+5
Katashi Aokawa
Midotsuchi
Akihiro Kazuki
Shinobi
Kiwi Namikaze
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 15 z 40
Strana 15 z 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re:
First topic message reminder :
Nevnímal som ked na mna volali bol som nad niečim zamyslený no potom vyšlo nejaké dievča letmo som sa na nu usmial a vstupil do vnutra.
Vybral som si špáratko z ust a prstupil pozerl som sa na nu"dufam že vam nevadí ked si sadnem":
Nevnímal som ked na mna volali bol som nad niečim zamyslený no potom vyšlo nejaké dievča letmo som sa na nu usmial a vstupil do vnutra.
Vybral som si špáratko z ust a prstupil pozerl som sa na nu"dufam že vam nevadí ked si sadnem":
Anonymní- Anonymní
Re:
Keď sa Shirio na mňa rozkričala tak som len cúvla a na tvári som mala viac menej vydesený výraz. Nezmohla som sa ani na slovo, na žiadnu obranu, proste na nič !!.. ústa sa mi zvlnili a do očí mi troška vyhŕkli slzy.. statočne som ich udržiavala no bohvie koľko mi to vydrží, nechcela som aby na mňa Shirio takto kričala no, asi som s tým nič nevedela spraviť.
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Re:
Polkla jsem. Mizukage vypadala jako rozlícená dračice.
On, říkal nepěkné věci o Lizzy.
On, říkal nepěkné věci o Lizzy.
Anonymní- Anonymní
Re:
"A to má být důvod někoho prohodit zdí?!"
Zhluboka jsem dýchala, abych se uklidnila. Moc mi to teda nešlo.
Zhluboka jsem dýchala, abych se uklidnila. Moc mi to teda nešlo.
Anonymní- Anonymní
Re:
Snažila jsem se nějak pomoct Lily, která rozhodně nebyla zvyklá na takové zacházení.
Samozřejmě, že ne, už jsem jí to vysvětlovala. Určitě to už neudělá!
Samozřejmě, že ne, už jsem jí to vysvětlovala. Určitě to už neudělá!
Anonymní- Anonymní
Re:
Ruce jsem položila na stůl a zohnula jsem je v loktech. Sklonila jsem hlavu a přidržela jsem si ji v dlaních.
"No dobrá."
Kdybych na ně dál křičela nikam by to nevedlo.
"Tak už můžete jít."
Vzala jsem si další spis a začala jsem si ho pročítat.
"A mimochodem, jsou rozdělené týmy."
Dodala jsem jako by nic.
"No dobrá."
Kdybych na ně dál křičela nikam by to nevedlo.
"Tak už můžete jít."
Vzala jsem si další spis a začala jsem si ho pročítat.
"A mimochodem, jsou rozdělené týmy."
Dodala jsem jako by nic.
Anonymní- Anonymní
Re:
Tentokrát jsem trhla hlavou. Nedůvěřivě jsem zamrkala. Začínala jsem mít špatnou předtuchu.
Týmy? vypadlo ze mě polohlasem.
Týmy? vypadlo ze mě polohlasem.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ano. Tým. Aby mohl plnit mise a trénovat."
Vysvětlila jsem aniž bych zvednula hlavu.
Vysvětlila jsem aniž bych zvednula hlavu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Keď sa nakoniec uklidnila tak som spravila krok dozadu.. bála som sa jej, moje pocity sa nedali inak popísať.. dostala som z nej doslova desivý strach, o chvíľku som vybehla z miestnosti a uháňala som niekam, niekam preč. Proste ďalej od Mizukage a od výčitiek svedomia.
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Re:
Stála jsem jako solný sloup. Když okolo mě proběhla Lily ani jsem se nehla. Pohled jsem upírala kamsi nad hlavu Mizukage.
To znamená, že jste mi přidělila senseie?
To znamená, že jste mi přidělila senseie?
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ano."
Odpověděla jsem prostě.
"Máš s tím snad problém?"
Zvedla jsem hlavu a podívala jsem se ji do očí. Můj pohled naznačoval, že nepřipustím žádné namítání. Ještě jsem pořád byla trochu naštvaná z té informace od Lily.
Odpověděla jsem prostě.
"Máš s tím snad problém?"
Zvedla jsem hlavu a podívala jsem se ji do očí. Můj pohled naznačoval, že nepřipustím žádné namítání. Ještě jsem pořád byla trochu naštvaná z té informace od Lily.
Anonymní- Anonymní
Re:
Zavřela jsem oči a z hluboka se nadechla.
Mizukage-sama, nemám problém s týmem a klidně budu plnit mise, jako doposud, ale... otevřela jsem oči. Můj pohled byl tvrdý a říkal, že neustoupím ani o krok, to bylo poprvé co jsem se tak dívala na někoho nadřízeného. ... nepřidělujte mi senseie, prosím.
Můj hlas působil podobným dojmem, jako můj pohled.
Mizukage-sama, nemám problém s týmem a klidně budu plnit mise, jako doposud, ale... otevřela jsem oči. Můj pohled byl tvrdý a říkal, že neustoupím ani o krok, to bylo poprvé co jsem se tak dívala na někoho nadřízeného. ... nepřidělujte mi senseie, prosím.
Můj hlas působil podobným dojmem, jako můj pohled.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Už jsem řekla! Pokud chceš zůstat shinobim, tak budeš jako každý jiný! To znamená budeš mít tým a tak dále."
Její pohled se mi zamlouval. Bylo vidět, že si bude stát za svým ať se děje co se děje.
S ní budu mít ještě hodně plánů.
Pomyslela jsem si.
Její pohled se mi zamlouval. Bylo vidět, že si bude stát za svým ať se děje co se děje.
S ní budu mít ještě hodně plánů.
Pomyslela jsem si.
Anonymní- Anonymní
Re:
Přivřela jsem oči.
Pak to odmítám ! Víte moc dobře, proč nechci dalšího senseie. Všichni jsou mrtví! Odmítám ohrožovat dalšího člověka! bylo mi jedno, co se se mnou kvůli tomu stane. Neustoupila bych, ani kdyby mi řekla, že mě kvůli tomu zabije.
Pak to odmítám ! Víte moc dobře, proč nechci dalšího senseie. Všichni jsou mrtví! Odmítám ohrožovat dalšího člověka! bylo mi jedno, co se se mnou kvůli tomu stane. Neustoupila bych, ani kdyby mi řekla, že mě kvůli tomu zabije.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Jestli to odmítněš, tak přestaneš být shinobim!"
Čekala jsem jak zareaguje. Nehodlala jsem ji pustit z týmu.
Čekala jsem jak zareaguje. Nehodlala jsem ji pustit z týmu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Ušklíbla jsem se.
Fajn! sundala jsem si Samehadu ze zad a hodila jí na zem vedle Mizukage. Teď už se mi v hlavě ozýval i druhý hlas. Nutno říct, že řvoucí. Věděla jsem, že na ní pravděpodobně až do mé smrti nebude moct nikdo šáhnout.
Fajn! sundala jsem si Samehadu ze zad a hodila jí na zem vedle Mizukage. Teď už se mi v hlavě ozýval i druhý hlas. Nutno říct, že řvoucí. Věděla jsem, že na ní pravděpodobně až do mé smrti nebude moct nikdo šáhnout.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Mám to brát jako, že už nechceš být shinobim?"
Pozvedla jsem obočí.
"Pokud se toho vzdáš, už ji nedostaneš zpátky. I kdyby ses rozhodla vrátit a prosila jak chceš."
Myslela jsem její meč, její pýchu.
Pozvedla jsem obočí.
"Pokud se toho vzdáš, už ji nedostaneš zpátky. I kdyby ses rozhodla vrátit a prosila jak chceš."
Myslela jsem její meč, její pýchu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Zhluboka jsem dýchala.
Pokud by to mělo stát život neviného člověka pak ne! Co by jste udělala vy Mizukage, kdyby jste si měla vybrat? Zachránila člověka, který je vám drahý, nebo člověka, jenž může zachránit tisíc lidí?
Pokud by to mělo stát život neviného člověka pak ne! Co by jste udělala vy Mizukage, kdyby jste si měla vybrat? Zachránila člověka, který je vám drahý, nebo člověka, jenž může zachránit tisíc lidí?
Anonymní- Anonymní
Re:
"Tady nejde o mě. Jde tu o tebe. A pokud si myslíš, že jsi slabá a nic nezvládněš, tak tu nemáš co dělat! Nerozhodné a slabé shinobi vesnice nepotřebuje!"
Řekla jsem ledovým hlasem.
Řekla jsem ledovým hlasem.
Anonymní- Anonymní
Re:
Zavřela jsem oči.
Nejsem nerozhodná, ale pokud mi chcete dát někoho za senseie, pak je rozhodně silnější, než já, proto by bylo hloupé ohrozit jeho život. Mým cílem je ochránit meče, pakliže je silnější, než já, dozajista je ochrání lépe.
Vzala jsem čelenku kterou jsem měla na krku a prudce jsem s ní trhla. Pásek povolil a mě zůstala čelenka v ruce. O malou chvíli později bylo slyšet cinknutí, když čelenka dopadla na podlahu.
Pak-li že mě vesnice nepotřebuje, nebudu se jí vnucovat.
Nejsem nerozhodná, ale pokud mi chcete dát někoho za senseie, pak je rozhodně silnější, než já, proto by bylo hloupé ohrozit jeho život. Mým cílem je ochránit meče, pakliže je silnější, než já, dozajista je ochrání lépe.
Vzala jsem čelenku kterou jsem měla na krku a prudce jsem s ní trhla. Pásek povolil a mě zůstala čelenka v ruce. O malou chvíli později bylo slyšet cinknutí, když čelenka dopadla na podlahu.
Pak-li že mě vesnice nepotřebuje, nebudu se jí vnucovat.
Anonymní- Anonymní
Re:
Podívala jsem se ma Matira.
"Bylo by slušné, kdyby jsi zaklepal!"
Pak jsem si ho nevšímala a znovu se věnovala Roce.
"Takže to vzdáváš? Dobře. Od teď přestáváš být shonobi. Nespadáš pod mou kompetenci."
Zvedla jsem se a její meč i čelenku se ze země vzala. Položila jsem je na stůl.
"Přeji ti příjemný život."
Otočila jsem se k ní a založila jsem si ruce na prsou.
"Bylo by slušné, kdyby jsi zaklepal!"
Pak jsem si ho nevšímala a znovu se věnovala Roce.
"Takže to vzdáváš? Dobře. Od teď přestáváš být shonobi. Nespadáš pod mou kompetenci."
Zvedla jsem se a její meč i čelenku se ze země vzala. Položila jsem je na stůl.
"Přeji ti příjemný život."
Otočila jsem se k ní a založila jsem si ruce na prsou.
Anonymní- Anonymní
Re:
Rukojeť Samehady proťala její ruku, ve chvíli, kdy se jí dotkla. Já jsem se jen bezeslova obrátila. Když jsem byla u dveří, ještě jsem se naposledy otočila.
Sbohem, chraňte je dobře, poté jsem pomalým krokem odešla pryč.
(přesun)
Sbohem, chraňte je dobře, poté jsem pomalým krokem odešla pryč.
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
"Vstupte!"
Křikla jsem. Dělala jsem jako by se nic nestalo. Konec konců to bylo její rozhodnutí a jestli nemá sílu žít jako shinobi, tak tu nemá co pohledávat.
Posadila jsem se do křesla a ruku jsem si schovala pod stůl.
Křikla jsem. Dělala jsem jako by se nic nestalo. Konec konců to bylo její rozhodnutí a jestli nemá sílu žít jako shinobi, tak tu nemá co pohledávat.
Posadila jsem se do křesla a ruku jsem si schovala pod stůl.
Anonymní- Anonymní
Strana 15 z 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 15 z 40
Povolení tohoto fóra: