+4
Shinobi
Nara Kagayami
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
8 posters
Strana 8 z 22 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 22
Re:
First topic message reminder :
,,Vidím, že už si skoro na konci sil." Přišel jsem k němu blíž a rozcuchal mu vlasy. ,,Zlepšil jsi se o dost." Usmál jsem se na něho, ,,Dobrá, můžeme se zeptat." Pomalu jsem se otočil. ,,Tak jdeme." (přesun)
,,Vidím, že už si skoro na konci sil." Přišel jsem k němu blíž a rozcuchal mu vlasy. ,,Zlepšil jsi se o dost." Usmál jsem se na něho, ,,Dobrá, můžeme se zeptat." Pomalu jsem se otočil. ,,Tak jdeme." (přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
"Jo eště jedna technika a umřu jak jsem bojoval na to že mam jednu utočnou techniku a ty si rychlej jak nevim co"
Anonymní- Anonymní
Re:
"no nic skusim si něco" přiložil jsem ruku k nejblíšímu stromu a ten se začal měnit na safírově modrý krystalický strom jak to bylo dokončeno jsem ucítil únavu Kraskru to stalo ale čakry pak si všimnu že na tom strome lleží můj sensei vyskocim na stejnou větev a řeknu "HA našel jsem vás"
Anonymní- Anonymní
Re:
Líně jsem pootevřela jedno oko.
"To to trvalo. Na co myslíš, že celou dobu čekám?" v ruce jsem měla pár shurikenů, které předtím mířili i mým směrem.
"Místo hledání si tu zatím hraješ s Ryuujim. Málo uvažuješ. A to by tě při skutečném boji mohlo lehce stát život."
"To to trvalo. Na co myslíš, že celou dobu čekám?" v ruce jsem měla pár shurikenů, které předtím mířili i mým směrem.
"Místo hledání si tu zatím hraješ s Ryuujim. Málo uvažuješ. A to by tě při skutečném boji mohlo lehce stát život."
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re:
Pomalu jsem vstal.
Nad celým bojem jsem se jen ušklíbl. Sledovat ho bylo vskutku zábavné.
Zdá se, že se nám tu někdo přeceňuje... A navíc je to Genin. Doufám, že nepřidají do stejného týmu...
Vydal jsem se směrem do ulic na krátkou procházku.
(Přesun)
Nad celým bojem jsem se jen ušklíbl. Sledovat ho bylo vskutku zábavné.
Zdá se, že se nám tu někdo přeceňuje... A navíc je to Genin. Doufám, že nepřidají do stejného týmu...
Vydal jsem se směrem do ulic na krátkou procházku.
(Přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ryuuji mi navídl souboj sám a boj je zábavnější než hledaní a co řikáte na ten strom hezkej ne?"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Mám ho ráda." nostalgicky jsem se zadívala do větví, takže nebylo poznat, jestli jsem tím myslela Ryuujiho nebo ten strom XD
"Shinobimu nezáleží na zábavě, ale na bezpečí jeho týmu a dobrém výsledku mise. To upřednostňuje sám před sebou."
"Shinobimu nezáleží na zábavě, ale na bezpečí jeho týmu a dobrém výsledku mise. To upřednostňuje sám před sebou."
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Re:
nesnáším pravidla " no to je detail našel jsem váz a to je hlavní a nezranily vas ty shurikeny?"
Anonymní- Anonymní
Re:
"jen že jste se na něj tak divně podívala jsou 2 možnosti buď chcete aby to vypadalo že myslite na strom ale myslite na někoho o kom jsem mluvil nebo vážne myslíte na strom"
Anonymní- Anonymní
Re:
Baka od kdy je 18ti letá holka -sama myslel jsem si
unavovalio mě sedění na větvi tak sem přiložil ruku ke kmeni a z krystalického stromu stromu vyrostla lavečka
"Chce si někdo sednout?"
unavovalio mě sedění na větvi tak sem přiložil ruku ke kmeni a z krystalického stromu stromu vyrostla lavečka
"Chce si někdo sednout?"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ano, pomáhala jsem ti s tvým štěnětem." zívla jsem.
"A ne, já seděla doteď." seskočila jsem ze stromu aniž bych věnovala jeho dotazu pozornost. Pomalu jsem se procházela podél potoka a kolem hlavy mi poletovalo několik chakrových vran.
"A ne, já seděla doteď." seskočila jsem ze stromu aniž bych věnovala jeho dotazu pozornost. Pomalu jsem se procházela podél potoka a kolem hlavy mi poletovalo několik chakrových vran.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Strana 8 z 22 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 22
Povolení tohoto fóra: