Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 3 z 40
Strana 3 z 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
First topic message reminder :
Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Společné cvičiště pro Sunu, Kiri a Iwu. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Anonymní- Anonymní
Re: Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
Jen jsem přikývl a o kus odstoupil."Takže...teď se musíš absolutně soustředit jen na to jedno místo. Musíš se soustředit na tu část těla, kde je ten démon uzavřený. Musíš proniknout až k němu, vycítit ho, vnímat celou jeho čakru. Musíš se prostě jakoby s ním spojit a využít část jeho čakry, aby ses dostala do první fáze, ale naopak to nesmíš přehnat, jinak by si to nemusela zvládnout. Podle naší dohody by neměl nic podnikat, ale i přesto buď opatrná...tak můžeš začít. Budu stále tady a kdyby něco, okamžitě zasáhnu ano?" Vše jsem říkal klidným hlasem a potom jsem se na ni jen zářivě usmál, aby se také trochu uklidnila.
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Vrátila jsem se zpět..a zkoušela to znovu a znovu až jsem postoupila o dva další kroky...Yuusuke pořád zkoncentrovával chakru..
Anonymní- Anonymní
Aiko Naihi
,,Heh?" dostala zo seba Aiko.,, No keď myslíš." dodá neveriacky a nadýchne sa a zavrie oči.,, Tebe sa to povie, dostaň sa k nemu. Toto nie je cestovanie z domu do obchodu." zašepká nevrlo a začne sa sústrediť. Sústrédila sa a podľa Akiho slov sa v sebe snažila nájsť Shukakovu chakru.,, Ichibi. Ichibinko kde sa mi schoval miláčku." hovorila si v duchu. Nejakú tú chvíľu sa snažila až na niečo narazila.,, Či?" zapochybovala a snažila sa prevziať aspoň trochu.,,, Aaaaach" vykríkla a hneď otvorila oči.
,,Heh?" dostala zo seba Aiko.,, No keď myslíš." dodá neveriacky a nadýchne sa a zavrie oči.,, Tebe sa to povie, dostaň sa k nemu. Toto nie je cestovanie z domu do obchodu." zašepká nevrlo a začne sa sústrediť. Sústrédila sa a podľa Akiho slov sa v sebe snažila nájsť Shukakovu chakru.,, Ichibi. Ichibinko kde sa mi schoval miláčku." hovorila si v duchu. Nejakú tú chvíľu sa snažila až na niečo narazila.,, Či?" zapochybovala a snažila sa prevziať aspoň trochu.,,, Aaaaach" vykríkla a hneď otvorila oči.
Anonymní- Anonymní
Už jsem to nemohl vydržet a tak jsem k nim došel... Koncentruješ do nohou moc chakry, proto se kůra stromu pod tvýma nohama drtí a ty no prostě padáš dolů, zkus trochu ubrat a potom to zkus znovu... Usmál jsem se a znovu se opřel o blízký strom...
Anonymní- Anonymní
Jen jsem došel k ní."Stalo se něco? Proč si vykřikla..." Zeptal jsem se starostlivě a šlo mě to vidět i na očích.
Shinobi
Aiko Naihi
,,Ja... ja... ja som ho videla." nadýchla sa Aiko.,, A tá chakra to bolo niečo strašné, niečo tak ilné som ešte necítila." zašepkala potichu a chvíľu len v tichosti sedela.,, No len ma to prekvapilo to nič, môžme íť ďalej Aki." prikývla tentoraz už pokojne.,, Ja to už zvládnem, nebojte sa." usmiala sa.
,,Ja... ja... ja som ho videla." nadýchla sa Aiko.,, A tá chakra to bolo niečo strašné, niečo tak ilné som ešte necítila." zašepkala potichu a chvíľu len v tichosti sedela.,, No len ma to prekvapilo to nič, môžme íť ďalej Aki." prikývla tentoraz už pokojne.,, Ja to už zvládnem, nebojte sa." usmiala sa.
Anonymní- Anonymní
Jen jsem přikývl."Jestli chceš...pro začátek ti mohu pomoci a spojit se s ním s tebou...ale je to jen na tobě...jen chci, aby jsme to moc neuspěchali a byla si opatrná. S tímto není radno si zahrávat..." Řekl jsem potichu, ale pravdivě. Zdálo se, že někdy v minulosti jsem už s tím měl zkušenost.
Shinobi
´´Hai...´´odpověděla jsem a ubrala jsem...po chvíli jsem vytáhla kunai a vyběhla ke stromu...tentokrát se mnou ... a vyběhl až skoro nahoru a kunai v tlamě...já také postoupila ale tak o pět kroků...*seš dobrej...**jo taky jsemtvůj vlk!**he???**nečeš! a soustřeď se !!!!*
Anonymní- Anonymní
Aiko Naihi
,, Ale ale Aki." pokrútila hlavou s úsmevom.,, Sa nezdáte ale viete ísť na vec takým nepriamým spôsobom aby to vyzeralo, že ste v tom nevinne." usmiala sa.,, Priznávam, že ani ja nie som tak dobrá ako vy, mám sa čo učiť." dodala a vyzliekla si tričko.,, Ja viem, že chcete tak vám nebudem upierať tréning a viac až po tréningu." zazubila sa a zavrela oči.,, Môžme začať." povedala rozhodne.
,, Ale ale Aki." pokrútila hlavou s úsmevom.,, Sa nezdáte ale viete ísť na vec takým nepriamým spôsobom aby to vyzeralo, že ste v tom nevinne." usmiala sa.,, Priznávam, že ani ja nie som tak dobrá ako vy, mám sa čo učiť." dodala a vyzliekla si tričko.,, Ja viem, že chcete tak vám nebudem upierať tréning a viac až po tréningu." zazubila sa a zavrela oči.,, Môžme začať." povedala rozhodne.
Anonymní- Anonymní
Jen jsem podzvedl obočí."Ehm...já jsem neřekl, aby sis vyslékla triko....a díky teda za pochvalu, i když nevím, jestli ji mám brát dobře, protože ty vždy vše překrucuješ. Chtěla si pomoct s tréninkem, tak ho tu máš, tak nevím, co si pořád o mě myslíš..." Povzdechl jsem si a zase se posadil na proti ní. Přiložil jsem jí ruky na břicho a oba jsme se rozzářili modrou čakrou. Bylo to jakoby nás někdo zahříval ze všech stran."Tak jdeme na to...budu ti neustále po boku a budu tě následovat, tak neměj strach...pomůžu ti se k němu dostat. Můžeš začít..." S už zavřenýma očima jsem se jen pousmál a čekal, až začne.
Shinobi
Díval jsem se na ně a trochu nostalgicky se utápěl ve vzpomínkách... Hmm, ještě nedávno jsem byl taky genin. Co by jste mi asi řekla Yoko-sensei, kdyby jste ještě žila? Co by jste mi asi poradila? Byla by jste hrdá, že jsem už chunnin? ...
Anonymní- Anonymní
Soustředila jsem se jenom na to co dělám .... a pak když jsem to už docela pochopila jsem shromáždila chakru do nohou a vyběhla až tam kde zanechal svou značku Yuusuke *jdem na to!!**Jooo!!!!*
Anonymní- Anonymní
Dorazil Jsem na cviciste a pozoroval Hikari jak Trenuje. Hele Hikari uz ti to celkem jde koukam na z vetve hlavou dolu
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
Aiko Naihi
,, Nechcite vedieť čo ja si o vás myslím Aki." zasmiala sa a pocítila ten hrejivý pocit znova keď priložil svoje ruky.,, Tak ak tak veľmi chcete poďte do môjho vnúúútra." zašepkala fascinovane. Zahĺbila sa do vnútra svojich myšlienok a v duchu sa vracala späť tou istou cestou.,, Ichibiii." šepkala Aiko a v tom sa octila pred nejakou obrovskou bránou.,, Eeeehm Aki?" spýtala sa neisto.
,, Nechcite vedieť čo ja si o vás myslím Aki." zasmiala sa a pocítila ten hrejivý pocit znova keď priložil svoje ruky.,, Tak ak tak veľmi chcete poďte do môjho vnúúútra." zašepkala fascinovane. Zahĺbila sa do vnútra svojich myšlienok a v duchu sa vracala späť tou istou cestou.,, Ichibiii." šepkala Aiko a v tom sa octila pred nejakou obrovskou bránou.,, Eeeehm Aki?" spýtala sa neisto.
Anonymní- Anonymní
Udýchaná jsem se na něj koukla ´´Ahoj Jay-san ´´ usmála se a zase se soustředila ...nahromadila chakru a vyběhla se mnou i Yuusuke a už jenom troška a byli u koruny ale nějak moc rychle jsem uvolnila chakru a tak jsem padala dolu...
Anonymní- Anonymní
Jen jsem si povzdechl a raději se už soustředil na to, co jsem měl. Po chvíli Aiko stanula před velkou bránou. Já se objevil hned vedle ní a pěkně se usmál."Neboj se...to bude v pohodě...pokračuj...už se mu nesmíš vyhýbat..." Já jsem stále modře zářil, ale Aiko už ne. Nebylo divu. Já tu byl nezvaný host a dávala mu to dost zabrat se tu udržet, ale zatím to šlo. Věděl jsem ale, že pokud je tu Aiko, Ichibi má mnohem větší sílu a naopak přístup ke mě. Ale neřešil jsem to. Potřeboval jsem, aby se ho naučila ovládat a konečně se mu v tváří v tvář postavila. Po čele mi jen ztekla kapička potu. Nedával jsem na sobě nic znát a jen čekal, co se bude dít dál.
Shinobi
Odrazim se a zkocim za hiraki Chitil jsem ji a dopadl s ni bezpecne na zem. a rikam ji: Neprestavej se soustredovat i kdyz mluvis.
Shinobi
´´Jo...díky..´´ řekla jsem šla jsem zpět a Zkoušela to znovu a znovu..*to by bylo po tobě co ?*Jo...no nic jdem se soustředit !!!*vyběhla jsem až nahoru a sedla si na větev která se mi zdála nejdůvěryhodnějši a rozdejchávala se...Yuusuke udělal to samé...
Anonymní- Anonymní
Nemas zac jen si davej pozor usmal jsem se na ni.
Shinobi
Aiko Naihi
,, Takže smiem?" neisto sa opýtala a aby nebola nervózna zhlboka sa nadýchla a pripravená položila ruku na tú obrovskú bránu.,, Zoči do očí." zašepkala potichu a bola zvedavá čo sa po celé tie roky v nej skrývalo a driemalo pričom čakalo na svoju chvíľu.,, Už sa mu asi nevyhnem." usmiala sa potichu a v momente zatlačila plnou silou na bránu ktorá sa otvorila.,, Ou." dostala zo seba pri pohľade na to čo sa tam skrývalo.
,, Takže smiem?" neisto sa opýtala a aby nebola nervózna zhlboka sa nadýchla a pripravená položila ruku na tú obrovskú bránu.,, Zoči do očí." zašepkala potichu a bola zvedavá čo sa po celé tie roky v nej skrývalo a driemalo pričom čakalo na svoju chvíľu.,, Už sa mu asi nevyhnem." usmiala sa potichu a v momente zatlačila plnou silou na bránu ktorá sa otvorila.,, Ou." dostala zo seba pri pohľade na to čo sa tam skrývalo.
Anonymní- Anonymní
Zvažovala jsem jestli mám jít dolu nebo ne...když tady nahoře se tak dobře dejchá... koukla jsem jestli je tu ještě Tascher-san...*hej zkusime to ješte výš ???**potom jo???*
Anonymní- Anonymní
Já jsem přikývl a čekal. Když jí otevřela jen jsem sepjal ruce k sobě a na pravém rameni se mi zase objevilo modře zářící tetování draka. Čakra začala zuřivě vířit kolem mě a vlastně to rozzářilo celý prostor.
"Máš teď volnou ruku...do toho..." Jen jsem se dlouze nadechl a vydechl. Věděl jsem, že Ichibi ví, že takto má teď výhodu a věděl jsem, že to asi dlouho neudržím, protože já do jejího těla nepatřil, ale na to, co jsem potřebovali to mělo stačit.
"Máš teď volnou ruku...do toho..." Jen jsem se dlouze nadechl a vydechl. Věděl jsem, že Ichibi ví, že takto má teď výhodu a věděl jsem, že to asi dlouho neudržím, protože já do jejího těla nepatřil, ale na to, co jsem potřebovali to mělo stačit.
Shinobi
Sel jsem nahoru za Hikari ale pomalym krokem uz ne behem ale pomalicku. Je tu pekny vyhled co?
Shinobi
´´ano citím se celkem bez omezeni.. ale kdyz zase spadnu tak to omezeni vyprcha celkem rychle..´´ *přesně a takovou sekanou by tady nikdo uklízet nechtěl**seš zlej Yuusuke...**promiň**už jsem si zvykla..**fanj..*
Anonymní- Anonymní
troufnes si Jit semnou na vylet? Zeptal jsem se ji
Shinobi
Strana 3 z 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Similar topics
» Rekreační oblast Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové oblasti
» Velitelství Suna-Kiri-Iwa
» Nemocnice Suna-Kiri-Iwa
» Knihovna Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové oblasti
» Velitelství Suna-Kiri-Iwa
» Nemocnice Suna-Kiri-Iwa
» Knihovna Suna-Kiri-Iwa
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 3 z 40
Povolení tohoto fóra: