Hokageho kancelář
+9
Nawaki
Tatsuo Reigi
Aki Kana
Akasuna no Ruki
Katashi Aokawa
Noriko Kana
Ayame Takahashi
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
13 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 19 z 40
Strana 19 z 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Hokageho kancelář
First topic message reminder :
Pohled ze shora.
Pohled ze shora.
Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.
- Hokage Konohy:
Shodai Hokage
Hashirama Senju
Nidaime Hokage
Tobirama Senju
Sandaime Hokage
Hiruzen Sarutobi
Yondaime Hokage
Minato Namikaze
Godaime Hokage
Tsunade Senju
Rokudaime Hokage
Naruto Uzumaki
Nanadaime Hokage
Assasin Senju
Hachidaime Hokage
Danzou Shimura
Kyuudaime Hokage
Itachi Uchiha
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Hokageho kancelář
"Tak sem s ní, nepůjdeme do kanceláře, protože teď tam někoho mám." klon si založil ruce na hrudi.
"Maximálně můžete jít se mnou ke mě do bytu, kdybyste toužili po soukromí."
(Jdu spát, tak dobrou.)
"Maximálně můžete jít se mnou ke mě do bytu, kdybyste toužili po soukromí."
(Jdu spát, tak dobrou.)
Anonymní- Anonymní
Myslím, že v tom problém nebude. Stačí nám to i tady.
Odkašlal jsem si.
Mým úkolem je zjistit, jaké vztahy má v plánu Konoha mít vůči Suně. Potom i nějaké další informace které by se mohli při dalších politických jednáních hodit.
Shiro mu podal svitek. (Mělo by tam být něco o těch sharinganech a tvém pozvání kvůli tomu do Suny. Nevím to přesně. )
Ehm. ještě jsem se chtěl zeptat jestli by jste byli ochotni poskytnout nějaké svitky s technikami.
Odkašlal jsem si.
Mým úkolem je zjistit, jaké vztahy má v plánu Konoha mít vůči Suně. Potom i nějaké další informace které by se mohli při dalších politických jednáních hodit.
Shiro mu podal svitek. (Mělo by tam být něco o těch sharinganech a tvém pozvání kvůli tomu do Suny. Nevím to přesně. )
Ehm. ještě jsem se chtěl zeptat jestli by jste byli ochotni poskytnout nějaké svitky s technikami.
Anonymní- Anonymní
Vzbudím se a opřu se o dveře kanceláře.Hokage-sama stejně mě to neudrží tak jsem chtěl aspoň vědět jestli mě pustíte.Když ne musím to udělat po svém řeknu mu a pomalu jsem odcházel.Nakonec jsem zmizel pryč.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Dorazil jsem k Hokageho budově.Seskočil jsem z Akia který vzápětí zmizel.Pomalým krokem jsem vešel dovnitř a poté jsem se dostal i k jeho kanceláři , ale před ní stáli ti 2 ninjové ze Suny a on , nebo jeho klon.Nechtěl jsem je rušit tak jsem zůstal za rohem.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Vesel jsem do budovy Hokageho a uvidel SHira a Taschera Shiro mas 2 dny Na Navrat Do suny Je to vzkaz od Kazekage-Dono a Zaklepal Na kancelar. Okorat mi bylo divne Ze ti dva tu jsou spolu
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
"Takže, ještě jednou mi řekněte, o co vlastně jde. Protože jsem vám nerozumněl ani slovo." zmateně jsem se jako klon na ně podíval a zmizel v obláčku kouře. Dveře se otevřely a pravý Itachi seděl v křesle.
"Pojďte dál, velvyslanci ze Suny."
"Pojďte dál, velvyslanci ze Suny."
Anonymní- Anonymní
Vešli jsme do kanceláře. Shiro za námi zavřel dveře.
Ještě jednou přeji dobrý večer.
Sedl jsem si a Shiro mu podal svitek. (Co v něm má být, jsem psal včera )
Nuže, mám zde zjistit jak na tom jsou vztahy mezi Sunou a Konohou, případně jak by to mělo vypadat do budoucna. A ještě nějaké další záležitosti.
Ještě jednou přeji dobrý večer.
Sedl jsem si a Shiro mu podal svitek. (Co v něm má být, jsem psal včera )
Nuže, mám zde zjistit jak na tom jsou vztahy mezi Sunou a Konohou, případně jak by to mělo vypadat do budoucna. A ještě nějaké další záležitosti.
Anonymní- Anonymní
Svitek jsem uchopil a položil na stůl.
"Se sunou máme neutrální a přátelské vztahy,"
"Se sunou máme neutrální a přátelské vztahy,"
Anonymní- Anonymní
To vím. Avšak nedávno byl zvolen nový Kazekage. Tudíž je mým úkolem zastupovat Sunu ve všech vesnicích jako vyslanec.
Odkašlal jsem si.
Jde o to, že jak jistě víte jistý Člověk oživuje mrtvé a dává jim sharingan. Proto chce mít Kazekage jistotu, že se může spolehnout na spolupráci dalších vesnic proti tomuto nepříteli.
Sledoval jsem s naprostým klidem jak zareaguje.
Odkašlal jsem si.
Jde o to, že jak jistě víte jistý Člověk oživuje mrtvé a dává jim sharingan. Proto chce mít Kazekage jistotu, že se může spolehnout na spolupráci dalších vesnic proti tomuto nepříteli.
Sledoval jsem s naprostým klidem jak zareaguje.
Anonymní- Anonymní
"Veškeré další informace poskytnu jedině vašemu Kazekage," odpověděl jsem striktně.
Anonymní- Anonymní
Usmál jsem se.
Neberte si to zle, ale kagové jsou tak snadno předvídatelní. Přesně tuhle reakci jsem očekával. Nicméně já jsem tu v podstatě svůj úkol splnil.
Odmlčel jsem se.
Shiro
Já bych se chtěl jen zeptat, jestli by jste nám nemohl zapůjčit nějaké genjutsu z Konohy.
Neberte si to zle, ale kagové jsou tak snadno předvídatelní. Přesně tuhle reakci jsem očekával. Nicméně já jsem tu v podstatě svůj úkol splnil.
Odmlčel jsem se.
Shiro
Já bych se chtěl jen zeptat, jestli by jste nám nemohl zapůjčit nějaké genjutsu z Konohy.
Anonymní- Anonymní
"Genjutsu z Konohy?" zakroutil jsem hlavou.
"Dokud nemáme vyřešený jeden podstatný problém, tak ne.." Taky potřebuju, někoho spolehlivého z Konohy na misi.
"Dokud nemáme vyřešený jeden podstatný problém, tak ne.." Taky potřebuju, někoho spolehlivého z Konohy na misi.
Anonymní- Anonymní
Správa vo zvitku;
- Pre Hokageho:
- Dobrý deň, Hokage-dono.
Volám sa Chisuna a práve som nastúpil do funkcie Kyūdaime Kazekageho v Sune. Nedávno navštívil našu dedinu shinobi z Oto, prevdepodobne nukenin z Konohy. Je užívateľom Sharinganu a zdá sa, že dokáže kradnúť kekkei genkai. Je vašou povinnosťou chytiť ho a náležite potrestať.S pozdravom Chisuna, Kyūdaime Kazekage
Anonymní- Anonymní
No za optání nic nedáme. Jelikož máme vše vyřízené. Tak vás s vaším dovolením opustíme.
Řekl jsem zdvořile a já i Shiro jsme se vydali pryč z kanceláře. Zavřeli jsme za sebou dveře a zůstali stát v chodbě.
Řekl jsem zdvořile a já i Shiro jsme se vydali pryč z kanceláře. Zavřeli jsme za sebou dveře a zůstali stát v chodbě.
Anonymní- Anonymní
Tak jsem jiz opet zaklepal na dvere kancelare a cekal na vyzvani.
Shinobi
"Nashledanou," řekl jsem a otevřel si svitek.
Nukenin? Cože? O nikom takovým nic nevím. To je zvláštní..Už by se tu měl někdo ohlásit.
"Vstupte.."
Nukenin? Cože? O nikom takovým nic nevím. To je zvláštní..Už by se tu měl někdo ohlásit.
"Vstupte.."
Anonymní- Anonymní
Dobry vecer Hokage-dono Vesel jsem se svou Orlici na rameni (orel belohlavy) a poklonil jsem se.a zavrel za sebou dvere.
Naposledy upravil JayJazWashiSennin dne Wed 16 Nov - 20:47, celkově upraveno 2 krát
Shinobi
Uviděl jsem že ti ninjové ze Suny už vyšli z kanceláře tak jsem se postavil před dveře.Byli tu i další , a i přes to že jsem zde byl dřív tak jsem je nechal.Hlavně toho co zaklepal.Taky byl ninjou ze Suny , a návštěvníci vesnice mají přeci přednost , ale Shewa jsem před sebe nehodlal pustit.
Shinobi
Dobry vecer Chtel bych se na neco zeptat Ale nejak nevim jak I kdyz jsem si tenhle rozhovor pripravoval tak ted nemohu najit slov. No proste chtel jsem se zeptat jestli jste asi pred 10ti lety neprijaly nekoho do vesnice? Podival jsem se na Mitsuki.
Shinobi
Hej Katashi neměl bych jít první já? podívám se na něj trochu překvapeněKatashi omlouvám se ti.Takže další. řeknu smutně a potom jsem si šel sednout na lavičku a usl jsem..
Anonymní- Anonymní
"Omlouvám se, ale před deseti lety, tady byl jiný Hokage, než jsem já." mile jsem se pousmál.
"Možná, byste mohl zkusit archivy."
"Možná, byste mohl zkusit archivy."
Anonymní- Anonymní
" Hele....tipuju že ty sem jdeš kvůli Kagamimu...zatímco já kvůli něčemu jinému...a také...byl jsem tu dřív než ty... " řekl jsem a opřel jsem se o stěnu vedle dveří.
Shinobi
Aha No jinak dekuji za vas cas Ale pristup do archivu mate pouze vi nebo clenove vesnice. No to je vlastne jedno sance ze to nekdo mohl prezit je stejne nulova. Rekl jsem a pomalu se oto cil a sel ke dverim.
Shinobi
Strana 19 z 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Similar topics
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 19 z 40
Povolení tohoto fóra: