+5
Katashi Aokawa
Midotsuchi
Akihiro Kazuki
Shinobi
Kiwi Namikaze
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 27 z 40
Strana 27 z 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re:
First topic message reminder :
Nevnímal som ked na mna volali bol som nad niečim zamyslený no potom vyšlo nejaké dievča letmo som sa na nu usmial a vstupil do vnutra.
Vybral som si špáratko z ust a prstupil pozerl som sa na nu"dufam že vam nevadí ked si sadnem":
Nevnímal som ked na mna volali bol som nad niečim zamyslený no potom vyšlo nejaké dievča letmo som sa na nu usmial a vstupil do vnutra.
Vybral som si špáratko z ust a prstupil pozerl som sa na nu"dufam že vam nevadí ked si sadnem":
Anonymní- Anonymní
Re:
Toshio Ookami
,,Faaaaakt?" zaskočil sa Toshio.,, Tvoja požiadavka sa mi ako náramný vtip zdala a viac ako detinský." odpovedal spokojne a nemusel sa ani ohliadať, mal totiž svoju akú takú hrdosť. Viac menej mu to bolo aj jedno.
,,Faaaaakt?" zaskočil sa Toshio.,, Tvoja požiadavka sa mi ako náramný vtip zdala a viac ako detinský." odpovedal spokojne a nemusel sa ani ohliadať, mal totiž svoju akú takú hrdosť. Viac menej mu to bolo aj jedno.
Hiroshi Siakhi- Počet príspevkov : 685
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan:
Re:
Toshio Ookami
,, Raz von raz dnu, raz tam raz hentam." povzdychol si Toshio a lenivo vstával.,, Nabudúce počkám pred kanceláriou kým sa rozhodnete." pousmial sa.,, Tak zatiaľ a keby niečo stačí zavolať." ubezpečil ju a odkráčal z kancelárie po svojich.
,, Raz von raz dnu, raz tam raz hentam." povzdychol si Toshio a lenivo vstával.,, Nabudúce počkám pred kanceláriou kým sa rozhodnete." pousmial sa.,, Tak zatiaľ a keby niečo stačí zavolať." ubezpečil ju a odkráčal z kancelárie po svojich.
Hiroshi Siakhi- Počet príspevkov : 685
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan:
Re:
,,No pokiaľ mám slúžiť Kiri a vám Mizukage-sama v plnej sile tak áno prosím vás o to a presnejšie môj predok vlastnil Hiramekarei ale ako som už povedal že zrejme len tak to nebude,, povedal som už kľudným hlasom a bol som rád že vyhodila toho vtipálka.
Len Kokoro- Počet príspevkov : 1057
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Re:
"To máš pravdu. Jen tak ti ho nedám. Budeš mi muset dokázat svou loajalitu vůči vesnici."
Bylo mi celkem jedno, jak je silný. Síla se dá průběhu doby zvýšit. Hlavní pro mě byla loajalita.
Bylo mi celkem jedno, jak je silný. Síla se dá průběhu doby zvýšit. Hlavní pro mě byla loajalita.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Tak nějak."
Řekla jsem. Sice to nebude jen prostřednictvím misí, protože mise se může splnit aniž by se dalo zjistit, že je loajální.
Řekla jsem. Sice to nebude jen prostřednictvím misí, protože mise se může splnit aniž by se dalo zjistit, že je loajální.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Áno prečo nie,, usmial som sa a ešte dodal ,,Veľmi sa ospravedlňujem však som sa zabudol aj predstaviť, Volám sa Ataru, a chcel by som sa ešte dodatočne opýtať či by ste neboli taká dobrá a nepožičali mi zvitok z technikou Hijutsu: Kirisame, ktorá by sa mi pri mojej budúcej špecializácii mohla hodiť,, pozeral som sa na ňu s milým pohľadom a s úsmevom na tvári.
Shinobi
Klan:
Re:
"Tak zaprvé jestli chceš misi, tak si o ni můžeš slušně požádat, nemyslíš? Za druhé i když potomek legendárních šermířů, neznaméná to, že meč získáš."
Pak jsem se podívala po tom svitku. Myslela jsem, že ho tu mít nebudu, ale s překvapením tu byla. Vzala jsem ho a hodila jsem mu ho.
Pak jsem se podívala po tom svitku. Myslela jsem, že ho tu mít nebudu, ale s překvapením tu byla. Vzala jsem ho a hodila jsem mu ho.
Anonymní- Anonymní
Re:
Zvitok som si zobral, a odložil ,,Ďakujem Mizukage-sama, hneď ako sa to naučím vám ho vrátim a veľmi ma to mrzí ale po dlhom čase...,, som sa zastavil lebo som nechcel spomínať na minulosť a potom spustil ako keby sa nič nestalo ,,Mizukage-sama vás požiadať o misiu,,..
Shinobi
Klan:
Re:
"Měla bych tu nějakou špionáž..."
Čekala jsem na jeho reakci. Moc misí které by mohl dělat jsem neměla. Chtěla jsem je nechat na geninech.
Čekala jsem na jeho reakci. Moc misí které by mohl dělat jsem neměla. Chtěla jsem je nechat na geninech.
Anonymní- Anonymní
Re:
Projela jsem ho pohledem.
"Kdyby jsi chtěl tak si s sebou vem Mikia Yukiho. Nevím kde se toulá, ale kdyby jsi ho nechtěl, tak můžeš jít sám. V misi jde o to, aby jsi zjistil, co nejvíce informací o vesnici Yukigakure."
"Kdyby jsi chtěl tak si s sebou vem Mikia Yukiho. Nevím kde se toulá, ale kdyby jsi ho nechtěl, tak můžeš jít sám. V misi jde o to, aby jsi zjistil, co nejvíce informací o vesnici Yukigakure."
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Hai Mizukage-sama, asi pôjdem sám, pokúsim sa vrátiť čo najskôr z čo najväčšími informáciami, Dovidenia Mizukage,, predtým než odišiel tak sa poklonil a poberal sa preč. A pri to čo som odchádzal som po ceste von stretol jedného mladík tak som sa zastavil a otočil sa smerom k nemu.
Naposledy upravil Ataru dne Sat 26 Nov - 14:31, celkově upraveno 1 krát
Shinobi
Klan:
Re:
Pozrel som sa na toho jounina a povedal : Hmm prave som sa vratil do dediny takze asi ti nepomozem .
Anonymní- Anonymní
Re:
Skláněla jsem se nad stolem a místností bylo slyšet jen škrábání hroty propisky o papír. Jakmile byl vzkaz napsán, smotán, tak jsem ho připevnila na nohu vrány. Vzala jsem ji do náruče a šla s ní k oknu. Okno jsem otevřela a vránu jsem pustila. Vzlétla a mizela v dálce.
Opřela jsem se o rám okna a sledovala jsem vzdálející se černou tečku až zcela zmizela.
Opřela jsem se o rám okna a sledovala jsem vzdálející se černou tečku až zcela zmizela.
Anonymní- Anonymní
Strana 27 z 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 27 z 40
Povolení tohoto fóra: