Stará čtvrť a sídlo Kana
+6
Akihiro Kazuki
Akasuna no Ruki
Kiwi Namikaze
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Tenshi Ochita
Noriko Kana
10 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Yukigakure no sato
Strana 8 z 36
Strana 8 z 36 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 22 ... 36
Stará čtvrť a sídlo Kana
First topic message reminder :
čtvrť se nachází v zadní části vesnice skoro dál ode všech tvoří ji asi tři domy a jedna hlavní rezidence, která se nově opravila, rezidence je chráněna bariérou pěti pečetí a vstup má povolen pouze Yukikage a lidé s povolením od Reiny
čtvrť se nachází v zadní části vesnice skoro dál ode všech tvoří ji asi tři domy a jedna hlavní rezidence, která se nově opravila, rezidence je chráněna bariérou pěti pečetí a vstup má povolen pouze Yukikage a lidé s povolením od Reiny
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re: Stará čtvrť a sídlo Kana
Snesl jsem se na zem přímo před branami sídla. S kápí na hlavě jsem působil trochu mysteriózně, což ovšem byl účel.
Zadíval jsem se na vilu a prohlédl si její prostory.
"Jak patetické... Kde jsou ty časy starých dobrých úkrytů..."
Rozešel jsem se a brána se přede mnou doslova rozletěla. Bylo mi jedno, jestli se rozbila nebo ne.
Okamžitě jsem věděl, kam jít. Přešel jsem až ke zdem sídla a poté se pomalu vznesl do vzduchu a vznesl jsem se až k oknu salónku.
Okno se rozletělo a má postava byla k nerozpoznání, jelikož mi za zády svítilo Slunce. Byl to opravdu efektivní výstup.
Pomalu jsem se snesl až do pokoje a dopadl na podlahu.
"Chm.. Kohopak to tu máme..." Svým rubínově rudým okem sjel nejdříve Lizzy a poté Reinu.
Sjel jsem i na bezvládné tělo devítiocasého.
"Rukojmí... jak ubohé. Vypadá to, že doby se změnily. Bohužel k horšímu."
Pomalu jsem přešel až k Narutově tělu. Chytl jsem ho za vlasy a zvedl jeho hlavu, abych mu viděl do obličeje.
"Je naprosto k ničemu!" Jeho hlavu jsem pustil a ta narazila do křesla.
"Ubohá Lizz, jediná přežila útok na Konohu a to náhodou a teďka se chce vyplakat a dát si sušenky s kamarádkou?! A Reina... Samozřejmě, ubohá nukeninka, která jen ničí a mozek má jen proto, aby v hlavě něco měla..."
Opět jsem přešel po pokoji, nyní kousek od Lizz a Reiny.
"Dnes vám poskytnu nabídku, která může provždy změnit, vaše bezvýznamné životy... Nabízím vám pracovat pro mě. Pro Kagame Uchihu...
Dokonce se můžete i něčemu přiučit, i když o tom silně pochybuji. Každopádně chci slyšet váš názor a věřte mi, že Ne pro mě není odpovědí!"
Můj obyčejný Sharingan se spojil a vytvořil tak Věčný mangekyou sharingan, kterým jsem se každé z nich zadíval až moc dobře do očí.
Zadíval jsem se na vilu a prohlédl si její prostory.
"Jak patetické... Kde jsou ty časy starých dobrých úkrytů..."
Rozešel jsem se a brána se přede mnou doslova rozletěla. Bylo mi jedno, jestli se rozbila nebo ne.
Okamžitě jsem věděl, kam jít. Přešel jsem až ke zdem sídla a poté se pomalu vznesl do vzduchu a vznesl jsem se až k oknu salónku.
Okno se rozletělo a má postava byla k nerozpoznání, jelikož mi za zády svítilo Slunce. Byl to opravdu efektivní výstup.
Pomalu jsem se snesl až do pokoje a dopadl na podlahu.
"Chm.. Kohopak to tu máme..." Svým rubínově rudým okem sjel nejdříve Lizzy a poté Reinu.
Sjel jsem i na bezvládné tělo devítiocasého.
"Rukojmí... jak ubohé. Vypadá to, že doby se změnily. Bohužel k horšímu."
Pomalu jsem přešel až k Narutově tělu. Chytl jsem ho za vlasy a zvedl jeho hlavu, abych mu viděl do obličeje.
"Je naprosto k ničemu!" Jeho hlavu jsem pustil a ta narazila do křesla.
"Ubohá Lizz, jediná přežila útok na Konohu a to náhodou a teďka se chce vyplakat a dát si sušenky s kamarádkou?! A Reina... Samozřejmě, ubohá nukeninka, která jen ničí a mozek má jen proto, aby v hlavě něco měla..."
Opět jsem přešel po pokoji, nyní kousek od Lizz a Reiny.
"Dnes vám poskytnu nabídku, která může provždy změnit, vaše bezvýznamné životy... Nabízím vám pracovat pro mě. Pro Kagame Uchihu...
Dokonce se můžete i něčemu přiučit, i když o tom silně pochybuji. Každopádně chci slyšet váš názor a věřte mi, že Ne pro mě není odpovědí!"
Můj obyčejný Sharingan se spojil a vytvořil tak Věčný mangekyou sharingan, kterým jsem se každé z nich zadíval až moc dobře do očí.
Anonymní- Anonymní
Ja som sa poriadne posadil a otvoril som oči pozrel som potom po miestnosti .
No bol som ticho a nič som nepovedal .
Sakra ale ich tu je ...
V tom sa prihnal Kagami .
No ako ma zdvýhal ja som sa od neho odkopol .
Ako vždy jeho som ako niekoho vítaného nikdy nebral .
Bol som v pozore .
Takže ... ona sem priviedla jeho ?
No bol som ticho a nič som nepovedal .
Sakra ale ich tu je ...
V tom sa prihnal Kagami .
No ako ma zdvýhal ja som sa od neho odkopol .
Ako vždy jeho som ako niekoho vítaného nikdy nebral .
Bol som v pozore .
Takže ... ona sem priviedla jeho ?
Anonymní- Anonymní
Akasuna no Ruki.. da? zamumlala som a len som prikývla. Chcela som sa shunshinnúť preč no zrazu sa tam objavil niekto, koho som nepoznala. Uchiha da? pomyslela som si keď sa predstavil ako Kagame Uchiha, zobrala som z boku čiernu śatku, mala som ju vždy pre takéto prípady, po tom som si ňou zaviazala oči a hlavou som pootočila späť k Reine. čakala som ako na Kagamiho zareaguje.
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
postavila jsem se naštvaně
"Hm taky ses uráčil přijít? Jak dlouho sis tuhle řeč nacvičoval co? Umíš jen zdrhnout ve vhodnou dobu a v tu nejnevhodnější se objevit." pronesla jsem
"Lizzy máš misi tak šup." řekla jsem směrem k ní a Kagamiho řeči jsem ignorovala a šla si nalít čaj xD
"Hm taky ses uráčil přijít? Jak dlouho sis tuhle řeč nacvičoval co? Umíš jen zdrhnout ve vhodnou dobu a v tu nejnevhodnější se objevit." pronesla jsem
"Lizzy máš misi tak šup." řekla jsem směrem k ní a Kagamiho řeči jsem ignorovala a šla si nalít čaj xD
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Prikývla som, očividne som sa orientovala bez zraku rovnako ako s ním. Vzduch okolo mňa sa zachvel a ja som s takým veľkým ohlušujúcim "tresk" zmizla z miestnosti, bola to taká rýchlosť že nebyť sharinganu tak by ma Kagami len ťažko zazrel. (presun)
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Jejich bezbřehost mi opravdu brala dech. Nejdříve jsem se tázavě podíval na to, proč si Lizz zavázala oči páskou a poté mi sebralo dech, jak mne reina ignorovala.
Otočil jsem se na Reinu.
"Já ti ale nedovolil odejít." Pomocí techniky Rinenganu Reinu přitáhl zpátky k němu.
"Musím vám říct, že jste mě opravdu překvapily, nedokáži pochopit, jak jste byly schopny přežít tak dlouho... Jste tak..." Raději jsem nedokončil větu.
Otočil jsem se na Reinu.
"Já ti ale nedovolil odejít." Pomocí techniky Rinenganu Reinu přitáhl zpátky k němu.
"Musím vám říct, že jste mě opravdu překvapily, nedokáži pochopit, jak jste byly schopny přežít tak dlouho... Jste tak..." Raději jsem nedokončil větu.
Anonymní- Anonymní
"Neprosila jsem se tě od odchod, nejsem tvoje hračka aby jsi mi rozkazoval, kde sou ty tvoje slova budeme partneři hm?" začala se ve mě vařit zlost
"Takhle si nepřipadám jako tvůj partner." sykla jsem
"Takhle si nepřipadám jako tvůj partner." sykla jsem
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Časy se změnily, já si tě taky pamatuju jako někoho jiného, ne jako malou rozdováděnou holčičku, která dělá první, co ji napadne...
Pokud to nepůjde jinak, budeš se chovat tak, jak já řeknu. A to neplatí jen na tebe."
Přešel jsem k prvnímu křeslu a pohodlně se usadil.
"S devítiocasým si nedělej starosti, vymažu mu pak paměť..."
Jen jsem lehce podotknul, jelikož jsem zaznamenal, že už je vzhůru.
"Budeš prostě dělat to, co jsi dělala doposud, jen s tím rozdílem, že já budu ten, kdo bude používat mozek, tobě to evidentntě nešlo..."
Pokud to nepůjde jinak, budeš se chovat tak, jak já řeknu. A to neplatí jen na tebe."
Přešel jsem k prvnímu křeslu a pohodlně se usadil.
"S devítiocasým si nedělej starosti, vymažu mu pak paměť..."
Jen jsem lehce podotknul, jelikož jsem zaznamenal, že už je vzhůru.
"Budeš prostě dělat to, co jsi dělala doposud, jen s tím rozdílem, že já budu ten, kdo bude používat mozek, tobě to evidentntě nešlo..."
Anonymní- Anonymní
začala sa mi variť krv v tele vyskočil som na neho pomocou Tessenka no Mai:Hana
Anonymní- Anonymní
zúžili se mi nebezpečně panenky a já se na něj otočila
"Nebudu skákat jak ty pískneš. Ty jsi jedna část osudu a já ta druhá a bez NÁS to nepůjde." přenesla jsem váhu na jeden bok a založila ruce na prsou
"Mě nezkrotíš i kdyby jsi se rozkrájel drahý Kagami, já jsem svou paní." blesklo mi v očích
"Nebudu skákat jak ty pískneš. Ty jsi jedna část osudu a já ta druhá a bez NÁS to nepůjde." přenesla jsem váhu na jeden bok a založila ruce na prsou
"Mě nezkrotíš i kdyby jsi se rozkrájel drahý Kagami, já jsem svou paní." blesklo mi v očích
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Mne pamäť mazať nebudeš to si nemysli ."
Povedal som a bol som stále v strehu a pozeral som čo sa bude diať .
Povedal som a bol som stále v strehu a pozeral som čo sa bude diať .
Anonymní- Anonymní
Zadívla jsem se na Shitaka a pod maskou se lehce pousmál.
Zadíval jsem se mu do očí a v tom to přišlo, použil jsem starou známou orochimarovu techniku, iluzi vlastní smrti, která paralyzuje tělo.
Poté jsem se zadíval na devítiocasého.
"Zdřímni si..." Koukl jsem i jemu do očí a pomocí genjutsu jej uspal.
"Drž si své poskoky na uzdě, příště už nemusí přežít. Prozatím mu to prominu, příjde mi milé, že kvůli tobě chce spáchat sebevraždu.
Jak říkám, pěkné, ale ubohé...
Ale teď zpátky k tobě. Jak jsem řekl Ne pro mne není odpověď a všechny tvoje srdceryvné kecy jsou mi absolutně volné, buď řekneš ano, nebo se připrav, že si s tebou trošku pohraju..."
Zadíval jsem se mu do očí a v tom to přišlo, použil jsem starou známou orochimarovu techniku, iluzi vlastní smrti, která paralyzuje tělo.
Poté jsem se zadíval na devítiocasého.
"Zdřímni si..." Koukl jsem i jemu do očí a pomocí genjutsu jej uspal.
"Drž si své poskoky na uzdě, příště už nemusí přežít. Prozatím mu to prominu, příjde mi milé, že kvůli tobě chce spáchat sebevraždu.
Jak říkám, pěkné, ale ubohé...
Ale teď zpátky k tobě. Jak jsem řekl Ne pro mne není odpověď a všechny tvoje srdceryvné kecy jsou mi absolutně volné, buď řekneš ano, nebo se připrav, že si s tebou trošku pohraju..."
Anonymní- Anonymní
"No to si zkusíš." řekla jsem chladně a nemohla uvěřit tomu co udělal najednou Shitakovi i Narutovi a opět se mě zmocnil ten svíravý pocit když jsem ho viděla poprvé
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Kyuubiho som už dávno dal do pohotovosti keby bolo nejaké genjutsu preto ma z neho hneď dostal .
Vedel som čo sharingan dokáže a nie jeden krát bol na mňa použitý .
Myslí si že dokáže všetko strašne mi pripomína Madaru týmto .
Aj tak ma ale skoro dostal do genjutsu to sa musí nechať a ty teraz hlavne nespi .
[Až ťa zasa podrazím budeš hovoriť niečo iné .
Vedel som čo sharingan dokáže a nie jeden krát bol na mňa použitý .
Myslí si že dokáže všetko strašne mi pripomína Madaru týmto .
Aj tak ma ale skoro dostal do genjutsu to sa musí nechať a ty teraz hlavne nespi .
[Až ťa zasa podrazím budeš hovoriť niečo iné .
Anonymní- Anonymní
Lehce jsem pokrčil rameny.
"Kdyby lidé byli tak chytří, jak bych si přál. Vše by bylo o tolik jednodušší..."
Vrhnul po Reině zlostný pohled, tlaková vlna jí mrštila proti zdi a tam ji také Kagami držel. Držel jsem ji tak, aby byla nad zemí a rozpažená a nemohla se hýbat.
Pomalu se zvedl z křesla, jakoby se nic nedělo a přešel až k Reině, která byla připevněna ke zdi.
"Ach, sladké vzpomínky..." Přejel jsem Reině dlaní po tváři a sjel jí po krku až k výstřihu.
"Ale nechme minulost spát... Součastnost je důležitější... Zeptám se tě tady ještě jednou... Budeš pro mě pracovat?!"
Chytil jsem ji za malíček a tak prudce s ním škubnul, že jsem ho během vteřiny zlomil. V očích mohla vidět, jakou radost mi to činí.
"Kdyby lidé byli tak chytří, jak bych si přál. Vše by bylo o tolik jednodušší..."
Vrhnul po Reině zlostný pohled, tlaková vlna jí mrštila proti zdi a tam ji také Kagami držel. Držel jsem ji tak, aby byla nad zemí a rozpažená a nemohla se hýbat.
Pomalu se zvedl z křesla, jakoby se nic nedělo a přešel až k Reině, která byla připevněna ke zdi.
"Ach, sladké vzpomínky..." Přejel jsem Reině dlaní po tváři a sjel jí po krku až k výstřihu.
"Ale nechme minulost spát... Součastnost je důležitější... Zeptám se tě tady ještě jednou... Budeš pro mě pracovat?!"
Chytil jsem ji za malíček a tak prudce s ním škubnul, že jsem ho během vteřiny zlomil. V očích mohla vidět, jakou radost mi to činí.
Anonymní- Anonymní
Hneď jak som po ňom skočil tak som ho minula spadol na zem a začal som kričať od bolesti ako som videl moju smrť
Anonymní- Anonymní
byla jsem naučená zadržovat bolest v sobě, proto jsem ani necekla, ale měla jsem takovou chuď ho hned zabít, ale nějak mi tuhle myšlenku svědomí nepodporovalo
"Nebudu pracovat pro tebe......budu pracovat s tebou. Moje poslední slova." řekla jsem trochu zdráhavě protože mě to opravdu bolelo
"Nebudu pracovat pro tebe......budu pracovat s tebou. Moje poslední slova." řekla jsem trochu zdráhavě protože mě to opravdu bolelo
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Po tom čo sa dialo ďalej ako som to sledoval tak som sa hodil do Kyuubi módu .
A na Kagamiho sa vyrútil chvost čo ju mal od nej odhodiť .
Ja som sa ani nepohol len som bol v kyuubi móde v ďaka ktorému som si bol istejší že ma len tak už nedostane .
A na Kagamiho sa vyrútil chvost čo ju mal od nej odhodiť .
Ja som sa ani nepohol len som bol v kyuubi móde v ďaka ktorému som si bol istejší že ma len tak už nedostane .
Anonymní- Anonymní
Pobaveně jsem se pousmál, což ale nemohla vidět.
Chvíli jsem nic neříkal, poté jsem dal ruce za záda a přešel pomalu až k Reiněně poslíčkovi, který křičel bolestí.
"Je zajímavé, jak bolest člověka změní... Z největšího hrdiny udělá slabocha a naopak." Znechuceně jsem se zadíval na jejího sluhu a kopl mu do břicha takovou silou, že vpálil do nejbližší zdi.
"Tady máš, ať máš proč řvát..."
Poté se devítiocasý pokusil mě zneškodnit. Roztáhl jsem prsty a natáhnul před sebe ruku. Použil jsem absorbci ninjutsu, kterou mi propůjčoval Rinnengan a tím jsem vysával jeho energii. Ani se mě nedotknul.
"Začínáš se mi líbit, i když nemám v oblibě lidi, kteří mi kladou odpor, ty máš své kouzlo. Prozatím si tě tu necháme."
Poté jsem se opět věnoval Reině.
"Hmm... pracovat se mnou... Pracovat pro mě... Ať je po tvém, hodinky nebo holínky, tak jako tak pro mě budeš pracovat, že to budeš nazývat jinak je mi fuk."
Otočil jsem se na podpatku a zadíval se Reině do očí.
"Ale věř mi v jednom, uvidím jediný náznak zrady a víc už světlo světa neuvidíš!"
Jakmile jsem to dořekl, oěpt se uvolnila tlaková vlna, která Reinu zarazila 5cm do zdi a poté jsem ji pustil, takže mohla spadnout na zem a svým způsobem se mi poklonit.
Chvíli jsem nic neříkal, poté jsem dal ruce za záda a přešel pomalu až k Reiněně poslíčkovi, který křičel bolestí.
"Je zajímavé, jak bolest člověka změní... Z největšího hrdiny udělá slabocha a naopak." Znechuceně jsem se zadíval na jejího sluhu a kopl mu do břicha takovou silou, že vpálil do nejbližší zdi.
"Tady máš, ať máš proč řvát..."
Poté se devítiocasý pokusil mě zneškodnit. Roztáhl jsem prsty a natáhnul před sebe ruku. Použil jsem absorbci ninjutsu, kterou mi propůjčoval Rinnengan a tím jsem vysával jeho energii. Ani se mě nedotknul.
"Začínáš se mi líbit, i když nemám v oblibě lidi, kteří mi kladou odpor, ty máš své kouzlo. Prozatím si tě tu necháme."
Poté jsem se opět věnoval Reině.
"Hmm... pracovat se mnou... Pracovat pro mě... Ať je po tvém, hodinky nebo holínky, tak jako tak pro mě budeš pracovat, že to budeš nazývat jinak je mi fuk."
Otočil jsem se na podpatku a zadíval se Reině do očí.
"Ale věř mi v jednom, uvidím jediný náznak zrady a víc už světlo světa neuvidíš!"
Jakmile jsem to dořekl, oěpt se uvolnila tlaková vlna, která Reinu zarazila 5cm do zdi a poté jsem ji pustil, takže mohla spadnout na zem a svým způsobem se mi poklonit.
Anonymní- Anonymní
Ako som vletel do steny tak bolesť mi prerušila Genjutsu a ja som sa postavil a vypálil som na neho kosti pomocou Teshi Sendan..."Toto si nemal"
Anonymní- Anonymní
spadla jsem na zem, takhle ponížená jsem nikdy nebyla. Trochu se mi z toho nárazu motala hlava, ale vražedný pohled jsem na něj hodit stačila
Neměla jsem ani slov na to mu něco říct, Co ho tak změnilo? kladla jsem si otázku a sledovala ho a přitom se zvedala a opírala se o stěnu
Měla bych zase o něco zesílit chce to oběti...
"SHITAKU! přestaň! Nemusíš mě bránit!" křikla jsem na něj
Neměla jsem ani slov na to mu něco říct, Co ho tak změnilo? kladla jsem si otázku a sledovala ho a přitom se zvedala a opírala se o stěnu
Měla bych zase o něco zesílit chce to oběti...
"SHITAKU! přestaň! Nemusíš mě bránit!" křikla jsem na něj
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Ako bolo aj u nagata ako použil vlnu tak sa moja chakra odrazila ale potom v sekunde bola ešte bližšie lebo vždy ak použil inú schopnosť rinneganu tak mal inú .
Nepoužíval ich ani nagato na raz vždy prepínal svéri .
Preto teraz z jeden strany šiel naňho ocas potom som sa naňho rozbehol sám pritom ho obtočili 3 ocasi .
Teraz bol akokeby tá pohlcovacia sféra a ak by som ho udrel na taijutsu v tomto móde len tak to neustojí ak zmení svéru ocase ho dostanú .
A keby použil niečo iné mal som ešte niečo pripravené .
K tomu naňho leteli ešte tie kosti .
Ak by sa potom pridala Reina len tak by sa neubránil .
Bojoval som proti Nagatovi , aj všetkým svéram viem čo vie ....
Nepoužíval ich ani nagato na raz vždy prepínal svéri .
Preto teraz z jeden strany šiel naňho ocas potom som sa naňho rozbehol sám pritom ho obtočili 3 ocasi .
Teraz bol akokeby tá pohlcovacia sféra a ak by som ho udrel na taijutsu v tomto móde len tak to neustojí ak zmení svéru ocase ho dostanú .
A keby použil niečo iné mal som ešte niečo pripravené .
K tomu naňho leteli ešte tie kosti .
Ak by sa potom pridala Reina len tak by sa neubránil .
Bojoval som proti Nagatovi , aj všetkým svéram viem čo vie ....
Anonymní- Anonymní
"Nie neprestanem" a ako na neho leteli kosti ja som sa za nimi rozbehol a vytasil som katanu ktorou som sa ho pokúsil seknúť
Anonymní- Anonymní
Neoblomnost jejího sluhy mne pobavila.
Navíc se na mne rozběhl i Naruto. Bylo mi jasné, že bránit se nemělo cenu, proto jsem použil Madarovu techniku, časoprostorové ninjutsu, kosti mnou proletěly a Naruto se mohl snažit jak chtěl, ale chytnout mne se mu nemohlo podařit.
"Neboj, už tě bránit nebude... Dám ti trochu času, aby sis promyslel to, že na silnější si nebudeš dovolovat, nicko. Odpal!"
Mávnul jsem rukou jako bych odháněl mouchu a Shitakovo tělo se vzneslo a proletělo nejbližším oknem ven, letěl takovou rychlostí, že mohl doletět někam až k bráně.
"Tak tedy domluveno, Reino... Nyní nás prosím tady s devítiocasým omluv.
Půjdeme si spolu promluvit."
Ukázal jsem prstem na Naruta, ten se vznesl a přeletěl až těsně k němu.
Spolu s Narutem jsem se vydal do další místnosti, kde jsem si s Narutem chtěl popovídat sám. Zabouchnul jsem za sebou dveře, sám si sedl do křesla a Naruta pustil na gauč.
"Nuže, nyní máme trochu času sami na sebe... Devítiocasý..."
Navíc se na mne rozběhl i Naruto. Bylo mi jasné, že bránit se nemělo cenu, proto jsem použil Madarovu techniku, časoprostorové ninjutsu, kosti mnou proletěly a Naruto se mohl snažit jak chtěl, ale chytnout mne se mu nemohlo podařit.
"Neboj, už tě bránit nebude... Dám ti trochu času, aby sis promyslel to, že na silnější si nebudeš dovolovat, nicko. Odpal!"
Mávnul jsem rukou jako bych odháněl mouchu a Shitakovo tělo se vzneslo a proletělo nejbližším oknem ven, letěl takovou rychlostí, že mohl doletět někam až k bráně.
"Tak tedy domluveno, Reino... Nyní nás prosím tady s devítiocasým omluv.
Půjdeme si spolu promluvit."
Ukázal jsem prstem na Naruta, ten se vznesl a přeletěl až těsně k němu.
Spolu s Narutem jsem se vydal do další místnosti, kde jsem si s Narutem chtěl popovídat sám. Zabouchnul jsem za sebou dveře, sám si sedl do křesla a Naruta pustil na gauč.
"Nuže, nyní máme trochu času sami na sebe... Devítiocasý..."
Anonymní- Anonymní
"No tak spusti čo chceš ?
Zasa ... "
Predsa len je to už 4 krát čo sa somnou rozpráva no prvý krát som mu ale videl Rinnegan .
Kyuubi mód som mal stále zapnutý .
Zasa ... "
Predsa len je to už 4 krát čo sa somnou rozpráva no prvý krát som mu ale videl Rinnegan .
Kyuubi mód som mal stále zapnutý .
Anonymní- Anonymní
Strana 8 z 36 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 22 ... 36
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Yukigakure no sato
Strana 8 z 36
Povolení tohoto fóra: