Hokageho kancelář
+9
Nawaki
Tatsuo Reigi
Aki Kana
Akasuna no Ruki
Katashi Aokawa
Noriko Kana
Ayame Takahashi
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
13 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 36 z 40
Strana 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Hokageho kancelář
First topic message reminder :
Pohled ze shora.
Pohled ze shora.
Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.
- Hokage Konohy:
Shodai Hokage
Hashirama Senju
Nidaime Hokage
Tobirama Senju
Sandaime Hokage
Hiruzen Sarutobi
Yondaime Hokage
Minato Namikaze
Godaime Hokage
Tsunade Senju
Rokudaime Hokage
Naruto Uzumaki
Nanadaime Hokage
Assasin Senju
Hachidaime Hokage
Danzou Shimura
Kyuudaime Hokage
Itachi Uchiha
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Hokageho kancelář
"Ty..mi...vykáš?" klekl jsem si před něj a nebezpečně usekával. Olízl jsem si rty.
"Věřil jsem ti, zdá se, že jsem se zklamal. Nesnáším zrady.." zastavil jsem Shimona rukou.
"Já jsem tu Hokage, tohle je moje práce.."
"Věřil jsem ti, zdá se, že jsem se zklamal. Nesnáším zrady.." zastavil jsem Shimona rukou.
"Já jsem tu Hokage, tohle je moje práce.."
Anonymní- Anonymní
Já nikoho nezradil když jsem neměl koho! řeknu mu a pořád mi tekly slzy.
Anonymní- Anonymní
Odstúpil som od Shew keď ma Assasin zastavil a povedal som ešte nenávistnejším hlasom ,,Hh ty si ma nezabil? Zbabelo si mi dal ešte svoju zbraň, a ako hovorím kebyže sa nepripletie do toho Sanbi už by si nežil ,, povedal som s chladom v hlase.
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
"Ne? A my jsme co? Vzduch? Všichni, co za tebe bojovali, ve válce, při misích, při posledním boji..To je co? Nic, to pro tebe neznamená? Ty si říkáš Konoha shinobi?" podíval jsem se na něj znechuceně.
Anonymní- Anonymní
Nejste vzduch,ale shinobi Konohy! řeknu na něj naštvaně.Já jsem se přišel sám přihlásit abych pykal za to co jsem udělal! dodám a slzy mi přestanou téct.
Anonymní- Anonymní
,,Hh ty nie si ani zradca si obyčajný Shinobi odpad, ktorý chce čo najskôr zomrieť a je mu jedno koľko ľudom pri tom ublíži,, povedal som stále chladným hlasom
Shinobi
"Ty jsi byl taky SHinobi Konohy, zbaběle jsi utekl, místo toho, abys bojoval za nás, tak jako my všichni bojujeme za tebe. Když i ty, se nazýváš ninjou z Konohy, máš dvě možnosti, spácháš seppuku, nebo si necháš vymýt mozek.." podíval jsem se na Shimona.
"Přesně, to si taky myslím."
"Přesně, to si taky myslím."
Anonymní- Anonymní
Vstal jsem.Chtěl jsem velice velkou silou praštit Shimona,ale přes ty pouta to nešlo.Je mi to už všechno jedno!Já si přišel pro trest takže o tom rozhodujete vy a ne já!
Anonymní- Anonymní
V tom sa môj klon len tak rozprskol a v kancelárii po ňom ostala akurát tak trocha atramentu.
Shinobi
Vytáhl jsem kunai.
"Kdybys měl jen špetku cti, tak to uděláš sám."
"Kdybys měl jen špetku cti, tak to uděláš sám."
Anonymní- Anonymní
Podival jsem se na něj a pak na ten kunai.Zavřel jsem oči.Udělejte co myslíte,že je správné. řeknu
Anonymní- Anonymní
Prisel jsem do budovy a zaklepal na dvere kancelare cekal jsem na vyzvani vstoupit mezi tim jsem si sedl
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Klan: Washi_Sennin
"Tak se ukaž, máš svou čest. Kdysi to Shinobi dělali, nejenom oni ale i Samuraiové." zamračil jsem se.
"Dokázal jsi zradit všechny, nedokážeš to ukončit sám? Co víš o Oto?"
"Dokázal jsi zradit všechny, nedokážeš to ukončit sám? Co víš o Oto?"
Anonymní- Anonymní
Už se mi nechtělo čekat a za tu menší chvíli se už mi síly vrátily , alespoň o trochu víc než jsem jich měl před tím.Pomalu jsem se postavil do dveří." Hokage-sama...klíč... " řekl jsem a hodil mu klíč od laborky.Poté jsem mou hlavu nasměroval na Shewa a kdybych mohl tak bych se na něj naštvaně podíval." Myslím...že když nám to neřekne sám...vím jak by nám to mohl říct... " zamumlal jsem si pro sebe a čekal jak se to vyvine.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
"Ale o Konoze jsi řekl..Jsi bezcenný šmejd!" luskl jsem prsty a u mých nohách se objevil ANBU z klanu Yamanaka.
"Když nám to neřekneš, zjistíme si to sami.."
"Když nám to neřekneš, zjistíme si to sami.."
Anonymní- Anonymní
Stále jsem stála opřená vedle dveří. Začínala mi ale docházet trpělivost. Každý si do kanceláře chodil jak chtěl a pořadí ignoroval. Kdyby jsem podle zvvuků netušila, že se tam děje něco vážného, už bych s tím něco udělala. Takhle jsem ale jen dál stála vedle dveří a čekala, až se to aspoň trochu uklidní.
Anonymní- Anonymní
Podíval jsem se na ty ANBU.Kso.Jsou určitě z klanu Yamanaka řeknu si potichu
Anonymní- Anonymní
Jakmile se objevili ANBU z klanu Yamanaka tak jsem věděl že je vše vyřešeno.Otočil jsem se ke dveřím , které jsem nahmatal.Otevřel jsem je , ale zastavil jsem se v nich.Chvíli jsem na něčím přemýšlel , ale pak jsem vyšel ven a měl jsem v plánu opřít se o zeď vedle dveří ježe jsem se opřel spíš o někoho (Roka) než o zeď. Když jsem zjistil že to není zeď , ale někdo tak jsem se pouze otočil tím směrem." Ahh...gomen..." řekl jsem , posunul se o kousek a tentokrát se vážně opřel o zeď. (Připomínám že mám pásku přes oči takže vidím velké nic)
Shinobi
Tak dělejte co musíte. řeknu a z pusy mi začne téct krev kvůli těm žebrům.Po chvíli to,ale přestane.
Anonymní- Anonymní
Když se o mě opřela mě dobře známá osoba, musela jsem se pousmát.
To nic stane se..... prohlédla jsem si Katashiho od hlavy k patě. Změnil se. A to dost.
Jak jde život? A proč máš zavázané oči? nedalo mi to, poprvé po dlouhé době jsem si s ním mohla pořádně promluvit. Když jsem o tom tak přemýšlela, tak vlastně poprvé. Kdykoliv dřív jsme se setkali bylo to uprostřed bitvi, nebo ve velkém spěchu. Přesto by se dalo říct, že se mezi námi s Katashim vytvořil určitý vztah.
To nic stane se..... prohlédla jsem si Katashiho od hlavy k patě. Změnil se. A to dost.
Jak jde život? A proč máš zavázané oči? nedalo mi to, poprvé po dlouhé době jsem si s ním mohla pořádně promluvit. Když jsem o tom tak přemýšlela, tak vlastně poprvé. Kdykoliv dřív jsme se setkali bylo to uprostřed bitvi, nebo ve velkém spěchu. Přesto by se dalo říct, že se mezi námi s Katashim vytvořil určitý vztah.
Anonymní- Anonymní
"Když mi to řekneš, bude to rychlejší, nejenom pro tebe, ale i pro nás. Ušetříš tím nějakou práci a hlavně čas.."
Anonymní- Anonymní
* Ten hlas.... * pomyslel jsem si a do prázdna jsem se pousmál." No...vcelku to jde....Konoha je už opravená což je dobře a zdá se že Nandaime už si začíná zvykat.... " odpověděl jsem.* Hlavně na takové lidi jako je Shew... * dodal jsem v mysli..Na poznámku o zavázaných očích jsem raději nereagoval.Nechtěl jsem aby o tom věděla.Sice to není pravděpodobné , ale je možné že by to mohla někomu říct a pak by se to jen šířilo dál.
Shinobi
Co na tom stejně mě zabijete. řeknu a díval jsem se mu do očí.
Anonymní- Anonymní
Strana 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 36 z 40
Povolení tohoto fóra: