Tréninkové oblasti
+4
Nawaki
Nara Kagayami
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
8 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora
Strana 29 z 40
Strana 29 z 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Tréninkové oblasti
First topic message reminder :
Alianční cvičiště pro Konohu, Kumo, Tsuki a Soru. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice v Alianci.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Alianční cvičiště pro Konohu, Kumo, Tsuki a Soru. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice v Alianci.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Anonymní- Anonymní
Re: Tréninkové oblasti
Po tom, co ti dva odešli jsem povzdechla a vydala jsem se pryč.
Budu muset připravit nějakou misi, pak znovu najít svůj tým... Ah, je to složité.
(Přesun)
Budu muset připravit nějakou misi, pak znovu najít svůj tým... Ah, je to složité.
(Přesun)
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Nadšeně jsem výskla a vyhodila bleskový míček trochu víc do vzduchu.
Těsně nad mojí hlavou se rozplynul, ale to mi nevadilo.
Dokázala jsem to...
Ve skvělé náladě jsem se vydala pryč.
(Přesun)
Těsně nad mojí hlavou se rozplynul, ale to mi nevadilo.
Dokázala jsem to...
Ve skvělé náladě jsem se vydala pryč.
(Přesun)
Rin Kagayaki- Jounin
- Počet príspevkov : 363
Udýchaná jsem sem přiběhla a zjistila, že je tu docela vylidněno. Dobrá, dám se pořádně do práce, nemám času na zbyt., rozběhla jsem se k jezeru. Těsně před ním jsem si vložila chakru do nohou. Vběhla jsem na hladinu jezera a chvíli na něm zamyšleně stála. Tak, sice budu vypadat jako blázen, ale bude to pro mě dobrý trénink., rozeběhla jsem se a začala obýhat obvod jezera, ale stále jsem běžela po vodě. Měla jsem v plánu běhat po něm, dokud mi nedojde chakra. Zlepším si tak fyzičku a zároveň se zlepším v ovládání chakry. Zabiju dvě mouchy jednou ranou.
Nara Kagayami- Počet príspevkov : 639
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Nara
Po třetím kolečku jsem začínala ztrácet jak sílu tak i chakru. Musím to vydržet., povzbuzovala jsem sama sebe a běžela dál. Ale po chvíli bylo vidět, že začínám zpomalovat. Ale díky mé zlobě na sebe samou z včerejší prohry jsem opět přidala a pokoušela se držet stále stejné tempo.
Shinobi
Doběhl jsem ke Kayi. "Ahoj, proč tady běháš furt dokola?" Zeptal jsem se a při tom jsem už seděl na Tenshi která běžela vedle ní.
Anonymní- Anonymní
Dál jsem běžela a soustředila se na chakru. ,,Trénuju." pousměju se a dál běžím. Setřu si pot z čela a podívám se k Tenshi a Dantemu. ,,Musím se zlepšit, abych už znova neprohrála." usmála jsem se trochu unaveně. Trochu jsem zpomalila. ,,A jak se jinak vede?"
Shinobi
"Jde to, ale nepřeháněj to s tím tréninkem." Mrkl jsem na Tenshi tak přiběhla ke Kayi a já ji chytl a položil ji na Tenshi a nepustil jí. " Musíš si odpočinout nebo zkolabuješ."
Anonymní- Anonymní
Trochu jsem se mrskala. ,,Ale nezkolabuju." tvrdohlavě jsem protestovala. ,,Prosím, pusť mě zase na zem." prosebně jsem se na něj podívala.
Shinobi
"Ne nepustím v klidu lež a až si odpočineš tak tě pustím" na Tenshi bylo dost místa pro Ležící Kayu na délku i pro mě.
Anonymní- Anonymní
Pložila jsem si ruku přes obličej. ,,Tebe asi nepřemluvím, co?" krátce jsem se usmála. Přestala jsem sebou cloumat a zhluboka oddechovala. Poslouhchala jsem jen jak kolem pofukuje vítr a odpočívala.
Shinobi
"Dobré odpoledne." doslova jsem zářila, když jsem spatřila svou studentku, namířila jsem si to přímo k ní.
"Máme misi." pousmála jsem se.
"Máme misi." pousmála jsem se.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Dorazil jsem na cvičiště a dokázal jsem si , že jsem se nepletl.Kaya cvičila , nebo to tak alespoň vypadalo jelikož jí ten okřídlený chlápek držel , ale nevypadalo to , že se to Kaye líbí.Chtě nechtě jsem na ně kývl.Pokrčil jsem rameny jelikož přišla i Shijin-san a ta to určitě vyřeší.Já si vyskočil do koruny stromu a vytáhl jsem svitky které jsem si začal pročítat.
Anonymní- Anonymní
Uslyšela jsem hlas Shijin-sensei. Její oznámení mě hned postavilo na nohy? ,,Opravdu? A jakou?" zajiskřilo mi v očích. Už jsem se nemohla dočkat.
Shinobi
"Zajímavou." rozesmála jsem se. "Poneseme jednu důležitou věc na jedno místo...."
"Takihiro?" hbitě jsem se probleskla pod strom, kde stál a blesklo mi v očích při vzpomínce na to, jak jsem z podobného při válce shodila Seita.
"Chybí mi lidé do týmu, nechce se ti na misi?"
"Takihiro?" hbitě jsem se probleskla pod strom, kde stál a blesklo mi v očích při vzpomínce na to, jak jsem z podobného při válce shodila Seita.
"Chybí mi lidé do týmu, nechce se ti na misi?"
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Když jsem slyšel shijin tak jsem povolil evidentně když to kaya slyšela tak jí to dodalo energii. "Máš misi a ty ses chtěla unavit." Usmál jsem se na ni Tenshi jen přikývla s trochu ví pobaveným výrazem.
Anonymní- Anonymní
Jednu důležitou věc na jedno místo...?, pozvedla jsem obočí a začala o tom přemýšlet. Věty tohoto typu mě vždy nutily k zamyšlení. Pomalu jsem se vydala zamyšleně za Shijin-sensei. ,,Ahoj Dante, děkuji ti a zas se někdy uvidíme." zamávala jsem na něj a na Tenshi. Pak jsem začala opět přemýšlet, nejen nad naší novou misí, ale i nad dalšími jinými věcmi.
Shinobi
"Tak..." mírně jsem se pousmála.
"Ta mise se vám bude líbit." přelétla jsem pohledem mezi oběma členy klanu Nara.
"V 17:00 sraz před bránou. Do té doby to zkuste vyřídit i Choujouvi a Hirokimu. Mě se zjevně schovali." šibalsky jsem na ně mrkla a zmizela najít to, co jsem na tuhle misi potřebovala.
(Přesun)
"Ta mise se vám bude líbit." přelétla jsem pohledem mezi oběma členy klanu Nara.
"V 17:00 sraz před bránou. Do té doby to zkuste vyřídit i Choujouvi a Hirokimu. Mě se zjevně schovali." šibalsky jsem na ně mrkla a zmizela najít to, co jsem na tuhle misi potřebovala.
(Přesun)
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
" Gomene Shijin-san , ale já jít nemůžu... " řekl jsem docela smutně a pokrčil rameny , ale pořád jsem byl začtený do svitků.Na stromě jsem zůstal mlčky sedět.Byl jsem docela ztracen ve svých myšlenkách.
Anonymní- Anonymní
Ještě jsem se na poslední chvíli zastavila.
"Nemůžeš?" otázala jsem se.
"Nemůžeš?" otázala jsem se.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Musím si ještě pro něco dojít! , rozeběhla jsem se pryč. (Přesun)
Shinobi
" Ne...nemůžu.... " odpověděl jsem." Šel bych vážně rád...ale nemůžu " opakoval jsem neutrálním hlasem.
(Gomen...šel bych fakt rád , ale dneska mám takový problém s netem...že mám problém zůstat 20 minut v klidu...a většinou to vypadne na hodinu+)
(Gomen...šel bych fakt rád , ale dneska mám takový problém s netem...že mám problém zůstat 20 minut v klidu...a většinou to vypadne na hodinu+)
Anonymní- Anonymní
Po chvíli jsem unaveně přikývla.
"Dobrá, v tom případě tě s sebou vezmu příště." věnovala jsem mu mírným úsměv a pak jsem byla pryč.
(Přesun)
"Dobrá, v tom případě tě s sebou vezmu příště." věnovala jsem mu mírným úsměv a pak jsem byla pryč.
(Přesun)
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Posadila jsem se vedle tygřice a opřela jsem se o kmen stromu.
Shi se na mě podívala, o kousek se přesunula, packou posunula i jehlice, které stále pečlivě opatrovala a pak mi položila velkou hlavu do klína.
S úsměvem jsem ji začala hladit a pozorovala jsem shinobi trénující kolem nás.
Shi se na mě podívala, o kousek se přesunula, packou posunula i jehlice, které stále pečlivě opatrovala a pak mi položila velkou hlavu do klína.
S úsměvem jsem ji začala hladit a pozorovala jsem shinobi trénující kolem nás.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Prebudil som sa na strome.
"Aaaaa to je ale nuda"
Zoskočil som zo stromu.
Prišiel som ku Ayame a rukou je zamával pred očami.
"Aaaaa to je ale nuda"
Zoskočil som zo stromu.
Prišiel som ku Ayame a rukou je zamával pred očami.
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Klan: Uchiha
Seděl jsem na stromě nad nimi a díval jsem se na tygřici. Pořád jsem se nemohl smířit s tím, že jsem od ní ty jehlice nezískal. Nakonec jsem se rozhodl podniknout další pokus. Přejel jsem si rukama po přivolávacích pečetích a na Shi se snesly motýli. Posedali si na ní, až jí celou pokryly.
Anonymní- Anonymní
Strana 29 z 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Similar topics
» Tréninkové oblasti
» Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové prostory
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové prostory
» Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové prostory
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové prostory
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora
Strana 29 z 40
Povolení tohoto fóra: