Stará čtvrť a sídlo Kana
+6
Akihiro Kazuki
Akasuna no Ruki
Kiwi Namikaze
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Tenshi Ochita
Noriko Kana
10 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Yukigakure no sato
Strana 1 z 36
Strana 1 z 36 • 1, 2, 3 ... 18 ... 36
Stará čtvrť a sídlo Kana
čtvrť se nachází v zadní části vesnice skoro dál ode všech tvoří ji asi tři domy a jedna hlavní rezidence, která se nově opravila, rezidence je chráněna bariérou pěti pečetí a vstup má povolen pouze Yukikage a lidé s povolením od Reiny
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re: Stará čtvrť a sídlo Kana
Dag doletěl i s HArukem před rezidennci a hned na to zmizel pokynula jsem Harukovi aby šel za mnou do tepla domova. věděla jsem že tam někde bude už Halinor ptotže pomáhala s přestavbou.
"Udělej si pohodlí HAruko." řekla jsem v hale a šla do hlavního salonu se uvelebit ke krbu na lenošku a odpočívala
-------
po odešlání Leiko a odpočinutí jsem se rozhodla vyrazi za Tsukiko co nejdřív nechala jsem HAruovi czkaz
na Dagovi jsem pak vyletěla (přesun)
"Udělej si pohodlí HAruko." řekla jsem v hale a šla do hlavního salonu se uvelebit ke krbu na lenošku a odpočívala
-------
po odešlání Leiko a odpočinutí jsem se rozhodla vyrazi za Tsukiko co nejdřív nechala jsem HAruovi czkaz
Jsem u Tsukiko vrátím se později, jestli chceš přijĎ zamnou
R.
na Dagovi jsem pak vyletěla (přesun)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
vrátila jsem se do sídla a přemýšlela o dalších plánech ale nejdřív jsem si musela promluvit s Harukem odešla jsem do knihovny a začala jsem si tampročítat staré záznamy o mé rodině
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Prišiel som tu a vošiel som do nejakej budovy odkiaľ Tora na ktorom som sedel cítil nejakú chakru. Prišiel som ku Rei a pozdravil "Ahoj, nepotrebuješ niečo odo mňa?" opýtal som sa jej.
Anonymní- Anonymní
"Potřebuju." vzhlédnu od archivních desek a pak je uložím zpět do knihovny
"Chci aby jsi mi šel zjistit jaká je situace v Kumo a následně v Kiri, ať tě nikdo nevidí a nechytí, budu tě potřebovat ještě." usmála jsem se na něj a zároveň mrkla
"Chci aby jsi mi šel zjistit jaká je situace v Kumo a následně v Kiri, ať tě nikdo nevidí a nechytí, budu tě potřebovat ještě." usmála jsem se na něj a zároveň mrkla
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"jo jo jsou to trápená ale." povzdychla jsem si a upravila vlasy pak jsem se zadívala na další archivační desky...
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Dagu.....leť Kaitovi na pomoc to pro jistotu." řekla jsem do okna kde drak ležel ve sněhu a chladil si záda. vstal a odletěl (přesun) já mezitím zašla do kuchyně nalít si mlíko, posadila jsem se na stůl dala si nohu přes nohu a vychutnávala si tu super chuť
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Priletel som sem a skočil som dnu cez okno (dynamický nástup xDDDD) zatiaľ čo Dag pristával a posadil som sa tam potom.
Anonymní- Anonymní
uslyšela jsem nějaký kravál, ale byla jsem líná vstát a jít to omrknout a dál jsem jen pila mlíko
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Hm...čau....tak? Jak si pochodil?" dál se věnovala bílé tekutině uvnitř skleničky
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Stretol som nejakého magora čo sa na teba vypitoval." povedal som jej a prešiel som k oknu.
Anonymní- Anonymní
"Hm těch je.....a kdo se namě ptal?" nedávala jsem najevo žádný zájem prakticky jsem byla zvyklá
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Ale myslím že sa vola Mount" povedal som jej. Zobral som sneh a urobil som snehovú guľu. "Uvidíme aká je s tebou sranda po tom dlhom čase" povedal som a hodil som do nej snehovú guľu.
Anonymní- Anonymní
podívala jsem se lenivě na tu kouli a ještě ve vzduchu se obalila krystalem a spadla na zem a roztříštila se
"Jaká je situace v Kumo?"
"Jaká je situace v Kumo?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Nemajú kageho a je tam len pár ninjov" zobral som ďalšie guľu a hodil som och po nej a potom som urobil pečate na Kage shuriken a letelo na ňu veľa gulí a nemohla stihnúť všetky skryštalizovať a jedna ju trafila akurát do tváre.
Anonymní- Anonymní
ještě předtím než se tak slato ovšem přede mnou objevila krystalická stěna do které všechno narazilo.
"Hravý jako vždycky, nemám na to náladu." řekla jsem seskočila ze stolu a odela z kuchyně do salonku a tam si stoupla ke krbu a dívala se na oheň
"Hravý jako vždycky, nemám na to náladu." řekla jsem seskočila ze stolu a odela z kuchyně do salonku a tam si stoupla ke krbu a dívala se na oheň
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Urobil som nenápadne mizu bushin a nechal som ho urobiť guľu tak aby nic z toho nevidela Rei. Postavil som sa ku nej a zatial bushin do nej zozadu hodil gulu a tu uz nedokázala skrystalizovat.
Anonymní- Anonymní
naštvaně jsem se otočila a v tu chvíli se zvformuloval krystalický drak a obmotal ho svým tělem a stiskl.
"Moc aktivní asi půjdeš dělat večeři." řekla jsem chladně a zase s eotočila ke krbu
"Moc aktivní asi půjdeš dělat večeři." řekla jsem chladně a zase s eotočila ke krbu
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Položil som ruku na draka a pomocou techniky Meiton: Kyūketsukō som ho pohltil. Potom som vyliezol von a urobil som dve gule a prvú som po nej hodil a druhú som skril za chrbát a na tú prvú som použil kage shuriken. Potom som k nej prišiel zatial čo gule na ňu leteli.
Anonymní- Anonymní
pomocí shunshinu jsem se dostala za něj a obě ruce jsem mu zkroutila za zády a tu kouli co měl v ruc emu vzala a rozbila o jeho hlavu tak že tam měl sníh
"Dneska nemám moc dobrou náladu tak si se mnou nehraj." řekla jsem chladně
"Dneska nemám moc dobrou náladu tak si se mnou nehraj." řekla jsem chladně
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Zatiaľ čo stala za mnou som potriasol hlavou a kúsok snehu jej padol do tváre.
Anonymní- Anonymní
"Nechtěj aby to došlo tak daleko že tě budu muset políbit." řekla jsem naštvaně
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Otočil som sa a vyslobodil som sa ale chytil som ju za ruky aby nemohla skladať pečate. "Tak mne polib" povedal som jej a pomaly som s a približoval z mojimi perami k jej.
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 36 • 1, 2, 3 ... 18 ... 36
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Yukigakure no sato
Strana 1 z 36
Povolení tohoto fóra: