Stará čtvrť a sídlo Kana
+6
Akihiro Kazuki
Akasuna no Ruki
Kiwi Namikaze
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Tenshi Ochita
Noriko Kana
10 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Yukigakure no sato
Strana 14 z 36
Strana 14 z 36 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 25 ... 36
Stará čtvrť a sídlo Kana
First topic message reminder :
čtvrť se nachází v zadní části vesnice skoro dál ode všech tvoří ji asi tři domy a jedna hlavní rezidence, která se nově opravila, rezidence je chráněna bariérou pěti pečetí a vstup má povolen pouze Yukikage a lidé s povolením od Reiny
čtvrť se nachází v zadní části vesnice skoro dál ode všech tvoří ji asi tři domy a jedna hlavní rezidence, která se nově opravila, rezidence je chráněna bariérou pěti pečetí a vstup má povolen pouze Yukikage a lidé s povolením od Reiny
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re: Stará čtvrť a sídlo Kana
Oknem jsem vyšel z baráku a šel trénovat do lesa.Soustředil jsem chakru do ruky a vyslal jí jedním proudem.Z ruky my vyšla chakra,která se ihned změnila na plamen.Předemnou letěla ohnivá pěst,která spálila velkou část lesa(jen čáru udělala,ale dlouhou)Na místě nic nezbylo jen zem hořela"Pff furt to není ono.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
Prošel jsem ulicí až k známému baráku. Skočil jsem do okna, které bylo otevřené, protože ho předtím asi zapomněl zavřít Ruki. Vše jsem dělal potichu, takže mne nikdo nemohl slyšet. Šmejdil jsem barákem a hledal ve všech šuplíkách a skříních nějaké informace. Nalepil jsem nenápadně mezi šuplíky výbušné lístky a mezi dveře taky, ale aby to nebylo vidět.
Zařval jsem přes celý barák.
"Měli by jste si už vyměnit úkryt, protože vám sem Shitaku bude čím dál víc nosit horší a horší věci, viď Shitaku-kun????"
Zařval jsem přes celý barák.
"Měli by jste si už vyměnit úkryt, protože vám sem Shitaku bude čím dál víc nosit horší a horší věci, viď Shitaku-kun????"
Anonymní- Anonymní
z vyšší pozice mě svěřené se tento post nebude počítat, protože sídlo je obklopeno bariérou pěti pečetí a krom lidí, kteří mají povolení ode mě se nikdo nedostane
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
(To bylo jak u soudu xD...ehm...tak...nic....mizím s tadyma xDD)
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
zcela bez chakry a na pokraji svých sil jsem se vydala zpět do své ložnice schodila jsem ze sbee věci a šla si dát sprchu pak jsem se převlékla a šla dolů do salonku, kde byl čaj, příjemně vysílená jsem si sedla do křesla a dívala se po salonku, viděla jsem rozehrané šachy, jen jsem se tomu podivila a pak pomalu začala klimbat...
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Prišla som späť do sídla, bola som úplne na dne. Aspoň s náladou, nemala som náladu vôbec na nič a nie to sa s niekým ešte dohadovať, jediné na čo som sa zmohla bola posteľ, teda moja izba, tam som sa len prezliekla do niečoho pohodlnejšieho, vlastne som na sebe mala kimono ako aj minulú noc čo bolo všetko. Ľahla som si na postel a pohľad som uprela niekam hore..
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Stál som pred pečatou 5 pečatí no ja som povolenie už z minula mal tak som prešiel ako som bol za ňou počkal som bez pohybu nech som v ságe móde .
To preto aby som lepšie vycítil chakru všetkých naokolo potom som šiel tam kde minule nešiel som teraz hľadať Reinu ale Lizzy .
To preto aby som lepšie vycítil chakru všetkých naokolo potom som šiel tam kde minule nešiel som teraz hľadať Reinu ale Lizzy .
Anonymní- Anonymní
vzbudili mě opět vybrace černého krystalu. Vstala jsem z křesla musela jsem spát celou noc v něm. šla jsem vyhledat zdroj nepokoje
"Ale to je překvapení koho to tu vidím po ránu?" opřela jsme se ramenem o jednu stěnu a sledovala NAruta
(musím ale jít tak odpoledne )
"Ale to je překvapení koho to tu vidím po ránu?" opřela jsme se ramenem o jednu stěnu a sledovala NAruta
(musím ale jít tak odpoledne )
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Zdravím .... potrebujem sa stretnúť z Lizzy a mám tušenie žeby mala byť tu ...
A ak nie tak si ju nájdem sám ... "
Povedal som rozhodnuto .
Vlastne som sa chcel z Lizzy najprv porozprávať .
Ale nedúfal som veľmi že sa tak stane .
A ak nie tak si ju nájdem sám ... "
Povedal som rozhodnuto .
Vlastne som sa chcel z Lizzy najprv porozprávať .
Ale nedúfal som veľmi že sa tak stane .
Anonymní- Anonymní
Po ránu som sa zobudila, bola som stále viac menej .. naštvaná, sama som nevedela prečo. Možno to malo čo robiť s Oininmi ktorý ma včera konfrontovali. Takým ospalým spôsobom som sa postavila, obliekla som sa, ozbrojila som sa (xD) a začala som sa prechádzať po sídle, počula som ich, aj keď boli ďaleko a za niekoľkými stenami no.. celkom ma prekvapilo že Naruto pokúša svoje vlastné šťastie príchodom sem.
Shinobi
Klan:
Ucítil som teraz podobnú prítomnosť ako v Kirigakure pri tom zrútení toho sídla .
"Určite tu je ... cítim ju ."
Poviem k Reine aj ona mohla vidieť že som v Sage móde .
No to nezmamenalo že chcem bojovať .
"Bolo by dobré keby si ju zavolala ak ju poznáš ...."
"Určite tu je ... cítim ju ."
Poviem k Reine aj ona mohla vidieť že som v Sage móde .
No to nezmamenalo že chcem bojovať .
"Bolo by dobré keby si ju zavolala ak ju poznáš ...."
Anonymní- Anonymní
Ušetrím ti starosti Naruto-san.. čo potrebuješ? spýtala som sa z dverí v ktorých som bola opretá, ruky som mala založené na hrudi a prezerala som si ho takým, mierne nezaujatým pohľadom.. aj keď som bola celkom zvedavá prečo prišiel.. no očividne v tom mala prsty Kiri, bola som však presvedčená že ma tam nedostane ani keby veľmi prosil.
Shinobi
Klan:
"Tak vizerá to že ide o kiri no zháňajú ťa dvaja ľudia ... určite ich poznáš ... jedna sa vola Roka ... a druhá Yuuki a tá psychicky skolabovala no volala tvoje meno ...
Myslím si žeby ťa chceli vidieť ...
A ja som sľúbil že ťa privediem ."
Myslím si žeby ťa chceli vidieť ...
A ja som sľúbil že ťa privediem ."
Anonymní- Anonymní
Po jeho slovách som sa na chvíľu zamyslela. Nemal by si dávať sľuby ktoré nemôžeš splniť.. povedala som po čom som sa len pousmiala. No nebol to taký milý úsmev ani nič podobné.. skôr taký zákerný.. správa o Yuuki ma však dosť, rozrušila no nedala som to na sebe poznať. Mal by si odísť Naruto, nie si nunkenin, ani nikto z klanu Kana, nemáš tu čo robiť, myslím že svoje šťastie pokúšaš viac než dosť.. Dodala som teraz už vážnejším hlasom. Nechcela som bojovať pretože som sa necítila.. najistejšie, po sile ktorú som pred chvíľou získala no nechcela som sa do Kiri ani vrátiť, nečakalo by ma nič iné než vezenie, v tom lepšom prípade.
Shinobi
Klan:
jen jsem s sledovala jejich rozhovor a náramně se u toho bavila,
Tak schválně jestli jí Naruto ukecá.
Tak schválně jestli jí Naruto ukecá.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Po menším tréningu jsem se vydal zpátky do domů.Otevřel jsem dveře a vydal se rovnou do kuchyně a koukal kde je co k snědku.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
"Vieš ... ak ťa neprivediem ... musel by som si to výčítať veľmi dlho .
Nejde mi teraz tak o Kiri ako o pohodu tých ľudí čo tam sú .
Chcel len aby si sa s tými ľudmi usmierila ...
A neublížila im ..
To je jediné čo po tebe žiadam .
A je mi jedno že niesom nukenin ak chcete zaútočte budem si bojovať za svoj názor .
Ale prosím ťa aby si tam somnou šla a zaručím ti že sa odtiaľ dostaneš .
Potrebujem len aby ste si to vyrozprávali ... "
Povedal som prosebne nechcel som ju tam priviesť násilím aj keď to bola tiež z možností ktorú som zvažovať nechcel .
(Ospravedlňujem sa ale vypadol mi na celý deň intornet .
A ešte aj teraz ide zle .)
Nejde mi teraz tak o Kiri ako o pohodu tých ľudí čo tam sú .
Chcel len aby si sa s tými ľudmi usmierila ...
A neublížila im ..
To je jediné čo po tebe žiadam .
A je mi jedno že niesom nukenin ak chcete zaútočte budem si bojovať za svoj názor .
Ale prosím ťa aby si tam somnou šla a zaručím ti že sa odtiaľ dostaneš .
Potrebujem len aby ste si to vyrozprávali ... "
Povedal som prosebne nechcel som ju tam priviesť násilím aj keď to bola tiež z možností ktorú som zvažovať nechcel .
(Ospravedlňujem sa ale vypadol mi na celý deň intornet .
A ešte aj teraz ide zle .)
Anonymní- Anonymní
Naruto, ja som nunkenin triedy S, ty si žabí pustovník, alebo ako to povedať no, nie je žiadna možnosť, po tom ako som zničila sídlo klanu Yamada a ukradla všetky meče legendárnych šermiarov okrem Samehady, po tom čo som včera zabila šiestich oininov z Kirigakure .. proste nie je žiadna šanca že by si ma prinútil do Kirigakure ísť, a že by ma tam niekto toleroval. Ja som si túto cestu vybrala dobrovoľne a sama si za to ponesiem následky.. a naozaj ma nedonútiš vyrozprávať sa s Rokou a Yuuki, nie teraz.. ja si na to sama nájdem čas, ktorý bude pre to najvhodnejší ale momentálne to nie je. Odpovedala som mu no nijak som sa nehýbala, stále som sa tam opierala o rám dverí a ani to nevyzeralo že by som sa pohnúť chcela. Dúfala som že odíde, nemienila som sa do Kiri vrátiť za žiadnu cenu.
Shinobi
Klan:
"Hej ... rozumiem tomu všetkému .
A preto ťa raz za toto všetko budem musieť chytiť ale nie teraz .
Chcel som aby aspoň Roka ... či Yuuki sa netrápili .
Možno si v tomto ako sa hovorí zlá .
Ale vidieť niekoho plakať kvôli činom iných je trochu tvrdá rana .
Neviem či si aj ty jedna z takých bezcitnejších ale ja sa na toto nehodlám pozerať .
Preto som ťa chcel priviesť dobrovoľne v tom žeby si aj z Kiri odišla a nejde mi tak o Kiri ja skôr chcem aby si sa stretla s tými dvomi .
Kľudne aj mimo Kiri , proste ťa chcem k nim priviesť za každú cenu ."
Nehodlal som ustúpiť ani o krok .
Stále som si trval na svojom
A preto ťa raz za toto všetko budem musieť chytiť ale nie teraz .
Chcel som aby aspoň Roka ... či Yuuki sa netrápili .
Možno si v tomto ako sa hovorí zlá .
Ale vidieť niekoho plakať kvôli činom iných je trochu tvrdá rana .
Neviem či si aj ty jedna z takých bezcitnejších ale ja sa na toto nehodlám pozerať .
Preto som ťa chcel priviesť dobrovoľne v tom žeby si aj z Kiri odišla a nejde mi tak o Kiri ja skôr chcem aby si sa stretla s tými dvomi .
Kľudne aj mimo Kiri , proste ťa chcem k nim priviesť za každú cenu ."
Nehodlal som ustúpiť ani o krok .
Stále som si trval na svojom
Anonymní- Anonymní
Tak dobre, poviem ti to takto.. som bezcitná mrcha ktorej vôbec nezáleží na niekom inom, jediný človek ktorého rešpektujem je tuto Reina, Roka aj Yuuki sú mi ale úplne ukradnuté ! keď stále plačú tak si ani nezaslúžia byť shinobi, stačí ? už si si utvoril obraz mňa? Lizzy? Kirigakure no Raijin? Ja som totiž vychovaná podla starých zásad Krvavej mlžnej ! niečo ako cit mi nehovorí nič.. Zachechtala som sa až takým fanatickým spôsobom.. aj keď to bola maska, to čo som si myslela bolo niekde pod ňou no neuniklo z toho na povrch nič, ani náznak toho že by som svoje slová nejak ľutovala či podobne.
Shinobi
Klan:
"To bylo hezky řečeno." pronesla jsem "Jestli k tomu nemáš co dodat Lizzy, můžeš jít tady našeho hosta mileráda doprovodím ke dveřím." řekla jsem pobaveným hlasem
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"No a ?
Zabuza bol tiež z tých čias a keď mu pred očami zomieral Haku sa to o dosť zmenilo..A nie neverím ti aj on bol taký a zmenil sa !
Neviem či sa len nepretváral alebo chcel byť tvrdý ale tie dve osoby ťa určite majú rady!
A ty mi chceš povedať že sa na nich len tak chceš vykašlať ?
Tak to nie to ti neuverím !
Každý má city a je jedno či je to ninja alebo Kirigakure no Raijiin ani ty nechceš byť úplne sama ...
Samota sa nedá vydržať a keď si opustila kvôli tým dôvodom čo sa ti prihodilo neviem čo to bolo ale tý ľudia sú stále na tvojej strane aj keď si urobila čo si urobila to ti to nestačí ?!"
Reinu som si teraz nevšímal .
Nemal som teraz na niečo také .
Zabuza bol tiež z tých čias a keď mu pred očami zomieral Haku sa to o dosť zmenilo..A nie neverím ti aj on bol taký a zmenil sa !
Neviem či sa len nepretváral alebo chcel byť tvrdý ale tie dve osoby ťa určite majú rady!
A ty mi chceš povedať že sa na nich len tak chceš vykašlať ?
Tak to nie to ti neuverím !
Každý má city a je jedno či je to ninja alebo Kirigakure no Raijiin ani ty nechceš byť úplne sama ...
Samota sa nedá vydržať a keď si opustila kvôli tým dôvodom čo sa ti prihodilo neviem čo to bolo ale tý ľudia sú stále na tvojej strane aj keď si urobila čo si urobila to ti to nestačí ?!"
Reinu som si teraz nevšímal .
Nemal som teraz na niečo také .
Anonymní- Anonymní
Ja som svoje už povedala.. áno, sú mi úplne upr***e, pochop že vzťah medzi nami, je jednostranný, oni ku mne môžu cítiť čo chcú, ale vďaka tomu sa stávajú len nástrojmi ktorými môžem ľahko manipulovať.. a to práve pre to že oni nejaké city majú.. sú to somariny, pre niekoho ako shinobi veci ktoré ho iba obmedzujú.. nechoď na mňa zo Zabuzom, ten slaboch by sa niekomu ako mne nikdy nedostal ani po kotníky. Zaškerila som sa po čom som sa len pootočila. Ak je to všetko čo máš na srdci, tak by si mal odísť.. dodala som ešte a mierne som si zívla.
Shinobi
Klan:
"Nie s týmto na mňa nechoď ... .
Aj tý najhorší mali vždy niekoho a ty mi chceš povedať za tú dobu čo si tam bola .
Za tú dobu čo si bola generálkou si sa toho len tak vzdala ?
Vštkých ?
Čo ťa potrebovali ?
A chceli pomáhať aj tebe ?
Že je to tým čo sa stalo ?
Ak je to tou smrťou a novou mizukáge tak by si mohla aspoň trochu prestať uvažovať takto a aspoň ísť povedať im do očí ako to vidíš ty .
Ja som povedal že by bolo dobré keby si sa s nimi stretla a ako im povieš ty ako ich berieš v tom ti neporadím viem že ich to zraní takže by bolo lepšie keby ťa radšej chytím .
Ale ...
Stále tomu neverím chcem aby si tam šla ... je jedno aký to bude dôvod ale neodchádzaj teraz .
Nechcem ťa tam priviešť násilím ani trochu .
Ale keď to odmietneš ... tak nemám inú možnosť chcem to nejako vybaviť kompromisom ."
Aj tý najhorší mali vždy niekoho a ty mi chceš povedať za tú dobu čo si tam bola .
Za tú dobu čo si bola generálkou si sa toho len tak vzdala ?
Vštkých ?
Čo ťa potrebovali ?
A chceli pomáhať aj tebe ?
Že je to tým čo sa stalo ?
Ak je to tou smrťou a novou mizukáge tak by si mohla aspoň trochu prestať uvažovať takto a aspoň ísť povedať im do očí ako to vidíš ty .
Ja som povedal že by bolo dobré keby si sa s nimi stretla a ako im povieš ty ako ich berieš v tom ti neporadím viem že ich to zraní takže by bolo lepšie keby ťa radšej chytím .
Ale ...
Stále tomu neverím chcem aby si tam šla ... je jedno aký to bude dôvod ale neodchádzaj teraz .
Nechcem ťa tam priviešť násilím ani trochu .
Ale keď to odmietneš ... tak nemám inú možnosť chcem to nejako vybaviť kompromisom ."
Anonymní- Anonymní
"tak to by myslím stačilo ne?" šla jsem k Lizzy a stoupla si mezi ní a Naruta.
"Odejdi Naruto, myslím, že minulá návštěva stačila."
"Odejdi Naruto, myslím, že minulá návštěva stačila."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Strana 14 z 36 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 25 ... 36
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Yukigakure no sato
Strana 14 z 36
Povolení tohoto fóra: