Senju čtvrť
+4
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
Kushina Uzumaki
8 posters
Strana 2 z 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue 11 Jan - 17:04, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
"A sliby by se měli plnit. Komu jsi to slíbil? Jenže jsi genin."Kin Uchiha napsal:Jenže co?J-Já jsem mu to slíbil!Znám perfektně anatomii dokonce jsem se několikrát vloupal do nemocnice skoumal přístroje a...
Anonymní- Anonymní
Svému nejlepšímu příteli byl pro mě jako bratr jenže opustil vesnici.Každy z nás měl svůj sen a on ho zřejmě naplnil.
Anonymní- Anonymní
"Řeknu to jinak. Dokud budeš genin, nemůžu tě naučit A techniku. Zákony vesnice hovoří jasně."Kin Uchiha napsal:Svému nejlepšímu příteli byl pro mě jako bratr jenže opustil vesnici.Každy z nás měl svůj sen a on ho zřejmě naplnil.
Anonymní- Anonymní
Jo aha.A kdy budou zkoušky chuuninu?Musim je rychle zvladnout a dohnat ho.
Anonymní- Anonymní
"Hm. Když proti tobě postavím genina, který je ostřílený má nějaké mise za sebou a ještě k tomu umí jutsu tak se nikdy nestaneš chuuninem. Chuuninské zkoušky jsou těžké. Hodně těžké."Kin Uchiha napsal:Jo aha.A kdy budou zkoušky chuuninu?Musim je rychle zvladnout a dohnat ho.
Anonymní- Anonymní
"Hm. Uvidíme. Rozmyslím si to, ale nejdřív se musíš stát chuuninem. Přes to vlak nejede."Kin Uchiha napsal:Tezkost je jenom slovo.J-já zvládnu vše pro splnění svého cíle.
Anonymní- Anonymní
"Je. Musíte postavit železnice."Kin Uchiha napsal:M-m dobře není nějaká mise?
Anonymní- Anonymní
Podíval jsem se na něj jako na blázna.Železnici?Na co?A kde se staví?
Anonymní- Anonymní
"Hm. Četl jsi vyhlášku o naší nové situaci? My kage jsme přijali novou reformu. Vytváří se železnice, aby jsme mohli rychleji cestovat z Konohy do Kiri a Suny."Kin Uchiha napsal:Podíval jsem se na něj jako na blázna.Železnici?Na co?A kde se staví?
Anonymní- Anonymní
"Zastávky jsou v Knihovně,v Ulici, tréninkové místnosti a u hlavní brány. Tohle sám nezvládneš. Měl bys počkat na ostatní geniny. A navíc, zítra jsou přece Vánoce."Kin Uchiha napsal:Joo takhle a kde bych ji měl přesněji stavět?
Anonymní- Anonymní
"Pokud si dobře pamatuju, tak u nás ve vesnici je uchihů víc. A navíc, Konoha je tvá rodina. Nebudeš-li to tak brát, nikdy nebudeš opravdu silný. Snad pochopíš co jsem tím myslel. TeĎ ale musím jít, a balit dárky. Tak pokud bys byl tak laskav a odešel. Zatím se měj."Kin Uchiha napsal:Stejnak je nemám s kým slavit jsem poslední z rodiny.
Anonymní- Anonymní
Do kanceláře vstoupil můj dřevěný klon a uklonil se.
"Výborně. Tak předej mi to prosím."
"Masakazu posílá láhev saké a nějaký svitek." položil na stůl Velkou láhev saké a svitek. Znovu se uklonil a rozpadl se na prach.
"Nějaký svitek? Žeby to bylo ono co si myslím?"
(Co že tam je?:D)
"Výborně. Tak předej mi to prosím."
"Masakazu posílá láhev saké a nějaký svitek." položil na stůl Velkou láhev saké a svitek. Znovu se uklonil a rozpadl se na prach.
"Nějaký svitek? Žeby to bylo ono co si myslím?"
(Co že tam je?:D)
Anonymní- Anonymní
Zaťukam a vkročim
- Dobrý den, chtěl bich se naučit nějaké jutsu.. Asi kuchyiose no jutsu a chtěl bich od vás pomoct abich nějak získal smlouvu od zvířat.
- Dobrý den, chtěl bich se naučit nějaké jutsu.. Asi kuchyiose no jutsu a chtěl bich od vás pomoct abich nějak získal smlouvu od zvířat.
Anonymní- Anonymní
"Jdeš na to nějak rychle. takže chceš být můj student? Pochopil jsem to správně?"Yoshiro Uchiha napsal:Zaťukam a vkročim
Anonymní- Anonymní
"Hm...Už jsi asi třetí člověk, co mě požádal o to, abych byl jeho učitelem. Je ti jasné, že jsem Hokage, a nyní co jsme spojili vesnice, tak to bude s časem ještě horší."Yoshiro Uchiha napsal:- Přesně tak, jak sem řikal i předtim. Prosim přijmněte mne.
Anonymní- Anonymní
"Hm.Jak to tak vidím, zřejmě vytvoříme tým. Kin ty a Kazuya Uchiha."Yoshiro Uchiha napsal:- Ano, počitam s tím.
Anonymní- Anonymní
"Tak dobře. Počkej Venku."Yoshiro Uchiha napsal:- Neměl bich nic proti.
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Povolení tohoto fóra: