Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové oblasti

+4
Nawaki
Nara Kagayami
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
8 posters

Strana 16 z 40 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next

Goto down

Tréninkové oblasti - Stránka 16 Empty Tréninkové oblasti

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 17:36

First topic message reminder :

Alianční cvičiště pro Konohu, Kumo, Tsuki a Soru. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice v Alianci.

...

Tréninkové oblasti - Stránka 16 Trninkovpr

Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové oblasti - Stránka 16 Empty Re: Tréninkové oblasti

Příspěvek pro Anonymní Sat 8 Oct - 17:22

"Ne v mém klanu je 98% těch co démona neovládnou, a 2% těch co ho dokázaly ovládnout a po úplné přeměne s změní na "normální lidi" až na to že v mém případě mi narostly křídla ale schopnosti mi zůstaly." Sundal jsem si pečeť a podal ji Exovi. "Na to by mohlo stačit jako kompenzace za motýli."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 8 Oct - 17:28

Usmál jsem se na něj zvláště přité poslední větě.
Že by tou přeměnou trochu zmoudřel?
Chtěl jsem si od něj vzít pečeť, ale najednou jsem se nemohl pohnout.
Eh, co to sakra je?!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nara Kagayami Sat 8 Oct - 17:30

Naskákal mi pot na čele a rozběhla jsem se k němu. ,,Jé, promiň, trochu se mi to vymklo." Ale zapomněla jsem, že jsem jutsu nezrušila, takže se rozběhl proti mně taky. Bylo už pozdě, když jsem si to uvědomila a narazila do něj. Tvrdě jsem spadla na zem.
Nara Kagayami
Nara Kagayami

Počet príspevkov : 639

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Nara

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 8 Oct - 17:36

''Hmm..?Můžu se také přidat?Mám rád tyhle tréninkové boje'',ušklíbl jsem se a přejížděl očima přítomné.''Ehm..Shijin že má moc práce?O tom pochybuju..navíc mi neudělala večeři,takže se s ní nebavím'',s úšklebkem jsem sledoval stínové jutsu.Hned po tom co se srazili jsem ke Kagayami přiskákal a zvedl ji ze země.''V pořádku?''

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nara Kagayami Sat 8 Oct - 17:40

Chytla jsem Hirokiho za ruku a pomalu se zvedla. ,,Jo, jsem v pořádku, ale spíš se bojím o toho, s kým jsem se srazila." podívám se ustaraně po mé nešťastné oběti.
Nara Kagayami
Nara Kagayami

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 8 Oct - 18:19

Tenshi se zvětšila do velikosti většiho mláděte a lítala okolo kagayami."Neměla by si se naučit chodit po vodě?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nara Kagayami Sat 8 Oct - 18:33

,, Pravda." poškrábala jsem se na hlavě s úsměvem. Zdá se, že ten náraz toho kluka asi trochu uspal. No, nevipadal zraněný, tak jsem si o něj moc nedělala starosti, až se probere tak se mu omluvím. Tak a jde se zase trénovat chození po vodě. odkráčela jsem, tak abych nezašlápla Tenshi, k jezeru. Ještě jsem se otočila na Hirokiho a děkovně na něj mrkla. (Teda co Exovi tak trvá? Smile )
Nara Kagayami
Nara Kagayami

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 8 Oct - 18:37

''Počkej'',vydechl jsem a pomalu šel za nimi.''Jdu s vámi,pokud můžu'',řekl jsem a pousmál se.''Taky se budu učit po vodě chodit'',ušklíbl jsem se nad záminkou abych mohl jít s nimi a přidal do kroku.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 8 Oct - 18:40

"Já se pudu dívat." "Já taky." Tenshi se zvětšila zase na 5 metrů vysokou tygřici já si stoupl trochu dál na vodu. tenshi si taky na chvíly stoupla aby ukázala že to umí pak jen létala okolo.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nara Kagayami Sat 8 Oct - 18:52

Překvapilo mě, že se ke mně oba přidali. Aspoň tu na to nebudu sama. usmála jsem se a došla k jezeru. ,, Hiroki, jestli nevadí, tak já se vždycky trochu svlíknu, když jdu cvičit na vodu, takže se nelekni." usměju se na něj a vysvleču se do spodního prádla (trenky, košile a pod ní bandáže, jako vždy). Tak a teď můžu začít. Chvíli jsem se soustředila a pak jsem jemně došlápla na vodu. Chvíli jsem na ní stála a na chvilku se přestala tak křečovitě soustředit a už jsem se připravovala na následný pád do studené vody, ale kupodivu jsem zůstala stát na hladině. Překvapeně jsem se podívala na svoje nohy a zkusila udělat jeden krok, pořád jsem se držela nad hladinou. Začala jsem se pomalu pohybovat po hladině malými krůčky vpřed. Super. zajásala jsem v mysli a začala dělat větší a větší kroky až jsem už plynule šla.
Nara Kagayami
Nara Kagayami

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 8 Oct - 18:54

"Teď tohle." dupl jsem a udělal pořadný vlny.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 8 Oct - 19:02

''A to je jako všechno?To je vážně trochu'',řekl jsem naštvaně,když si svlékla jen některé věci a s pískotem jsem se procházel ladně po vodě.Jen jsem přešel vlny a podržel Kagayami aby nespadla.''Hrabe ti?''Zase jsem jí pustil a spoléhal na to že se nepropadne do vody,přičemž jsem se podíval na Danteho.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 8 Oct - 19:05

"Hele kdyby to byl boj tak by ty vlny vypadaly takhle." Zahvízdal jsem přiletla Tenshi chytla ty 2 a vynesla je do výšky "Dankai no Tengoku" oběvil jsem se vysoko nad nimi Dal jsem se do střemhavého letu vytvořil MOSTROZNÍ ruku z čakry a udeřil v dost velké rychlosti do vody udělalo to vlnu která smetla stromy který jsou dál.
Tréninkové oblasti - Stránka 16 Images?q=tbn:ANd9GcSE6JA_dAlv4sEeATBOWIeLELOl25z4LyzEdbd4xOFKbKK4ZyR9Fw

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nara Kagayami Sat 8 Oct - 19:10

Dívala jsem se na to tsunami a byla jsem ráda, že tam zrovna teď nestojim. ,,No, stejně bych se musela dřív či pozdějš naučit chodit po vlnách." usmála jsem se trochu nervózně na Hirokiho. Abych pravdu řekla, tak výšky zrovna moc nemusim.
Nara Kagayami
Nara Kagayami

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 8 Oct - 19:13

"Dankai no Tengoku" Objevil jsem se u Kayi vzal ji a letěl s ní trochu dál "Urychlíme to, Dankai no Tengoku" Začaly jsme se "přemistovat" šílenou rychlostí. Pak jsem zastavil a bylo vidět tohle. Tréninkové oblasti - Stránka 16 Sun-zapad-7,10,04-9
"Co ty na to?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 8 Oct - 19:16

Když jsem se rozběhl proti ní a narazil, měl jsem pocit, že se mi vysypali v hlavě všechny knihy z polic. Nijak zvlášť to nebolelo, ale já jsem zůstal ležet se zavřenýma očima. Analizoval jsem předešlou situaci. Za chviličku jsem byl hotový.
Hmm, takže Nara.
Sedl jsem si a rozhlédl se kolem. Byly na jezeře. Oprášil jsem se a pomalu se začal loudat za nimi. Najednou se na mě začala valit obří vlna. Díky mé rychlosti jsem naštěstí stihl ze zad strhnout pečeť čistoty, vyskočit na ní a aktivovat jí. Když voda zase odtekla stál jsem uprostřed svitku s neuvěřitelně složitým znakem. Suchý a naprosto bez úhony. Přeměřil jsem si Danteho pohledem.
A tohle bylo zase co?
(i'm so sorry - měla jsem menší problémi s netem xD)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 8 Oct - 19:19

(to těžko mi s kayiou jsme daleko.)
Tenshi Postavila na zem Hirokiho a letěla za námi.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 8 Oct - 19:27

Vlně jsem odskočil a aktivoval Byakugan.Stačilo pár minut a dorazil jsem k nim.''Ona je v mém týmu,nemůžeš si jí jen tak odnášet'',řekl jsem pobaveně a sledoval je.''Navíc..Mému Dojutsu neutečeš''

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nara Kagayami Sat 8 Oct - 19:31

Byla jsem trochu zelená z té rychlosti, ale žaludek a mysl se mi začali srovnávat. Viděla jsem dvojtě, ale i přes to jsem nemohla uvěřit co vidím za krásu. Tak krásné nebe jsem ještě neviděla. Nevnímala jsem nic kolem sebe, jen jsem slyšela jak někdo blízko mě palmeně mluví.
Nara Kagayami
Nara Kagayami

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 8 Oct - 19:32

"Dostaň se k nám takhle, Dankai no Tengoku." Oběvily jsem se dost daleko na to aby nás dohnal pak k nám přiletěla Tenshi posadil jsem Kayu, já si na ni taky sedl a vyletěli jsem ještě k tomu dost vysoko, tam byla zima tak jsem kolem ní dal křídla a ty ji i jistily proti pádu. "Tak co líbí západ slunce?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 8 Oct - 19:36

Seděl jsem tam celou tu dobu , ale vůbec jsem nebyl přítomen mou myslí.Ani jsem nevěděl jestli se to Kaye povedlo nebo ne.Po chvíli jsem se dostal z mé mysli a vstal jsem.Bylo tady pořád moc lidí tak jsem jen zavrtěl hlavou.Pak jsem se podíval kdo tady vůbec je.* Hmmm..takže je tu okřídlenej , Kaya , Hyuuga a nějaký rýmovací týpek....moc lidí * pomyslel jsem si a zavrtěl jsem znova hlavou.Pak jsem vyrazil do temnoty lesa a po chvíli jsem v ní zmizel.

Přesun

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nara Kagayami Sat 8 Oct - 19:43

Začala jsem přicházet k sobě. Zaslechla jsem Danteho, co říká. Pokusla jsem se o úsměv, ,, Moc pěkný, něco tak hezkýho jsem ještě neviděla." ale pak jsem se musela křečovitě chytnout Tenshi abych se tolik nebála. Měla jsem v sobě dva pocity, za prvé, ten západ slunce byl opravdu hezký a za druhé, měla jsem pocit, že se mi právě všechny orgány obrátili vzhůru nohama.
Nara Kagayami
Nara Kagayami

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nara Kagayami Sat 8 Oct - 19:45

Začala jsem přicházet k sobě. Zaslechla jsem Danteho, co říká. Pokusla jsem se o úsměv, ,, Moc pěkný, něco tak hezkýho jsem ještě neviděla." ale pak jsem se musela křečovitě chytnout Tenshi abych se tolik nebála. Měla jsem v sobě dva pocity, za prvé, ten západ slunce byl opravdu hezký a za druhé, měla jsem pocit, že se mi právě všechny orgány obrátili vzhůru nohama.
Nara Kagayami
Nara Kagayami

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 8 Oct - 19:46

"Čeho se bojíš máš tady 2 vrcholné letce kteří ještě nikoho nenechali spadnou, a ještě ty křídla co mám o kolo tebe tady nejsou jen na zahřátí.."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Sat 8 Oct - 19:49

Dorazil jsem na toto cvičiště a rozhlédl jsem se kolem.Kvůli noční tmě jsem skoro nic neviděl , ale už jsem ho docela znal tak jsem přešel k figurínám a chtěl jsem otestovat jak moc jsem se zlepšil.Přikrčil jsem se , zapřel se jednou nohou a vyběhl jsem proti figuríně.Byl jsem mnohem rychlejší než před tím , což pro mně bylo úžasné a údery vypadaly silnější , protože do figuríny se mé ruce zarývaly.Po chvíli jsem přestal a rozhlédl jsem se.Tma byla docela velká , tak jsem přešel k jezeru.Kolem rukou mi začal jiskřit Raiton.Udeřil jsem pěstí do vody , což do ní vyslalo Raiton a to na chvíli osvětlilo okolí.Rychle jsem se rozhlédl.Viděl jsem něco letícího , ale neidentifikoval jsem to.* Kde je asi Kaya??A jak jí jde to chození po vodě? * pomyslel jsem si a stoupl jsem si doprostřed jezera a stál tam a rozhlížel se.Pak jsem se zhluboka nadechl." JE TU NĚKDO?!!!!!!!! " zařval jsem z celého dechu.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Počet príspevkov : 2088

Shinobi
Klan: /

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 16 z 40 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next