Nemocnice Suna-Kiri-Iwa
+3
Natsuki
Shinobi
Makoto
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 5 z 20
Strana 5 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Nemocnice Suna-Kiri-Iwa
First topic message reminder :
Nemocnice spojenectví Suna, Kiri a Iwa. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.
...
Zde se ošetřují a zotavují pacienti. Také zde probíhá trénink všech mediků ze spojenectví.
Nemocnice spojenectví Suna, Kiri a Iwa. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.
...
Zde se ošetřují a zotavují pacienti. Také zde probíhá trénink všech mediků ze spojenectví.
Anonymní- Anonymní
Re: Nemocnice Suna-Kiri-Iwa
"Nefrit.....ty půjdeš evidentně dohlídnout na průběh zkoušek. Jsou to ještě děti na to nezapomínej, cítím Yoshimiiho chakru jdi ho uvítat a dát mu práci." řekla jsem vážně a vstala z postele a ještě se podívala na Fujina
"Neber jí vážně je trošku praštěnější jak já." usmála jsem sena něj
"Neber jí vážně je trošku praštěnější jak já." usmála jsem sena něj
Anonymní- Anonymní
Heeem jaa viem cítim jeho chakru.. aj ja.. zamumlala som po čom som sa len takým sklesnutým štýlom odpratala z miestnosti.. pri východe som však ešte na toho chalana mrkla.. keď sa búria hormóny tak to robí s človekom divi xD! Nakoniec som narazila až na Yoshima. Uhm sate.. pousmiala som sa a v očiach sa mi zablískalo.
Natsuki- Počet príspevkov : 402
Vešel jsem do pokoje kde byla Crystal.Slušně jsem ji pozdravil .Všiml jsem si také dvou neznámych osob.Nechtěl jsem vzbuzovat pozornost tak jsem se postavil stranou.(Crystal už definitivně musím tak pls odepis ze si mi zadala nějaky ukol nebo tak neco ...dik moc ,budu tu až zítra a to nevim kdy)
Anonymní- Anonymní
Jen jsem se na Crystal rozpačitě pousmál. Potom jsem si zase jen přitáhl peřinu přes sebe, ale to mrknutí mě neuniklo. Jen se mi do tváře nahrnula další červeň a teď by si mě mohli splést z rajčetem. Nevěděl jsem, co si mám o tom myslet, ale jen jsem se zadíval do stropu a pořádně se zachumlal. Zatím se mi stávat nechtělo.
Guest- Anonymní
(ok )
"Yoshimii ráda tě tu zase vidím, hned tě využijeme, doprovodíš moji drahou sestru zpět do arény na západy a dáš na ní." ukázal ajsem na Nefrit a na zápasy pozor a budeš poskytovat medic službu jak jinak." pak jsem přišla těsně k němu a pošeptala mu
"Hlavně dej pozor ať se s nikým nezaplete a je slušná." pak jsem se usmála jakoby nic a připsala na tabulku u postele informace o Fujinovo
"Broučku zůstaneš dnes ještě přes noc a zítra pokud budeš ready můžeš odejít a jestli sem přijde moje sestra hodně řvi." usmála jsem se na Fujina naposledy mu rozcuchala účes a smávnutím odešla do dalšího pokoje
"Yoshimii ráda tě tu zase vidím, hned tě využijeme, doprovodíš moji drahou sestru zpět do arény na západy a dáš na ní." ukázal ajsem na Nefrit a na zápasy pozor a budeš poskytovat medic službu jak jinak." pak jsem přišla těsně k němu a pošeptala mu
"Hlavně dej pozor ať se s nikým nezaplete a je slušná." pak jsem se usmála jakoby nic a připsala na tabulku u postele informace o Fujinovo
"Broučku zůstaneš dnes ještě přes noc a zítra pokud budeš ready můžeš odejít a jestli sem přijde moje sestra hodně řvi." usmála jsem se na Fujina naposledy mu rozcuchala účes a smávnutím odešla do dalšího pokoje
Anonymní- Anonymní
Otrávene som sa na "ségru" pozrela pri čom som nakoniec vyšla aj s ním v sprievode von, nikto však nemohol tušiť že som iba klon, pomocou Kagura Shinganu som úplne dokonale skryla svoju prítomnosť pred hocijakou senzibilskou technikou a zároveň som zamaskovala chakru klona aby to vyzeralo ako originál.. čakala som mimo budovy ukrytá a premenená na nejakú mini líštičku či podobne.
Jen jsem přikývl a snažil se zůstat v klidu. Ale to rozcuchání se mi líbilo. Připomínalo mi to mámu, ale na to jsem teď nechtěl myslet. Jen jsem se znova zadíval do stropu.
Guest- Anonymní
"Měj se prcku, ještě přijdu." usmála jsem se a šla se podívat i jinam bohužel jelikož jsme byly s nefrit dvojčata tušila jsem že se dřív nebo později vrátí.
"Nechám tu Nekomatu pro všechny případy." pousmála jsem se na něj a na jeho klíně na posteli se objevila bílá kočka. Slušně ho pozdravila a já odešla ještě předtím jsem ale radši vyměnila cedulky s čísli na dveřmi a pak odešla
"Nechám tu Nekomatu pro všechny případy." pousmála jsem se na něj a na jeho klíně na posteli se objevila bílá kočka. Slušně ho pozdravila a já odešla ještě předtím jsem ale radši vyměnila cedulky s čísli na dveřmi a pak odešla
Anonymní- Anonymní
Podíval jsem se na to kočku a usmál se."Ahoj...jsem Fu..." Znovu jsem se jen pousmál a pohladil ji po hlavě a doufal, že jí to snad nebude vadit...
Guest- Anonymní
Podívala jsem se na něj, ale moc dobře jsem věděla, že Samehada se jen tak nezmýlí. Rychle jsem vyskočila z postele, což u mě vzbudilo prudké kašlání. Snažila jsem se to ignorovat a přidělala jsem si Samehadu na záda. Nějak jsem došla ke dveřím. Kašlání konečně ustalo. Stála jsem ve dveřích a ohlédla se na něj.
Jdeme? kývla jsem hlavou směrem do chodby.
Bože, doufám, že to nebude nic vážného!
Jdeme? kývla jsem hlavou směrem do chodby.
Bože, doufám, že to nebude nic vážného!
Anonymní- Anonymní
Do izby sa pomaly preplazil malinkatý hadík, bolo to o niečo neskôr než Crystal odišla, mohla vymeniť čísla ale ja som jeho chakru stále cítila rovnako, had nakoniec vyslal fialový lúč chakry ktorý mačku zasiahol a uspal, nechcela som jej predsa nijak vážne ublížiť !! nakoniec som cez okno pribehla aj ja.. pomalým, hodne tichým krokom som sa priplížila až k posteli kde spal, pomaly som položila spiacu Nekomatu dole na zem, natiahla som sa k tomu chalanovi, k jeho ústam, a v zápätí som ho pobozkala, vlastne som ešte neskončila !! a bozk stále trval.. a trval.. existuje snáď príjemnejší budíček?
stála jsem u dveří a tiše otevřela a hned na to po ní hodila shurikeny
"NEFRIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
"NEFRIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Anonymní- Anonymní
Chvíli jsem ještě kočku hladil, než mě víčka pomalu spadla a já usnul. Chvíli se nic nedělo a já jen tiše oddychoval. Najednou mě však probudilo něco, něco zvláštního na tváří, vlastně na mé puse. Otevřel jsem oči a zjistil, že ta slečna, co předtím mě pomáhala mě líbala. Ona mě líbala! Vytřeštil jsem oči a úplně celý ztuhl. Do tváře se mi nalila červeň a byl jsem na chvíli vyřazen z provozu (xD). Tohle bylo nečekané a takový budíček byl...byl prostě nečekaný. Hlavně pro někoho, kdo dostal první pusu od dívky a ještě mnohem starší...Pak se tam objevila ta druhá slečna a hlasitě zakřičela. Slyšel jsem jen zvuk shurikenu.
Guest- Anonymní
He? nadvihla som hlavu a dosť vyľakane som sa na sestru pozrela.. v momente mi shurikeny vpálili priamo do čela. Síce som ho stihla obaliť Koutonom, tá "odstredivá" sila ma donútila od toho chalana odstúpiť.. vlastne som zletela na zem, len som hneď vyskočila na nohy a začala som preliezať oknom !! chcela som ujsť pred tou príšerou xD!
z kapsy jsem obratně vytáhla kunaie s kotonovým lankem a poslala ho proti Nefrit a zachytil atak její nohy a ona sletěle z okna zpět do místnosti
"JAko bych tě neznala drahá sestro. že se nestydíš kazíš pověst Sori. Omluv se tomu chlapi." stála jsem nad ní vyhrůžně
"JAko bych tě neznala drahá sestro. že se nestydíš kazíš pověst Sori. Omluv se tomu chlapi." stála jsem nad ní vyhrůžně
Anonymní- Anonymní
Omluvit se ?? za co ? nelúbilo sa mu to snáď? spýtala som sa s menšou panikou a hrôzou v hlase !! bolo to prvý krát za dlhý čas čo ma takto xD prichytila.
Byl jsem celý zkoprnělý a jen se z rudou tváři na obě tak velmi zmateně a nechápavě díval. Bylo to...bylo to pro mě něco nového a toto byla vždycky moje slabost a tak jsem byl z toho docela mimo.
Guest- Anonymní
přistoupila jsem blíž k ní a naklonila se k ní
"Výš kolik tomu klukovi může být, počítám že by mohl být i nezletilý uvažuj tou svou kebulí trochu." zaťukala jsem na její čelo. "Omluv se mu protože siho dostala do rozpaků copak to necítíš?" byla jsem vzteky bez sebe
"Výš kolik tomu klukovi může být, počítám že by mohl být i nezletilý uvažuj tou svou kebulí trochu." zaťukala jsem na její čelo. "Omluv se mu protože siho dostala do rozpaků copak to necítíš?" byla jsem vzteky bez sebe
Anonymní- Anonymní
Hee cítim a je to rozkošnééé !! povedala som z trucu po čom som však cítila ako ma Crystal chytila za nohy a začala ťahať z izby.. Nieee pomóóóc !! nieee aaaa !! začala som kričať pri čom som nechtami do zeme robila ryhy xD, nakoniec sa jej nejak podarilo vyvliecť ma až z budovy.
(presun)
(presun)
Zůstal jsem tam ležet úplně vyvedený z míry. Co to bylo... Pořád jsem ještě byl červený a ztuhlý. Díval jsem se na to místo, kde před chvíli tak dívka ležela, než ji ta druhá odtáhla.
Guest- Anonymní
Jo, můžeme... Vydra mi vyskočila na záda a uvelebila se mi na ramenou. Já jsem došel k Roko a podepřel ji... Tak tedy jdeme... Usmál jsem se na ni...
Anonymní- Anonymní
S vděkem jsem se opřela a Chikako přeběhla po našich ramenech a stočila se mi u krku. Došli jsme až k pokoji, kde se podle Samehady nacházel Fuji. Otevřela jsem dveře a viděla jsem Fua ležet v posteli.
F-fu? Jsi v pořádku? starostlivě jsem se zeptala a snažila jsem se při tom pokud možno nekašlat, což se mi tak úplně nedařilo.
F-fu? Jsi v pořádku? starostlivě jsem se zeptala a snažila jsem se při tom pokud možno nekašlat, což se mi tak úplně nedařilo.
Anonymní- Anonymní
Jen jsem podzvedl hlavu a aspoň teď se na chvíli vzpamatoval z té příhody."A-Ahoj...t-teď už jsem v pořádku..." Pokusil jsem se o malý úsměv."Vlastně mi ani nic nebylo..." Řekl jsem pořád trochu třaslavě, což dokonce moc dobře zakrylo mou malou lež. Jen jsem si pak uvědomil, že má u postele pověšenou zdravotní kartu. Nenápadně jsem jakoby spustil peřinu a tím ji zakryl. A znova se jen pousmál.
Guest- Anonymní
Kdyby jsi neměl nějaké vážnější zranění, tak tě nebudou hospitalizovat v nemocnici... řekl jsem vážným hlasem a pomohl Roko posadit se na blízkou židli... Co to tam schováváš? Zvedni tu peřinu... Přistoupil jsem k němu, pohlédl na kartu pacienta a začal ji číst, aby to slyšela i Roka...
Anonymní- Anonymní
Když jsem slyšela diagnózu, hrklo ve mě, až jsem začala zase trochu pokašlávat. Pak jsem si ho přeměřila pohledem.
Zatraceně, Fu, tomu říkáš nic ? pozvedla jsem obočí.
Zatraceně, Fu, tomu říkáš nic ? pozvedla jsem obočí.
Anonymní- Anonymní
Strana 5 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Similar topics
» Knihovna Suna-Kiri-Iwa
» Velitelství Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
» Rekreační oblast Suna-Kiri-Iwa
» Mírová smlouva Suna-Kiri
» Velitelství Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
» Rekreační oblast Suna-Kiri-Iwa
» Mírová smlouva Suna-Kiri
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 5 z 20
Povolení tohoto fóra: