Nemocnice Suna-Kiri-Iwa
+3
Natsuki
Shinobi
Makoto
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 4 z 20
Strana 4 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Nemocnice Suna-Kiri-Iwa
First topic message reminder :
Nemocnice spojenectví Suna, Kiri a Iwa. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.
...
Zde se ošetřují a zotavují pacienti. Také zde probíhá trénink všech mediků ze spojenectví.
Nemocnice spojenectví Suna, Kiri a Iwa. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice ve spojenectvu.
...
Zde se ošetřují a zotavují pacienti. Také zde probíhá trénink všech mediků ze spojenectví.
Anonymní- Anonymní
Re: Nemocnice Suna-Kiri-Iwa
ušklíbla jsem se
"Vidím, prozatím ti tohle ošetření mělo stačit rána není zas tak hluboká, aby se na to zbytečně plýtvala chakra. Ty popáleniny, na to si budeš muset počkat na pravou Crystal a její sestru znají jutsu které vyléčí vše. Zatím si odpočiň zákaz opuštění tohodle pokoje a klid na lůžku jasné? čím víc budeš spát, tím rychleji nabudeš síly." usmála jsem se na něj a napsala na tabulku v nohách postele jeho stav pak jsem jen mávla
"Přijdu se na tebe ještě podívat." a odešla.
"Vidím, prozatím ti tohle ošetření mělo stačit rána není zas tak hluboká, aby se na to zbytečně plýtvala chakra. Ty popáleniny, na to si budeš muset počkat na pravou Crystal a její sestru znají jutsu které vyléčí vše. Zatím si odpočiň zákaz opuštění tohodle pokoje a klid na lůžku jasné? čím víc budeš spát, tím rychleji nabudeš síly." usmála jsem se na něj a napsala na tabulku v nohách postele jeho stav pak jsem jen mávla
"Přijdu se na tebe ještě podívat." a odešla.
Anonymní- Anonymní
Pomalu jsem otevřel oči a ucítil bolest na hrudi. Nebyla tak velká jako předtím, ale i tak. Jen jsem trochu sykl a snažil se nedělat žádné prudké pohyby, ale ani toto nebylo to nejhorší. Teď se mi naráz přivalili všechny ty pocity. Vzpomněl jsem si, co říkal otec o sestře a o mě. To, co dělala a teď, když prostě bez slitování mě...mě chtěla zabít a málem se jí to povedlo...myslela to opravdu vážně a předtím ty pocity proti tomuto nebyli nic. Byl to jen slabý odvar, protože teď jsem to už věděl jistě. Celý můj svět se hroutil a já s tím nemohl nic dělat. Ani jsem si to neuvědomil, ale po tváři mi začali téct dlouhé pramínky slz.... Proč Am...proč...
Guest- Anonymní
poklidně procházela pokoje geninů a pak dorazila k jejímu zatím nejnáročnějšímu případu za celé zkoušky, zaťukala a vešla k Fujinu do pokoje.
"Tak jak ti je?" usmála jsem se na něj a šla k němu položila mu ruku na čelo a pak ho vzala za ruku a vnímala rychlost tepu. "zdáš se být už v lepší formě." řekla vlídně a odkryla peřinu a podívala se na ránu na hrudi
"Tak jak ti je?" usmála jsem se na něj a šla k němu položila mu ruku na čelo a pak ho vzala za ruku a vnímala rychlost tepu. "zdáš se být už v lepší formě." řekla vlídně a odkryla peřinu a podívala se na ránu na hrudi
Anonymní- Anonymní
Jen jsem sebou trochu cukl a rychle se snažil zakrýt slzy a utřít si je. Malinkou jsem nabral červeně."L-lépe..." Řekl jsem potichu.....Když mě pak na chvíli odkryla, aby se podívala na ránu na hrudníku, zčervenal jsem ještě více. Jen jsem ji tak očkem sledoval a raději hlavu moc nezvedla. Díval jsem se někam do bílé peřiny."D-děkuji..." Řekl jsem ostýchavě...
Guest- Anonymní
Taky jsem ho políbila. Hned v zápětí jsem se zase ale pořádně rozkašlala. Chytla jsem se za místo, na kterém jsem teď měla zašitou ránu po kunai a čekala, až se moje plíce uklidní. Pak jsem se zadívala na Tashera.
Ehm... Takže co teď?
Ehm... Takže co teď?
Anonymní- Anonymní
Mě je to jedno. Jediné co my teď stačí ke štěstí, je tvé zdraví a to, že můžu být s tebou... Usmál jsem se... Nechám to na tobě...
Anonymní- Anonymní
Přikývla jsem a opřela si o něj hlavu. Pak jsem si všimla, že je vedle postele opřená Samehada. Natáhla jsem k ní ruku a opatrně se jí dotkla.
Legendární šermíř. Pch... ze Samehady ke mě začali proudit informace. Trhla jsem hlavou, zvedla jí a překvapeně jsem se podívala Tasherovi do očí.
On je tu i Fu?
Legendární šermíř. Pch... ze Samehady ke mě začali proudit informace. Trhla jsem hlavou, zvedla jí a překvapeně jsem se podívala Tasherovi do očí.
On je tu i Fu?
Anonymní- Anonymní
Já nevím. Od té doby co jsme spolu bojovali jsem se od tebe nehnul ani na krok. Nevím, jestli už Fu vůbec bojoval... Řekl jsem takovým neutrálním hlasem, ve kterém se začal ozývat strach o Fujina...
Anonymní- Anonymní
"Až přijde Nefrit spravíme ti to a nebudeš tam mít vůbec jizvu." zase jsem ho přikryla. "Měl si štěstí." opřela jsem se o kraj postele rukama
"Nic si z toho nedělej." konejšivě jsem mu rozcuchala vlasy.
"Nic si z toho nedělej." konejšivě jsem mu rozcuchala vlasy.
Anonymní- Anonymní
Rozpačitě jsem se pousmál a rudý jsem byl až za ušima."Ehm...d-děkuji..." Zase jsem se zakoktal. Vůbec mi, ale nevadilo to, co mi udělala z vlasy. Proč vždycky jsem tak mimo?...
Guest- Anonymní
Prechádzala som sa chodbami nemocnice, všetci ma tu poznali a zdravili, predsa len minimálne polovici tých najlepších medikov čo tu boli som robila učiteľku !! tej druhej robila učiteľku Crystal !! a práve tú som hľadala. Nee-chaaan ? zakričala som na celú nemocnicu a o udržiavaní ticha som si očividne moc starosti nerobila.
Natsuki- Počet príspevkov : 402
"No a je to tady." usmála jsem se ukázala prstem aby chvíli počkal a šla jsem ke dveřím
"Tady Nefrit." vystrčila jsem hlavu ze dveří. "Dojdu pro pravou Crystal, aby jste ohli léčit." klon zmizel
"Tady Nefrit." vystrčila jsem hlavu ze dveří. "Dojdu pro pravou Crystal, aby jste ohli léčit." klon zmizel
Anonymní- Anonymní
Jen jsem přikývl a zůstal ležet. V hlavě jsem si zatím srovnával myšlenky.
Guest- Anonymní
Haaai ! pousmiala som sa na klona mojej Nee-chan po čom som len pribehla k dverám.. Hmm pacient? nie si nejaký mladý na také zranenia? zaškerila som sa keď som ho zbežne začala kontrolovať, deku som stiahla trocha nižšie a rukou som prešla po jeho rane, ktorú mal na hrudi.
přiběhla jsem do nemocnice
"PRomiň jsem tu ještě jsem dohlížela na zápasy." přišla jsem trošku udýchanější k Fujinu
"No to vypadá jako dobrá práce, klony se mi zlepšují." pohladila jsem Fujina po vlasech
"Takže odstraníme jizvu a pak je tu ještě jeden který má ošklivé popáleniny. POužijeme Kami shosen?!" zeptala jsem se nefrit
"PRomiň jsem tu ještě jsem dohlížela na zápasy." přišla jsem trošku udýchanější k Fujinu
"No to vypadá jako dobrá práce, klony se mi zlepšují." pohladila jsem Fujina po vlasech
"Takže odstraníme jizvu a pak je tu ještě jeden který má ošklivé popáleniny. POužijeme Kami shosen?!" zeptala jsem se nefrit
Anonymní- Anonymní
Hum.. myslím že by sme to vyliečili aj bez neho ale, zobralo by to viac času a chakry.. takže joo použijem.. povedala som zvesela po čom som nad neho iba dala jednu ruku a čakala som kým Crystal prepletie naše prsty aby sme mohli zahájiť techniku.
položila jem i já jednu ruku na jeho jizvu a druhou jsem propletla s rukou Nefrit a soustředili se a začala zářit fialová chakra netrvalo to ani minutu a jizva se zcela zacelila a zmizela
Anonymní- Anonymní
Vůbec jsem neodpověděl, ale jak mě zase odkryla a přejížděla ruko po ráně, byl jsem červený jak rak."No já...ehm..zdravím....no..." Zase jsem už mlel jen kraviny. Když mě pak ještě pohladila ta druhá, kterou jsem už znal po vlasech, byl jsem prostě mimo.
Naposledy upravil Fujin Surashi dne Thu 6 Oct - 17:44, celkově upraveno 1 krát
Guest- Anonymní
Potom jsem jen ucítil příjemný pocit a za chvíli jsem byl v pořádku. Jen jsem se překvapeně podíval na ty dvě...."J-jak jste to udělali?
"
"
Guest- Anonymní
Uhm.. to je tajomstvoo.. pousmiala som sa po čom som sa pozrela na miesto kde mal pred chvíľkou ranu, neostalo po nej ani stopy, ani pamiatky, človek by si až povedať že zbytočné mrhanie chakrou keď vie tá technika uzdraviť aj odseknuté končatiny no, ja som to brala ako zdokonalovanie maličkostí ! Po tom ťa ešte prídem skontrolovať ok? pousmiala som sa takým záhadným spôsobom, a Crystal mohla spoznať že som zasa v tom !! proste moje zvyčajné chúťky !! ktoré dlhšiu dobu spali.
Jen jsem se rozpačitě pousmál."Ehm....D-děkuji...opravdu..." Na obě jsem se příjemně usmál a prohlížel jsem si místo, kde jsem před chvílí měl tu jizvu. Vlastně jsem tím chtěl, ale zakrýt to moje stálé červenání.
Guest- Anonymní
"Tomu se říká týmová spolupráce a sesterská vynalézavost." mrkla jsem na Nefrit a pak se na ní výhružně podívala, aby s tím přestala
Anonymní- Anonymní
Nevinným pohľadom som sa zapozerala na Crystal.. no čo? chcela som len utužiť vzťahy medzi Sora no Kuni a Sunagakure.. povedala som prvú a asi tú najstupidnejšiu výhovorku ktorá ma len mohla napadnúť !! ten pohľad ktorý som však hodila znova na toho chalana Crystal prezradil že sa za ním ešte vrátim !! je tak KAWAAAI !!! keď sa červená !! pousmiala som sa pre seba.
Naposledy upravil Nefrit dne Thu 6 Oct - 17:53, celkově upraveno 1 krát
Přikráčel jsem ke nemocnici ."Zjitil jsem že třetí chuninská zkouška se odehravá zde .Tak by mělo byt logické že zraněné budou nosit zde."Ohlasil jsem se u doktorky která zrovna přacházela kolem a pustil se do přehledávaní místností .Msylel jsem že bych mohl z něčím pomoct.
Anonymní- Anonymní
Jen jsem se na chvíli na ty dva podíval a střetl se na chvíli z pohledem Nefrit, který byl takový...podivný. Jen jsem zase sklonil hlavu. Cítil jsem se trochu trapně, ale snažil jsem se to na sobě nedát znát. Ale šlo na mě vidět, že jsem vděčný...
Guest- Anonymní
Strana 4 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Similar topics
» Knihovna Suna-Kiri-Iwa
» Velitelství Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
» Rekreační oblast Suna-Kiri-Iwa
» Mírová smlouva Suna-Kiri
» Velitelství Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
» Rekreační oblast Suna-Kiri-Iwa
» Mírová smlouva Suna-Kiri
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 4 z 20
Povolení tohoto fóra: