Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové oblasti

+4
Nawaki
Nara Kagayami
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
8 posters

Strana 15 z 40 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next

Goto down

Tréninkové oblasti - Stránka 15 Empty Tréninkové oblasti

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 17:36

First topic message reminder :

Alianční cvičiště pro Konohu, Kumo, Tsuki a Soru. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice v Alianci.

...

Tréninkové oblasti - Stránka 15 Trninkovpr

Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové oblasti - Stránka 15 Empty Re: Tréninkové oblasti

Příspěvek pro Anonymní Sat 8 Oct - 11:27

Doletěly jsme sem. "Tenshi, nedáme si zavody kdo je rychlejší ve střemhlavém letu, dopad bude do vody." přistála já slezl vyslekl se jen do kalhot. "Dobře, vyhraju." "Nevěř si."
Nasedl jsem si na ni vyletěla pěkně vysoko nad jezero tam jsem si slezl udržoval jsem se ve vzduchu pak jsem zakřičel. "TEĎ!!!" Oba jsme se dali do střemhlavého letu byla o dost rychlejší prostřelila vodu a udělala celkem dost vln pak jsem vpálil já a byly na světě další vlny. "Vyhrálas." "To je jasný že jsem vyhrála si jak šnek." "Cooo?!" Šplouchl jsem na ni vodu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 8 Oct - 13:20

Vyskočili jsme z vody a letěli jsme já zase na Tenshi.
(přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 8 Oct - 15:05

V klidu jsem relaxoval a do vody spadl ten týpek ze včerejška.I když ta vlna kterou vytvořil byla v celku příjemná.Raději jsem nic neřekl a poté jsem vyskočil z vody.Trochu jsem se otřepal abych se vysušil.Poté jsem se oblékl.Cítil jsem že mám plno sil takže můžu do noci trénovat.Postavil jsem se a udělal pečeť Krysy." Kagemane no jutsu! " řekl jsem a ze stínu mého těla vyjel stín.Dojel mnohem dál než ráno , protože dojel asi do 8 metrů.* Hmm....Takže čím víc chakry....tím delší...to je dobře * pomyslel jsem si a pousmál jsem se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nara Kagayami Sat 8 Oct - 15:13

Přišla jsem na do treninkové oblasti a jen tak se tam procházela. Najednou jsem uviděl Takiho. Přišla jsem k němu. ,,Zdravím." prohodila jsem něco v tom smyslu a dívala se na stín, který vytvořil. ,,Pěkná práce."
Nara Kagayami
Nara Kagayami

Počet príspevkov : 639

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Nara

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 8 Oct - 15:15

" Ahojky...jak ses vyspala? " pravil jsem jí a usmál jsem se.Stín jsem stáhl zpět." Díky " dodal jsem a pousmál jsem se." Ty umíš Kagemane? " zeptám se jí zvědavě.Pak jsem se usadil a jen pozoroval to jezírko od něhož se odráželo slunce.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nara Kagayami Sat 8 Oct - 15:20

,,Dobře, díky. Ale trvám na tom, že ti to zaplatím." podívala jsem se na něj vážně. ,,Neumím." podívala jsem se stejným směrem jako on. Heh, jestli mi nabídne, že mě ho naučí, tak to bude dobrej paradox. Slíbila jsem mu, že ho budu učit a místo toho by mě učil on. nahlas jsem se tomu zasmála.
Nara Kagayami
Nara Kagayami

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 8 Oct - 15:25

" Nech si to....ty mi za to platit nemusíš...ty mi to vynahradíš tím tréninkem " opětoval jsem a pousmál jsem se na ní." Škoda...a nechtěla by ses ho naučit??Vím žes měla trénovat ty mně...ale myslím že toho umíme stejně " pravil jsem a znova jsem se usmál." Pročpak se směješ? " zeptal jsem se s úsměvem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 8 Oct - 15:32

Doletěl jsemna Tenshi na tréninkové stanoviště přistáli jsme u těch dvou "Čau lidi. Jak vám de chození po vodě?"

Naposledy upravil Dante Enjeru dne Sat 8 Oct - 15:53, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nara Kagayami Sat 8 Oct - 15:41

Já si to myslela. směju se dál. Kývla jsem k Takimu, že souhlasím a obrátila se smíchem k Dantemu. ,,Ahoj Dante," dál se směju ,, ,teď mi Taki řekl opravdu dobrej vtip." přestala jsem se smát. ,, Jé, to je krásný tygr, jak se jmenuje?" usmála jsem se.
Nara Kagayami
Nara Kagayami

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 8 Oct - 15:52

"Tenshi a je to tygřice.Neumíš pozdravit?" "Dobrý den já jsem Tenshi" Řekla trochu komickým tónem

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nara Kagayami Sat 8 Oct - 15:57

,, Těší mě, já jsem Nara Kagayami." usmála jsem se a mávla na ní na pozdrav. Obrátila jsem se k Dantemu. ,, Pořád se učím jen stát na vodě, chodit po ní ještě neumím." zasmála jsem se. ,, A jak se vede tobě Dante, co ruce?"
Nara Kagayami
Nara Kagayami

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 8 Oct - 16:02

Pomalu jsem přicházel k místu kde stály tři postavy.''Sate'',řekl jsem polohlasně a postavil se asi dva metry od nich po pravé straně.''Hmm..Teď mě tak napadlo..Co kdybychom Shijin donutili aby s námi šla na nějakou misi?''Přelétl jsem pohledem mezi dvoumi lidmi kteří patřili do mého týmu a pousmál se.Učí se teprve stát na vodě?Doufám že po mě Shijin nečeká že někoho budu chránitNevinně jsem se uculil a svěsil ruce podél těla.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nara Kagayami Sat 8 Oct - 16:09

Podívala jsem se na Hirokiho. ,,Taky zdravím. No, jsem zvědavá jak to uděláme." zasmála jsem se, ,, Shijin-sensei má pořád spoustu práce." Zahlédla jsem v jeho obličeji zvláštní úsměv. Ha, budeš mi muset pořád pomáhat. potutelně jsem mu úsměv oplatila.
Nara Kagayami
Nara Kagayami

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 8 Oct - 16:29

(NAČAPETE ji v posteli s Ryuujim Very Happy Very Happy Very Happy
Pokud spousta práce znamená užívaní s Ryuujim tak ji má víc než unese člověk)
"Taky mě těší, kdo je ten kluk s zajímavíma očima očima?"
Pak se zmenčila do velikosti mláděte a skočila na rameno Kayi.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nara Kagayami Sat 8 Oct - 16:41

(to tam napsat nemůžu XD no tak co? lepší než kdyby byla smutná Smile )
,,A, tohle je Hyuuga Hiroki, jsme spolu v týmu." zasměju se na ni a pohladím ji. Podívala jsem se na Danteho a čekala co mi odpoví on.
Nara Kagayami
Nara Kagayami

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 8 Oct - 16:50

Danteho a všechny ostatní jsem vyloženě ignoroval." Takže pokud souhlasíš...tak asi takhle " řekl jsem , udělal Krysu a Kayu jsem chytil do svého stínu.Pak jsem pečeť "oddělal" a znova udělal , ale tentokrát jí udělala i Kaya , protože pořád byla chycená." vidíš...tak tohle je pečeť...pak se stačí soustředit na svůj stín a vystřelit ho na soupeře....zkus si to " řekl jsem a uvolnil Kagemane.

Naposledy upravil Takahiro Nara dne Sat 8 Oct - 16:52, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nara Kagayami Sat 8 Oct - 16:51

(vím, píšeš za Takahira XD)
Zkusila jsem to taky a soustředila se jak na svůj stín tak i na Takiho. Po chvíli se můj stín začal prodlužovat, ale najednou se zastavil a vrátil se do původní podoby.
Nara Kagayami
Nara Kagayami

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 8 Oct - 16:52

Trénoval jsem tu celé dny a spal po stromech. Konec konců, to pro mě nebylo nic divného. Teď jsem si tu všiml nějaké sešlosti. Pár lidí odsud jsem už znal, ale někteří byli pro mě nový. Třeba ten kluk z klanu Hyuuga. Neslyšně jsem přeskočil na strom nedaleko od nich. Měl jsem na sobě svou novou pečeť, ale ještě nefungovala stoprocentně, takže mohli slyšet můj dopad. Zavěsil jsem se na větvi ve stylu netopíra a prohlédl si je ještě jednou.
Sate, děcká,
jak je dneská?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 8 Oct - 16:54

" Zkoušej si to dokola a dokola....myslím že to za chvíli zvládneš.... " řekl jsem jí a pohodlně jsem se usadil na zem." Klidně si to zkoušej na mně " dodal jsem.Poté přišel nějaký další týpek.To už jsem raději mlčel.Bylo tady moc lidí , až moc na to abych se mohl soustředit.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nara Kagayami Sat 8 Oct - 16:57

,,Dobře." usmála jsem se na nově říchozího. ,,Pěkný rým." Obrátila jsem se na Takiho. ,,Dej mi chviličku." a zase jsem se obrátila spět. ,,Ty jsi ten, co to tu trochu odpálil, viď?" zasmála jsem se, ale nemyslela jsem to nijak špatně.
Nara Kagayami
Nara Kagayami

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 8 Oct - 17:02

"Ahoj Exi dej na mě nachvíly tu pečečť na kradení čakry dám ti čakru kterou můžeš použít, ale né na dýl jak 5 minut jasný?" Otočil jsem se k němu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 8 Oct - 17:06

Seskočil jsem dolů a cestou se obrátil správnou stranou k zemi. Usmál jsem se na ní.
Ten výbuch, ten jsem plánoval,
ne tak to, co bylo dál,
podrbal jsem se na hlavě. Tenkrát se mi ta pečeť opravdu vymkla. Pak jsem se zaraženě podíval na Danteho.
É, dám ti jí, to je jasná věc,
jen mi pak neříkej, že jsem pitomec,

vyndal jsem papírek, neskutečnou rychlostí načrtl pečeť a podal mu jí.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 8 Oct - 17:11

"Dík a neboj už se měnit nemůžu. A hele mám normální ruce." Nasadil jsem si pečeť a nechal do ní proudit čakru ve které není víc jak 10% démoní čakry takže ji bude moct použít.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 8 Oct - 17:17

Pořádně jsem si ho prohlédl.
Zajímalo by mě co se s ním zase stalo.
Zakroutil jsem hlavou.
Na mou věru, je to pravda.
Co se stalo? Démon si dal padla?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nara Kagayami Sat 8 Oct - 17:19

Nebudu je rušit. usmála jsem se a šla kousek dál. Udělala jsem náležitou pečeť a soustředila se na svůj stín. Pomalu se začal prodlužovat. Hmmm, říkal rychle vystřelit po svém soupeři. pomyslela jsem si a udělala přitom ďábelský úsměv. Ha Ha Ha podívala jsem se směrem k Takimu, který právě tiše poklimbával. Soustředila jsem se na svůj stín a najednou jsem ho ryhle poslala na Takiho. Ale... najednou se stín obrátil a hnal na opačnou stranu a já jsem ucítila, že jsem chytila někoho za mnou. Obrátila jsem se dozadu a vyděsila se. Já sem chytila toho nově příchozího kluka.
Nara Kagayami
Nara Kagayami

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 15 z 40 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next