Hokageho kancelář
+9
Nawaki
Tatsuo Reigi
Aki Kana
Akasuna no Ruki
Katashi Aokawa
Noriko Kana
Ayame Takahashi
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
13 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 38 z 40
Strana 38 z 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Hokageho kancelář
First topic message reminder :
Pohled ze shora.
Pohled ze shora.
Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.
- Hokage Konohy:
Shodai Hokage
Hashirama Senju
Nidaime Hokage
Tobirama Senju
Sandaime Hokage
Hiruzen Sarutobi
Yondaime Hokage
Minato Namikaze
Godaime Hokage
Tsunade Senju
Rokudaime Hokage
Naruto Uzumaki
Nanadaime Hokage
Assasin Senju
Hachidaime Hokage
Danzou Shimura
Kyuudaime Hokage
Itachi Uchiha
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Hokageho kancelář
"Ne, omlouvám se. Chci to oznámit až na srazu Pěti Kage." pousmál jsem se.
"Mohu vás ujistit, že tuto informaci neví ani velitelka jouninů...tak teda, jsme domluveni?"
"Mohu vás ujistit, že tuto informaci neví ani velitelka jouninů...tak teda, jsme domluveni?"
Anonymní- Anonymní
Přikývla jsem.
Dobrá jsme domluveni. Pokud již nemáte nic, co by jste potřeboval probrat, vyrazím do Kiri, trošku unaveně jsem se usmála.
Dobrá jsme domluveni. Pokud již nemáte nic, co by jste potřeboval probrat, vyrazím do Kiri, trošku unaveně jsem se usmála.
Anonymní- Anonymní
"Ne, snad vám jen popřeji šťastnou cestu a ještě něco, byl bych rád, kdybyste o tom s nikým nehovořila, druhá strana by neměla vědět, že o tom vůbec víme a že něco chystáme."
Anonymní- Anonymní
Opět jsem přikývla.
Chápu, s nikým o tom nebudu mluvit. Neměla jsem to v plánu ani tak, ale když jste to ještě speciálně zdůraznil, dám si na to o to větší pozor. Tak tedy naviděnou, kývla jsem mu na pozdrav a zamyšleně odešla z kanceláře.
Sraz pěti Kage, druhá strana, blížící se hrozba. Neříkejte mi, že se opravdu schyluje k další válce.
Můj krok byl pomalý a zamyšlený, neměla jsem ale ani kam spěchat, Kiri byla zatím v pořádku a co jsem věděla, žádné nebezpečí jí nehrozilo. Po dbešním rozhovoru s Hokagem jsem ovšem začínala přemýšlet, jak dlouho tomu tak bude.
(přesun)
Chápu, s nikým o tom nebudu mluvit. Neměla jsem to v plánu ani tak, ale když jste to ještě speciálně zdůraznil, dám si na to o to větší pozor. Tak tedy naviděnou, kývla jsem mu na pozdrav a zamyšleně odešla z kanceláře.
Sraz pěti Kage, druhá strana, blížící se hrozba. Neříkejte mi, že se opravdu schyluje k další válce.
Můj krok byl pomalý a zamyšlený, neměla jsem ale ani kam spěchat, Kiri byla zatím v pořádku a co jsem věděla, žádné nebezpečí jí nehrozilo. Po dbešním rozhovoru s Hokagem jsem ovšem začínala přemýšlet, jak dlouho tomu tak bude.
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Povzdechne si jaký se tu udál rozruch a ještě jednou zaklepe na dveře kanceláře Hokageho a už ho to přestává bavit
Anonymní- Anonymní
Prídem pred kanceláriu a zaklope. Po tom čo zaklopem sa opriem hneď o stenu tesne vedľa dverí.
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Mě v kanceláři celou dobu ignorovali, no hodilo se mi to stál jsem nepozorovaný v koutě a slyšel jsem i to že Katashi je ANBU.
Anonymní- Anonymní
Prevrátil som oči v stĺp a znovu klepol na dvere. Pritom som si prezrel, kto tu vlastne je.
Anonymní- Anonymní
Objevil jsem se v rohu Hokageho kanceláře (v rohu kanceláře ne na chodbě).Opřel jsem se o roh a pozoroval jsem celé dění v kanceláři.Přes masku mi do očí nešlo vůbec vidět a pokud někdo neví o tom že jsem se stal ANBU tak nemá šanci že mě pozná.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Po tretí krát sa vrátil na tú chodbu a kašľal aj na radu, ktorá tam stála proste prišiel ku dverám a zaklopal...
Kaito Yoshikuni- Počet príspevkov : 781
Shinobi
Klan: ---
prisiel som do kancelarie rovno z domu s prozbou na hokage dobrý den hokagesama potreboval by som pridať do týmu
Naposledy upravil Sarutobi Hizashi dne Fri 25 Nov - 17:35, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
(Ne Aishi, už dávno jsi odešel, protože jsi v kanclu už neměl co dělat!!!)
"Vstupte.."
"Vstupte.."
Anonymní- Anonymní
Vošiel som dnu a videl hokageho za stolom" Konečne" zamrmlal si a prešiel k stolu
Shinobi
Shimonu Senju
Vošiel som do kancelárie po vyzvaní. ,,Dobrý deň Hokage-sama, chcel som sa opýtať či ma budete trénovať a pomôžete mi zo Sanbim,,
Vošiel som do kancelárie po vyzvaní. ,,Dobrý deň Hokage-sama, chcel som sa opýtať či ma budete trénovať a pomôžete mi zo Sanbim,,
Anonymní- Anonymní
"Dobrý den Oboum dvoum..Shimone, přidělil jsem ti do týmu Seita z jednoho důvodu a to ten, aby ti pomohl se Sanbim, ale rád si na tebe někdy udělám čas, jenomže teď to moc nejde." vřele jsem se usmál,.
Anonymní- Anonymní
,,Ale sensei Seito povedal že on ma trénovať nemôže lebo nevie techniky na skrotenie Sanbiho kebyže sa mi vymkne zpodkontroly ,, povedal som urazeným hlasom
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Klan: Kana
"Ach tak, takže zatím budeš muset počkat, až dostanu volno." podíval jsem se na Uchihu.
"Co si přeješ Kinto?"
"Co si přeješ Kinto?"
Anonymní- Anonymní
"Tak asi misiu ale to asi na rýchlo nepôjde ale ak by sa dalo tak nejaké Jutsu zvitky" zasmial sa
Shinobi
"Misi teď nemám, možná zítra, pozítří, promiň. Jaké potřebuješ techniky?"
Anonymní- Anonymní
Prišiel som ku dverám a zaklopal som (stále som mal Henge no myslím že Hokage to dokáže odhaliť XD) (Klop Klop)
Anonymní- Anonymní
Strana 38 z 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 38 z 40
Povolení tohoto fóra: