Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+5
Katashi Aokawa
Midotsuchi
Akihiro Kazuki
Shinobi
Kiwi Namikaze
9 posters

Strana 26 z 40 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next

Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 17 Sep - 19:39

First topic message reminder :

Nevnímal som ked na mna volali bol som nad niečim zamyslený no potom vyšlo nejaké dievča letmo som sa na nu usmial a vstupil do vnutra.
Vybral som si špáratko z ust a prstupil pozerl som sa na nu"dufam že vam nevadí ked si sadnem":

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 25 Nov - 22:43

"Zítra přijď. Hlavně ji neprobuď!"
Zopakovala jsem znovu. Neřekla jsem mu kam, ale snad ho napadlo, že ji má odnést do mého domu. Nevěděl, jestli je to moje dítě nebo ne. Nechala jsem to zatím tak.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Len Kokoro Fri 25 Nov - 22:51

,,A...Ano Mizukage - sama odnesiem ju k vám domov, dovidenia Mizukage,, potichu dodal, otvoril dvere a pomaly kráčal aby neprebudil malú pandičku. (Presun
Len Kokoro
Len Kokoro

Počet príspevkov : 1057

Shinobi
Vesnice: Iwagakure Iwagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Fri 25 Nov - 22:52

Toshio Ookami

,,Ouuuu no moment." pozastavil sa pri dverách keď zbadal, že kancelária sa znovu otvára.,, Nemal na to gule, žeby ju oblial jedine, že berie tú pandu konečne preč." napadlo mu v duchu a tak pokojne prikráčal opäť k dverám kancelárie.,, No super takže ideme urobiť dojem jak sa povie." pousmial sa a vyvolal štyri malé šteniatka.,, Pa, Ma, Na, Ta." prepočítal si ich.,, Takže výnimočne jazyk za zuby a idete robiť dojem jasne? Tam dnu je Mizukage a ja ju potrebujem obmäkčiť takže žiadne vylomeniny. No len ktorého z vás zobrať." premýšľal a vytiahol zo stred Pa.,, No poveď sem zlato, ja potrebujem tiež imunitu." zasmial sa potichu a jemne zaklopa. Následne otvoril dvere a vošiel dnu aj s pejskami.,, Dobrý Lady Mizukage." pozdravil a pre istotu mal v náručí stále Pa.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Počet príspevkov : 685

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 25 Nov - 22:56

Ještě jsem se neotočila, abych se vrátila ke stolu, když v tom se ozvalo zaklepání a následné otevření dveří.
"Zase ty?!"
Povzdechla jsem si. Tentokrát si na mě vzal posilu! A to čtyři malý roztomilá štěňátka. Však jsem si udržela svoji tvář.
"Co zase chceš?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Fri 25 Nov - 22:59

Toshio Ookami

,, No šup makajte ako sme dohodnutí." zašepkal Toshio a všetci traja pejskov postupne vyskočili na stôl kde sa posadili. Všetci naraz naklonili hlavy na pravú stranu a začali robiť psie očká.,, Noooo ja sa chcem ospravedlniť Lady Mizukage, nezačali sme veľmi najlepšie." prehovoril Toshio a pomaly kráčal až k nej.,, A predsa nemôžte odmietnuť ospravedlnenie a dívať sa do týchto maličkých očičiek a roztomilej tvári." dodal a ukázal jej Pa ktorého držal na rukách a ten okmažite nahodil nevinný kukuč.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 25 Nov - 23:03

Pejsci proběhli kolem mě a vyskočili na stůl. Otočila jsem hlavu a podívala jsem se na ně. Bylo to tak kawai! Pak ke mě přistoupil a v ruce měl dalšího. Zvedla jsem ruku a pohladila jsem toho maličkého hafánka. Vzala jsem si ho do ruk.
"Váš pániček je na vás zlý, takhle vás využívat!"
Zamumlala jsem. Přitom jsem měla pořád v náručí toho pejska a hladila jsem ho.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Fri 25 Nov - 23:06

Toshio Ookami

,, Ale kde Toshio je na nich hodnučký a milučký a pravidelne ich kúpe." ubezpečil ju a všimol si aká bola zrazu milá.,, Taktika vychádza." pomyslel si spokojne a urobil jeden maličký krok smerom k nej.,, Nooooo ale keď už Pa tak vyhladkala a vyobjímala tak aj pániček by mohol zato niečo dostať nie?" spýtal sa nenápadne.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 25 Nov - 23:12

Hodila jsem po něm vražedný pohled.
Co tím koleduje?
Blesklo mi hlavou.
"Neměl by si je takto využívat."
Položila jsem toho roztomilého pejska k těm ostatním.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Fri 25 Nov - 23:15

Toshio Ookami

,,Lenže Pa, Ma, Ta a Na sú zato čo robia nad mieru platený. Dostávajú jesť a piť, strechu nad hlavou, zubára, zverolekára a zdravotné poistenie." pousmial sa Toshio a keď videl ako Pa odložia k ostatným už vedel, že je zle ale nemohol ustúpiť. Preto urobil krok a tak stál tesne pred Mizukage len pár centimetrov od jej tváre a vedel, že bezpečnú hranicu prekročil až veľmi.,, Niekde predsa len začať musím a keď sa inak nedá musel som si k vám nájsť cestu cez výpomoc." zašepkal.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 25 Nov - 23:22

Dlaň jsem mu položila na hruď. Tím jsem mu zabránila v dalším případném přiblížení.
"Nevím o co ti jde, ale měl by sis něco uvědomit."
Pořád těžce se mi dýchalo, hlavně po tom, jak jsem musela Lily nést.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Fri 25 Nov - 23:25

Toshio Ookami

,,O čo mi ide?" zaskočil sa.,, A nie je to snáď jasné?" spýtal sa potichu.,, Ja už neviem ako vám to mám viac naznačiť." povvzdychol si a siahol rukou do vrecka.,, Vždy som po tom túžil a nikdy som nemyslel na nič iné." prehovoril náhle a hlbšie siahol do vrecka.,, Vždy som pri tom musel musel myslieť len a len na vás takže už snáď viete...." nadýchol sa a vytiahol papier a pero.,, Že chcem váš autogram." usmial sa nakoniec veselo.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 25 Nov - 23:29

"Máš tři vteřiny na to, aby jsi vypadnul, nebo z tebe zbude jen mastnej flek."
Řekla jsem chladně. Na mém výrazu nebylo vůbec nic poznat. Měla jsem ho jak říkajíc, kamenný.

(už jdu spát, dobrou)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Sat 26 Nov - 8:31

Toshio Ookami

,, Ja som ti vravel, že to so ženami nevie." zaštekal zdrvene Pa.,, Ale to nie je moja vina ja, som mu chcel našepkávať lenže on si nedal povedať." obhajoval sa Ma.,, Ale no nerobte z toho tragédiu, nabudúce sa možno dostane ďalej." optimisticky nadhol Ta.,, Ale odkedy prestal s misiami je divný." doplnil Na a na túto poznámku všetci štyria naraz prikývli.
,,Ja som ešte stále tu." žasol Toshio ako to všetko stihli vykecať.,, Hups." posledné čo od nich počul a zmizli v obláčku dymu.,, Ach jaj." pokrútil a radšej odišiel z pracovne kým nevyvedie ešte niečo horšie.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 26 Nov - 9:14

Začal se tam bavit se svými štěňátky a mě ignoroval.
Co si to sakra myslí?!
Zuřila jsem v duchu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Sat 26 Nov - 9:21

Toshio Ookami

,,Hmmmm." nakoniec sa zastavil pred verami a otočil sa.,, Ten autogram by som fakt nedostal?" spýtal sa ešte raz neisto ale nebol si ani istý kde nechal ten papier a pero.,, Žeby jej zo mňa prasknú nervy?" napadlo ho v duchu keď videl, že prestáva reagovať.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 26 Nov - 9:24

"Jaký autogram?"
Nechápala jsem jeho počínání.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Sat 26 Nov - 9:29

Toshio Ookami

,, Tak ja myslím..." začal Toshio a zasekol sa v polovici vety.,, Alebo nič zabudnite na to." kývol rukou a prisunul si stoličku a posadil sa.,, Akoby sa nič nestalo." doplnil a pokojne sedel na stoličke a blbo pozeral do rohu miestnosti.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 26 Nov - 9:35

Zakroutila jsem hlavou. Šla jsem se posadit do křesla. Netušila jsem, kdo všechno klepal a kdo ještě čeká před dveřmi. Začala jsem znovu papírovat.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Sat 26 Nov - 9:40

Toshio Ookami

,, Hmmmm ignoruje ma kvalitne." napadlo mu opätovne v duchu.,, No dobre keď ju to baví tak budem hrať tiež" premýšľal a v tichosti sedel na stoličke a pohľadom ju neustále sledoval.,, Toto bude dlhý deň.! skonštatoval v duchu.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Len Kokoro Sat 26 Nov - 9:41

Prichádzal som pred kanceláriu najprv som nechcel zaklopať lebo som z kancelárie počul hlasy ale kedže som nechcel čakať bohvie koľko predsa som zaklopal. Klop, Klop
Len Kokoro
Len Kokoro

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 26 Nov - 9:49

Trochu mě deptalo, když tam jen tak seděl. Pevně jsem svírala pero. Chtěla jsem to podepsat, ale tak jsem tu tužku svírala, že jsem to nemohla udělat.
Najednou jsem uslyšela zaklepání.
"Vstupte!"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Len Kokoro Sat 26 Nov - 9:56

Započul som vyzvanie na vstup tak som otvoril dvere vošiel do miestnosti a za sebou zatvoril a spustil ,,Dobrý deň Mizukage-sama, to dieťa som včera priniesol do vášho ,,malého,, domčeku a zveril som ho nejakej služobnej a ako ste včera povedali prišiel som sa dnes porozprávať o tej veci ktorú od vás potrebujem,, povedal som príjemným, pri pozdrave som sa jemne uklonil a keď som to hovoril všimol som si toho chlapíka čo som ho stretol včera v kancelárii "To je ten vtipálek"
Len Kokoro
Len Kokoro

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Sat 26 Nov - 10:00

Toshio Ookami

Toshio sa len ohliadol kto to klopal a keď vstupoval jasne spoznal toho chalana zo včera,, No jasne to je on, presne tak." pomyslel si.,, Zbabelec ech ech." zakašľal s úsmevom a potom sa pohľadom vrátil k Mizukage a opäť stíchol.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 26 Nov - 10:01

Do kanceláře vstoupil shinobi, který tu už byl včera.
"To ráda slyším."
Kdyby se ji něco stalo tak by si to odskákal!
Pomyslela jsem si.
"Tak, co tedy potřebuješ?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Len Kokoro Sat 26 Nov - 10:10

,,Nebudem chodiť okolo horkej kaše, neviem či to viete Mizukage-sama ale som potomok Legendárneho Šermiara z Mlžnej a prišiel som vás poprosiť o vydanie môjho dedičstva ale je mi jasné že niečo tak cenného nedávate hneď na požiadanie preto som pripravení podrobiť sa vášmu preskúšaniu,, a potom som sa otočil smerom na toho neznámeho a tichším hlasom som dodal ,,Niektorý z nás už z puberty vyrástli a na detské vtipy nemajú čas,, ale potom som sa zase plne sústredil na svoju úlohu..
Len Kokoro
Len Kokoro

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 26 z 40 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next