Senju čtvrť
+4
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
Kushina Uzumaki
8 posters
Strana 5 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue 11 Jan - 17:04, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
sedla jsem si do assasinoveho křesla "hm....." přemýšlela jsem potom rozhlásila "kakashi ať se dostaví do kanceláře assasina senju"
Anonymní- Anonymní
"ti lidi si dneska dělaj co chtěj" povzdechla jsem si a zívla "no nic snad nebude asánkovy vadit že se zdržím u něj doma" řekla jsem si pro sebe a potom vztala a šla k němu domů kde jsem se vysvlékla a lehla si do jeho postele kde jsem se přikryla a odpočívala
Anonymní- Anonymní
"Sakra,co to tady dělám?"řekla jsem nahlas a pak jsem se začala oblékat a přemýšlala.Vím, že je tak strašně sexy, ale je to přece můj nevlastní bratr! Nevím co mě to popadlo. Už jsem byla oblečená, urovnala postel a potichu vypadla pryč.
Anonymní- Anonymní
Otevřel jsem klíčem svou kancelář a pomalu vstoupil dovnitř. Dětem jsem dal každému 60 ryo Kazuma dostal jen 10 protože se nedostavil.
Anonymní- Anonymní
- Děkuji..
Přišel sem k senseiovi a pošeptal mu.
- Sensei, vymyslel sem novou techniku a potřeboval bych abyste mi ji pomohl zrealizovat a naučit, mohl byste? ... Prosím.
- Sensei, vymyslel sem novou techniku a potřeboval bych abyste mi ji pomohl zrealizovat a naučit, mohl byste? ... Prosím.
Anonymní- Anonymní
"Hm, dobře. ALe půjdeš se mnou do písečné. Musím si vyzvednout loutky."Yoshiro Uchiha napsal:- Děkuji..
Anonymní- Anonymní
- Ok, nešlo by.. Že by ste mě vytrénoval dnes a zítra bysme tam šly? Slyšel sem že loutkař není momentálně k dostižení.
Anonymní- Anonymní
"Počkej na mě u brány, vezmi si něco k jídlu. Budeme trénovat po cestě. Já se taky budu učit jednu techniku."Yoshiro Uchiha napsal:- Ok, nešlo by.. Že by ste mě vytrénoval dnes a zítra bysme tam šly? Slyšel sem že loutkař není momentálně k dostižení.
Anonymní- Anonymní
Odešel jsem do své tajné knihovny a vzal si svitek čtvrtého hokage. Svitek s tělem Takumi jsem položil místo něj a odešel. ( přesun 23:17)
Anonymní- Anonymní
Vrátil jsem se ještě domů a oblékl si nový plášť.
Jen písmo bylo zelené a stálo tam První hokage. Pak jsem se konečně vydal k bráně.
Jen písmo bylo zelené a stálo tam První hokage. Pak jsem se konečně vydal k bráně.
Anonymní- Anonymní
probudila jsem se v asasinově postely tak jsem vztala a oblékla se "ah nikde nikdo a pořád se nic neděje" koukala jsem se kolem "heh asánek tu byl.....no nic necítím jeho chakru ve vesnici nejspíš šel pryč.......no a ja se chci nějak zabavit" přemýšlela jsem si pro sebe "no co no snad to nebude vadit kdyz tu místo mně zůstane někdo jiny" složila jsem pečete "kuchyose:edo tensei !" přede mnou se oběvila bedna a z té bedny vyšel sasuke
Sasuke:vyšel jsem z bedny "kde to jsem ?" rozhlídl jsem se po okolí "edo tensei...ts.....orochimarova technika kdo si mne to opovažuje přivolat ?!"
Já:"Ahoj sasuke....mé jméno je Naomi a ty jsi ted můj otrok a budeš dělat co se mi zlíbí"
Sasuke:"ts...ty mrcho.....máš štěstí že jsem pod tvou technikou....co odemně chceš ?!"
Já:"pohlídej to tady jako hokage......já si musím něco zařídit....papa" po chvíli jsem zmizela
Sasuke:"mrcha jedna !" odešel jsem do kanceláře
Sasuke:vyšel jsem z bedny "kde to jsem ?" rozhlídl jsem se po okolí "edo tensei...ts.....orochimarova technika kdo si mne to opovažuje přivolat ?!"
Já:"Ahoj sasuke....mé jméno je Naomi a ty jsi ted můj otrok a budeš dělat co se mi zlíbí"
Sasuke:"ts...ty mrcho.....máš štěstí že jsem pod tvou technikou....co odemně chceš ?!"
Já:"pohlídej to tady jako hokage......já si musím něco zařídit....papa" po chvíli jsem zmizela
Anonymní- Anonymní
(Hej?! jaký edo tensei..To je moje technika. Ku*va, dostaneš ban už!)Naomi Hyuuga napsal:probudila jsem se v asasinově postely tak jsem vztala a oblékla se "ah nikde nikdo a pořád se nic neděje" koukala jsem se kolem "heh asánek tu byl.....no nic necítím jeho chakru ve vesnici nejspíš šel pryč.......no a ja se chci nějak zabavit" přemýšlela jsem si pro sebe "no co no snad to nebude vadit kdyz tu místo mně zůstane někdo jiny" složila jsem pečete "kuchyose:edo tensei !" přede mnou se oběvila bedna a z té bedny vyšel sasuke
Anonymní- Anonymní
(no dobře došlo k omylu protože jsem byla v tom že jí umim když jsem si na začátku davala seznam technik mněla jsem to tam takže se omlouvam ) vztala jsem a odešla z assasinovy kanceláře "ani naštvat se pořádně nenechal poslední dobou je s ním nuda" šla jsem do budovy hokage(přesun)
Anonymní- Anonymní
Třikrát jsem zaklepala a vstoupila dovnitř.
"Jsem tady Hokage-sama. Co potřebuješ?" Zeptala se Assasina a posadila se na volnou židli, když na ni ukázal.
"Jsem tady Hokage-sama. Co potřebuješ?" Zeptala se Assasina a posadila se na volnou židli, když na ni ukázal.
Anonymní- Anonymní
"Zdravím Vás! Určitě tuhle dámu znáte, je to Tsunade-sama, Godaime Hokage a taky jeden z legendárních saninů. Už jste se potkali. Nicméně Tsunade bude prozatímní kapitánkou tohoto týmu. Mám nějakou práci. Jde o to, že dva naši nejlepší Jounini jsou už dlouho v Amegakure, a nepřišla o nich žádná zpráva. Je to sice A mise, ale zvládnete to."
Anonymní- Anonymní
- Takže je jdeme skontrolovat a popřípadě zneškodnit nepřítele a vzít je do konohy? No s Godaime hokage by to neměl bejt problém.Rozumím!
Anonymní- Anonymní
Strana 5 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Povolení tohoto fóra: