Senju čtvrť
+4
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
Kushina Uzumaki
8 posters
Strana 26 z 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue 11 Jan - 17:04, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
Přivřel jsem oči a opětoval jsem mu úsměv.
"Nashle."
Vstoupil jsem do dveří.
"Dobrý den, prosil bych o misi."
"Nashle."
Vstoupil jsem do dveří.
Anonymní- Anonymní
"Misi?!" zeptala jsem se ho a vykulila oči. To není možný, já tu nové mise vůbec nemám.Yoshiro Uchiha napsal:Přivřel jsem oči a opětoval jsem mu úsměv.
"Nashle."
Vstoupil jsem do dveří.
"Obhlídni hranice. Na týden si vezmeš službu." řekla jsem rázně.
Anonymní- Anonymní
Žába prošla přivřenými dveřmi a šla až k Tsunade.
Když u ní byla, ze zad se jí vyroloval svitek kde bylo napsané: "Něco tady nehraje, připravte se kdyby nastal útok.. Jde sem nějaká osoba co může přivolávat hady.. O jedinym koho vim že je mohl přivolávat byl sensei a Kazuya. Myslim."
Když u ní byla, ze zad se jí vyroloval svitek kde bylo napsané: "Něco tady nehraje, připravte se kdyby nastal útok.. Jde sem nějaká osoba co může přivolávat hady.. O jedinym koho vim že je mohl přivolávat byl sensei a Kazuya. Myslim."
Anonymní- Anonymní
Rychle jsem přečetla zprávu. Kabuto..vyběhla jsem ven.Yoshiro Uchiha napsal:Žába prošla přivřenými dveřmi a šla až k Tsunade.
Anonymní- Anonymní
Krásný, vysoký jsem zaklepal a otevřel dveře.
"Dobrej, máte nějakou misi?"
Anonymní- Anonymní
(Prej krásný a vysoký! Nechtěj ať ti tu tvoji "pěknou" tvářičku trochu upravím. *křupe prsty a svírá je v pěst.*)Yoshiro Uchiha napsal:Krásný, vysoký jsem zaklepal a otevřel dveře.
"Jdeš jako na zavolanou. Ještě než ti všechno řeknu, zavolej mi sem Edíka." řekla jsem a hodila po Yoshirovi vražedný pohled.
Anonymní- Anonymní
Zaklepal jsem a vešel.
"Jsem tu Hokage-sama. Přejete si?" Uviděl jsem Yoshira a kývnul jsem mu na pozdrav. "Dlouho jsme se neviděli."
"Jsem tu Hokage-sama. Přejete si?" Uviděl jsem Yoshira a kývnul jsem mu na pozdrav. "Dlouho jsme se neviděli."
Anonymní- Anonymní
( )
"Dobře...Dobrý den.." Kouknul jsem se na Kosukeho a odešel.
"Dobře...Dobrý den.." Kouknul jsem se na Kosukeho a odešel.
Naposledy upravil Yoshiro Uchiha dne Fri 11 Feb - 19:57, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Jednu ruku jsem měl v kapse a druhou jsem otevřel dveře.
"Dobrej, přejete si?"
"Dobrej, přejete si?"
Anonymní- Anonymní
V Oku jsem měla tiky. Já je zabiju. "Jo přeju si. Posaďte se. Kde máš zase Yoshira?!" rozkřikla jsem se.Edward Nara napsal:Jednu ruku jsem měl v kapse a druhou jsem otevřel dveře.
"Dobrej, přejete si?"
Anonymní- Anonymní
"Tsunade-sama, proč jste nás volala?" zeptal jsem se ji velice mile, abych ji náhodou nerozčílil.
Anonymní- Anonymní
Vstala jsem a otočila se k nim zády. Oddechovala jsem, a počítala do deseti, abych se uklidnila. Dva nevychovaní šašci. "Půjdete do Amegakure, a zničíte organizaci, jménem Itami wo sekai. Má jenom dva členy. Jsou to sice S ninjové, ale měli byste to zvládnout." řekla jsem velice pomalu.
Anonymní- Anonymní
"Hmm...S Ninjové, proti dvoum Chuuninum a starýmu ANBU veliteli..." přemýšlel jsem nahlas.
Anonymní- Anonymní
"Nepodceňujte mě! Navíc jsem ANBU!!!" Vyhrkl jsem na něj.
Naposledy upravil Edward Nara dne Fri 11 Feb - 20:17, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"Ty jsi ANBU?" vykulil jsem na něj oči. Každé jiné oko. "Och tak promiň, chybička se vloudila."
"Jo víme, kde jsou. Mám byakugan, najdeme je rychle."Odpověděl jsem Yoshirovi za Tsunade.
"To je taky důvod, proč jsem byl do téhle mise zapojen, ne?"
"Jo víme, kde jsou. Mám byakugan, najdeme je rychle."Odpověděl jsem Yoshirovi za Tsunade.
"To je taky důvod, proč jsem byl do téhle mise zapojen, ne?"
Anonymní- Anonymní
"Kosuke odpověděl za mě. Jsou v Amegakure. To je vesnice bez vůdce. Tak si dávejte bacha." už klidná jsem se k nim otočila.
Anonymní- Anonymní
"Ts.. Tak kdy se máme vydat na cestu tsunade-samA?" zeptal jsem se a střelil jsem pohledem po Edovi.
S ním mám jako pracovat?! Jsem zvědavej, jestli mě bude oslovovat senpai. POkud ne, má to spočítaný.
S ním mám jako pracovat?! Jsem zvědavej, jestli mě bude oslovovat senpai. POkud ne, má to spočítaný.
Anonymní- Anonymní
Strana 26 z 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Povolení tohoto fóra: