Senju čtvrť
+4
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
Kushina Uzumaki
8 posters
Strana 32 z 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue 11 Jan - 17:04, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
"To vy jste pro ně vzorem a symbolem bezpečí!" zavrtěla jsme hlavou. "Proč jsem tu... měla bych na vás prosbu..."Tsunade napsal:"Vždyť Konoha má dostatek silných ninjů, měla bych jít příkladem, věřit další generaci a předat žezlo dál. No, proč jste tu vlastně?"změnila jsem náhle téma.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
"Chtěla bych vás poprosit, zdali by jste mi mohla půjčit svitek s technikou Rasenganu... moje studentka Yoko má sice Shukaku, ale nenaučila se ho zatím plně ovládat a já bych chtěla, aby se uměla sama pořádně bránit! Vím, je to technika vaší vesnice, ale přesto vás prosím jako spojenec..." pohlédla jsem na ni s očekáváním v očích.Tsunade napsal:Usmála jsem se. "Ano, copak?"
Shinobi
"Hm...Mojí předchůdci by jistě protestovali a starší taky, ale dám vám ji. Předám vám dědictví po Čtvrtém hokage." řekla jsem a vstala. Přešla k velké knihovně a vybrala zvláštní svitek.
"Je tu všechno." podala jí ho a opět se posadila.
Anonymní- Anonymní
"Děkuji vám... nevíte, co to pro mě znamená..." převzala jsem si svitek a vstala. "Děkuji, za vaši důvěru... kdyby jste měla nějaké informace o Kabutovi, prosím dejte mi vědět... pokusím se i v Suně zjistit něco o Akatsuki.. snad to bude ku prospěchu... doufám, že se uvidíme dříve, než někde v boji... ráda jsem vás viděla, dávejte na sebe pozor a moc se nepřepínejte, není to zdravé!" mrkla jsme s úsměvem a odešla.Tsunade napsal:"Hm...Mojí předchůdci by jistě protestovali a starší taky, ale dám vám ji. Předám vám dědictví po Čtvrtém hokage." řekla jsem a vstala. Přešla k velké knihovně a vybrala zvláštní svitek.
Shinobi
Tak...zdá se, že to brzo vypukne. usnula jsem na hromadě svitků s plány.
Anonymní- Anonymní
"Tsunade-sama!!!Kde jste." bežel jsem a v tu ranu jsem ležel na zemi"Au mněl bych si davat vetší pozor. Aha tady jste Tsunade-sama.Mam pro vas zpravu od raikage-sama."
Anonymní- Anonymní
"Och, jsi v pořádku?" podívala jsem se na ninju.
"Tak sem sní." natáhla jsem ruku.
"Tak sem sní." natáhla jsem ruku.
Anonymní- Anonymní
(Co je v tom svitku? xD)
"Díky." poděkovala jsem a starostlivě si ho prohlédla.
"Díky." poděkovala jsem a starostlivě si ho prohlédla.
Anonymní- Anonymní
"to je dobry ja budu v pořadku a ted už mam asi jit že ano tsunade-sama"
Anonymní- Anonymní
Zaklepal jsem a vešel dovnitř.
"Dobrý den hokage-sama. Chtěl bych říct, že by se hory s zapečetěnými démony měli chránit.. Možná, že Kabuto jde po démonech, jelikož nedávno Shukaku zaútočil na sunagakure a podle mě to udělal právě Kabuto."
"Dobrý den hokage-sama. Chtěl bych říct, že by se hory s zapečetěnými démony měli chránit.. Možná, že Kabuto jde po démonech, jelikož nedávno Shukaku zaútočil na sunagakure a podle mě to udělal právě Kabuto."
Anonymní- Anonymní
"Hm, to mě taky napadlo. Myslím, že bych měla někoho poslat na Sanbiho. Naši ninjové zjistili jeho polohu. Zengetsu a Edward Nara, zavoláš mi je prosím? A Itachi Uchihu, jestli ho uvidíš." řekla jsem zamyšleně.
Taky bych se měla jít podívat do Kiri. Mám zlé tušení.
Taky bych se měla jít podívat do Kiri. Mám zlé tušení.
Anonymní- Anonymní
"Hm.."něco sem zabručela a napsala vzkaz.
Za chvíli jsem zpátky. Itachi prosím,zajmi Sanbiho..
Oblékla jsem si zelené sako a utíkala do Kiri. (přesun)
Za chvíli jsem zpátky. Itachi prosím,zajmi Sanbiho..
Oblékla jsem si zelené sako a utíkala do Kiri. (přesun)
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem do místnosti a uviděl vzkaz. Rychle si ho přečetl a vyrazil.
Anonymní- Anonymní
Hm..Jsem zvědavá, jak je na tom Itachi.
Přemýšlela jsem a vešla do své kanceláře.
Přemýšlela jsem a vešla do své kanceláře.
Anonymní- Anonymní
"Dále."zvolám svým hlasem a očima projíždím časopis Kunoichi a život. xD
Anonymní- Anonymní
*uklonil se a šel blíž k ní*
,,dobrý den hokage-sama (v mysli:hmm..hezký časopis), chtěl sem se zeptat jak to bude se mnou, do jakého půjdu týmu a kdo budou mí společníci??,,
,,dobrý den hokage-sama (v mysli:hmm..hezký časopis), chtěl sem se zeptat jak to bude se mnou, do jakého půjdu týmu a kdo budou mí společníci??,,
Anonymní- Anonymní
"Hm..Jsme ve válce, no, zatím společníky mít nebudeš, ale mohla bych ti dát nějakého senseie." poškrábala jsem se zamyšleně na hlavě.
"Jakou máš specializaci?"
"Jakou máš specializaci?"
Anonymní- Anonymní
"nooo,...hm....asi ninjutsu, nooo...to bude asi 75% ze 100% pak mám ještě 25% taijutsu, přibližně(<---podle využívání)
Anonymní- Anonymní
"To jsem přímo nemyslela, ale dobrá. Čemu e chceš věnovat? Lékařský ninja?"
Anonymní- Anonymní
"Hm...Dobrá, co říkáš tomu, že by tvůj sensei byl Uchiha Itachi?" zeptala jsem se s mírným úsměvem. Itachi bude určitě rád,
Anonymní- Anonymní
Strana 32 z 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Povolení tohoto fóra: