Les Smrti - řeka
+2
Noriko Kana
Toriko Shihouin
6 posters
Strana 4 z 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Les Smrti - řeka
First topic message reminder :
Na první pohled poklidná říčka. Jen do té doby, než do ní vlezete...
Na první pohled poklidná říčka. Jen do té doby, než do ní vlezete...
Anonymní- Anonymní
Re: Les Smrti - řeka
Toto byli přesně slova otce. Parchant, Spratek, neměl ses vůbec narodit! Všechno se mísilo dohromady a já tam jen stál a vše poslouchal. Bylo to stejné jako s ním. Většinou pa nadcházela druhá část a to fyzický trest. Musel se přece na někom vybít ne? A on byl vždycky to nejlepší řešení. Pevněji jsem stiskl hůl a otočil se na Am. Postavil jsem se do bojové pozice a jednou protočil v ruce hůl. Konečně jsem zvedl hlavu a vlasy, které zakrývali mou tvář se odhrnuli. Moje oči se setkali z těma jejíma.
Guest- Anonymní
doběhly jsme na kraj
"Je to lepší než jsem čekala." usmála jsem se na ní "Jsi v pohodě?"
"Je to lepší než jsem čekala." usmála jsem se na ní "Jsi v pohodě?"
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Když jí Tasher chytil za rameno, zpozorněla jsem a připravila se k přesunu. Z jejího předchozího jednání jsem totiž rozhodně nepředpokládala, že by se nechala tak snadno ukecat. A už vůbec, že by si nechala šahat na rameno.
Pane bože, prosím, ať se mílím.
Pane bože, prosím, ať se mílím.
Anonymní- Anonymní
Jeho slovo pro ni neznamenaly nic. Byl to jako prázdný vzduch, který kolem ní prolétával. Nechtěla nic o něm slyšet. Viděla jen svou nenávist a pomstu. Pomstu, která měla vše vyřešit."Zabiju tě...zabiju! A tím to jednou provždy vyřeším!" Stiskla pevně svou hůl a Taschera, který ji položil ruku na rameno prostě je silně odstrčila přidala k tomu i Fuuton."Myslíš, že máš proti mě nějakou šanci co? Ty ubožáku....rozsekám tě na maděru a ty nebudeš vědět ani jak!" Stejně jako on se postavila do bojové pozice a kolem ní se zvedl středně silný vítr.
Toriko Shihouin- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 257
H..h..HAI! skríkla som pri čom som sa stále vydýchavala.. T..t..to..to b..bolo.. SUGOOOOI !! TAKÉHO CHCEM NA STENE !! začala som sa rehotať ako blázon pri čom som poskakovala a cupkala všade okolo Reini, proste ako malé dieťa, človek by až pozabudol že patrím k Jashinistom !
Anonymní- Anonymní
Hm... zajímavé. Vypadá to, že se schyluje k boji... Obyčejný genin nemá šanci proti někomu ze Sněžné... Chvíli jsem se kochal a pak jsem se důkladněji skryl mezi větvemi. Chakru jsem stále udržoval na nule. Něco se žene... něco pořádného. Bude lepší vyčkat a podívat se na to...
Anonymní- Anonymní
Já jsem jen pohlédl ještě na Taschera."Pomož Roce najít toho druhého. Bude velmi nebezpečný a spolu to zvládnete...já si své rodinné účty vyřídím..." Taky se kolem něj zvedl vítr a už se zaměřil jen na ni.
Guest- Anonymní
"jo jo když si ho chytíš tak si ho vem."pousmála jsem se a práthla se
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Jen ji hůl bíle zazářila.
"Hijutsu: Fuuton: Fuhasaki!"
(Představte si, že je to z Fuuton čakry)
Na obou koncích se s formovali dvě dlouhé bílé čepele. Tyto čepele dokázali rozseknout pevnou ocel jako máslo. Na nic už nečekala a prudce po něm vystartovala. Vypadalo to jakoby se po té zemi klouzala nebo letěla. Vlasy jen vlály za ní. Bylo to neuvěřitelně rychlý.
(Představte si, že je to z Fuuton čakry)
Na obou koncích se s formovali dvě dlouhé bílé čepele. Tyto čepele dokázali rozseknout pevnou ocel jako máslo. Na nic už nečekala a prudce po něm vystartovala. Vypadalo to jakoby se po té zemi klouzala nebo letěla. Vlasy jen vlály za ní. Bylo to neuvěřitelně rychlý.
Heee.. raz si ho chytím len. nechcem mať z neho !!! prošuto !! vieš aké ťažké je používať Kekkei touta bez toho aby som toho dotyčného zabila ? zaškerila som sa úplne happy spôsobom a pohodila som svojimi vlasmi ktoré som mala v copíkoch.
Anonymní- Anonymní
Jen jsem udělal ve stejnou dobu to, co ona.
Na obouch koncích se vytvořili vzdušné dlouhé čepele. Vystartoval jsem stejně rychle jako ona předtím. Přímo uprostřed jsme se střetli a udělali silnou vzdušnou vlnu, která se rozletěla do stran. Byl to opravdu rachot. Začal jsem velmi hbitě a rychle sekat. Někomu to mohlo připadat jako tanec, ale byl to jejich bojový styl a byl velmi nečekaný, přesný a hlavně rychlý.
Na obouch koncích se vytvořili vzdušné dlouhé čepele. Vystartoval jsem stejně rychle jako ona předtím. Přímo uprostřed jsme se střetli a udělali silnou vzdušnou vlnu, která se rozletěla do stran. Byl to opravdu rachot. Začal jsem velmi hbitě a rychle sekat. Někomu to mohlo připadat jako tanec, ale byl to jejich bojový styl a byl velmi nečekaný, přesný a hlavně rychlý.
Guest- Anonymní
"Atsuko Atsuko." šla jsem k řece a viděla jsem nějakou partu geninů ignorovala jsem je
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Pochopila jsem, že mě teď Fuji do toho boje jen tak nepustí. Povzdechla jsem si a obrátila se směrem, kde jsem tušila, že by mohl být ten brýlatý kluk. A podívala jsem se směrem ke stromům.
Tak co, vážně je na tvé úrovni hrát si na kočku a na myš?
Anonymní- Anonymní
Pochopila jsem, že mě teď Fuji do toho boje jen tak nepustí. Povzdechla jsem si a obrátila se směrem, kde jsem tušila, že by mohl být ten brýlatý kluk. A podívala jsem se směrem ke stromům.
Anonymní- Anonymní
Anonymní- Anonymní
Náš střet byl silný, ale jakoby nic jsme jeli dál. Údery byli hbité a hodně nebezpečné, ale jako bychom navzájem věděli, kdo co udělá. Oba jsme používali vítr kolem nás na zpomalení nebo vyvedení z rovnováhy soupeře. Ale navzájem jsme si to jakoby rušili. Já začala používat vlasy a dost často jsem s nima proti němu švihala a snažil se ho svázat nebo chytit pod krkem. Zhoršovala jsem mu tak dost jeho obranu a útok. Musel dělat víc věcí, než já.
Heeem no čoo ?! trvalo mi niekoľko rokov kým som sa to naučila dokonale ovládať.. začvírikala som happy spôsobom a cupkala som za ňou, samozrejme sa to nezaobišlo bez môjho zvyčajného failu, tento krát som sa potkla o.. niečo xD.. a stratila som rovnováhu !!! bolo by to fajn keby že nezletím priamo do ľadovej vody.
Anonymní- Anonymní
Znuděně jsem zíval a neměl jsem v úmyslu vylézt. Zkouška teprve začala a já nemám vůbec v plánu vyčerpat se první den. Ani Samehada nemohla vycítit mou chakru, navíc jsem byl naprosto potichu a dávno jiným směrem, než jakým mě ti drahouškové viděli mizet.
Hloupá děcka. Vidí jen dobro a zlo. Vůbec je nenapadá, že Kazuo-san hraje jen sám za sebe. Počkám až se pomlátí a uvidíme... zařídíme se podle toho.
Hloupá děcka. Vidí jen dobro a zlo. Vůbec je nenapadá, že Kazuo-san hraje jen sám za sebe. Počkám až se pomlátí a uvidíme... zařídíme se podle toho.
Anonymní- Anonymní
Znali jsme své útoky. Oba jsme dělali to stejné a ani jeden z nás nemohl postoupit dál. Pak ale Amaterasu začala využívat vlasy a dělalo mi mnohem větší problém se tomu všemu bránit. Zamlžovali mi spolu z větrem, který je rozfoukával všude kolem, výhled a já párkrát už měl na mále. Jednou jsem jen tak tak saltem vzad uskočil, přičeš jsem přišel o pramínek vlasů. Ale nehodlal jsem se vzdát. Byla větší a i rychlejší, ale já zase naopak menší a lépe jsem se mohl jejím útokům vyhýbat.
Guest- Anonymní
Letěl jsem par metrů vzduchem, ale už mě to nebavilo a tak jsem se zastavil a vznášel ve vzduchu... Chvilku jsem koukal na boj a pak doletěl k Roce... Tak co chceš abych tě kryl??? nebo to chceš zase všechno udělat sama jako při tom našem cvičném boji s Narutem ??? usmál jsem se na ni a působil jsem dojmem, že se mě situace vůbec nedotkla...
Anonymní- Anonymní
"Atsuko? S tebou je jen práce." podala jsem jí ruku a vytáhla z té vody
"ách je tu nuda kde jsou nějaké překážky?"
"ách je tu nuda kde jsou nějaké překážky?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Podívala jsem se na něj a tázavě zvedla obočí.
Netušila jsem, že se tě to dotklo. Sám jsi bojoval dost dobře a nenapadlo mě, že to budeš brát takhle, překvapeně jsem zavrtěla hlavou. Pak mi ale došlo kde jsme.
Samozřejmě, že bych ti byla vděčná, kdyby jsi mi pomohl, nejdřív by jsme ale museli vědět, kde je, rozhlížela jsem se po okolí.
Netušila jsem, že se tě to dotklo. Sám jsi bojoval dost dobře a nenapadlo mě, že to budeš brát takhle, překvapeně jsem zavrtěla hlavou. Pak mi ale došlo kde jsme.
Samozřejmě, že bych ti byla vděčná, kdyby jsi mi pomohl, nejdřív by jsme ale museli vědět, kde je, rozhlížela jsem se po okolí.
Anonymní- Anonymní
G..gomeenasaaai ! zamumlala som nešťastne a len som sa oboma rukami pevne držala jej ruky ktorú mi podala na pomoc, nejakým zázrakom som sa dokonca pomocou nej vyšplhala až na breh, nakoniec som na to kašlala !! proste som spravila Kuchiyosen veľkej vrany ktorá sa mi usadila na chrbte a niesla ma v podstate vždy keď to vyzeralo že zletím na zem.. aj teraz.. len som zvlietla kúsok do vzduchu a priletela som až k Reine, čo budeme robiiiť ? spýtala som sa s nadšeným tónom hlasu.
Anonymní- Anonymní
Nedotklo, jen jsem chtěl trochu uvolnit napětí... Nemyslím, že ten týpek jen tak vyleze ven z úkrytu... Tahle situace mu maximálně hraje do karet, počká až se unavíme a pak udeří s minimální námahou... Nemá cenu ho hledat, dokud sám neudělá první krok... usmál jsem se a mrkl na ni...
Anonymní- Anonymní
Doběhl jsem na vlkovy k Tascherovi a nějaké holce kterou jsem ještě neviděl "Neruším vás ?...Jsem Tatsuo tvuj parták na zkoušku".Řekl jsem směrem k Tasherovi a mrkl na něj.
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Strana 4 z 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Les Smrti - věž
» Les Smrti - centrum
» Les Smrti - jeskyně
» Les Smrti - bažina
» Západní část Lesa smrti
» Les Smrti - centrum