+5
Katashi Aokawa
Midotsuchi
Akihiro Kazuki
Shinobi
Kiwi Namikaze
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 8 z 40
Strana 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re:
First topic message reminder :
Nevnímal som ked na mna volali bol som nad niečim zamyslený no potom vyšlo nejaké dievča letmo som sa na nu usmial a vstupil do vnutra.
Vybral som si špáratko z ust a prstupil pozerl som sa na nu"dufam že vam nevadí ked si sadnem":
Nevnímal som ked na mna volali bol som nad niečim zamyslený no potom vyšlo nejaké dievča letmo som sa na nu usmial a vstupil do vnutra.
Vybral som si špáratko z ust a prstupil pozerl som sa na nu"dufam že vam nevadí ked si sadnem":
Anonymní- Anonymní
Re:
Bijuu, Bijuu.
Podívala jsem se stranou na stěnu.
Než jsem se dostala k tomu, abych si ji proklepla.
"Teď jsou tu chuuninské zkoužky a nedávno jsem se stala kage, tak řekněme, že toho je moc."
Podívala jsem se stranou na stěnu.
Než jsem se dostala k tomu, abych si ji proklepla.
"Teď jsou tu chuuninské zkoužky a nedávno jsem se stala kage, tak řekněme, že toho je moc."
Anonymní- Anonymní
Re:
Začínala jsem být přesezená. Naštěstí jsem papíry už dokončila.
"To je všechno, nebo ještě něco dalšího?"
Chtěla jsem se jít projít, ale kdyby měl něco důležitého, tak bych ho vyslechla.
"To je všechno, nebo ještě něco dalšího?"
Chtěla jsem se jít projít, ale kdyby měl něco důležitého, tak bych ho vyslechla.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Naschledanou."
Urovnala jsem si kancelář podle svého gusta. Otevřela jsem okno, aby tu nebylo tak zatuchlo. Ještě jednou jsem zkontrolovala, jestli je všechno jak má být a poté jsem odešla.
-přesun-
Urovnala jsem si kancelář podle svého gusta. Otevřela jsem okno, aby tu nebylo tak zatuchlo. Ještě jednou jsem zkontrolovala, jestli je všechno jak má být a poté jsem odešla.
-přesun-
Anonymní- Anonymní
Re:
Prišiel som k dverám kancelárie no videl som že tam už niekto čaká .
"Klopala si ?"
Opýtal som sa smerom k Crystal nech keď tak neklopem nadarmo aj ja .
"Klopala si ?"
Opýtal som sa smerom k Crystal nech keď tak neklopem nadarmo aj ja .
Anonymní- Anonymní
Re:
Usmial som sa .
"No nevadí tak si počkám veď ona sa raz objaví nie ?
Umm ale dlho čakáš ?"
"No nevadí tak si počkám veď ona sa raz objaví nie ?
Umm ale dlho čakáš ?"
Anonymní- Anonymní
Re:
Ja som si sadol vedľa nej lebo už som mal chodenia dosť .
"Takže to vyzerá teda že niekde je alebo spí ako to sem tam u nich býva ."
Poviem a trocha si zívnem .
"Takže to vyzerá teda že niekde je alebo spí ako to sem tam u nich býva ."
Poviem a trocha si zívnem .
Anonymní- Anonymní
Re:
"Cože spí no ...to je dobrý když jde o její ninji ." zapýřila jsem se "proč tu vlastně jsi?"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ja som minule sľúbil že im prídem pomôcť z nejakými misiami alebo niečím čo bude treba spraviť .
No a možno keby sa mi podarí by som rád stretol jednu moju žiačku čo tu je .
A ty ?
Prečo si tu ?"
No a možno keby sa mi podarí by som rád stretol jednu moju žiačku čo tu je .
A ty ?
Prečo si tu ?"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Jedná se o jednu kunoichi, která byla na zkouškách a utrpěla vážní zranění chtěla jsem Mizuakge navrhnout okamžitý přesun do Sora no kinu kde se o ní postaráme aby se mohla co nejdříve vrátitke svému tréninku."
Anonymní- Anonymní
Re:
Trochu vo mne hrklo .
"A viete jej meno ?"
Opýtal som sa lebo som sa bál žeby to mohla byť Roka .
"A viete jej meno ?"
Opýtal som sa lebo som sa bál žeby to mohla byť Roka .
Anonymní- Anonymní
Re:
"Vím že je z klanu Hoozuki." řekla jsem "Stalo se něco vaše chakra nějak zrychlila."
Anonymní- Anonymní
Re:
"No ... tá študentka za ktorou som prišiel sa vola Roka Hoozuki ."
Stisol som päste .
Sakra ale na jej zápas som sa nestihol pozrieť .
Vážne to všetko nezvládam no musím sa ísť na ňu určite pozrieť .
"Ako jej vlastne je ?"
Stisol som päste .
Sakra ale na jej zápas som sa nestihol pozrieť .
Vážne to všetko nezvládam no musím sa ísť na ňu určite pozrieť .
"Ako jej vlastne je ?"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Roka... jak říkáte byla zasažena raitonem mezi prsa. Medikové jí ránu sice zašili ale měla poškozené plíce. Jedna byla v katastrofickém stavu a pořád jí to nutilo kašlat. Jednu jsem jí vyléčila ale pláště na ní jsou potrhané a s každým kašláním se to zhoršuje, uklidnila jsem jí sirupem, který by jí kašel neměl tak vyvolávat ale potřebuje pomoct já a moje sestra umíme jutsu které jí postupně bude léčit, ale ne hned. Jestli jste byl její učitel možná vás poslechne když jí řeknete že by se měla šetřit a netrénovat dokud nepřestane kašel." pohlédla jsem velmi vážně na NAruta
Anonymní- Anonymní
Re:
"Pôjdem sa s ňou určite porozprávať predsa len nechcem aby sa jej niečo stalo ...
Teraz je ešte v nemocnici že ?"
Teraz je ešte v nemocnici že ?"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ano děkuji. a chci požádat Mizukage, aby se Roka dále léčila v Sora no kuni u nás je přece jenom pozitivnější ovzduší." zaculila jsem se
Anonymní- Anonymní
Re:
"No neviem či by Roka tam chcela ísť ale ako dlho vlastne by tam tak potom mala byť ?"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Podle toho jak by se přizpůsobila a spolupracovala by s léčbou. Mluvila jsem s ní a ona říkala, že když jí to pomůže půjde. VAše slovo by jí také pomohlo."
Anonymní- Anonymní
Re:
"No ale som rád že súhlasila ...
Myslím že nebude z liečbou problém ona nerobí hlúposti ako ja viem ."
Myslím že nebude z liečbou problém ona nerobí hlúposti ako ja viem ."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Zdála se mi jako slušná dívka ovšem když jsem jí našla ráno v jiném pokoji jak spí na židli ani náhodou se mi to nelíbilo. Hlavně nechápu proč mě nezavolali na zkoušky dříve. Nebyl tam schopný tým mediků. Nelíbí se mi ty zkoušky jsou to ještě děti a jsou schopny se zabít navzájem."
Anonymní- Anonymní
Re:
"No však práve ... pripadá mi to niekedy že to všetko ide dolu vodou a aj keď sem tam vidím trocha zlepšenia vždy príde niečo čo to prebije ... "
Anonymní- Anonymní
Strana 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 8 z 40
Povolení tohoto fóra: