Hokageho kancelář
+9
Nawaki
Tatsuo Reigi
Aki Kana
Akasuna no Ruki
Katashi Aokawa
Noriko Kana
Ayame Takahashi
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
13 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 35 z 40
Strana 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Hokageho kancelář
First topic message reminder :
Pohled ze shora.
Pohled ze shora.
Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.
- Hokage Konohy:
Shodai Hokage
Hashirama Senju
Nidaime Hokage
Tobirama Senju
Sandaime Hokage
Hiruzen Sarutobi
Yondaime Hokage
Minato Namikaze
Godaime Hokage
Tsunade Senju
Rokudaime Hokage
Naruto Uzumaki
Nanadaime Hokage
Assasin Senju
Hachidaime Hokage
Danzou Shimura
Kyuudaime Hokage
Itachi Uchiha
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Hokageho kancelář
Došel jsem pro něj a vtáhl jsem ho do kanceláře. "No potěš pán bůh. Juujin Bushin."
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem s poutami na rukách.Nikdo mě nemohl poznat přeci jen jsem byl úplně jiný než předtím(jsem jako na Avataru).Stráže mě hodili do kanceláře.
Anonymní- Anonymní
Klon se zamračeně díval na někoho, koho právě hodily do kanceláře.
"Co to má znamenat!?"
"Co to má znamenat!?"
Anonymní- Anonymní
Podívám se na hokageho.Dobrý den hokage-sama.Nechal jsem se zatknout sám řeknu hlasem jako když jsem byl dřív v konoze
Anonymní- Anonymní
"Tipuji že tohle je Shew." Řekl jsem trochu naštvaným tónem na to že mi neřekl že odchází.
Anonymní- Anonymní
Tak co jak mě potrestáte?Vím,že to bude trest smrti. řeknu bez citů.Bylo vidět,že jsem se docela za tu dobu co jsem nebyl v Konoze změnil
Anonymní- Anonymní
"Mám několik možností," usmál se klon.
"Trest smrti, výplach mozku, mučení, zabití, obětování, vykuchání, jen mi řekni jednu věc, proč jsi to udělal?"
"Trest smrti, výplach mozku, mučení, zabití, obětování, vykuchání, jen mi řekni jednu věc, proč jsi to udělal?"
Anonymní- Anonymní
Co proč jsem udělal? zeptám se ho.Proč jsem utekl nebo proč jsem se sám přihlásil?
Anonymní- Anonymní
"Proč si zdrhl!?" Byl jsem dost naštvanej mohl mi aspoň něco říct.
Anonymní- Anonymní
"Znovu se zeptám," usmál se klon chladně, v očích mu nebezpečně zablesklo.
"Proč jsi to udělal, proč jsi utekl z rodné vesnice?"
"Proč jsi to udělal, proč jsi utekl z rodné vesnice?"
Anonymní- Anonymní
Protože mě nebavilo pořád slyšet jak na mě někdo křičí a často mi připadalo,že do této vesnice mě nepříjmou. řeknu znovu bez citů.Díval jsem se na něj,ale viděl jsem i víc nebezpečné lidi takže jsem se ho moc nebal.
Anonymní- Anonymní
Klon
Videl som že Shewa doviedli do vnútra. Tak som vtrhol do kancelárie a Shewa som silno udrel päsťou. A dodal som ,,Ospravedlňujem sa Hokage-sama,,
Videl som že Shewa doviedli do vnútra. Tak som vtrhol do kancelárie a Shewa som silno udrel päsťou. A dodal som ,,Ospravedlňujem sa Hokage-sama,,
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Spadl jsem na zem.Au kso! i když jsem byl na zemi díval jsem se na Hokageho.
Anonymní- Anonymní
Velmi pomalým a kolísavým krokem jsem došel ke kanceláři.Uvnitř byl docela hluk.* Aha...takže ta návštěva není asi moc příjemná.... * pomyslel jsem si a došel jsem až ke dveřím.Vedle nich jsem se opřel a poslouchal co se děje uvnitř.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Objevil jsem se za svým klonem. Dřevěný klon se spojil se mnou.
"Myslím, že by Itachi byl velice zklamaný, tvým chováním a jednáním," řekl jsem tiše a otevřel oko s jeho sharinganem.
"Někdo na tebe křičel? Ty si říkáš Ninja? Vrať se zpátky do školky...Jen proto jsi zradil svůj klan, svou vesnici a své přátelé..Jen proto, že na tebe někdo křičel!"
"Myslím, že by Itachi byl velice zklamaný, tvým chováním a jednáním," řekl jsem tiše a otevřel oko s jeho sharinganem.
"Někdo na tebe křičel? Ty si říkáš Ninja? Vrať se zpátky do školky...Jen proto jsi zradil svůj klan, svou vesnici a své přátelé..Jen proto, že na tebe někdo křičel!"
Anonymní- Anonymní
Když jsem slyšel nanadaimeho tak jsem se dost lekl, hlavně toho sharinganu. "Prosím, moc vás prosím, nestrašte mě."
Anonymní- Anonymní
Ty! pouta se začali hýbat a já se z nich chtěl dostat.Zabiju tě! zařval jsem na něj a chtěl jsem se z těch pout dostat,ale nešlo to.Je vidět,že vás lidi příjmali!
Anonymní- Anonymní
"Ani hnout, nebo tě zabiju, nezasloužíš si žít, zradil si své přátelé, vystavil je riziku když za tebe pokládali život, minulou bitvu! Itachi obětoval svůj život, aby zachránil tvůj zadek!" sevřel jsem pěst.
"Jsi velice vděčný.." dodal jsem ironicky.
"Jsi velice vděčný.." dodal jsem ironicky.
Anonymní- Anonymní
T.....ty!Ty! z očí mě vytryskli slzy podíval jsem se vražedně na hokageho.Kso!Já ho zabiju! znělo mi naštvaně v hlavě.Po chvíli jsem se vztekem začal klepat.
Anonymní- Anonymní
Klon
Stále sa pozeral na Shewa nahnevaným pohľadom priam ho prepaľoval. ,,Buď rád že ešte žiješ kebyže ma nezastaví Sanbi tak by si bol už mŕtvy,, zasyčal som pomedzi zuby a ešte som dodal ,,A teraz pekne vyklop čo si im povedal o Konohe chytil som ho za golier a zdvihol som ho kus nad zemou. Bol som čím ďalej tím agresívnejší.
Stále sa pozeral na Shewa nahnevaným pohľadom priam ho prepaľoval. ,,Buď rád že ešte žiješ kebyže ma nezastaví Sanbi tak by si bol už mŕtvy,, zasyčal som pomedzi zuby a ešte som dodal ,,A teraz pekne vyklop čo si im povedal o Konohe chytil som ho za golier a zdvihol som ho kus nad zemou. Bol som čím ďalej tím agresívnejší.
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Vypadni ode mě ty haj*le! zařvu na Shimona.Z očí mi teklo víc a víc slz.Začínal jsem i zavírat oči.Říkal jsem ti,že se znovu potkáme a vidíš já jsem tě v Kemono no Sato nezabil! zařvu na něj
Anonymní- Anonymní
Strana 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Similar topics
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 35 z 40
Povolení tohoto fóra: