+5
Katashi Aokawa
Midotsuchi
Akihiro Kazuki
Shinobi
Kiwi Namikaze
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 30 z 40
Strana 30 z 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re:
First topic message reminder :
Nevnímal som ked na mna volali bol som nad niečim zamyslený no potom vyšlo nejaké dievča letmo som sa na nu usmial a vstupil do vnutra.
Vybral som si špáratko z ust a prstupil pozerl som sa na nu"dufam že vam nevadí ked si sadnem":
Nevnímal som ked na mna volali bol som nad niečim zamyslený no potom vyšlo nejaké dievča letmo som sa na nu usmial a vstupil do vnutra.
Vybral som si špáratko z ust a prstupil pozerl som sa na nu"dufam že vam nevadí ked si sadnem":
Anonymní- Anonymní
Re:
"Pečetění provede nejspíš Hokage. Na tobě bude abys tam bezpečně došel. Přidělím ti zkušeného jounina. Nebudu s tebou však posílat víc lidí. Jsi prioritní a nemusíme na tebe upozorňovat."
Anonymní- Anonymní
Re:
"To už je jisté riziko, které budeš muset podstoupit."
Podívala jsem se na něj a provrtávala jsem ho pohledem.
"Bojíš se?"
Podívala jsem se na něj a provrtávala jsem ho pohledem.
"Bojíš se?"
Anonymní- Anonymní
Re:
Smrti sa nebojim bojim sa toho ze stratim pre mna to najcenejsie , priatelov . Budem s tim bojovat a porazim to .Povedal s maximalnym odhodlanym
Anonymní- Anonymní
Re:
"Pokud kvůli tomu ztratíš své přátele, tak si polož tuhle otázku: Byli to opravdu přátelé? Přítel by tě neměl kvůli tomu opustit."
Anonymní- Anonymní
Re:
Ano to si tiez myslim , uvidime ako sa to bude vyvijat , teraz radsej pojdem cakat na chodbu takze zatial dovidenia . Povedal som a odisiel som na chodbu a sadol si na lavicku.
Anonymní- Anonymní
Re:
Jakmile odešel, ozvalo se další zaklepání. Vybídla jsem je, aby vstoupili. Byl to ten čtyřčlenný tým, který jsem pověřila jistým úkolem. u sebe měli jistou nádobu. Na tváři se mi objevil úsměv. Vypadali hodně vyčerpaně.
Nádobu jsem si od nich vzala.
"Dobrá práce, můžete si jít odpočinout."
Bez reptání odešli. Zavolala jsem si k sobě shinobiho a pověřila jsem ho, aby mi sem zavolal Atara a Marita taktéž poslal dovnitř. Poklonil se a odešel.
Zavřel za sebou dveře a podíval se na genina.
"Matiro Akasaky, máte jít dovnitř."
Zdělil mu a odešel.
Nádobu jsem si od nich vzala.
"Dobrá práce, můžete si jít odpočinout."
Bez reptání odešli. Zavolala jsem si k sobě shinobiho a pověřila jsem ho, aby mi sem zavolal Atara a Marita taktéž poslal dovnitř. Poklonil se a odešel.
Zavřel za sebou dveře a podíval se na genina.
"Matiro Akasaky, máte jít dovnitř."
Zdělil mu a odešel.
Anonymní- Anonymní
Re:
Natáhla jsem ruce k němu. Měla jsem v nich nádobu.
"Tohle si vem. Nikomu to neukazuj, jen Hokagemu. Nikomu o tom neříkej. Tohle bude tvůj život."
"Tohle si vem. Nikomu to neukazuj, jen Hokagemu. Nikomu o tom neříkej. Tohle bude tvůj život."
Anonymní- Anonymní
Re:
Zobral som nadobu a povedal som : Dobre , este teda pockam na cloveka ktori pojde so mnou.
Anonymní- Anonymní
Re:
Prišiel som do kancelárie trocha zadýchaný od behu sem. Na dvere som zaklopal a hneď následne ak vstúpil kedže po mňa poslala tak ma snáď očakáva.
,,Zdravím tak som teda tu Mizukage-sama,, a ostal som neisto stáť uprostred dverí.
,,Zdravím tak som teda tu Mizukage-sama,, a ostal som neisto stáť uprostred dverí.
Len Kokoro- Počet príspevkov : 1057
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Re:
To byla rychlost.
Pomyslela jsem si.
"Doprovodíš tady Matira do Konohy za Hokagem."
Pomyslela jsem si.
"Doprovodíš tady Matira do Konohy za Hokagem."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Myslím, že jo."
Netušila jsem na co zrovna myslí, ale pokud na Rokubiho, tak měl pravdu.
Netušila jsem na co zrovna myslí, ale pokud na Rokubiho, tak měl pravdu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Toshio Ookami
Toshio potichu kráčal chodbami a pohľadom len vnímal okolie či sa náhodou niečo výnimočne nedeje. Prešiel postupne celú budovu až zastal pred kanceláriou a chcel zaklopať, no zastavil sa včas.,, Radšej počkám vonku, pre vlastnú bezpečnosť." zašepkal a oprel sa chrbtom o stenu vedľa dverí pričom založil ruky. Jeho pohľad striedavo sledoval obe konce chodby.
Toshio potichu kráčal chodbami a pohľadom len vnímal okolie či sa náhodou niečo výnimočne nedeje. Prešiel postupne celú budovu až zastal pred kanceláriou a chcel zaklopať, no zastavil sa včas.,, Radšej počkám vonku, pre vlastnú bezpečnosť." zašepkal a oprel sa chrbtom o stenu vedľa dverí pričom založil ruky. Jeho pohľad striedavo sledoval obe konce chodby.
Hiroshi Siakhi- Počet príspevkov : 685
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan:
Re:
"Měli byste vyrazit!"
Pověděla jsem, když tam pořád zůstávali.
Pověděla jsem, když tam pořád zůstávali.
Naposledy upravil Shirio Terumi dne Mon 28 Nov - 19:02, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Strana 30 z 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 30 z 40
Povolení tohoto fóra: