Stará čtvrť a sídlo Kana
+6
Akihiro Kazuki
Akasuna no Ruki
Kiwi Namikaze
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Tenshi Ochita
Noriko Kana
10 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Yukigakure no sato
Strana 9 z 36
Strana 9 z 36 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 22 ... 36
Stará čtvrť a sídlo Kana
First topic message reminder :
čtvrť se nachází v zadní části vesnice skoro dál ode všech tvoří ji asi tři domy a jedna hlavní rezidence, která se nově opravila, rezidence je chráněna bariérou pěti pečetí a vstup má povolen pouze Yukikage a lidé s povolením od Reiny
čtvrť se nachází v zadní části vesnice skoro dál ode všech tvoří ji asi tři domy a jedna hlavní rezidence, která se nově opravila, rezidence je chráněna bariérou pěti pečetí a vstup má povolen pouze Yukikage a lidé s povolením od Reiny
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re: Stará čtvrť a sídlo Kana
ako preletel oknom zakryl si tvár a spadol do snehu Ksó postavil sa a rýchlo utekal do domu kde už videl Reinu len samú "Reina-sama on není silnejší ako Raikage tak ho porazte keď ste dokázali poraziť Raikage-sama tak aj jeho je to len frajer ale nedokáže nič robiť..."zasmial sa a očami skúmal kde je
Anonymní- Anonymní
"On je jiná kategorie než byla Raikage, Shitaku a příště když něco řeknu tam máš poslechnout." uzdravila jsem si zlomený malíček a zlsotí bouchla do zdi že celá okamžitě skrystalizovala černým krystalem pak jsem se sebrala a šla do své ložnice si lehnout
"To je snad zlej sen." řekla jsem do ticha a pomalu usínala
"To je snad zlej sen." řekla jsem do ticha a pomalu usínala
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Ach to bude..."znechutene som sa zatváril a ľahol som si do mojej izby na posteľ
Anonymní- Anonymní
O chvíľu sme pristáli v sídle klanu Kana. Zoskočila som z draka pri čom som zo sebou potiahla aj Rukiho, nechcela som riskovať že by mi utiekol a tak som ho stále mala zviazaného vodnými lanami. Vošla som do sídla spolu s ním až som vstúpila do miestnosti kde bola Reina. Celkom prekvapene som sa na ňu pozrela.. stalo sa niečo? spýtala som sa pri čom som dovnútra postrčila aj Rukiho.
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Táhla mě spíš po zemi,protože jsem neměl ani otevřené oči.Spíš jsem spal jak vnímal měl jsem hlad a byl dehidratovaný.Byl jsem aji velice hubený.Dokonce z toho vězení jsem měl aji menší jizvu pod okem.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
ráno jsem se vzbudila myslíc si že to byl opravdu zlý sen. Bohužel vybrace černého krystalu, kterým byla pokryta stěna salonku mě utrvzovali v tom že je stále v domě. Vstala jsem provedla vše potřebné abych vypadala k světu a šla dolů a viděla ty dva.
"Ach RUki tak ráda tě vidím.....Konečně nějaká útěcha po včerejšku." řekla jsem a přešla k němu a jen se sděsila když jsem ho viděla.
"Lizz dík jdi si odpočinout." usmála jsem se na ní a vzala Rukiho a šla s ním do pokoje, který sídlil vedle toho mého. POložila jsem ho do psotele a zavolala služebnou, která ihned přinesla jídlo a pití. Sedla jsem si k němu na postel
"Ach RUki tak ráda tě vidím.....Konečně nějaká útěcha po včerejšku." řekla jsem a přešla k němu a jen se sděsila když jsem ho viděla.
"Lizz dík jdi si odpočinout." usmála jsem se na ní a vzala Rukiho a šla s ním do pokoje, který sídlil vedle toho mého. POložila jsem ho do psotele a zavolala služebnou, která ihned přinesla jídlo a pití. Sedla jsem si k němu na postel
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Keď som vstal myslel som že sa mi to len snívalo no keď som sa pozrel na ruku, ktorá ma bolela uvedomil som si že to nebol sen "Ach bože...načo sem prišiel ten ubožiak"pousmial som sa no hneď som síkol od bolesti z ruky vstal som opatrne z postele aby som zase nevyvolal bolesť v ruke obul som sa a vyšiel som von z izby ešte som si pretrel tvár po spánku a porozhliadol som sa že Reina tu nebola Dúfam že už tu ten úbožiak nieje ...Videl som len tu neznámu shinoby a ozvalo sa zo mňa "A-ahoj" pousmial sa a ešte si pridržiaval ruku...
Anonymní- Anonymní
Probudil jsem se a ihned se kolem mě oběvila světlá aura,která REinu jakoby odfoukla z postele do stěny(Pika no tate).Jen jsem otevřel oči,v kterých mi zářil sharingan a moje chakra byla silnější jak nikdy dřív.
Shinobi
naštěstí to nebyo tak silný abych se včas nezapřela
"Hm to je mi ale přivítání." řekla jsem chladně, tohle mi na radosti teda nepřidalo
"Hm to je mi ale přivítání." řekla jsem chladně, tohle mi na radosti teda nepřidalo
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Podíval jsem se na ní a zděsil se"Tak ty žiješ jo?"Lehce jsem odfrkl a snažil se vstát z postel.Nijak mi to nešlo.Lehce jsem zakašlal"Kde je Hebimaru?!"
Shinobi
"TO neznělo zrovna nadšeně. NEvím kde je Hebimaru." řekla jsem a šla ke stolku a přinesla mu do postele tác s jídlem a pitím
"Najez takhle vypadáš vážně hrozně ani bych se nedivila kdyby jsi mi deset kilo i s postelí."
"Najez takhle vypadáš vážně hrozně ani bych se nedivila kdyby jsi mi deset kilo i s postelí."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Jen jsem se pořádně podíval na to jídlo a zkoumal jestli není otrávené"Díky"Kousl jsem si do jídla,ale nijak to pro jistotu nezapíjel.
Shinobi
"Stejně tak hloupoučký jako před dvěma roky." vstala jsem a šla k oknu
"Jsem ráda že jsi tady. Hm.....nejnovější novinky ze světa znáš?"
"Jsem ráda že jsi tady. Hm.....nejnovější novinky ze světa znáš?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Kromě toho že si mrtvá a že rebelové z Yuki jsou všichni mrtví?Tak možná to že Hebimaru si ovládl Yuki?"Jinak nejspíš ne možná to že se chystá další válka"Pořád jsem jedl,ale pro jistotu se napil"Sice to jsou 2 roky,ale změnil jsem se."Řekl jsem vážnějším hlasem.
Shinobi
"Těším se až se přesvědčím o tom jak moc si se změnil." pousmála jsem se
"Dneska se ještě musím jít někam podívat, vezmu tě sebou jen v tom případě že tohle všechno sníš a vypiješ, protože si neuvěřitelně vyhublý a podle mě i dehydrovaný.....jistě bys rád viděl svou sestru." řekla jsem doufajíc, že s ní Tsukiko před svou smrtí nic neudělala.
"Dneska se ještě musím jít někam podívat, vezmu tě sebou jen v tom případě že tohle všechno sníš a vypiješ, protože si neuvěřitelně vyhublý a podle mě i dehydrovaný.....jistě bys rád viděl svou sestru." řekla jsem doufajíc, že s ní Tsukiko před svou smrtí nic neudělala.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Ihned jsem zareagoval na slovo sestru"A-Amayo?!Je v pořádku?Jasně že jí chci vidět!"Ihend jsem do sebe nahrnul všechno jídlo co tam bylo a vstával lehce z postele"Jdeme!
Shinobi
povytáhla jsem obočí
"No stejně jako jsem poslala pro tebe chci sem i tvou sestru, jestli je teda v pořádku." pronesla jsem a vstala
"No stejně jako jsem poslala pro tebe chci sem i tvou sestru, jestli je teda v pořádku." pronesla jsem a vstala
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Nemyslím si že půjde.Vždycky byla hodně k má-teda Kazekage."Řekl jsem smutnějším výrazem a podíval se ven z okna.
Shinobi
"Uvidíme. Vyrážíme." řekla jsem a šla dolů do haly prošla radši co nejrychleji abych se nestřetla s Kagamim a šla k Dagovi a čekala na Rukiho
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Uviděl jsem Daga "Čau Dagu dlouho jsme se neviděli".Udělal jsem svolávací pečetě a nastoupil si na modrého Phoenixe"Ahoj Káťo leť za tímto drakem jo?
Jasně Ruki.
Jasně Ruki.
Shinobi
Ahoj Ruki, vyrostl si
vyšvyhla jsem se na Daga
"Wau první změna?" musela jsem uznat velmi příjemná.
(přesun)
vyšvyhla jsem se na Daga
"Wau první změna?" musela jsem uznat velmi příjemná.
(přesun)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Ja som tu na slová Kagamiho nečakal už viac proste som sa vyparil .
(presun.)
(presun.)
Anonymní- Anonymní
vrátila jsem se do čtvrti Dag přistál před branou já seskočila ...radši... a on s Rukim pokračoval a dal ho do postele já se procházela po čtvrti a nějak se mi nechtělo do rezidence. Pořád tam pulzoval černý kristal dávala jsem si hodně na čas než jsem vešla do haly
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Znuděně jsem přešel po pokoji až ke skříni a nad Narutovým odchodem jsem jen zakroutil hlavou.
"Jak jsem řekl... Kdyby byli tak inteligentní..."
Vytáhl jsem ze šuplíku šachy a rozestavěl figurky, černým pěšákem jsem táhl o políčko dopředu...
"Hra už začala, uvidíme, jak se bude vyvíjet dále..."
Poté jsem se odebral k oknu a vydal se za narutem. (Přesun)
"Jak jsem řekl... Kdyby byli tak inteligentní..."
Vytáhl jsem ze šuplíku šachy a rozestavěl figurky, černým pěšákem jsem táhl o políčko dopředu...
"Hra už začala, uvidíme, jak se bude vyvíjet dále..."
Poté jsem se odebral k oknu a vydal se za narutem. (Přesun)
Anonymní- Anonymní
černý krystal přestal zničehonic vibrovat.
"Je pryč....skvěle." pousmála jsem se a šla do salonku, už jsem tam měla připravený čaj rychle jsem se napila a vyrazila do sklepení kde byl prostor k trénování
"Tak jdeme rozvíjet tebe krasavče." bouchla jsem do země a z té vyrostl černý krystal. Pustila jsem s do technik
"Je pryč....skvěle." pousmála jsem se a šla do salonku, už jsem tam měla připravený čaj rychle jsem se napila a vyrazila do sklepení kde byl prostor k trénování
"Tak jdeme rozvíjet tebe krasavče." bouchla jsem do země a z té vyrostl černý krystal. Pustila jsem s do technik
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Strana 9 z 36 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 22 ... 36
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Yukigakure no sato
Strana 9 z 36
Povolení tohoto fóra: