Senju čtvrť
+4
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
Kushina Uzumaki
8 posters
Strana 23 z 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue 11 Jan - 17:04, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
"nedávno mi umřel otec" podívala jsem se na něj se slzama v očich a trochu naštvaná
Anonymní- Anonymní
"To jsem nevěděl." Posmutněl jsem a objal ji.Sumi Mizutsuchi napsal:"nedávno mi umřel otec" podívala jsem se na něj se slzama v očich a trochu naštvaná
"Prominte. EHm, upřímnou soustrast." odstoupil jsem od ní.
Anonymní- Anonymní
"Nebuďte smutná. Váš otec by to určitě nechtěl. Nikdy nebude dobře, že odešel, ale bude to lepší."Sumi Mizutsuchi napsal:"hm"
Anonymní- Anonymní
"Já vím, mě rodiče taky strašně chybí, i bratr, který brzo zemřel..."Sumi Mizutsuchi napsal:"já vím...ale prostě mi strašně chybí"
Anonymní- Anonymní
"Nemlčte pořád. povídejte taky něco. Řekněte mi něco o sobě? Odkud pocházíte, jak jste se stala ninjou.."Sumi Mizutsuchi napsal:"hm" sedla jsem si na lavičku
Anonymní- Anonymní
"Dobře, tak já vám sám něco povím. Když jsme byl malý, a měli jsme zkoušku geninů, náš Sensei si mě nechal jako posledního. Rolničku jsem nesebral a navíc, když jsem zkoušel poprvé mokuton, to víte, chtěl jsem se předvést, tak jsem vytvořil malinkou větvičku, která mi přerazila nos. Neuro se mi strašně smál, ale nakonec zakopl a spadl do bláta. Pak se to všechno semlelo, Sensei přivolal starou opici Enmu a ta nás pěkně zmlátila. Dodnes mám na zadku modřinu, a to jen protože jsem jí nabídl banán. Nakonec jsem skončil přivázán na kůlu. Jako jediný. Byl jsem strašné nemehlo."Sumi Mizutsuchi napsal:"teď nemám náladuˇ"
Anonymní- Anonymní
"To nebyl pokus, to je fakt! Chcete ukázat modřinu kterou mám na zadku, nebo mi snad nevěříte." Posadil jsem se vedle ní.Sumi Mizutsuchi napsal:"pěkný pokus ale nepůsobí"
Anonymní- Anonymní
"Úsměv vám sluší víc." Pohladil jsem ji po vlasech a vstal.Sumi Mizutsuchi napsal:"na tváři se mi na chvíly oběvil úsměv ale po chvíly zmizel
Anonymní- Anonymní
"Potřebujete kapesník?"Sumi Mizutsuchi napsal:utřela jsem si slzy ale stále mlčela
Anonymní- Anonymní
"V pohodě." mile jsem se usmál.Sumi Mizutsuchi napsal:"ne děkuji jsi milý....oh pardon..jste milý"
"co budete dnes dělat?"
Anonymní- Anonymní
"Ahá, no já jen, že bychom zašli na ramen."Sumi Mizutsuchi napsal:"nevím asi nic"
Anonymní- Anonymní
Začal jsem neklidně měnit polohu na jinou a zase na jinou a takhle pořád dokola.
"Kde je bože..." Řekl jsem si pro sebe.
"Kde je bože..." Řekl jsem si pro sebe.
Anonymní- Anonymní
Vydali jsme se směrek k Ichiraku Ramen.Sumi Mizutsuchi napsal:přikývla jsem a vztala
Anonymní- Anonymní
Strana 23 z 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Povolení tohoto fóra: