+5
Katashi Aokawa
Midotsuchi
Akihiro Kazuki
Shinobi
Kiwi Namikaze
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 13 z 40
Strana 13 z 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re:
First topic message reminder :
Nevnímal som ked na mna volali bol som nad niečim zamyslený no potom vyšlo nejaké dievča letmo som sa na nu usmial a vstupil do vnutra.
Vybral som si špáratko z ust a prstupil pozerl som sa na nu"dufam že vam nevadí ked si sadnem":
Nevnímal som ked na mna volali bol som nad niečim zamyslený no potom vyšlo nejaké dievča letmo som sa na nu usmial a vstupil do vnutra.
Vybral som si špáratko z ust a prstupil pozerl som sa na nu"dufam že vam nevadí ked si sadnem":
Anonymní- Anonymní
Re:
Já som opatrná !!
Odpovedala som jej, len som sa trošilinku odula páč o mne táto slečna očividne pochybovala !! a mne sa to pochopiteľne nepáčilo. Keď sa však predstavila tak som len znova nahodila taký veselý sluníčkový úsmev ! ..
Roka Hoozuki.. môžem ťa volať Roka-chaan?
spýtala som sa s takou úprimnou detskou radosťou.
Odpovedala som jej, len som sa trošilinku odula páč o mne táto slečna očividne pochybovala !! a mne sa to pochopiteľne nepáčilo. Keď sa však predstavila tak som len znova nahodila taký veselý sluníčkový úsmev ! ..
Roka Hoozuki.. môžem ťa volať Roka-chaan?
spýtala som sa s takou úprimnou detskou radosťou.
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Re:
Ta holčička byla prostě tak... roztomilá. Zvedla jsem jí do vzduchu a usmála se na ní.
Samozřejmě, že můžeš, říkala mi tak i tvoje máma, po tváři mi na chvíli přeletěl stín, ale pak se na ní zase usadil úsměv.
A co ty tu vlastně děláš?
Samozřejmě, že můžeš, říkala mi tak i tvoje máma, po tváři mi na chvíli přeletěl stín, ale pak se na ní zase usadil úsměv.
A co ty tu vlastně děláš?
Anonymní- Anonymní
Re:
Hum.. moja mama? poznala si moju mamu? spýtala som sa s neskrývaným nadšením.. nakoniec som sa však zatvárila až príliš nevinne aby Roke mohlo dôjsť že som tu aj kvôli niečomu "horšiemu".. No.. uhm.. chcela som sa Mizukage pochváliť.. ale.. eh.. no na akadémii sa mi začal posmievať jeden chalan, teda.. skôr mojej mame, ohovárať ju a nadávať jej.. ako aj mne.. ževraj bola nunkenin.. a.. aj horšie ..ja som sa neudržala a no.. proste som s ním prerazila stenu.. Vysypala som nakoniec po čom som sa len zahľadela niekam mimo Roku, nechcela som sa jej pozerať do očí keď ma bude.. asi karhať !
Shinobi
Klan:
Re:
Do kanceláře přiletěl holub který měl na sobě zprávu.
- Spoiler:
- Zdravím přátelé rád bych vám oznámil ,že Kemono no Sato je zase v provozu a bude tedy kontrolovat Kuchiyose.Rád bych vám tímto nabídnul aby jste vaše shinobi kteří by chtěli nějaké Kuchiyose poslali do naší vesnice kde se můžou podrobit zkoušce.Vesnice je neutrální takže nemějte obavy že by se něco mohlo vašim drahým shinobi stát.Taktéž kdokoli by měl nějaký problém s Kuchiyose s kterým již podepsal smlouvu může se dostavit a my mu pomůžeme.S láskou váš Yatsu.
PS.:K dopisu je přiložená mapa jak se sem dostat.A kdyby k vám přišli dva shinobi z mé vesnice o tomhle dopisu jim prosím nic neříkejte.
Anonymní- Anonymní
Re:
Trochu mě zamrazilo při pomyšlení na toho chudáka. Položila jsem jí na zem a znovu si k ní přidřepla.
Víš, Lily-chan, ono je to takové složitější. Tvoje maminka byla skutečně na chvíli nukenin. Ale neboj, nemyslela to zle.
Usmála jsem se na ní.
Tomu ale hodně lidí nerozumí, víš. Důležité ale je, že to víš ty, šťouchla jsem jí prstem do hrudi.
A proto kvůli tomu nemusíš ostatním ubližovat. Přece nechceš, aby si mysleli ošklivé věci i o tobě?
Víš, Lily-chan, ono je to takové složitější. Tvoje maminka byla skutečně na chvíli nukenin. Ale neboj, nemyslela to zle.
Usmála jsem se na ní.
Tomu ale hodně lidí nerozumí, víš. Důležité ale je, že to víš ty, šťouchla jsem jí prstem do hrudi.
A proto kvůli tomu nemusíš ostatním ubližovat. Přece nechceš, aby si mysleli ošklivé věci i o tobě?
Anonymní- Anonymní
Re:
Po tom čo som si vypočula jej slová som, ostala stále taká.. posmutnelá..
Oni si to už myslia..
posťažovala som sa a len som si povzdychla.
Takže.. naozaj bola nunkeninom?.. odpadom vo svete shinobi?..
prebehlo mi hlavou až sa mi do očí natlačili slzy.. hneď som ich však zotrela.. predsa len bohvie či tu niekde nie je môj bráška a pred ním som sa rozhodne takto správať nechcela !.. teda plakať alebo podobne
Oni si to už myslia..
posťažovala som sa a len som si povzdychla.
Takže.. naozaj bola nunkeninom?.. odpadom vo svete shinobi?..
prebehlo mi hlavou až sa mi do očí natlačili slzy.. hneď som ich však zotrela.. predsa len bohvie či tu niekde nie je môj bráška a pred ním som sa rozhodne takto správať nechcela !.. teda plakať alebo podobne
Shinobi
Klan:
Re:
Všimla jsem si toho, jak si utírala slzy. Pohladiĺa jsem jí po hlavě a jemně k sobě přitiskla.
Ale, proč pláčeš? Jestli je to kvůli lidem z akademie, určitě to ještě půjde vylepšit.
Ale, proč pláčeš? Jestli je to kvůli lidem z akademie, určitě to ještě půjde vylepšit.
Anonymní- Anonymní
Re:
Malinko jsem se zasmála.
Kecko!
To má nejspíš taky z akademie.
Jak jsem jí tak měla k sobě přitisklou, chytla jsem jí trochu pevněji a vzala do náruče.
No, myslím, že Mizukage jen tak neotevře. Sice je vevnitř, ale už tu čekám pěkně dlouho. A tenhle ještě dýl. Kývla jsem ke klukovi, co seděl opřený o stěnu.
Takže nechceš zatím jít někam jinam?
Kecko!
To má nejspíš taky z akademie.
Jak jsem jí tak měla k sobě přitisklou, chytla jsem jí trochu pevněji a vzala do náruče.
No, myslím, že Mizukage jen tak neotevře. Sice je vevnitř, ale už tu čekám pěkně dlouho. A tenhle ještě dýl. Kývla jsem ke klukovi, co seděl opřený o stěnu.
Takže nechceš zatím jít někam jinam?
Anonymní- Anonymní
Re:
Len som sa ku Roke prichytila rukami a následne som sa začala troška pochechtávať.
Hai.. išla by som sa nažrať !!
zaškerila som sa.. to slovo som tiež v podstate pochytila na akadémii.. od jedného z učiteľov.
Hai.. išla by som sa nažrať !!
zaškerila som sa.. to slovo som tiež v podstate pochytila na akadémii.. od jedného z učiteľov.
Shinobi
Klan:
Re:
Mikio Yuki
Ja som ich celú dobu docela pobavene sledoval aj keď to navonok vidno nebolo nakoniec keď prehovorila tak som prehovoril aj ja .
"Kľudne by som šiel aj tak sa mi tu už čakať vôbec nechce ... "
Ja som ich celú dobu docela pobavene sledoval aj keď to navonok vidno nebolo nakoniec keď prehovorila tak som prehovoril aj ja .
"Kľudne by som šiel aj tak sa mi tu už čakať vôbec nechce ... "
Anonymní- Anonymní
Re:
Pobaveně jsem se zasmála nad tím výrazem a nahodila na oko smutný tón.
Vida, vida a já už jsem doufala, že by jsme šli někam, kde by byla ledová tříšť. A místo toho budeme muset někam, kde mají korýtko, když se chceš tedy nažrat.
Najednou kupodivu zareagoval ten cizí kluk.
Chceš jít s náma? Mám to brát jako pozvánku?
Znovu jsem se zasmála Lily mi prostě pořádně vylepšila náladu. Teď jsem se nahla, aby částečně visela dolů a malinko se zhoupla ze strany na stranu, pořád jsem jí,tale pevně držela.
Slyšíš? Že by nám to někdo zaplatil? řekla jsem směrem k ní.
Vida, vida a já už jsem doufala, že by jsme šli někam, kde by byla ledová tříšť. A místo toho budeme muset někam, kde mají korýtko, když se chceš tedy nažrat.
Najednou kupodivu zareagoval ten cizí kluk.
Chceš jít s náma? Mám to brát jako pozvánku?
Znovu jsem se zasmála Lily mi prostě pořádně vylepšila náladu. Teď jsem se nahla, aby částečně visela dolů a malinko se zhoupla ze strany na stranu, pořád jsem jí,tale pevně držela.
Slyšíš? Že by nám to někdo zaplatil? řekla jsem směrem k ní.
Anonymní- Anonymní
Re:
Zachechtala som sa takým detským smiechom keď so mnou robila.. blbolsti !!.. pevne som sa jej však držala, predsa len nechcela som zletieť na zem. ľadovú tříšť !! joosha já nechcu korýtko ale ľadovú tříšť ! .. uškrnula som sa a napokon som len pohľad hodila po tom klukobi.. Hai hai.. vyžerieme ho, muhehe.. neostanú mu žiadne ryo !.. šepla som spiklenecky Roke a stále som sa uškŕňala ako nejaký malý diablík.
Shinobi
Klan:
Re:
Zasmála jsem se a rychle se narovnala, takže Lily trochu nadskočila.
Kdybych byla jím, tak se tě pořádně bojím.
Jedním okem jsem střelila po tom klukovi.
Tak víš co? Půjdeme napřed a necháme ho ať si to rozmyslí, jo?
Kdybych byla jím, tak se tě pořádně bojím.
Jedním okem jsem střelila po tom klukovi.
Tak víš co? Půjdeme napřed a necháme ho ať si to rozmyslí, jo?
Anonymní- Anonymní
Re:
Uuhm haaai !.. zamumlala som na jej otázku po čom som sa znova len uškrnula.. bolo fajn sa pre zmenu nechať niesť, predsa len trebalo si to užívať kým ešte človek mohol !.. len som sa troška tesnejšie pritiahla ku Roke a veselo som sa na ňu zakřenila.
Shinobi
Klan:
Re:
Opětovala jsem jí úsměv. Tohle malé lidské tornádo bylo snad ještě lepší přenašeč dobré nálady, než Naruto-sensei. A to bylo co říct.
Tak se teda pevně drž, vyrážíme!
Jen jsem to dořekla, chytla jsem jí v podpaždí a vysadila jí "na koníka" pak jsem se rychle rozběhla směrem do Kiri pevně jsem jí ale přitom držela za nohy. Rozhodně jsem nechtěla, aby spadla.
(přesun)
Tak se teda pevně drž, vyrážíme!
Jen jsem to dořekla, chytla jsem jí v podpaždí a vysadila jí "na koníka" pak jsem se rychle rozběhla směrem do Kiri pevně jsem jí ale přitom držela za nohy. Rozhodně jsem nechtěla, aby spadla.
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Haaaai ! vykríkla som nadšene a len som sa rukami pridržiavala o jej hlavu.. bola som pri tom naklonená tak, aby sa mi lepšie udržiavalo rovnováhu na jej pleciach.. smiala som sa, viac menej ako blázon.. no ako detský blázon !.. Proste to bol veľmi príjemný pocit a ja som to dávala dosť hlasne najavo !
(presun)
(presun)
Shinobi
Klan:
Re:
Došla jsem ke kanceláři , zaklepala na dveře a preventivně se opřela o stěnu.
Podle pravděpodobnost 1 ku 2, že mi Kage otevře by mi měl otevřít až ten příští, podrbala jsem se na hlavě a doufala, že se stane zázrak.
Podle pravděpodobnost 1 ku 2, že mi Kage otevře by mi měl otevřít až ten příští, podrbala jsem se na hlavě a doufala, že se stane zázrak.
Anonymní- Anonymní
Re:
Nějak jsem trochu zaspala! Když jsem uslyšela zaklepání, tak jsem tařka vyletěla z kůže!
Prudce jsem se postavila.
"Co, co, co, co?"
Poplašeně jsem se dívala kolem sebe. Pak jsem si uvědomila, že někdo klepal. Upravila jsem se, abych návštěvníka hned nevyplašila, tím, jak vypadám! Znovu jsem se posadila. Odkašlala jsem si.
"Vstupte!"
Prudce jsem se postavila.
"Co, co, co, co?"
Poplašeně jsem se dívala kolem sebe. Pak jsem si uvědomila, že někdo klepal. Upravila jsem se, abych návštěvníka hned nevyplašila, tím, jak vypadám! Znovu jsem se posadila. Odkašlala jsem si.
"Vstupte!"
Anonymní- Anonymní
Re:
Zázrak se stal. Pozvedla jsem obočí a s novým elánem jsem vstoupila do kanceláře.
Dobrý den, Mizukage, jsem tu proto, že vás mám informovat o Kemono no sato.
Vypadala trochu mimo.
Neruším?
Dobrý den, Mizukage, jsem tu proto, že vás mám informovat o Kemono no sato.
Vypadala trochu mimo.
Neruším?
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ne!"
Vyhrkla jsem okamžitě.
"Můžeš spustit."
Rukou jsem ji ukázala na volnou židli, aby si v případě, jestli by chtěla, posadila.
Kemono no sato?
Pomyslela jsem si v duchu.
Vyhrkla jsem okamžitě.
"Můžeš spustit."
Rukou jsem ji ukázala na volnou židli, aby si v případě, jestli by chtěla, posadila.
Kemono no sato?
Pomyslela jsem si v duchu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Posadila jsem se a začala mluvit.
Takže, naše vesnice, Kemono no sato je opět v provozu. Pokud by tedy potřeboval někdo z vašich lidí kuchyiose smlouvu, může přijít k nám a my mu jí zprostředkujeme. Můžeme vám pomoc i s summony, kteří už mají podepsanou smlouvu, ale jsou problémový. Naše vesnice je naprosto neutrální, takže se nemusíte o své lidi bát. Dám vám i mapku, aby jste věděla, jak se k nám dostat.
Vylovila jsem mapku z tlumoku a podala jí Mizukage.
Prosím, tady je.
Takže, naše vesnice, Kemono no sato je opět v provozu. Pokud by tedy potřeboval někdo z vašich lidí kuchyiose smlouvu, může přijít k nám a my mu jí zprostředkujeme. Můžeme vám pomoc i s summony, kteří už mají podepsanou smlouvu, ale jsou problémový. Naše vesnice je naprosto neutrální, takže se nemusíte o své lidi bát. Dám vám i mapku, aby jste věděla, jak se k nám dostat.
Vylovila jsem mapku z tlumoku a podala jí Mizukage.
Prosím, tady je.
Anonymní- Anonymní
Re:
Pozorně jsem ji poslouchala. Pak jsem se naklonila a mapu jsem si vzala.
"Ano, ano."
Přikývla jsem.
"Děkuji ti za informace."
Mapu jsem položila na stoh papírů, které jsem měla ještě dočíst a zařadit.
"Potřebuješ ještě něco?"
Optala jsem se.
"Ano, ano."
Přikývla jsem.
"Děkuji ti za informace."
Mapu jsem položila na stoh papírů, které jsem měla ještě dočíst a zařadit.
"Potřebuješ ještě něco?"
Optala jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
Zadržela jsem na jazyku vět ' Ano, potřebuji co nejrychleji vypadnout' a usmála se na ní. V očích už se mi ale zase objevil onen 'záblesk draka'.
Ne, děkuji, pokud nemáte žádné otázky, tak bych šla.
Ne, děkuji, pokud nemáte žádné otázky, tak bych šla.
Anonymní- Anonymní
Strana 13 z 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 13 z 40
Povolení tohoto fóra: