+5
Katashi Aokawa
Midotsuchi
Akihiro Kazuki
Shinobi
Kiwi Namikaze
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 12 z 40
Strana 12 z 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re:
First topic message reminder :
Nevnímal som ked na mna volali bol som nad niečim zamyslený no potom vyšlo nejaké dievča letmo som sa na nu usmial a vstupil do vnutra.
Vybral som si špáratko z ust a prstupil pozerl som sa na nu"dufam že vam nevadí ked si sadnem":
Nevnímal som ked na mna volali bol som nad niečim zamyslený no potom vyšlo nejaké dievča letmo som sa na nu usmial a vstupil do vnutra.
Vybral som si špáratko z ust a prstupil pozerl som sa na nu"dufam že vam nevadí ked si sadnem":
Anonymní- Anonymní
Re:
Znovu jsem zvedla hlavu, protože jsem neslyšela zaklepání.
Tommyho?
Pomyslela jsem si.
"Ano, podívám se na to a uvidím, co se s tím dá udělat."
Tommyho?
Pomyslela jsem si.
"Ano, podívám se na to a uvidím, co se s tím dá udělat."
Anonymní- Anonymní
Re:
Znovu jsem zvedla hlavu od papírů.
Já to snad ani nedodělám!
"Vstupte!"
Křikla jsem.
Já to snad ani nedodělám!
"Vstupte!"
Křikla jsem.
Anonymní- Anonymní
Re:
vztupil a povedal"Dobry deň Mizukage-sama chcel by som sa nahlasit do niektorého tímu najlepšie mi bolo do tímu z mojim Bratom Matirom"(čaká na odpoved)
Anonymní- Anonymní
Re:
Prohlédla jsem si ho.
"Ty nejspíš budeš Tommy. Ano už tu byl a žádal o totéž. Ještě uvidím jak se to vyvine."
(https://nsgoon.forumczech.com/t1647-zadost-pro-shinobi-z-kiri .... prosím vyplnit, abych věděla, kdo bude aktivní )
"Ty nejspíš budeš Tommy. Ano už tu byl a žádal o totéž. Ještě uvidím jak se to vyvine."
(https://nsgoon.forumczech.com/t1647-zadost-pro-shinobi-z-kiri .... prosím vyplnit, abych věděla, kdo bude aktivní )
Anonymní- Anonymní
Re:
Musím rozdělit členy do týmů!
Blesklo mi hlavou.
Už jsem dokončovala papírování.
(Jo, jo, trošku nestíhám, děkuji )
Blesklo mi hlavou.
Už jsem dokončovala papírování.
(Jo, jo, trošku nestíhám, děkuji )
Anonymní- Anonymní
Re:
Mikio Yuki
Z ulíc som prešiel smerom k budove Mizukage .
Netrvalo dlho a podišiel som k dverám kancelárie a zaklopal som na ne .
Z ulíc som prešiel smerom k budove Mizukage .
Netrvalo dlho a podišiel som k dverám kancelárie a zaklopal som na ne .
Anonymní- Anonymní
Re:
Došla jsem ke kanceláři. Naruto-sensei měl zase nějaké pochůzky a Tasher už také odešel. Někdo tu už stál. Neznala jsem ho. Kývla jsem mu na pozdrav a zaklepala na dveře. Pak jsem se posadila naproti dveřím a opřela se o zeď. Všechno tady, celá Kiri mi připomínala lidi, kteří už byly mrtví. Lizzy-sensei, Daisuke-sensei... Nebylo divu, od té události s Lizzy jsem tu nebyla. Hned den po tom boji jsem musela na Chuuninské zkoušky a celý ten čas mezitím jsem proseděla v kanceláři.
Souboj šermířů... povzdechla jsem si. Kdyby mě tam viděl sedět někdo, kdo mě znal, asi by se divil, kam se poděla ta usměvavá Roka.
Souboj šermířů... povzdechla jsem si. Kdyby mě tam viděl sedět někdo, kdo mě znal, asi by se divil, kam se poděla ta usměvavá Roka.
Anonymní- Anonymní
Re:
Mikio Yuki
Keď si tam teda sadla ja som jej odzdravil ale nakoniec som si sadol k stene aj ja lebo som tu čakal naozaj dlho Mizukage sa akosi vôbec nechcela ukázať preto som sa pozrel k nej .
"Neviem či sa ti tu bude chcieť čakať už tu čakám druhým dňom a akosi si myslím že sa tu Mizukage ani neukáže ... "
Keď si tam teda sadla ja som jej odzdravil ale nakoniec som si sadol k stene aj ja lebo som tu čakal naozaj dlho Mizukage sa akosi vôbec nechcela ukázať preto som sa pozrel k nej .
"Neviem či sa ti tu bude chcieť čakať už tu čakám druhým dňom a akosi si myslím že sa tu Mizukage ani neukáže ... "
Anonymní- Anonymní
Re:
Podívala jsem se na něj a jen jemě zakroutila hlavou.
Donutili mě měsíc ležet v nemocnici, takže dva dny jsou proti tomu nic. Aspoň tady zabiju nějaký čas a pak budu moct jít rovnou trénovat.
Strčila jsem ruku do kapsy a narazila jsem na plazmový míček. Vytáhla jsem ho a mírně se zamračila, už přes týden nereagoval na přivolávací techniku. Přemýšlela jsem, co se asi mohlo s Hirakem stát.
Donutili mě měsíc ležet v nemocnici, takže dva dny jsou proti tomu nic. Aspoň tady zabiju nějaký čas a pak budu moct jít rovnou trénovat.
Strčila jsem ruku do kapsy a narazila jsem na plazmový míček. Vytáhla jsem ho a mírně se zamračila, už přes týden nereagoval na přivolávací techniku. Přemýšlela jsem, co se asi mohlo s Hirakem stát.
Anonymní- Anonymní
Re:
Mikio Yuki
"No dobre ako myslíš ... keby tak niečo chceš tak povedz .... "
Povedal som a privrel oči , akosi sa mi tu už len tak stáť nechcelo .
"No dobre ako myslíš ... keby tak niečo chceš tak povedz .... "
Povedal som a privrel oči , akosi sa mi tu už len tak stáť nechcelo .
Anonymní- Anonymní
Re:
mizukage sa tu neukaze lebo tu nebude od stvrtka do nedele je to v prispevku napisane presnejsie v oznameniach
Anonymní- Anonymní
Re:
Cupitala som celou chodbou s takým.. až príliš nadšeným výrazom na tvári.. veselo som pri tom rozhadzovala rukami no pohľad na moju tvár mohol byť clekom desivý.. síce som sa usmievala.. no.. bol to taký typický zákerný úškrn ktorý hovoril niečo v štýle "všetci ste moje granule".. dal sa však považovať aj za zlatý.. proste sa ťažko vysvetluje. Chcela som sa ísť pochváliť Mizukage že som zvládla to čo som zvládla !!.. pred jej pracovňou som však zastala a prezrela som si dvoch ľudí čo tam stáli.. nejaká holka a .. kluk.. Pootvorila som ústa po čom som ich však rýchlo zavrela !! nahodila som veselý úsmev a obom som zamávala, síce som ich nikdy pred tým nevidela.
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Re:
Slyšela jsem nějaké kroky. Tedy, spíš než kroky bych tomu řekla cupitání. Zvedla jsem hlavu a zadívala se na holčičku, která mi právě mávala. Zatrnulo mi.
To není možné ta podoba.
Po tvaři se mi rozlil malinkatý úsměv .
Ahoj, jak se jmenuješ?
To není možné ta podoba.
Po tvaři se mi rozlil malinkatý úsměv .
Ahoj, jak se jmenuješ?
Anonymní- Anonymní
Re:
Pozorne som si prezrela dievča na ktoré som pred chvíľkou mávala.. Jedným prstom som si zašla k perám a takými veľkými očami som si ju premerala.. po chvíľke som len nastavila dva prsty do tvaru "V" a znova som sa zaškerila. Lilynette Kazuki ! teší ma ! zaškerila som sa.. vlastne som sa troška zachechtala..
Shinobi
Klan:
Re:
Po zádech mi přejele lehké zamrazení.
Takže vážně. Lily Kazuki.
Odrazila jsem se ze sedu do podřepu a usmála se na ní.
Vážně? Lily........ to je pěkné jméno. A kdepak máš tátu? A bráchu? vzpoměla jsem si, že to byly dvojčata.
Takže vážně. Lily Kazuki.
Odrazila jsem se ze sedu do podřepu a usmála se na ní.
Vážně? Lily........ to je pěkné jméno. A kdepak máš tátu? A bráchu? vzpoměla jsem si, že to byly dvojčata.
Anonymní- Anonymní
Re:
Hum.. táta je u Mizukage.. myslím.. etoo.. presťahovali sme sa tam !!.. myslím.. zamumlala som a pri spomienke na brášku som sa zaškerila.. na akadémii !! očividne sa snaží dohnať svoju úžasnú sestričku čo sa mu však nikdy nepodarí !!! zasmiala som sa a poškrabala som sa vo vlasoch.
Shinobi
Klan:
Re:
Nepovídej, na tváři se mi objevil zase o něco širší úsměv. Malinko jsem jí rozcuchala vlasy.
A nekecáš ty náhodou? Z nějakého důvodu mi setkání s ní velmi zlepšovalo náladu.
A nekecáš ty náhodou? Z nějakého důvodu mi setkání s ní velmi zlepšovalo náladu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Hihi.. jasan že ne !! .. dnes som zistila že viem niečo.. niečo Sugooi !! zaškerila som sa a znova som sa takmer rozkákala na mieste.. podarilo sa mi zdemolovať strom !! zvukom !! .. zasmiala som sa ako malá a tento krát som všade okolo Roki začala skackať a rozhadzovať pri tom rukami !
Shinobi
Klan:
Re:
Zasmála jsem se. Bylo vážně roztomilé, jak kolem poskakovala. Chytila jsem jí, když zrovna skákala blízko mé ruky a věnovala jí další úsměv.
Tohle umět se může hodit, ale musíš být opatrná.
Maličko jsem jí cvrnkla do nosu.
Nechceš přece z Kiri udělat holou pláň.
Tohle umět se může hodit, ale musíš být opatrná.
Maličko jsem jí cvrnkla do nosu.
Nechceš přece z Kiri udělat holou pláň.
Anonymní- Anonymní
Re:
Opatrná? heeem .. zas taká silná nie som !! zaškerila som sa nevinne a následne som sa len pousmiala.. Rukou som si začala šúchať nos po ktorom ma cvrnkla.. aa.. ako sa voláš ty? spýtala som sa znova s takým.. veľkým otáznikom nad hlavou ! Teda mala som hodne spýtavý výraz, predsa len, stále som nepoznala jej meno a já som ho poznať chcela !
Shinobi
Klan:
Re:
Malinko jsem se zasmála a postavila se.
Nevadí, stejně by si měla být opatrná.
Prohrábla jsem si vlasy a jemně se na ní usmála.
Já? Hmm, já jsem Roka Hoozuki.
Nevadí, stejně by si měla být opatrná.
Prohrábla jsem si vlasy a jemně se na ní usmála.
Já? Hmm, já jsem Roka Hoozuki.
Anonymní- Anonymní
Strana 12 z 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 12 z 40
Povolení tohoto fóra: