Senju čtvrť
+4
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
Kushina Uzumaki
8 posters
Strana 24 z 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue 11 Jan - 17:04, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
Vzbudila jsem se a protáhla si ramena, přičemž jsem dlaní lehce přejela Hayatovi po zádech.
Anonymní- Anonymní
Pomaly som sa k nej otočil a pousmial sa, no bol som ticho.
Potom som sa na kolenách dostal bližšie k nej a ostal som pri nej.
Potom som sa na kolenách dostal bližšie k nej a ostal som pri nej.
Anonymní- Anonymní
Usmála jsem se na něj a stále se protahovala. Když se přiblížil, lehce jsem se zvedla a objala ho kolem krku.
Anonymní- Anonymní
Chvíľku som sa nehýbal, ale potom som ju trošku odsunul a pobozkal na krku.
Anonymní- Anonymní
Pousmála jsem se, přivřela oči a jednou rukou mu přejížděla po zádech.
Anonymní- Anonymní
Ako som ju držal tak som ju trošku zaklonil a naďalej bozkal na krku.
Anonymní- Anonymní
Stále jsem se ho přidržovala, přičemž jsem hlavu trochu zaklonila dozadu a s úsměvem na tváři jsem mu vpletla ruku do vlasů, čímž jsem ho lehce tiskla k sobě.
Anonymní- Anonymní
Pomaly som ju tým, že som ju zakláňal položil na chrbát na posteľ a bol som kúsok nad ňou keď som sa jej zahladil do očí.
Anonymní- Anonymní
Má ruka stále spočívala v jeho vlasech a já na něj s úsměvem a mlčky hleděla.
Anonymní- Anonymní
Jednou rukou som jej pomaly zišiel po tele až k stehnu, kde som ju držal.
Anonymní- Anonymní
Lehce jsem nohu pokrčila a levou rukou jsem mu sjela přes krk až k hrudi, přičemž jsem mu obratnými prsty rozepnula jeden z knoflíčků košile.
Anonymní- Anonymní
Privrel som oči a dlaňou som jej po stehne prechádzal hore dolu a pomaly som jej prešiel bozkami z úst na krk.
Anonymní- Anonymní
Shinobi z Konohy.
Jeden Shinobi hledal Hokageho ale nikde ho nemohl najít a tak hledal ďalej.V ruce měl stále dopis, tvrdé jej zvíří a hledal nakonec když ho nenašel dopis mu dal do jeho domu.
Jeden Shinobi hledal Hokageho ale nikde ho nemohl najít a tak hledal ďalej.V ruce měl stále dopis, tvrdé jej zvíří a hledal nakonec když ho nenašel dopis mu dal do jeho domu.
Anonymní- Anonymní
Vstal som z postele a zamieril do kúpeľne.
Keď som sa tam umyl, opustil som dom. pričom kľúče som zasa nechal vo vnútri.
Len tak som sa potuloval po senju štvrti.
(presun)
Keď som sa tam umyl, opustil som dom. pričom kľúče som zasa nechal vo vnútri.
Len tak som sa potuloval po senju štvrti.
(presun)
Anonymní- Anonymní
Objevil jsem se ve své kanceláři. Vytáhl si ze stolu nějaké dokumenty a opět odešel.
Anonymní- Anonymní
Vstala jsem z postele, krátce se porozhlédla po bytě a pak vyšla ven.
(Přesun)
(Přesun)
Anonymní- Anonymní
Tak jak se zdá, opět budu Hokage. Vešla jsem do Assasinovi kanceláře a sedla jsem si za stůl.
"Tak...nejdřív je načase vyřešit zkoušky chuuninu."
"Tak...nejdřív je načase vyřešit zkoušky chuuninu."
Anonymní- Anonymní
Zaklepal jsem a opatrně vešel a rozhlídnul jsem se a poté opatrně šel k Tsunade-sama.
"Dobrý den, vy jste hokage? Pokud ano, mohl bych požádat o misi největšího ranku co máte?"
"Dobrý den, vy jste hokage? Pokud ano, mohl bych požádat o misi největšího ranku co máte?"
Anonymní- Anonymní
"Jé ty jsi ten Uchiha. Vypadám snad na to, že bych nebyla Hokage?" zamračila jsem se.Yoshiro Uchiha napsal:Zaklepal jsem a opatrně vešel a rozhlídnul jsem se a poté opatrně šel k Tsunade-sama.
"Mám jednu misi, docela nebezpečnou. Stačíš na ni?"Zeptala jsem se s pozdviženým obočím.
Anonymní- Anonymní
Ustoupil jsem trochu dozadu.
"Eh... Jo, jo!!" Ruce jsem dal před sebe a mával s nimi (jako když v anime se chce z něčeho vykroutit nebo když se bojí .. )
"Eh... Jo, jo!!" Ruce jsem dal před sebe a mával s nimi (jako když v anime se chce z něčeho vykroutit nebo když se bojí .. )
Anonymní- Anonymní
"Hmm...Jeden den si chuunin a už si troufáš. Půjdeš na průzkum do amegakure, když je teď jejich další vůdce mrtvý, určitě tam panuje chaos."mírně jsem se zamračila a podívala se z okna do překrásné zahrady.Yoshiro Uchiha napsal:Ustoupil jsem trochu dozadu.
Anonymní- Anonymní
Strana 24 z 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Povolení tohoto fóra: