Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nemocnice Suna-Kiri-Iwa

+3
Natsuki
Shinobi
Makoto
7 posters

Strana 10 z 20 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20  Next

Goto down

Nemocnice Suna-Kiri-Iwa - Stránka 10 Empty Nemocnice Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 18:34

First topic message reminder :

Nemocnice spojenectví Suna, Kiri a Iwa. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.

...

Nemocnice Suna-Kiri-Iwa - Stránka 10 Hospital

Zde se ošetřují a zotavují pacienti. Také zde probíhá trénink všech mediků ze spojenectví.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Nemocnice Suna-Kiri-Iwa - Stránka 10 Empty Re: Nemocnice Suna-Kiri-Iwa

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 19:32

Nechal jsem ji ať si dělá co chce a jen ji pohladil po tváři... Takže jsme domluveni krásko. Tvůj rytíř v bíle zbroji tě bude doprovázet na cestách... Usmál jsem se na ni. Potom jsem si lehl na tu postel a nastavil ruku tak aby si na ni mohla položit hlavu... (mezi prsní sval a biceps Surprised)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 20:13

Uvelebila jsem se na jeho ruce a dál jsem se na něj s úsměvem dívala.
Jen si asi někde nechal koně.
Hmm a nepotřebuješ si ještě něco zařídit? Nevím, kdy ta doktorka příjde, malinko jsem zývla.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 20:20

Myslím, že ne pokud vím tak jsem už všechno co bylo potřeba zařídil a Suna se kvůli jednomu Chunninovi nesloží... Usmál jsem se na ni a pohladil ji druhou rukou po vlasech... Číst její myšlenky mě opravdu baví...
(Pokud to není vybarvené tak Tascher blokuje telepatickou konverzaci a myšlenky patří jen jemu. Very Happy)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 20:31

No, to je dobře, aspoň nebudu v tomhle holém pokoji tak sama, usmála jsem se na něj. Pak jsem ho jednou rukou objala ho. Přitiskla jsem se k němu, jako by to byl plyšový medvídek, ikdyž vzrůstově to bylo spíš obráceně.
Tenhle pokoj byl už vážně k zbláznění. Chvíli před tím než přitšel jsem si už přísahala, že jestli nikdo do hodiny nepříjde, tak vyndám ten svitek od Lizzy-sensei a začnu něco dělat. Jsem ráda, že někdo přišel... Jsem ráda, že zrovna on.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 20:38

Nemusela si tu být tak moc sama, stačilo mi poslat vzkaz a já bych přiletěl jako vítr. Zrovna teď tě mám chuť unést a jít se s tebou někam proletět po té krásně zářící noční obloze... Mile jsem se usmál a nech ji ať se tuli podle chuti... Uff to bylo těsné, proč ta holka víc myslí než mluví? Chybělo málo a už jsem se prořekl, že jí čtu myšlenky...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 20:49

Pro-proletět? To zní úžasně, ale když tak až zítra, dobře? zývla jsew a dál jsem se tulila.
Létat. Hmm, jestlipak je to lepší, než plavat jako voda s proudy? To mu ale bohužel ukázat nemůžu, oči se mi pomalu přivýrali a já se propadala do jakéhosi polosnu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 21:03

Hladil jsem ji dokud nezavřela víčka a nezačala klidně oddechovat... Hmm tak plavání s proudy, jo??? Soustředil jsem se a začal si v hlavě přehrávat jako film to plavání s proudy, cítil jsem i všechny pocity, které při tom kdy zažila. V podstatě to bylo, jako bych to prožil na vlastní kůži... To je opravdu paráda, škoda, že to nikdy sám asi nezažiji...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 11 Oct - 3:07

Probudila jsem se hodně brzo ráno. Možná to bylo tím, že už jsem se přece jen uzdravovala a nebo to bylo prostě tím, že jsem měla úplně divně šoupnuté rytmy. Tasher stále ležel se mnou v posteli, což bylo velmi uklidňující zjištění. Vypadal, že ještě spí. Chvíli jsem si jen tak užívala jeho přítomnosti, pak jsem ale začala opatrně vstávat.
Neměla bych dál ztrácet čas. Vsadím se, že té doktorce by nevadilo, kdybych si četla.
Vylezla jsem z postele a vyndala jeden ze svitků, který mi dala Lizzy, což se neobešlo bez občasného pokašlávání. Sedla jsem si s ním na zem a rozbalila ho. Na chvíli jsem se ztratila ve vzpomínkách. Ty svitky jsem dostala od Lizzy krátce po tom, co jsme se poznali. Akorát jsme se s Narutem vrátili po válce z Konohy. Tenkrát věci byli ještě v pořádku.
Zavrtěla jsem hlavou a trochu kašlavě se uchechtla.
To jsem na tom asi hodně špatně, když Kiri srovnané se zemí a Lizzy omdlívající přepracováním říkám normální.
Pak jsem už konečně sklonila hlavu nad svitek a začala studovat.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 11 Oct - 5:49

došla jsem zpět do nemocnice o chování mizukage vůči Roce jsem se radši nezmínila aby se jí nepřitížilo, přišla jsem za níí
"Tak pojď vyrazíme k nám." usmála jsem se na ní mile a přivolala našeho sumonna který nás nasedl na hřbet a vzlétl směrem Sora no kuni (přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 11 Oct - 10:19

Probudil jsem se a Roka už byla pryč... Hmm tak kdepak ji máme? Soustředil jsem se na pečeť, kterou jsem jí včera vložil na tělo... Takže už je na cestě do Sora no kuni s tou medičkou. Mohla mě alespoň vzbudit. No už abych za ní taky vyrazil... Vyšel jsem před nemocnici a kousl se do prstu, Kuchiyose no Jutsu. Objevil se asi 10ti metrový temný drak a uklonil se mi... Jak vám posloužím můj princi??? Zadíval jsem se mu přímo do očí... Poletíme do Sora no kuni Azraeli... Vyskočil jsem na dračí hřbet a drak velkou rychlostí vystartoval. Za pár okamžiků už byla poušť za námi a my mířili do dáli... (přesun Sora no kuni)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 19 Oct - 8:35

Přišel jsem s tím klukem na zádech a hodil ho doktorům.Vzali si ho a já čekal v čekárně.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 19 Oct - 13:13

"Řekli vám už něco?" otázala jsem se, když jsem doběhla.
Starostlivým pohledem jsem přejela od hodin ke dveřím a pak se očima zase zastavila na něj.
"Nikdy jsem nezažila, že by se někdo choval takhle..."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 19 Oct - 13:16

Podíval jsem se na ní Ne neřekli,ale zajímá mě co to je.Máte pravdu to jeho chování bylo divné dříve jsem o tom četl,ale jsou to jen domněnky,takže nebudu strašit. Vytáhl jsem si krabičku cigaret a zapálil si jednu Dáte si taky? Zdvořile jsem se zeptal a hledal po kapsách zapalovač.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 19 Oct - 13:25

"Ne, děkuji." odvětila jsem pro jistotu, natáhla jsem ruku blíž k jeho obličeji. Kousek před cigaretou se na konečku mého ukazováčku vytvořila zářivá jehla. Koneckonců mé Kekkei Genkai byla pára, zčásti oheň. Jakmile konec vzplál XD ruku jsem zase spustila podél těla.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 19 Oct - 13:35

(xDDDDDDDDDDDDD)
T-To bylo naprosto sexy ! řekl jsem se a začal se u toho divně hýbat Nechcete s něčím pomoct Jōki-swwaaaaan? Podíval jsem se na ní a opět jsem se začal divně třást a nedočkavě se na ní koukat.
Nemocnice Suna-Kiri-Iwa - Stránka 10 Imager GIFSoup

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 19 Oct - 13:42

Nervózně jsem pohodila blankytnými vlasy.
"To... To je od vás milé... Teď mě nic nenapadá... Ale velmi ráda toho někdy využiji." věnovala jsem mu letmý úsměv.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 19 Oct - 13:56

Yosh ! V hlavě jsem si říkal že se jí prostě musím líbit tak to zkusím na ní vybalit J-Jōki-swan šwa by jste semnou na rvande? Řekl jsem šišlavým střepotavým hlasem,protože jsem se bál její odpovědi,ale snažil jsem se vypadat cool.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 19 Oct - 14:00

"R-rande?" pohledem jsem hledala něco, za co bych se mohla skrýt.
"Já?" lepší otázka mne nenapadla.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 19 Oct - 14:04

Ano cítím že jsme si souzení má drahá Klekl jsem si na koleno a v ruce držel růži.Toto gesto naznačovalo že pokuď by si vzala růži mám šanci s ní jít ven z toho by určitě pak vyplynulo,že se jí líbím a nakonec bych mohl zaskorovat jo!,proto jsem se na ní podíval nejhezčím pohledem co jsem dokázal.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 19 Oct - 14:08

S největší obezřetností a zároveň značně zčervenalá jsem si vzala růži a pousmála jsem se.
"Děkuji." zavrněla jsem. "Možná, že bych... Mohla někdy jít..."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 19 Oct - 14:14

D-Díky bože pravá lady jde semnou ven! Začal jsem skoro brečet z toho štěstí A-A kdy by jste měla čas my lady? Vytáhl jsem si deníček a snažil se poznamenat skoro každý detail a písmenko po písmenku čeho řekne.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 19 Oct - 14:25

Lady? Lady?
Odstín mé obvykle bledé tváře se pomalu ale jistě měnil v sytě červenou.
"J-j-j-já... Půjdu velmi ráda." naprázdno jsem polkla. "Ale kdy budu mít čas netuším... Je to těžké, mám ještě spoustu papírů k vyřízení..."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 19 Oct - 14:29

Papíry počkaj my belle femme. Chytil jsem jí za ruku Vyhovuje vám víkend?Nevím sice jestli to bez vás tak dlouhou dobu vydržím,ale jestli je nám to souzeno což určitě je!Tak mi nějak bůh pomůže. Podíval jsem se na ní se třpytkama v očích.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 19 Oct - 14:33

"Jistě to vydržíte." rychle jsem zamrkala, abych zjistila, jestli se mi to nezdá.
"Víkend mi bude skvěle vyhovovat."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 19 Oct - 14:44

Dobře když to říkáte Jōki-swaan Nemohl jsem uvěřit že přijala,aby šla se mnou na rande.Dokouřil jsem cigaretu a hodil jí do popelníku nad popelnicí.Chodil jsem strašně upjatě a nervozně Jōki-swaan nechtěla by jste mi něco o sobě říct?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 10 z 20 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: