Stará čtvrť a sídlo Kana
+6
Akihiro Kazuki
Akasuna no Ruki
Kiwi Namikaze
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Tenshi Ochita
Noriko Kana
10 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Yukigakure no sato
Strana 7 z 36
Strana 7 z 36 • 1 ... 6, 7, 8 ... 21 ... 36
Stará čtvrť a sídlo Kana
First topic message reminder :
čtvrť se nachází v zadní části vesnice skoro dál ode všech tvoří ji asi tři domy a jedna hlavní rezidence, která se nově opravila, rezidence je chráněna bariérou pěti pečetí a vstup má povolen pouze Yukikage a lidé s povolením od Reiny
čtvrť se nachází v zadní části vesnice skoro dál ode všech tvoří ji asi tři domy a jedna hlavní rezidence, která se nově opravila, rezidence je chráněna bariérou pěti pečetí a vstup má povolen pouze Yukikage a lidé s povolením od Reiny
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re: Stará čtvrť a sídlo Kana
"Tak ani sa ti nedivím aj pre mňa bolo ťažké sa preniesť nad smrťou blizkych .
Je to asi to najťašžie čo asi je .... a viem že to z človek vie poriadne zatočiť .
Nieje to len tak ľachké sa nad to preniesť ... aspoň pre mňa nie ."
Je to asi to najťašžie čo asi je .... a viem že to z človek vie poriadne zatočiť .
Nieje to len tak ľachké sa nad to preniesť ... aspoň pre mňa nie ."
Anonymní- Anonymní
"Neustále ale obdivuju to že jsi za mnou šel do jámy lvové Naruto." podotkla jsem abych změnila téma hovoru.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Tak vieš ... niekedy je lepšie riskovať veľa pre to čo chceme dosiahnuť .
Možno sa mi to nepodarí ale skúsiť to chcem .
A čo plánuješ mi teda niečo spraviť keď si hovorila že som v jame levovej ?"
Možno sa mi to nepodarí ale skúsiť to chcem .
A čo plánuješ mi teda niečo spraviť keď si hovorila že som v jame levovej ?"
Anonymní- Anonymní
"Jo mohla bych tě poslat do kuchyně abys tam přidělal poličky." ušklíbla jsem se a otočila na něj s již připravenou dlaní a foukla proti němu fialový prášek, který si našel cestu k jeho nosu (nevim jak se ten plyn jmenuje ale uspává téměř okamžitě)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
hmm.. taká nostalgia, miesto kde som zabila toľko utečencov z vojny proti Akatsuki. Povedala som si keď som vstúpila do tejto štvrte. Nemala som nijak zahalenú tvár, bolo mi jedno či ma niekto uvidí alebo nie. Nakoniec som došla až k miestu odkiaľ som prijímala najväčšie odozvy zvukových vĺn. Vstúpila som do vnútra bez zaklopania a po chvíľkovom blúdení som narazila na miestnosť kde sa rozprával Naruto s Reinou. Takže naozaj žiješ.. zamumlala som skôr pre seba a pozorne som ich dvoch sledovala.
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Ako fúkla ja už som inšntinktývne zadržal dych ako som videl že niečo fúklo a bolo to aj zafarbenéé bolo to vidieť .
No nehýbal som sa XD .
Vedel som že sa za chvíľu budem musieť nadýchnuť XD .
Pozeral som ale kam ísť .
No nehýbal som sa XD .
Vedel som že sa za chvíľu budem musieť nadýchnuť XD .
Pozeral som ale kam ísť .
Anonymní- Anonymní
vzala jsem ho za ruce a jeho nohy začali krystalizovat
"NEvydržíš to dlouho Naruto, al enemusíš se bát není to škodlivé a já potom co jsi mi řekl ti nebudu ubližovat, jen si potřebuju něco zařídit a pak si s tbeou ještě promluvit." pousmála jsem se
"NEvydržíš to dlouho Naruto, al enemusíš se bát není to škodlivé a já potom co jsi mi řekl ti nebudu ubližovat, jen si potřebuju něco zařídit a pak si s tbeou ještě promluvit." pousmála jsem se
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Zakrútil som hlavou že radšej nie XD .
Keby som použil kyuubi mód vedel som že sa z jej kryštálu dostanem ale neurobil som tak .
Možno bolo jej zlé veriť , ale aj tak ja som nemal čo stratiť .
Začínal som jemne modrať XD .
Dúfam som že si to keď tak rozmyslí .
No v tom sa nadýchol .
Začínalo sa mi zahmlievať pred očami .
Keby som použil kyuubi mód vedel som že sa z jej kryštálu dostanem ale neurobil som tak .
Možno bolo jej zlé veriť , ale aj tak ja som nemal čo stratiť .
Začínal som jemne modrať XD .
Dúfam som že si to keď tak rozmyslí .
No v tom sa nadýchol .
Začínalo sa mi zahmlievať pred očami .
Anonymní- Anonymní
Naruto? čo tu.. robí? Prebehlo mi hlavou po čom som ňou však len pokrútila aby som si z nej vyhnala blbé myšlienky a spomienky. Znova som pohľad venovala Reine. Akatsuki, nerozpadli sa ti, tak nejak? tá zrada od Nawakiho musela bolieť. Zamumlala som potichu pri čom som mala v hlase až taký ľadový podtón.
Shinobi
Klan:
ještě jsem čekala a odkrystalizovala jsem mu nohu a ještě než omdlel jsem ho drkla a on spadl do křesla pak jsem si všimla někoho u dveří kdo na mě promluvil
"Akatsuki jsem vyvraždila záměrně a Nawaki mě nezajímá. Kdo seš a co tu děláš."
"Akatsuki jsem vyvraždila záměrně a Nawaki mě nezajímá. Kdo seš a co tu děláš."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Myslela som si že si budeš pamätať, na niekoho vďaka koho zásluhou si prehrala vojnu s veľkými shinobi národmi.. zamumlala som mierne urazeným tónom hlasu a mierne som nadvihla pravú ruku, v momente sa mi v nej sformoval Shouhasou:Domu, takže kupola ktorá mala teraz extrémne malú veľkosť, mohla v tom však spoznať technikou ktorou som zabránila jej kryštálu uzavrieť a následne zabiť spojenú shinobi armádu. Po tom len zmizla a ja som sa na ňu spýtavo zahľadela.
Shinobi
Klan:
zamračila jsem se
"Ach takže za mnou přišel sám generál spojenecké armády? A to si mě přišla dorazit či co?" sedla jsem si na jednu z opěrek křesla kde seděl Naruto
"Ach takže za mnou přišel sám generál spojenecké armády? A to si mě přišla dorazit či co?" sedla jsem si na jednu z opěrek křesla kde seděl Naruto
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Hm.. nie, odpovedala som jednoducho a len som sa oprela o stenu kúsok od dverí. Prišla som za tebou v domienke, že by sme mohli byť .. hm.. partnerky? .. ak sa pýtaš prečo tak.. Ja som jediná ktorá včerajší útok na Konohu prežila. Nezostalo mi nič a ešte ma vyhlásili za nunkenina, aj keď tá odmena za moju hlavu ma dosť uráža. Povedala som po čom som sa mierne pousmiala.
Shinobi
Klan:
"Ale....kolik za tebe chtějí?" pousmála jsem se a dala si nohu přes nohu
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Stiskla som ruku v päsť a na tvári mi vystúpila žilka.. Málo ! Iba 1500 RYO ! sundám každého oinina ktorý si po mňa príde ! mám super úžasné schopnosti ktoré začínajú presahovať hranice shinobi ( xD) a oni za mňa chcú len 1500 ryo? Mizukage zaplatí za to že ma touto "odmenou" tak zahanbila.. grrr.. zavrčala som naštvane až som sa musela chvíľku rozdýchavať.
Shinobi
Klan:
"To dokáže naštvat to je málo pravda." pronesla jsem pobaveně
"Co si pod pojmem partnerky mám jako představit?" zeptala jsem se vážněji
"Co si pod pojmem partnerky mám jako představit?" zeptala jsem se vážněji
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Ja to asi nevydržím" povedal po tichu a vstal a hneď nato skúsil zničiť ten kryštál Katanov...
Anonymní- Anonymní
Popravde.. začala som pri čom som sa tak sprudka ukľudnila. Nevedela som za kým ísť. bola si moja jediná voľba, uhm partnerky, nie som žiadna Otakage, s Tsukiko sa v tomto rovnať nemôžem, rada by som vypočula aké podmienky by si chcela ty. Prispôsobím sa... alebo sa o to aspoň pokúsim. Odpovedala som jej, tú otázku som čakala ale aj tak som nevedela ako mám na ňu odpovedať.
Shinobi
Klan:
luskla jsem prsty a krystal v mém pokoji zmizel.
"Udej mi nabídku Tsukiko v žádném případě nemůžeš nahradit, ale jistá společnost by možná přišla vhod."
"Udej mi nabídku Tsukiko v žádném případě nemůžeš nahradit, ale jistá společnost by možná přišla vhod."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Ako som sekal katanov tak som prešiel cez dieru až k Reine a postavil som sa knej "Konečne... začínal som si myslieť že tam budem do konca života" zasmial sa
Anonymní- Anonymní
Začínal som pomaly nabierať vedomie .
Neotvoril som ešte hneď ale oči .
Cítil som sa trochu divne .
No skôr som teraz chcel počúvať čo sa tu vôbec deje .
Neotvoril som ešte hneď ale oči .
Cítil som sa trochu divne .
No skôr som teraz chcel počúvať čo sa tu vôbec deje .
Anonymní- Anonymní
"Tak aby ses tam hned nevrátil za trest tu déru do hodiny zacelíš." řekla jsem chladně a pozorovala Lizzy
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"ja som ju neurobil to povedz Kaitovi..."povedal nahnevane...
Anonymní- Anonymní
Hm.. tak, nezaútočím na teba a nebudem s tebou bojovať, myslím že by si nemohla schytať zo svojimi schopnosťami horšieho súpera akým som ja, zároveň, ma môžeš použiť, moju silu.. sama nie som moc dobrá hlava na nejaké plány a podobne. Povedala som popravde a rozmýšľala som či som to nepovedala trocha.. blbo. predsa len v takýchto slovách sa dali ľahko hladať slabiny
Shinobi
Klan:
"Sežeň si Kaita a opravíte to spolu a bez keců nehodlám spát v ložnici s dírou ve stěně." řekla jsem naštvaně a pak se podívala na Lizzy
"Vyzkoušíme si tě. POhoří Shumisen....je tam jeden náš člověk .... Ruki Akasuna jistě znáš přiveď mi ho."
"Vyzkoušíme si tě. POhoří Shumisen....je tam jeden náš člověk .... Ruki Akasuna jistě znáš přiveď mi ho."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Strana 7 z 36 • 1 ... 6, 7, 8 ... 21 ... 36
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Yukigakure no sato
Strana 7 z 36
Povolení tohoto fóra: