Senju čtvrť
+4
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
Kushina Uzumaki
8 posters
Strana 12 z 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue 11 Jan - 17:04, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
"O něm jsem slyšel. Ve vlnkové zemi ho vyrobil jeden klan, aby napodobili meč Kusanagi."
"Kdopak jsi sy..hochu?" zeptal jsem se vlídně chlapce.
"Ano klidně můžete zůstat Hoozuki -san...kolik vám je, a jaké jste hodnosti?"
Anonymní- Anonymní
konoha
Hm hm a nejen to cítím z něj obrovskou čakru připomínámi korokiho toho do koho si vložil kyuubiho něco mi říká že je vněm ukrytá kyuubiho čakra. hm hm
Anonymní- Anonymní
"Kyuubiho čakra?! To není možné...No tak, kluku, neboj se."HatakeKakashi napsal:Hm hm a nejen to cítím z něj obrovskou čakru připomínámi korokiho toho do koho si vložil kyuubiho něco mi říká že je vněm ukrytá kyuubiho čakra. hm hm
Anonymní- Anonymní
" Ó Kyuubi.." Řekl jsem si pro sebe.
" E-eh.. jsem hodnosti chunin. "
" E-eh.. jsem hodnosti chunin. "
Naposledy upravil Hōzuki Zangetsu dne Fri 14 Jan - 21:51, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
konoha
Vím je to nemožné ale ten meč je hodně starý a moc nepoůžívaný.Assasin Senju napsal:"Kyuubiho čakra?! To není možné...No tak, kluku, neboj se."HatakeKakashi napsal:Hm hm a nejen to cítím z něj obrovskou čakru připomínámi korokiho toho do koho si vložil kyuubiho něco mi říká že je vněm ukrytá kyuubiho čakra. hm hm
Anonymní- Anonymní
Já jsem Tobiru Senju a kdo ste vy pane ?Assasin Senju napsal:"O něm jsem slyšel. Ve vlnkové zemi ho vyrobil jeden klan, aby napodobili meč Kusanagi."
Anonymní- Anonymní
"Mě?..Mě je..Teda já jsem, taky Senju...Assasin Senju." Podíval jsem se do jeho očích. Má...stejné oči jako já..Tobiru Senju napsal:Já jsem Tobiru Senju a kdo ste vy pane ?Assasin Senju napsal:"O něm jsem slyšel. Ve vlnkové zemi ho vyrobil jeden klan, aby napodobili meč Kusanagi."
"Zangetsu, dobře. Dám ti rank Chuunin a přijmu tě do Konohy."
Anonymní- Anonymní
"proč se na mě asi tak dívá žeby perverzák ale počkat jaktože se jmenuje stejně jako já"Assasin Senju napsal:"Mě?..Mě je..Teda já jsem, taky Senju...Assasin Senju." Podíval jsem se do jeho očích. Má...stejné oči jako já..Tobiru Senju napsal:Já jsem Tobiru Senju a kdo ste vy pane ?Assasin Senju napsal:"O něm jsem slyšel. Ve vlnkové zemi ho vyrobil jeden klan, aby napodobili meč Kusanagi."
Anonymní- Anonymní
"Ah...Kakashi, ukaž mu prosím vesnici, a vezmi sebou i Zangetsu."Tobiru Senju napsal:"proč se na mě asi tak dívá žeby perverzák ale počkat jaktože se jmenuje stejně jako já"Assasin Senju napsal:"Mě?..Mě je..Teda já jsem, taky Senju...Assasin Senju." Podíval jsem se do jeho očích. Má...stejné oči jako já..Tobiru Senju napsal:Já jsem Tobiru Senju a kdo ste vy pane ?Assasin Senju napsal:"O něm jsem slyšel. Ve vlnkové zemi ho vyrobil jeden klan, aby napodobili meč Kusanagi."
Anonymní- Anonymní
konoha
Dobře tedy odvolal jsem zanmato a řekl už je pozdě zangetsu ubytuj se někde tobiru beru tě k sobě mám pokoj na víc takže se zatím ubituješ u mě prohlídku necháme na zítra. Zatím sensei a odešli jsme.
Anonymní- Anonymní
"Kushino, naše Druhá hokage, nyní už bývalá je ve vězení. Zradila nás. Chci se tě zeptat, jestli by jsi nevzala post Hokage pro místní záležitosti. Budeš dávat mise..." odpověděl jsem rázně.Kushina Uzumaki napsal:Áno čo chceš? otočila som sa a šla som za Senju.
Anonymní- Anonymní
"Zangetsu, prosímtě, dnes si vezmeš službu ve vězení, nepřišli zprávy od ANBU. Zkontroluj naše ctihodné vězně."Hōzuki Zangetsu napsal:" Jinak hokage-sama.. Neměl byste pro mě nějakou misi?"
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:"Kushino, naše Druhá hokage, nyní už bývalá je ve vězení. Zradila nás. Chci se tě zeptat, jestli by jsi nevzala post Hokage pro místní záležitosti. Budeš dávat mise..." odpověděl jsem rázně.Kushina Uzumaki napsal:Áno čo chceš? otočila som sa a šla som za Senju.
No ja neviem,môžete mi dať deň na rozmýšľanie?usmiala som sa na Hokageho.
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
"Dobře. Máš jeden den." Odpověděl jsem a podíval se do svých dokumentů.Kushina Uzumaki napsal:Assasin Senju napsal:"Kushino, naše Druhá hokage, nyní už bývalá je ve vězení. Zradila nás. Chci se tě zeptat, jestli by jsi nevzala post Hokage pro místní záležitosti. Budeš dávat mise..." odpověděl jsem rázně.Kushina Uzumaki napsal:Áno čo chceš? otočila som sa a šla som za Senju.
No ja neviem,môžete mi dať deň na rozmýšľanie?usmiala som sa na Hokageho.
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem a vrazil do dveří.
"Je tam jeden mrtvý ANBU a po dalších ani stopa! Cely jsou prázdny, utekli!"
Anonymní- Anonymní
"Cože?!"Hōzuki Zangetsu napsal:Přišel jsem a vrazil do dveří.
Ts...tomu nevěřím.že by opravdu Neuro zachránil ty dva?!"
"Jdu se tam podívat, pojď semnou!"zakřičel jsem na Zangetsu
Anonymní- Anonymní
Niečo majú zalubom.Pomyslela som si a začala som premýšľať.Nedalo mi to ale začala som ich sledovať.
- Spoiler:
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
Strana 12 z 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Povolení tohoto fóra: