Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+5
Katashi Aokawa
Midotsuchi
Akihiro Kazuki
Shinobi
Kiwi Namikaze
9 posters

Strana 21 z 40 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Next

Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 17 Sep - 19:39

First topic message reminder :

Nevnímal som ked na mna volali bol som nad niečim zamyslený no potom vyšlo nejaké dievča letmo som sa na nu usmial a vstupil do vnutra.
Vybral som si špáratko z ust a prstupil pozerl som sa na nu"dufam že vam nevadí ked si sadnem":

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 14 Nov - 16:43

Podívala jsem se na stůl a pak na něj.
"To bys mohl udělat."
Aspoň to nebudu muset všechno sušit a popřípadě přepisovat.
Pomyslela jsem si.

(No, že je ti 17 a 3/4 mi je k ničemu Very Happy Mě je 30! Very Happy Very Happy)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 14 Nov - 16:53

(Já vím, Tom mi to psal na Skype. Navíc nikdy jsem neříkal, že spolu musíte chodit. Jen, že by se možná moc nebránil nějaké akci z tvé strany. Very Happy)

Tak já se do toho hned pustím.

Došel jsem k té hromadě spisů a položil na ni ruce. Vlhkost začala jako zázrakem mizet a během pár chvil nebylo na papírech poznat, že byli kdy namočeny. Veškerá ta voda se totiž bez jakýchkoli viditelných známek vsákla do mích rukou. Ta studená rosa byla dost osvěžující a já cítil příjemný pocit, jako bych právě slízal vodovou zmrzlinu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 14 Nov - 16:56

V duchu jsem si oddychla.
"Pokud nemáš nic dalšího můžeš jít."
Posadila jsem se zpátky do křesla.

(Ale i tak je to takové... Very Happy mno, co by si lidi pomysleli?! Very Happy)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 14 Nov - 16:57

Mikio Yuki

Ako každý krát som prišiel zaotrvavovať Mizukage do kancelárie aj keď to nebolo úplne každý deň tak som nemal ja už čo robiť preto ako som sa dostal k dverám som na ne zaklopal a čakal kým sa niekto vlastne ozve a pustí ma dnu aj keď sa normálne pustím aj tak sám .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 14 Nov - 17:09

(Tak o to nejde. Za 1. když jim to ani jeden z nás neřekne. Tak se nemohou nic jejich postavy dozvědět. Za 2. vím s jistotou, že by jsme nebyli na NSGO první ani poslední. Very Happy)

Myslím, že z mé strany nic nemám. Pokud tedy nechcete ještě s něčím pomoci.
Z ruky mi vylétla asi centimetrová duhově zářící kulička vody a zdánlivě ztuhla. Podal jsem ji mizukage.
Pomocí tohohle mě můžete kdykoli v rámci Kiri kontaktovat. Je to vytvořené z mé podstaty a chakry. Tudíž to reaguje na okolní vlhkost které je v Kiri velké množství.
Usmál jsem se mile.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 14 Nov - 17:14

No chcela som vám skôr oznámiť že chcem odísť z dediny,nemám žiadneho učiteľa a já sa potrebujem naučiť ovládať. poviem rozhodne a pozorujem ako sa bude tváriť mizukage

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 14 Nov - 17:19

Kuličku jsem si od něj vzala. Ani jsem to nepotřebovala. Kdykoliv jsem někoho potřebovala poslala jsem pro něj někoho jiného. Jen jsem kývla.
"Vstupte!"
Křikla jsem, když jsem uslyšela zaklepání.
"Ne už nic nepotřebuji."
Dodala jsem Toshirovi.
Otočila jsem se na Yuuki.
"A to chceš mé svolení? Nebo proč mi to říkáš?"

(Tím mi chceš říct, že tě může zneužít? Twisted Evil Very Happy)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 14 Nov - 17:23

"Hovorím to preto aby som nebola nukeninka chcem vaše povolenie myslím že keď už jinchuurikom ako som ja nehrozí nebezpečí tak by som mohla sa isť učiť a nie stále sedieť a nič nerobiť" pozriem sa na svoju ruku a potom na Mizukage

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 14 Nov - 17:29

Miko Yuki

Ja som stúpil dnu a slušne som pozdravil pozrel som na ľudí čo tu boli a čakal nech sa to tu urovná.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 14 Nov - 17:30

(Kdo mluvil o zneužívání??? Very Happy Myslíš, že ti něco takového, někdo nabídne??? Já jen říkám, že by se možná moc nebránil nějakému sexuálnímu attacku z tvé strany. Very Happy)

To děvče co za mnou stálo se najednou ozvalo a začalo mluvit o opuštění vesnice. Po pravdě mě ani nepřekvapovalo, že se chce podívat do světa. Přeci jen jsem se sám víc jak sedm let toulal po světě.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 14 Nov - 17:42

"Nedovolím ti to. Jestli chceš odejít tak pod titulem nukenin. Myslíš, že si nechám odejít jediného bijuu ve vesnici? A to, že nic neděláš není moje chyba."
Řekla jsem odměřeně.

(Já klidně! Very Happy ALe s Mizukage to bude trošku horší Sad Very Happy)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 14 Nov - 17:52

"Hitomi bola lepší Mizukage..." poviem rozzúrene až tak že to bolo na mne vidieť podla očí.Tie oči sa menili z červených na oči Rokubiho a pak späť vyzeralo to skôr že iba bliká ."Mali by ste vedieť že neviem ovládať Rokubiho a nieje pekné keď som rozzúrená!Neskrotila ma ani Hitomi a neskrotíte ma ani vy !"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 14 Nov - 17:57

Mikio Yuki

"Mizukage sama ?
Čo tak jej prideliť senseiia aby sa učila ... myslím že to je jediný problém v tedy by si tu ostala ty rozhnevané devče ne ? "

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 14 Nov - 18:00

"A ja to s ní dopadlo, hm? Máš smolu. Už tu není. Jsem tu místo ní já a jestli se ti to nelíbí tak to je tvoje věc! Nemáš, co dělat? Tak pro to něco udělej! Neumíš ovládat Robukiho? Tak pro to něco udělej! A netvrď mi tu, že jediná možnost je odejít!"
Začínala jsem zuřit.
Mika jsem neposlouchala.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 14 Nov - 18:00

Páni, ženy v Kiri jsou temperamentnější než jsem si pamatoval. Navíc ta mladá jinchuriky vypadá dost nebezpečně. I když to asi platí i pro Mizukage. Člověk si tu skoro připadá jak kotě zahnané do kouta smečkou divokých psů.
Mlčel jsem a jen pozoroval obezřetně situaci. Přeci jen tu nebyla nejpříjemnější atmosféra.
(nějak jsem tě nepochopil. Proč by to bylo horší? Co jsem slyšel na Akiho už si zuby brousila. Very Happy)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 14 Nov - 18:14

"To mi je jedno!! Ako vidím tento krát mizukage vybrali špatne jednáte ako decko ktoré iba velí ale nič pre nikoho neurobí ...a čo sa tíka Rokubiho tak ak ho chcete " ukážem ruku a na nej sa rozžiari oranžová chakra a bublinky ktoré sa rozširujú po ruke

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 14 Nov - 18:15

Miko Yuki

"Na však dobre nepočúvajte ma vy ste káge tak ostatných môžete ignorovať ."
Sťažoval som si sám pre seba a radšej si myslel svoje,
Ja som sa potom široko usmial ak som videl tie bublinky.
Bude zábava !
Snáď ...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 14 Nov - 18:19

Stoupla jsem si a šla jsem k ní. Cestou jsem udělala pečetě.
"Měla by sis uvědomit, co říkáš."
Ruku jsem položila na tu její. Na ruce se ji objevila pečeť. Robukiho čakra okamžitě zmizela. Jelikož je technika ve vývoji, tak jsem přesně nevěděla, co to s ní udělá. Mohlo ji to uspat, ale také nemuselo. Záleželo na osobnosti. Každopádně minutu teď nemohla pouížívat žádné techniky.

(Tak ten už má děti Very Happy Ale Narumiho bych klidně "snědla"! Very Happy)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 14 Nov - 18:24

"Nedotýkaj sa ma!!!" naštvane šteknem a rýchlo dám ruku preč. "človek ako si ty sa ma nikdy viac už nedotkne! radšej zomriem než aby si sa ma dotkla ešte raz!" zavrčím

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 14 Nov - 18:26

(Promiň, ale k jídlu nejsem. Very Happy)

Pozoroval jsem se zájmen jak se tahle debata vyvine a přitom jsem o pár kroků couvl a postavil se vedle Mika.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 14 Nov - 18:30

"To ti klidně můžu splnit."
Měla jsem na mysli to, že umře. S nikým jsem se nepárala a dělat to taky nebudu. A když se někdo chová jako dětsko, tak s ním tak budu i jednat.

(8le určitě se něco najde! Very Happy A já to nemyslela doslova! Very Happy Proto tam byly ty uvozovky)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 14 Nov - 18:34

(Já to pochopil, jen jsem si chtěl do toho rýpnout. Very Happy)

Hmm tady to opravdu žije. To se musí nechat. Každý den se tu někdo přizabije. Že by návrat Skryté Mlžné??? (Very Happy)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 14 Nov - 18:41

Zatvorila som oči.
Rokubi daj mi tvoju sílu já ti dám za to moje telo len ublíž tejto povrchnej slečinke!" Konečne pristúpiš na dohodu?A to len kvôli tejto žene?dobre len ešte počkaj pár sekund neviem čo to bolo ale to čo potlačilo moju chakru aj zablokovalo aby si nemohla robiť jutsu ale už to vyprcháva! otvorila som oči a iba usmiala som sa zárovno aj z Rokubim ktorý sa usmieval vo mne.
 - Stránka 21 Devilsmile2 - Stránka 21 Images?q=tbn:ANd9GcSkZfyD-W6O9lX08gazm_u7lneKUaKIStMicmw5qEyY-xgBdoFC

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 14 Nov - 18:44

Přemýšlela jsem o všem možném a v podstatě i o všem nemožném. Vůbec jsem nevnímala okolí, ale nohy byli naštěstí zapnuté na autopilota. Když jsem ale začala řešit čtyři věci naráz, rozhodli, že to je i na ně moc a opřeli mě o nejbližší zeď. Byla jsem tak zabraná do myšlení, že mi vůbec nedošlo o co se to opírám.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 14 Nov - 18:49

(Koho tak těší návrat Krvavé Mlžné??? Very Happy)

Něco se začalo dít. Nevěděl jsem co, ale cítil jsem slabé vibrace vody v mém těle. Zatím jsem nic nedal najevo, ale dost mě to vyvádělo z míry.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 21 z 40 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Next

Povolení tohoto fóra: