Senju čtvrť
+4
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
Kushina Uzumaki
8 posters
Strana 3 z 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue 11 Jan - 17:04, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
Assasin udělal jednu pečeť a poslal zprávu knihovnici.Assasin Senju napsal:"Tak dobře. Počkej Venku."Yoshiro Uchiha napsal:- Neměl bich nic proti.
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem do čtvrtě a rovnou za Assasinem.Zaklepal jsem na dveře.
Dobrý den Assasin-sama co potřebujete?
Anonymní- Anonymní
"Zdravím. Rozhodl jsem se z tebe udělat mého studenta. Vytvoříme tým Uchihů se mnou v čele. Udělám z vás nejlepší Jouniny. Naučím tě lékařské ninjutsu, a dám ti smlouvu slimáka Katsuyu. Ta ti bude nejvíc nápomocná. Yoshiro!! Pojď dovnitř."Kin Uchiha napsal:Přišel jsem do čtvrtě a rovnou za Assasinem.Zaklepal jsem na dveře.
Anonymní- Anonymní
"Tohle je Kin Uchiha. Budete společně v mém týmu. Kin se bude věnovat lékařským technikám, dostane smlouvu se slimákem Katsuyu. Ty budeš mít smlouvu s žábama..."Yoshiro Uchiha napsal:Vešel sem dovnitř
-ano?
Anonymní- Anonymní
"Super! ještě počkáme na jednoho člověka. A můžeme se do toho hned pustit."Yoshiro Uchiha napsal:- Aha, ok taky mě teši... Nemam nic proti.
Anonymní- Anonymní
"Zdravím tě. Tohle jsou Kin a Yoshiro Uchiha. Rozhodl jsem se, že Vás budu trénovat a udělám z vás špičkové Jounini. Kazuyo, chceš podepsat smlouvu s opicí Enmou?!"Kazuya Uchiha napsal:objavil som si assasinovy
''som tu''
Anonymní- Anonymní
''a to je ta slavna opica 3 hokageho zradostou zradostou''
pozrel som na yoshira a usmial som sa
''hmm a preco ctou niesom az taky slavny ale dobre teda aj mne''
Anonymní- Anonymní
"Ano. Za chvíli začneme s tréninkem!"Kazuya Uchiha napsal:''a to je ta slavna opica 3 hokageho zradostou zradostou''
(Až bude Kin online.)
Anonymní- Anonymní
"Vy tři, prosím odejděte na chvíli."poprosil jsem své studenty a sledoval jak vycházejí ven.everest napsal:Traja ninjovia dorazili do Senju štvrťe....
"Dobrý den Hokage-sama."
"Zdravím Ninji z Kumogakure! Copak potřebujete?"
Anonymní- Anonymní
"Celý Váš klan Hiashi se chce přestěhovat do Konohy? Nemám nic proti, ale rád bych věděl, proč?"everest napsal:Prišli sme do Konohy požiadať o bydlisko teda členstvo...
Samozrejme ak nám to odsúhlasíte Hokage-sama.
Anonymní- Anonymní
Hm to tu budeme jak dlouho čekat?Měli bychom pracovat na té železnici a né tady jen tak stát.
Anonymní- Anonymní
- Mám na to samí názor, nejsem moc nadšení z aliance a chci zesílit abych ochránil Konohu né nějaké jiní vesnice co ani neznam.. Jestly nám to Hokage-sama dovolí tak tu prostě budu.
Anonymní- Anonymní
Mě jsou celkově vesnice ukradené ale musím udělat co nejvíc misí ať můžu začít trénovat ninjutsu třídy A
Anonymní- Anonymní
- Proč mise? Pokuť vím tak budou chunninské skoušky a tam bude záviset na misích?
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Povolení tohoto fóra: