Stará čtvrť a sídlo Kana
+6
Akihiro Kazuki
Akasuna no Ruki
Kiwi Namikaze
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Tenshi Ochita
Noriko Kana
10 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Yukigakure no sato
Strana 13 z 36
Strana 13 z 36 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 24 ... 36
Stará čtvrť a sídlo Kana
First topic message reminder :
čtvrť se nachází v zadní části vesnice skoro dál ode všech tvoří ji asi tři domy a jedna hlavní rezidence, která se nově opravila, rezidence je chráněna bariérou pěti pečetí a vstup má povolen pouze Yukikage a lidé s povolením od Reiny
čtvrť se nachází v zadní části vesnice skoro dál ode všech tvoří ji asi tři domy a jedna hlavní rezidence, která se nově opravila, rezidence je chráněna bariérou pěti pečetí a vstup má povolen pouze Yukikage a lidé s povolením od Reiny
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re: Stará čtvrť a sídlo Kana
brala jsem si na sebe plášť ale zůstala jsem stát v otevřené skříni
"Jdi Akihiro tvoje mise pokračuje." řekla jsem tak aby to neznělo moc zoufale ale spíš chladně. Nemohla jsem z hlavy vyhnat ty vzpomínky jen zatnula ruce v pěst a čekala až odejde, abych mohla být zase sama a poddat se tomu
"Jdi Akihiro tvoje mise pokračuje." řekla jsem tak aby to neznělo moc zoufale ale spíš chladně. Nemohla jsem z hlavy vyhnat ty vzpomínky jen zatnula ruce v pěst a čekala až odejde, abych mohla být zase sama a poddat se tomu
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Jen jsem kývl a rychle vyšel ze dveří. Bylo toho moc a já potřeboval teď být o samotě.
Venku stále čekala moje dračice. Hned jak mě uviděla se postavila a nastavila mě nohu, abych mohl nasednout. Mezitím se podívala na Daga a mile se na něj usmála. Já se jen před ní zastavil a trochu se vydýchával. Chtěl jsem hned odletět, ale při představě, že bych tu někde mohl vidět Lizz, jsem měl nehorázné nutkání to tady všechno prohledat.
Venku stále čekala moje dračice. Hned jak mě uviděla se postavila a nastavila mě nohu, abych mohl nasednout. Mezitím se podívala na Daga a mile se na něj usmála. Já se jen před ní zastavil a trochu se vydýchával. Chtěl jsem hned odletět, ale při představě, že bych tu někde mohl vidět Lizz, jsem měl nehorázné nutkání to tady všechno prohledat.
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Dag se napřímil a pohlédl do okna
Chceš se svěřit?
"POtřebuju vypadnout a provětrat si hlavu, Dagu je toho na mě moc."
To věřím někam tě vezmu, pojď. zamířila jsem k oknu a seskočila na jeho hlavu
Dag ještě kývnul na dračici a vzlétl se mnou pryč (přesun)
Chceš se svěřit?
"POtřebuju vypadnout a provětrat si hlavu, Dagu je toho na mě moc."
To věřím někam tě vezmu, pojď. zamířila jsem k oknu a seskočila na jeho hlavu
Dag ještě kývnul na dračici a vzlétl se mnou pryč (přesun)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Teitaki na mě jen tak smutně pohlédla."Aki? Já...já si myslím, že se na ni nemusel být tak zlý..." Řekla potichu."Ty si poslouchala?! Proto jsem tě nepřivolal!" Dračice se jen zamračila."Nemusíš být na mě hnusný! Já jsem ti nic neudělala a vůbec tu nemusím být...já vím, co teď asi cítíš, ale s tím nic nenaděláš. A kdyby si pro Reinu byl jen hračka, tak by tě nenechala si toto dovolovat...to si uvědom!" Nahodila jen uražený obličej. Já jen sklonil hlavu."Promiň...tak jsem to nemyslel, ale...Reina...""Ano vím, co je zač, ale řekni mi...komu naposledy tak ublížila, aby si se k ní nemohl chovat aspoň trochu slušně. Chce po tobě, aby si ji zjistil něco o někom, o někom, koho by se rádi zbavili i národy. Tvůj cíl je Hebimaru...zatím nic jiného, tak se konečně vschop a začni zase být ten starý Akihiro, Akihiro, který lidi hned neodsuzoval a snažil se je pochopit, rozuměl si?" Já ji jen pohlédl do očí a přikývl."T-tak jo..." Bylo mi teď trochu trapně, ale snažil jsem se to nedat najevo."Sedej..." Jen jsem na ni rychle vylezl a pořádně se ji chytil."A kam teď?" Ta se jen na mě otočila."Teď je na řadě omluva...pokusím se Daga vycítit, ale nic neslibuji..." Potom jen prudce vzlétla a rozletěla se směrem, kterým pravděpodobně letěla Reina i z jejím drakem.
(přesun)
(přesun)
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
vrátilajsem se s Dagem zpět plná energie a dobré nálady jsem šla do knihovny a vzala si opět spisy rodičů a četla si mise které za svůj život vykonali, dokonce tam byla i mise otrávit feudálního pána země železa ale nepovedlo se to. Hm... služebná mi přinesla odpolední čaj pro jistotu i Kagamimu i když jsem nechápala proč i jemu když se někde flákal....
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
maličká pandička sa docupkala až k Reine, na krku mala obojok na ktorom mala list, začala na reinu doslova vyskakovať a tak úplne kawai spôsobom vydávať zvuky ktorými chcela upozorniť na svoju prítomnosť. V liste bolo to, kde je Shitaku a aj to že chcel prezradiť info o čiernom kryštále a celkovo Reine, aj keď asi pod nátlakom nejakého týpka v klobúku.
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Pandu jsem si vzal ana klín a četla
"Hm....to jsou dneska lidi " pronesla jsem, pandu jsem položila na křeslo
"Dagu letíme se pobavit" (přesun)
"Hm....to jsou dneska lidi " pronesla jsem, pandu jsem položila na křeslo
"Dagu letíme se pobavit" (přesun)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Rozhodl jsem se projít si Yuki, jelikož to pro mě bude na pěkně dlouhou dobu něco jako útočiště, tak proč jej neznat dokonale?
Pomalu jsem vyletěl z okna a přeléétl zahrady až k ulici... (Přesun)
Pomalu jsem vyletěl z okna a přeléétl zahrady až k ulici... (Přesun)
Anonymní- Anonymní
Prišli sme až do sídla Kana. Nevedela som či ešte na Reinu pôsobí ten paralizujúci jed no zobrala som ju z pandy na ruky. Zaniesla som ju až do jej izby kde som ju uložila do postele. Po tom som sa na ňu na chvíľu zahľadela. Použila som kuchiyosen maličkej pandy ktorú som položila na kreslo. Po tom som len vyšla. Podišla som až do kúpeľne ktorá pripomínala skôr nejaké lázne. Bola v nich už napustená voda a ja som si prezrela ostatné "ingrediencie".. nakoniec som ich tam všetky vysypala a sama som do teraz už úplne fialovej vody vstúpila.. v momente som pocítila taký divný pocit. začala som sa prechádzať až kým som neprišla až na tú najhlbšiu časť toho kvázi "bazénu" a tam som ostala stáť s pohľadom uprený na strop.
Shinobi
Klan:
ležela jsem ve své ložnici s Pandou na křesle a přemýšlela co všechno mu SHitaku řekl. Yoshiro si to vypije. POmalu jsem začala cítit tělo ale dokud ten jen nedostanu z té paže bude mě to omezovat
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Po nejakom čase som z kúpeľa vyšla. Cítila som sa taká.. iná. taká imúnna ! vodu som vypustila až na malú lahvičku ktorú som si strčila do oblečenia ktoré som si znova obliekla. Vyšla som z kúpeľne a podišla som až do miestnosti kde ležala Reina. Gomeenasai, že som ťa tu nechala samú.. mám pre teba niečo.. zamumlala som potichu po čom som prišla až k nej. Zobrala som lahvičku, prezrela som si ranu ktorú jej spôsobil. Môžem? spýtala som sa a čakala som na odpoveď.
Shinobi
Klan:
priletel som na vtákovi pre sídlo síce bola zima no mne stekal pot z tváre došiel som do sídla a šiel do Reininej izby zaklopal som a vošiel "ja vime že by som tu nemal bez varovania vojsť ale mam dôležitú správu Yoshiro je zakrpatený vydierač..." a kvapka potu mu spadla na zem "Musíme odísť inak zomrieš!!"
Anonymní- Anonymní
V moemnte som sa prebleskla ku Shitakovi, schmatla som tašky ktoré držal a s použitím Shouhasou no Yoroi som išla tou najkrašou cestou von. Tašku som pri otm zvierala pri sebe, tušila som že je v nej bomba z jeho reakcie. Kora.. mal si radšej zomrieť než ju takto ohroziť.. zavrčala som no to už som bola vonku a on to nemohol počuť. Použila som ešte aj druhý stupeň pečate a vyletela som čo najvyššie do vzduchu.
Naposledy upravil Lizzy dne Tue 20 Sep - 17:38, celkově upraveno 1 krát
Shinobi
Klan:
kývla jsem na Lizzy a podívala se na Shitaka
"Cože? Co tím chceš jako říct?" vybuchla jsem
"Cože? Co tím chceš jako říct?" vybuchla jsem
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Ten uchiha mi dal bombu a smrtiaci jed a povedal žeby som ho dal do sídla aj a utiekol a on to odpáli"... ďalšia kvapka potu spadla na zem "Inú možnosť som nemal len to prijať inak by ma nepustil...Keďže ste ma tam nechali...!!" vybuchol som no hne´d som bol kľudný no aj nervózny..."
Anonymní- Anonymní
"Víš co čeká člověka, který mě podrazí?" řekla jsem ještě relativně v klidu
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Keby som ťa podrazil tak to nechám v sídle a idem preč nemyslíš?" a potom si všimol fialovú fľaštičku "Čo to je?" ukázal na tu fľaštičku
Anonymní- Anonymní
"Nemluvím zrovna o tomhle. NAlij mi tu věc na ruku." řekla jsem a koukla na tu lahvičku
"Co všechno si Yoshirovi o mě řekl."
"Co všechno si Yoshirovi o mě řekl."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Zobral som fľaštičku a pri nalievaní som odpovedal "Nič zvláštne pýtal sa ma len kde máš úkryt a veci ,ktoré už sám vedel potom som mu už odmietol rozprávať"
Anonymní- Anonymní
"Nic víc?" zeptala jsem se ho a sledovala jeho mimiku po té tekutině co se mi dostala do ranky jsem se mohla zse normálně hýbat tak jsem vstala a šla k oknu
"Lizzy, zničím to!" křikla jsem na ní "POlož jí na zem a jdi od toho."
"Lizzy, zničím to!" křikla jsem na ní "POlož jí na zem a jdi od toho."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Započula som ju a tak som sa o sekundu objavila pri zemi, v zápetí som to tam nechala a ohromnou rýchlosťou som sa objavila až u Reiny. Ruky som dala pred seba, bola som pripravená použiť to ak by sa to Reine nepodarilo, aj keď som si nemyslela že by mohla zlyhať.
Shinobi
Klan:
nechala jsem tu věc obalit černým krystalem soustředila jsem se a ten krystal nechala vyhodit do vzduchu puknul i s tou bombou
"To si někdo šeredně odskáče." řekla jsem naštvaně a šla do sklepení si vybít vztek a trénovat nové techniky
"To si někdo šeredně odskáče." řekla jsem naštvaně a šla do sklepení si vybít vztek a trénovat nové techniky
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Uf" vydýchol si a pozrel sa na Lizzy "Ahoj kde je tu kúpeľná rád by som si oddýchol predsa len sedieť 2 dni na kresle nieje boh vie ako pohodlné" zasmial sa
Anonymní- Anonymní
Obrátila som svoj pohľad na Shitaka. Ruku som zovrela päsť a mala som čo robiť aby som mu nevrazila. Ako si sa vôbec opovážil doniesť to do takej blízkosti k nám !? zakričala som na neho no tento krát som pripomínala skôr nejakého boha pomsty... aspoň čo sa týkalo pohľadu tak určite! Nakoniec som sa však ukľudnila.. aspoň pre tento krát. Pomaly som sa rozdýchala po čom som sa odvrátila a odišla som niekam do tmy.
Shinobi
Klan:
Strana 13 z 36 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 24 ... 36
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Yukigakure no sato
Strana 13 z 36
Povolení tohoto fóra: