Stará čtvrť a sídlo Kana
+6
Akihiro Kazuki
Akasuna no Ruki
Kiwi Namikaze
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Tenshi Ochita
Noriko Kana
10 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Yukigakure no sato
Strana 22 z 36
Strana 22 z 36 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 29 ... 36
Stará čtvrť a sídlo Kana
First topic message reminder :
čtvrť se nachází v zadní části vesnice skoro dál ode všech tvoří ji asi tři domy a jedna hlavní rezidence, která se nově opravila, rezidence je chráněna bariérou pěti pečetí a vstup má povolen pouze Yukikage a lidé s povolením od Reiny
čtvrť se nachází v zadní části vesnice skoro dál ode všech tvoří ji asi tři domy a jedna hlavní rezidence, která se nově opravila, rezidence je chráněna bariérou pěti pečetí a vstup má povolen pouze Yukikage a lidé s povolením od Reiny
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re: Stará čtvrť a sídlo Kana
"Neptal jsem se, co se po mě chce teď..."
Procedil jsem skrze zuby,
"Co po mě bude chtít potom?"
Procedil jsem skrze zuby,
"Co po mě bude chtít potom?"
Anonymní- Anonymní
"Tak to nemám ani tušenie...."pohodím rukami ."To sa pak dohodni s ním"
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Klan: Kissu
"A vy si myslíte, že tohle je nějaká dohoda? Pošle poslíčka a ještě nic neví?!
Pokud má skutečně zájem, ať příjde sám. Víc se o tom nehodlám bavit!
Sbohem."
Dovětil jsem podrážděným tónem a pomalu šel po schodech nahoru.
Pokud má skutečně zájem, ať příjde sám. Víc se o tom nehodlám bavit!
Sbohem."
Dovětil jsem podrážděným tónem a pomalu šel po schodech nahoru.
Anonymní- Anonymní
"Blbec...takový tón si vyprosím" vezmu kamienok ktorý som mala pri sebe a hodila ho po ňom xDDDD
Shinobi
Jen jsem dál pokračoval po schodech a dělal jsem jako by nic. Jakmile ke mě kamínek doletěl, kousek předemnou se zastavil a poté, jakoby ho někdo vystřelil, vyletěl někam úplně jiným směrem do stropu a tam se zavrtal.
"Zoufalé..."
Zabrblal jsem si pod nos a zmizel ve dveřích.
"Zoufalé..."
Zabrblal jsem si pod nos a zmizel ve dveřích.
Anonymní- Anonymní
Kousla som sa do prsta a urobila som "Kuchiyose no Jutsu!" objavil sa mi tu vlk.
"Kushina,čo potrebuješ?" štekne po mne.
"Prepáč že ťa ruším,potrebujem aby si šiel za pachom čo cítiš týmto smerom a nenechaj sa zabiť" pohladím ho a papagáj ktorý mi sedel na rameni odletel za Tetsuyom.Vlk sa rozbehol za Kagamim.
"Kushina,čo potrebuješ?" štekne po mne.
"Prepáč že ťa ruším,potrebujem aby si šiel za pachom čo cítiš týmto smerom a nenechaj sa zabiť" pohladím ho a papagáj ktorý mi sedel na rameni odletel za Tetsuyom.Vlk sa rozbehol za Kagamim.
Shinobi
Počkal jsem v chodbě, jakmile se objeví vlk.
"Prosímtě, pokus se to tady moc nezaneřádit. Máš hlad či tak?"
Optal jsem se zdvořile a vyzval vlka, aby šel za mnou do pokoje pro hosty.
"Prosímtě, pokus se to tady moc nezaneřádit. Máš hlad či tak?"
Optal jsem se zdvořile a vyzval vlka, aby šel za mnou do pokoje pro hosty.
Anonymní- Anonymní
Sedla som si a čakala.Vlk len tak pozrel nepriateľsky na Kagamiho a pak po ňom štekol.
"Nepokúšaj sa niečo urobiť inak ťa roztrhám!" štekne a keďže nebol vo svojej vätšej podobe tak sa bez problémov dostal s Kagamim do izby.
"Nepokúšaj sa niečo urobiť inak ťa roztrhám!" štekne a keďže nebol vo svojej vätšej podobe tak sa bez problémov dostal s Kagamim do izby.
Shinobi
"Ty mě roztrháš, já si z tebe udělám štěně... Každý umí něco...
To mě tu máš jako hlídat nebo co?"
Optám se znuděným hlasem.
To mě tu máš jako hlídat nebo co?"
Optám se znuděným hlasem.
Anonymní- Anonymní
Vlk
"Jo,dokiaľ ma Kushina neodvolá preč" štekne a sadne si na najbližší postel
"Jo,dokiaľ ma Kushina neodvolá preč" štekne a sadne si na najbližší postel
Shinobi
"hmm..." Zabrblal jsem si pod nos.
"Tak si alespoň můžeme popovídat. Co se tak ve světě děje? Jsem tu celkem izilovaný a nic nevím..."
Pronesl jsem skeptickým hlasem.
(Sry já zapomněl xD )
"Tak si alespoň můžeme popovídat. Co se tak ve světě děje? Jsem tu celkem izilovaný a nic nevím..."
Pronesl jsem skeptickým hlasem.
(Sry já zapomněl xD )
Anonymní- Anonymní
Vlk
"Neviem...nie som moc privolaný na pomoc...a keď som tak musím byť v tejto minijatúrnej podobe je to otras...." natiahne sa a posteli.
"Prečo si izolovaný ?Každý sa ťa bojí skoro" príde pred teba a sadne si,svojíma modrými očami pozeral na teba.
(V pohode )
"Neviem...nie som moc privolaný na pomoc...a keď som tak musím byť v tejto minijatúrnej podobe je to otras...." natiahne sa a posteli.
"Prečo si izolovaný ?Každý sa ťa bojí skoro" príde pred teba a sadne si,svojíma modrými očami pozeral na teba.
(V pohode )
Shinobi
Sednul jsem si do křesla kousek před vlka.
"Je to težké, člověk se snaží zajisti lepší svět a co za to má, všichni se ho bojí a straní se ho. To, že něco nechápou, nemusí nutně znamenat, že je to špatné...
A teď se do toho začal montovat Naruto... Je to složité, kdybych mohl chtěl bych být raději řadový genin, než to co jsem teď... Ani oči nemám stejné, jsem pomalu jak mutant... S mocí roste odpovědnost a jak to tak vypadá, tak jsem zodpovědný za všechny vesnice a počínání ninjů... Mít moc je opravdu to nejhorší, co může člověka potkat... Tolik sebezapření... Nejrači bych je vyvraždil všechny a bylo by, ale to jaksi není v zájmu vyššího dobra, že..."
Trochu ironicky jsem se zasmál a prázdným pohledem jsem zíral z okna ven.
"Je to težké, člověk se snaží zajisti lepší svět a co za to má, všichni se ho bojí a straní se ho. To, že něco nechápou, nemusí nutně znamenat, že je to špatné...
A teď se do toho začal montovat Naruto... Je to složité, kdybych mohl chtěl bych být raději řadový genin, než to co jsem teď... Ani oči nemám stejné, jsem pomalu jak mutant... S mocí roste odpovědnost a jak to tak vypadá, tak jsem zodpovědný za všechny vesnice a počínání ninjů... Mít moc je opravdu to nejhorší, co může člověka potkat... Tolik sebezapření... Nejrači bych je vyvraždil všechny a bylo by, ale to jaksi není v zájmu vyššího dobra, že..."
Trochu ironicky jsem se zasmál a prázdným pohledem jsem zíral z okna ven.
Anonymní- Anonymní
VLK
"Možno....Ak ide o Naruta o toho sa nemusíš báť,stačí jedno jutsu ktoré vymyslela ona na vymazanie spomienok a bude to dobré,kto vie či by to urobila svojmu synovi"
"Možno....Ak ide o Naruta o toho sa nemusíš báť,stačí jedno jutsu ktoré vymyslela ona na vymazanie spomienok a bude to dobré,kto vie či by to urobila svojmu synovi"
Anonymní- Anonymní
Dolétl jsem na Phoenixovi před sídlo spolu s Tatsue.Udělal jsem znamení a nechal Phoenixe zmiez.Vešel jsem do sídla a čekal jestli někdo přijde dolů.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
Šel jsem hned za rukima a byl připraven kdyby šlo něco špatně.
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
"pff... Nejde jen o Naruta, jde skoro o všechny, každý má plno keců a skutek utek..."
Najednou jsem se na chvíli zarazil.
"Na chvíli mně omluv, vapadá to, že je tu další návštěva, nějak jste se tu za mnou slezli... Hned se vrátím."
Zvedl jsem se z křesla a šel opět dolů, zastavil jsem se u zábradlí na schodišti a koukal na nově příchozí.
"Přejete si?"
Najednou jsem se na chvíli zarazil.
"Na chvíli mně omluv, vapadá to, že je tu další návštěva, nějak jste se tu za mnou slezli... Hned se vrátím."
Zvedl jsem se z křesla a šel opět dolů, zastavil jsem se u zábradlí na schodišti a koukal na nově příchozí.
"Přejete si?"
Anonymní- Anonymní
Posíla mě Reina za nějakým Kagamim"Odvětil jsem lehce a podíval se pořádně na osobu,která měla masku ihned jsem si pomyslel že bude asi škaredej.
Shinobi
Prohlídnul jsem si ho a hned jsem poznal že je velmi silný."Ruki pozor tenhle je silnej"řekl jsem potichu rukimu aby to nikdo jiný neslyšel.
Shinobi
"Coto... Reina? Mno... Jsem Kagamiho společník, předám mu zprávu...
O co se jedná?"
Zaimprovizoval jsem.
O co se jedná?"
Zaimprovizoval jsem.
Anonymní- Anonymní
No že se má asi za ní stavit do Oto nebo já nevím."Odpověděl jse ms velkým nezájem a podíval se na Tatsua "Vážně?Ani mi nepřipadá.
Shinobi
"Chm... Zvláštní, ale zajisté, vše vyřídím v nejkratším možném čase. Děkujeme za vyřízení"
Letmo jsem se uklonil a gestem naznačil, že mohou odejít.
Letmo jsem se uklonil a gestem naznačil, že mohou odejít.
Anonymní- Anonymní
"Přesněji mu řekněte že se má dostavit hned Reina má pro něj misi."podíval jsem se na kagamiho.potom na rukiho."Ale je takže pozor jak sním mluvíš."hodil jsem po rukim vážný pohled.
Shinobi
"Jakmile dorazí z cest, hned mu to sdělím. Můžete ho očekávat během několika málo dnů"
Anonymní- Anonymní
Fajn fajn"Zapl sjem sharingan a podíval se na Tatsuu"Problém?!Můžu si s ním mluvit jak chci xD
Shinobi
Strana 22 z 36 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 29 ... 36
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Yukigakure no sato
Strana 22 z 36
Povolení tohoto fóra: