Nemocnice Suna-Kiri-Iwa
+3
Natsuki
Shinobi
Makoto
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 13 z 20
Strana 13 z 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Nemocnice Suna-Kiri-Iwa
First topic message reminder :
Nemocnice spojenectví Suna, Kiri a Iwa. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.
...
Zde se ošetřují a zotavují pacienti. Také zde probíhá trénink všech mediků ze spojenectví.
Nemocnice spojenectví Suna, Kiri a Iwa. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.
...
Zde se ošetřují a zotavují pacienti. Také zde probíhá trénink všech mediků ze spojenectví.
Anonymní- Anonymní
Re: Nemocnice Suna-Kiri-Iwa
Vešel jsem do dveří a zavřel za sebou.
Dobrý večer.
Šel jsem k její posteli.
Tady vám vracím ty klíče a kancelář jsem celou uklidil. (je jako nová )
Položil jsem klíče na stolek a čekal jestli si bude přát, abych vykonal ještě něco.
Dobrý večer.
Šel jsem k její posteli.
Tady vám vracím ty klíče a kancelář jsem celou uklidil. (je jako nová )
Položil jsem klíče na stolek a čekal jestli si bude přát, abych vykonal ještě něco.
Anonymní- Anonymní
"Ber to jako svůj trest."
Přikrývku jsem si posunula víc ke krku.
Přikrývku jsem si posunula víc ke krku.
Anonymní- Anonymní
Tohle je můj trest za to co se stalo dnes, nebo za tu lež???
Podíval jsem se na ni tázavě.
Podíval jsem se na ni tázavě.
Anonymní- Anonymní
"Dala jsem ti to už před tím, ne?"
Zavřela jsem oči.
"Otevři okno, prosím."
Zavřela jsem oči.
"Otevři okno, prosím."
Anonymní- Anonymní
No to je pravda. Takže můj trest za to co jsem vám udělal mě teprve čeká.
Řekl jsem bez jakéhokoli vzdoru v hlase. Mezi tím jsem otevřel okno a do pokoje se dostal čerství poryv vzduchu.
Řekl jsem bez jakéhokoli vzdoru v hlase. Mezi tím jsem otevřel okno a do pokoje se dostal čerství poryv vzduchu.
Anonymní- Anonymní
Zhluboka a bolestně jsem se nadechla.
"Ještě něco potřebuješ?"
"Ještě něco potřebuješ?"
Anonymní- Anonymní
Spíš jsem myslel jestli vám nemohu být ještě nějak nápomocem. Přeci jen nesu vinu za to, že jste tady já.
Řekl jsem zcela vážným hlasem
Řekl jsem zcela vážným hlasem
Anonymní- Anonymní
"Co se stalo, stalo se. Nemá cenu, abys tu zůstával."
Pořád jsem měla zavřené oči.
(Klidně si tu kécni na zadek Jen Shirio je Shirio )
Pořád jsem měla zavřené oči.
(Klidně si tu kécni na zadek Jen Shirio je Shirio )
Anonymní- Anonymní
Dorazili jsme do nemocnice jejich Aliance." Tady by měla Mizukage být " řekl Atsushi a ukázal na nemocnici." Hmmm....co se asi dělo že je Mizukage v nemocnici??No...ale díky za tvojí pomoc...ušetřil jsi mi mnoho času..a teď už můžeš jít " řekl jsem." Jasně...Měj se Katashi " pravil a zmizel v obláčku kouře.Já vstoupil do nemocnice a na recepci jsem se zeptal kde najdu Mizukage.Číslo pokoje mi řekli a já se vydal tím směrem.Po chvíli jsem již stál přede dveřmi.Zaklepal jsem a čekal na nějakou výzvu.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Někdo klepal na dveře a já jen mlčky čekal co se bude dít dál.
Anonymní- Anonymní
Toshiro už v pokoji byl. Kdo by to zase mohl být.
"Vstupte."
"Vstupte."
Anonymní- Anonymní
Pomalu jsem otevřel dveře a nakoukl jsem dovnitř.Mizukage zřejmě byla zraněná protože ležela na nemocničním lůžku.Vstoupil jsem a zavřel za sebou dveře.Klekl jsem na jedno koleno a podepřel jsem se rukama." Omlouvám se že vás vyrušuji Mizukage-sama , ale posílá mě Hokage-sama kvůli srazu 5 Kage....chtěl by vědět jaký termín by vám vyhovoval " řekl jsem a pořád jsem klečel.
Shinobi
"Sraz pěti kage?"
Otevřela jsem oči a s námahou jsem se posadila.
Otevřela jsem oči a s námahou jsem se posadila.
Anonymní- Anonymní
" Hai....říkal ať obejdu všechny vesnice a ať Kagové navrhnou datum , které jim bude vyhovovat....a podle toho se pak určí jak to bude dál " řekl jsem a poté jsem na ní pohlédl." Nechcete pomoct? " optal jsem se s úsměvem.
Shinobi
"Ne to je v pořádku. Určit datum bude složitější."
Nevyla jsem zrovna nadšená, že mě takhle vidí.
"Přizpůsobím se."
Nevyla jsem zrovna nadšená, že mě takhle vidí.
"Přizpůsobím se."
Anonymní- Anonymní
Na chvíli jsem se zamyslel.Poté jsem vytáhl svitek a vedle nápisu Mizukage jsem napsal že se přizpůsobí." Jistě...Mizukage-sama....pokud po mně nic nepotřebujete tak už asi půjdu...musím ještě obejít zbytek vesnic...Na shledanou " řekl jsem , vstal jsem a hluboce jsem se uklonil.Poté jsem se narovnal a pomalým krokem jsem vyšel z jejího pokoje.Dveře jsem zavřel a oprášil jsem se.* 1 poinformován...3 zbývají...Iwagakure , Sunagakure a Kumogakure...takže teď je na řadě Iwa.... * pomyslel jsem si a celý zamyšlený a ztracen ve svých myšlenkách jsem vyšel ven z budovy.Vyvolal jsem Akia a vyrazili jsme zase k bráně." Akio...teď Iwa " poinformoval jsem ho a pak jsme zmizeli v nočních ulicích. (Přesun)
Shinobi
Konečně jsem si zase mohla lehnout. Byla to pozice, která mi momentálně vyhovovala nejvíc. Zavřela jsem oči a usnula jsem.
Anonymní- Anonymní
Hmm, takže setkání Velké pětky. To jsou mi věci. Pokud to, ale bude v brzké době mohl by to být problém. Hlavně když je teď Mizukage zraněná.
Tyto úvahy jsem si radši ponechal pro sebe. Během té jejich rozmluvy jsem si sedl na židli v rohu místnosti tak, abych viděl dobře a na okna i dveře.
Tyto úvahy jsem si radši ponechal pro sebe. Během té jejich rozmluvy jsem si sedl na židli v rohu místnosti tak, abych viděl dobře a na okna i dveře.
Anonymní- Anonymní
Prisiel som k dveram kde lezala mizkage a zaklopal som na ne cakal som kim sa niekto ozve.
Anonymní- Anonymní
Slyšel jsem klepání, protože jsem celou noc probděl a hlídal nerušený spánek mizukage. Dvakrát se na ni přišla podívat sestra aby zkontrolovala její tep, ale to ji ani neprobudilo. Mě si nikdo nevšiml, protože jsem se skryl ve stínech. (když ji kontrolovala nerozsvítila světla v pokoji a tím pádem dopadal jen pruh světla z chodby k posteli Shirio.) Ráno přišel někdo zaklepat na dveře. Logicky jsem odvodil, že to nebude nikdo z nemocničního personálu, protože ti by neklepali. Nevěděl jsem sice kdo to je, ale pokojem se po zaklepání znovu rozlehlo hrobové ticho. To narušilo jen občasné klidné oddechování mizukage. Stojícího před dveřmi jsem prozatím neřešil, ale zůstával jsem nenápadně ostražitý.
Anonymní- Anonymní
Procitla jsem při zaklepání.
"Vstupte!"
Moc jsem nekřičela. Bylo tu ticho a nemusela jsem být slyšet přes celou nemocnici.
"Vstupte!"
Moc jsem nekřičela. Bylo tu ticho a nemusela jsem být slyšet přes celou nemocnici.
Anonymní- Anonymní
Mizukage se probudila a vyzvala neznámého za dveřmi aby vešel. Zůstal jsem bez hnutí sedět na židli a čekal kdo přijde. Přeci jen v současném stavu byla Mizukage velice zranitelná.
Anonymní- Anonymní
Vosiel som do vnutra a pozdravil som oboch vo vnutri . Potom som isiel priamo k veci. Pani mizukage chcel by som ist do kemo no sato a ziskat tam svojho summona teda sovu ale potrebujem vas suhlas na svitku
Anonymní- Anonymní
Strana 13 z 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Similar topics
» Knihovna Suna-Kiri-Iwa
» Velitelství Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
» Rekreační oblast Suna-Kiri-Iwa
» Mírová smlouva Suna-Kiri
» Velitelství Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
» Rekreační oblast Suna-Kiri-Iwa
» Mírová smlouva Suna-Kiri
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 13 z 20
Povolení tohoto fóra: