za každou cenu hned jít? Pokud nebude odpověď dost dobrá, budu tě muset omráčit a vzít na vyšetření do nemocnice... Řekl jsem klidným věcným hlasem a díval se mu přímo do očí...
Anonymní- Anonymní
V nemocnici ti reknou ze to stejne neni nic pro ne a za dalsi to neni tvoje vec ale proste tam musim.
Shinobi
´´Jay-san uklidni se ...jen se něco naučíme a pujdeme jo???´´ řekla jsem uklidnujicim hlasem
Anonymní- Anonymní
Promin Hikari ale musim jit sam!!!!Rekl jsem vaznym a utrapenym hlasem a otocil jsem se k ni zady a pomalu odchazel.
Shinobi
Je to moje věc, takže nebuď moc drzí a za druhé, pokud mi řekneš dobrý důvod jsem ochoten pomoci ti dostat se tam... Řekl jsem klidným hlasem a trochu se zazubil...
Anonymní- Anonymní
Potom, jak jsme vyběhli, jsem pomocí všechny čakry, kterou jsem vypouštěl, bránu zpátky uzavřel. Nastal velký modrý záblesk a já se probudil. Můj dech byl velmi rychlý a jen jsem sundal ruky z jejího břicha a opřel se o zem. Nemohl jsem chvíli popadnout dech. Celou dobu udržovat jeho čakru a v neustálém intervalu vypouštět velké množství té mé, nebylo zrovna lehké a docela dost fyzicky náročné. Jen jsem se pomalu zvedl hlavu a podíval se na Aiko."V-výborně...vy-vydíš, jak t-ti to jde...s-super..." Trochu jsem koktal, ale jinak to nešlo. Teď jsem opravdu nemohl.
Shinobi
Tak aby bylo jasno muzes byt Chuninem i 10krat ale do mych osobnich zalezitosti ti nic neni a za dalsi to ze mas vissi rank neznamena nic za dalsi ja tvou pomoc nechci a ani nepotrebuji. rekl jsem mu
Shinobi
Aiko Naihi
,, Ja som to všetko videla." šepkala Aiko.,, Všetko to čo spôsobil a všetky pocity a nie len jeho ale tých obetí. Cítila a videla som úplne všetko. Teda nie všetko..." opravila sa.,, Moju minulosť z toho vynechal. Asi čaká či dôjdem až dokonca." povzdychla si a od únavy si ľahla na príjemný piesok.,, Ach jaj." doplnila.
,, Ja som to všetko videla." šepkala Aiko.,, Všetko to čo spôsobil a všetky pocity a nie len jeho ale tých obetí. Cítila a videla som úplne všetko. Teda nie všetko..." opravila sa.,, Moju minulosť z toho vynechal. Asi čaká či dôjdem až dokonca." povzdychla si a od únavy si ľahla na príjemný piesok.,, Ach jaj." doplnila.
Anonymní- Anonymní
´´Yuusuke !!´´ zvedl se a utekl ´´Hej Yuusuke!!!´´ utíkám za ním....
Anonymní- Anonymní
Jen jsem přikývl."Já vím...cítil jsem to s tebou...ale zvládla si to...to je hlavní..." Měl jsem strach, že to nakonec neunese, ale unesla to. Ta holka byla silnější, než jsem si myslel, ale to bylo jen dobře. Taky jsem si lehl a jen se stále vydýchával. Cítil jsem se, jakoby mě zevnitř něco pálilo, ale já věděl proč to je. Způsobila to ta jeho čakra spolu s mou. Namáhal jsem dost fyzicky tělo a to byl vedlejší efekt. Ale zabralo to... Byl jsem úplně grogy a i když jsem to na sobě ze začátku nechtěl nechat znát, nakonec se to stejně nedalo zatajit. Bylo to vidět hned na první pohled.
Shinobi
Já se ti nechci plést do tvých věcí, ale s titulem chunnina, jsem získal i jisté povinnosti a jednou z nich je dávat pozor aby genini jako vy neudělali nějakou hloupost. Opravdu se tu nemám důvod vytahovat s rankem nebo schopnostmi, to není můj styl... Pořád jsem mluvil dokonale klidným hlasem a díval se mu zpříma do očí...
Anonymní- Anonymní
Aiko Naihi
,, Tak samozrejme čo viac by ste chceli." zasmiala a Aiko spokojne.,, Myslíte si Aki, že je to vôbec dobrý nápad? Že mi to dodá silu a urobí to zo mňa lepšiu kunoichi a pomôže na ceste shinobi?" spýtala sa zvedavo.,, Som zvedavá na váš názor." dodala.
,, Tak samozrejme čo viac by ste chceli." zasmiala a Aiko spokojne.,, Myslíte si Aki, že je to vôbec dobrý nápad? Že mi to dodá silu a urobí to zo mňa lepšiu kunoichi a pomôže na ceste shinobi?" spýtala sa zvedavo.,, Som zvedavá na váš názor." dodala.
Anonymní- Anonymní
Dali jsem si kolečko a vrátili se..´´Ahojte kluci...´´ pozdravila jsem jako blbec...*jako kdyby to nebylo normální...*
Anonymní- Anonymní
Podzvedl jsem hlavu a podíval se na ni."Myslím, že je to dobrý nápad...nejlépe jak se zbavit strachu je postavit se mu a vyhrát nad ním...pokud Shukaku ovládneš, pomůže ti to v mnoha ohledech...to mi věř...a já se budu snažit, jak nejlépe umím, aby si to zvládla..." Znovu jsem se usmál takovým uklidňujícím a příjemným pohledem.
Shinobi
Mozna vis jake to je byt posledni z Klanu, Ale nevis jake to je nevet nic o sobe nebo rodine a dokonce ani o klany z ktereho pochazis!!! Taschere Osferatu Otocil jsem se a odchazim o Hikari a Taschera
Shinobi
Aiko Naihi
,,Ahaaaa." dostala zo seba Aiko a zamýšľala sa nad tým všetkým.,, Čo ja len budem robiť s toľkou chakrou keď to zvládnem." zasmiala sa.,, No fajn ale tak očumovať ma furt nemusíte." usmiala sa potichu a obliekla si medzi tým tričko.,, Nehehehehe." zazubila sa a pohodlne si ležala na piesku.
,,Ahaaaa." dostala zo seba Aiko a zamýšľala sa nad tým všetkým.,, Čo ja len budem robiť s toľkou chakrou keď to zvládnem." zasmiala sa.,, No fajn ale tak očumovať ma furt nemusíte." usmiala sa potichu a obliekla si medzi tým tričko.,, Nehehehehe." zazubila sa a pohodlne si ležala na piesku.
Anonymní- Anonymní
Strana 5 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Similar topics
» Rekreační oblast Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové oblasti
» Velitelství Suna-Kiri-Iwa
» Nemocnice Suna-Kiri-Iwa
» Knihovna Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové oblasti
» Velitelství Suna-Kiri-Iwa
» Nemocnice Suna-Kiri-Iwa
» Knihovna Suna-Kiri-Iwa
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 5 z 40
Povolení tohoto fóra: